Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς σα βρήκα κορίτσια! κ εσείς να χαίρεστε τα μωράκια σας! aleca θα συμφωνήσω μαζί σου.. έχουν ομως τουλάχιστον όλη την κάλη θέληση να βοηθήσουν....

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄το πρώτο μου είναι.. αγοράκι κ πολύ γκρινιάρικο λόγω κολικών.. απο νεύρα νομίζω πως την παλεύω! δε ξέρω γιατί οι γύρω μου έχουν αντίθετη άποψη(!!!!)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

να την βρασω μαρακι μου......με τη θεληση δεν μεγαλωνεις δυο παιδια, δεν μαζευεις σπιτι, δεν μαγειρευςι για να φας, δεν πας στην δουλεια...χρειαζεται και κατι τις παραπανω... ΑΠΟΦΑΣΗ ισως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

΄το πρώτο μου είναι.. αγοράκι κ πολύ γκρινιάρικο λόγω κολικών.. απο νεύρα νομίζω πως την παλεύω! δε ξέρω γιατί οι γύρω μου έχουν αντίθετη άποψη(!!!!)

να σου ζησει ο γκρινιαρουλης σου...και ο δικος μου γκρινιαρουλης ειναι... αν και τελευταια ειναι καλυτερα...

Υπομονη , τι άλλο. Μετα το Πασχα θα ειμαστε μια χαρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

πολλα ζητας Ελινα....πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενες που απλα βοηθανε όταν τους το ζητησουμε και ας τα κανουν και σκατα. Γιατι απο μονοι τους δεν προκειται να το σκεφτουν ποτε.

Και αν καποια πεταχτει και μου πει ότι ο νατρας της δεν ειναι ετσι, δεν θα την πιστεψω... i am sorry

Ετσι ειναι...Παλι καλα λεω κι εγω αλλα ωρες ωρες με πιανει...Πριν λιγες μερες μου λεει το αμιμητο...Ειμαι λιγο φορτωμενος...ειναι που τοσες μερες δεν εχω βγει εξω...:lol::lol::lol:Ενω εγω....ολη μερα εξω ειμαι βρε!!!Χαλαρη και ωραια!!!

Εντωμεταξυ οταν ειναι και δυσκολη η μερα δηλ.με κολικους κτλ.μου χαλαει τοσο η διαθεση.τα βλεπω ολα βουνο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω τις τελευταιες ημερες ειμαι λιγο καλυτερα (εκτος απο το χθεσινο παρτακι)....λουζομαι, ψιλοφτιαχνομαι, κανω διαιτα (γιατι όταν δεν ειμαι καλα τρωω)...ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

Αλεκα ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!!!!!!:)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Α και μενα προτεινε να μαγειρευει κανα ευκολο κανα μακαρονι κτλ αλλα του πα οχι γιατι στην κατασταση που ειμαι αν δω και την κουζινα σαν να χει πεσει βομβα θα παθω καταθλιψη...Οποτε την βγαζουμε κουτσα κουτσα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πολλα ζητας Ελινα....πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενες που απλα βοηθανε όταν τους το ζητησουμε και ας τα κανουν και σκατα. Γιατι απο μονοι τους δεν προκειται να το σκεφτουν ποτε.

Και αν καποια πεταχτει και μου πει ότι ο νατρας της δεν ειναι ετσι, δεν θα την πιστεψω... i am sorry

Δηλαδή να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό που μου λέει: "φάε εσύ, θα τον κρατήσω εγώ"?

μάλιστα, επειδή ο μικρός μου είναι συνεχώς αγκαλιά (όπως και τώρα) ο άντρας μου κατάλαβε ότι ούτε τα πιάτα θα πλυθούν μόνα τους, ούτε τα ρούχα θα πλυθούν, θα απλωθούν κτλ και επειδή και ο ίδιος είναι νευρικός, δε μπορεί να ηρεμήσει το μωρό (το οποίο φυσικά αντιλαμβάνεται την οποια νευρικότητα και ανταποκρίνεται ανάλογα...) μου λέει να κρατάω εγώ το μωρό και αυτός μου κάνει δουλειές!!!! καλό ε?;)

Μαράκι8, τα μωράκια μας ήρθαν στον κόσμο την ίδια μέρα!!! και καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!

yasemi, αν πάρεις κατά τις 9 το πρωί ή 5 το απόγευμα όλο και κάποιον θα πετύχεις!

ναι βρε Σοφάκι, καλά που μου το θύμισες! κι ο δικός μου τον αλλάζει και τον πλένει. βασικά χαίρεται πολύ γιατί την ώρα που τον ξεντύνουμε-ντύνουμε χαμογελάει και βγάζει κραυγούλες!!! :)

ας μη βρουν ρούχα καθαρά και πιάτο καθαρό να βάλουν το delivery και θα σου πω εγώ αν θα βοηθήσουν!!! πού είσαι ρε Μαρινάκι να τα χώσεις!!!

