Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες κοριτσια!! τι κανετε? Νυσταζετε ξερω! Εμεις σ/κ περασαμε καλα μιας που κρατησε και η μανα μου το μικρο για κανα 2 ωρο και πηγα σινεμα με την μεγαλη!

ρε παιδια αυτες η μαμαδες μας μεταλλαξη παθαινουν? Ωρες ωρες απορω ποιος με μεγαλωσε?

Φοβαται να το ακουμπησει το μωρο..να το ταισει...να το αλλαξει...και καθε φορα που το κραταει καμμια ωρα με παιρνει 10 τηλ. και της το αφηνω και καθαρο,ταισμενο...σαν τον βουδα ενα πραμα!

Κατα τ αλλα κοιμηθηκαμε καλα σημερα..11 πεσαμε...2.30 φαγαμε....5.30 ξαναφαγαμε και εχει κανενα μισαωρο που ξυπνησαμε απο το σφιξιμο για χε@@@!

Αλεκα θα πας Καλαματα το Πασχα? Εμεις θα παμε για 4-5 μερες! Αν πας να βγουμε για καφεδακι...να παμε στην παραλια στον Αθανασιου να χτυπησουμε και κανενα γλυκο!!!! :)

εχει και χωρο να παιξουν και τα παιδακια μας!

να δεις που και η δικια μου που εχει μεγαλωσει 3 συνολικα και τα δυο ειναι σχετικα προσφατα ( η αδερφη μου ειναι 12 χρονων ) πως κανει....ουτε να την πιασει δε μπορουσε τις πρωτες μερες.....

Εμείς σηκωθήκαμε στις 2, στις 4:15 και από τις 5:30 είμαστε με 10λεπτα ύπνου, κοινώς στο πόδι!!!

inaki, εγώ δυο βράδια που τον τάισα στο κρεβάτι και τον πήρε ο ύπνος στο στήθος, τον άφησα και άλλα 2 τον σήκωσα επειδή κάναμε εξαγωγούλες!

ρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό να τρώει λίγο και να το βγάζει σιγά-σιγά? μήπως να ανησυχήσω?

οχι να μην ανησυχησεις.....απλα να τον εχεις στο πλαϊ....και εαν μπορει να ρευτει...

Α Κοριτσια αποφασισα το Πασχα να παω να κανω τατουαζ με τα αρχικα απο τα παιδακια μου!!!

Εχω το αρχικο του αντρα μου και θα παω να συμπληρωσω και τα υπολοιπα! Εμεις το μικρο θα τον πουμε Κωνσταντινο σαν τον πατερα μου. Ο πεθερος μου ειναι Αργεντινος και τον λενε Ελβιο...ε δεν λεει ! Ηθελα να βγαλω την μεγαλη Ελβιρα αλλα η πεθερα τσινισε και την ειπαμε Γεωργια ( που δεν μ αρεζε καθολου)

Εσεις αποφασισατε ονοματα??

ναι η δευτερη θα ονομαστει μαργαριτα....το ονομα της μαναςμ ου

Το τικερακι πως τα μετραει ετσι ρε παιδια?Μου τον βγαζει μεγαλυτερο...Αφου αυριο ειναι 12 του μηνα και εγω γεννησα 12/12..:?:

οδεκεμβριος ειχε 31 μερες.....

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Ωραία τα λέτε για τατουάζ και διακοπές το Πάσχα...

Εμάς ποιος θα μας λυπηθεί???

1-4:30 ήταν ξύπνια,στο στήθος,της έδωσα και 30 ξένο για να ηρεμήσει,κοιμήθηκε μέχρι 7,ήμουν κομμάτια και της έδωσα ξένο,ήπιε μόνο 40 και ξανακοιμήθηκε,10-12:30 ξανά στήθος και τώρα κοιμάται...

Τουλάχιστον μένω ξαπλωμένη στο κρεβατάκι μου και δεν τρέχω σαν την τρελή...

Επίσης,πώς γίνεται να κάνει τα κακά της κάθε βράδυ και όχι μες στη μέρα???