και λέω delivery γιατί κι εμείς προς τα εκεί οδεύουμε! έβαλα 2 μπριζόλες στο φούρνο στους 150 για να τις παρακολουθώ και αρπάξανε!!! αφού ο μικρός όλο τρώει, τι να του πω? μισό να τσεκάρω και τις μπριζόλες του μπαμπά... χ@στηκε το μωρό!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

τι παθατε καλε???? μανουλες στα προθυρα νευρικης κρισης??????

Αλεκα εγω θα το πω!!!!:P

αλλα αν ηθελε , ας εκανε κ αλλιως:lol:! με 2 δεν γινεται διαφορετικα!

η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι στο σπιτι εχω τρελλη βοηθεια απο τον αντρα μου! του πεταω οποια ειναι να φαει κ ασχολουμαι με το σπιτι. τον εμαθα να τις αλλαζει κιολας;)...

το καλο ειναι οτι εμεις ναρκωνομαστε κ ξυπναμε μονο οταν πειναμε! πονακια δεν εχουμε τις τελευταιες μερες κ αν βαρεθουμε να κοιμομαστε ανοιγουμε τα ματια μας κ καθομαστε στην κουνια μας!!!! ε, καμια φορα γκρινιαζουμε λιγακι κ παμε στο ρηλαξ!!!!

εχθες παντως κοιμηθηκα!!!! 1 παρα ειχαμε τελειωσει ταϊσματα κλπ. κ ξεραθηκα μεχρι τις 3 κ μιση. μεχρι τις 5 ταϊζαμε αλλαζαμε κλπ κ κοιμηθηκαμε ξανα μεχρι τις 9.30!!!! μην τις ματιασω εχουν αρχισει κ στρωνουν!!!!!

μονο που καποια στιγμη το βραδυ θυμαμαι οτι εκλαιγε η μια κ την πηρα αγκαλια κ κοιμηθηκαμε μαζι , αλλα μετα την βρηκα στην καλαθουνα της κ νομιζα οτι το ειχα δει στον υπνο μου:tongue:! αλλα μου ειπε ο αντρας μου οτι πραγματι ετσι εγινε! κ εγω νομιζα οτι ειχα παραισθησεις:lol::lol::lol:..........

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!

Είστε καλά???

Κλείσατε μήνα κιόλας ε?Εμείς έχουμε ακόμα κάποιες μέρες...

Σήμερα πήρα και έκανα κάτι δουλειές στον ΟΑΕΔ,βγήκα λίγο από το σπίτι,αλλά συνέχεια το μωρό είχα στο μυαλό μου.Δεν είναι καλά το καημένο το κοριτσάκι μου,έχει μύξες και φράζει η μυτούλα,κάθε μια ώρα σχεδόν της βάζω φυσιολογικό ορό και μετά πάλι....Ούτε να φάει δεν μπορεί,σταματάει συνέχεια.Χτες ήταν όλη τη μέρα ξύπνια,μόνο στην αγκαλιά ξεκουραζόταν για λίγο και μετά πάλι γκρίνια.Το βράδυ όμως κοιμηθήκαμε καλά,9-1,μαμ-κακά,2-5,μαμ,7-9,μαμ-κακά και μετά έφυγα και γύρισα το μεσημέρι.

Ευτυχώς με το θηλασμό πάμε καλύτερα,έχω αρκετό γάλα ώστε να χορταίνει κατά κύριο λόγο από μένα και ΜΟΝΟ αν χρειαστεί και κλαίει και έχω κουραστεί κι εγώ πίνει 30 ml ξένο.

Σήμερα θα μου έρθουν και οι μάρσιποι,άντε να δούμε πώς θα είναι!Έχω περιέργια!!

yasemi μου όταν λέω έβαλα χέρι στον άντρα μου,το εννοώ κυριολεκτικά,έχω πάθει στέρηση τόσους μήνες και ποιος ξέρει αν έβλεπα κανένα τσοντοόνειρο πάλι...!!!

oCxsp2.png

γεια και απο μενα στα γρηγορααααααα

τι κανετε?εμεις ποναμε και κλαιμεεεεε

βρε κοριτσια, ποτε τα μικροθλια αρχιζουν να μας βλεπουν και να καταλαβαινοθν? μιλαω και του φερομαι σαν μεγαλο παιδακι, θα με κοιταει και θα λεει τι κανει αυτη η τρελλη και τι μου λεει, εγω μικρο μωρακι ειμαι :)

τρεχω γιατι ξανακλαιει με παραπονο

επισης ξαναεβαλα την βερα μου μετα απο 6 μηνες. γιουπιιιιιιιιι

βρε κοριτσια, να ρωτησω εχει πρηστει το ματακι του. κανει λιγο χλιαρο χαμομηλακι να του βαλω ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...