Πότε ακριβώς είπαμε φτιάχνει το βιολογικό τους ρολόι???????

Άλλο...Όταν δεν έχει κοιμηθεί βαθιά και τη βάλω στο καρότσι,αμέσως ξυπνάει...

Ευτυχώς Τετάρτη θα έχω το ring sling και το mei tai και θα την κουβαλάω μαζί μου.

Το βράδυ δεν ξέρω τι με έπιασε,έβαζα χέρι στον άντρα μου,ξύπνησε και με κοιτούσε καλά καλά,αλλά κι εγώ δεν κατάλαβα πώς έγινε,κοιμόμουν!!!

εχω χωσει και εγω στο πρωτο παιδι τα απειρα στον υπνο μου...αφου την αλη μερα μου εφερε λουλουδια και μου ζηταγε συγνωμη και εγω δε θυμομουν την τυφλα μου.....

Γεια σας κοριτσαρες!

Εμεις ειμαστε καλα, την παλευουμε...Πολλη αυπνια βρε κοριτσια, το καλο ειναι πως αρχισα να συνηθιζω πλεον...Τις τρεις τελευταιες ημερες ποναμε πολυ οταν εχουμε αερια ή κανουμε κακα μας, δεν μπορω να το βλεπω το μικρουλι να ποναει ετσι, σπαραζει η ψυχή μου...Το καλο ειναι πως σημερα ζυγιστήκαμε, εχουμε παρει 550 γραμμαρια σε 10 ημερες, ειμαστε τωρα 3800 και 54 εκ υψος!!! Ειχα αγχος για το αν τρεφεται καλα απο το στηθος μου, αλλα αυτο αποτι φαινεται, του δινει και καταλαβαινει!!!

Διαβαζω και τα νεα σας και βλεπω οτι ολες τα ιδια προβληματα εχουμε και παιρνω κουραγιο...Πολυ με βοηθατε βρε κοριτσια, η παρεα μας ειναι κατι σαν group therapy!!!

Κατι για οποια ξερει απο θηλαστρα του εμποριου, επειδη θελω να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης, ποιο να προτιμησω? Εχω ακουσει οτι το Mini Electric της Medela ειναι καλο, Felinidoc ή οποια αλλη ξερει, μήπως προτεινετε καποιο αλλο? Επισης, τι πρεπει να αγορασω επιπλεον (ειδικα μπιμπερο για φυλαξη, θερμαντηρα, σακουλακια κτλ)? Σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετη και πηγα στο Λητω και πελαγωσα, μου εδειξαν τοσα διαφορετικα πραγματα και δεν ηξερα τι να κανω. Στο τελος δεν πηρα τιποτα, σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω την αποψη σας!!!

καλυτερα να νοικιασεις ...και πιο γρηγορα θα κανεις ...ρωτα και την αγλαϊα να σου εξηγησει ακριβως.....τα χειροκινητα μη τα προτιμησεις θα κουραστεις....

....κάτι ακόμα...ρώτησα την παιδίατρο για ποιό λόγο μου κάνει αναγωγές,(παλινδρόμιση)

και μου είπε οτι επειδή το γαλατάκι της μαμάς είναι σχετικά ελαφρύ,(είναι αραιό δηλαδή)

γι'αυτό το λόγο τους ανεβαίνει εύκολα!!Και όντως,με την εισαγωγή στερεάς τροφής αυτό σταματάει..Με τον μεγάλο μου είδα κι έπαθα πέρισυ με τα εμετούλια του που μου έβγαζε συνέχεια...πάντως μην ανησυχείς,το οτι βγάζει δεν σημαίνει οτι είναι νηστικό μετά,απλά ξαναβάζε τον στο στήθος για λίγο και αυτό θα τραβάει λιγάκι και θα ξανακοιμάται...

Εγώ το'χω ξαναδεί το έργο... :)

ΚΟΥΡΑΓΙΟ..

πρωτη φορα το ακουω αυτο γιατι και τα παιδια που πινουν ξενο κανουν παλινδρομηση που ειναι πιο βαρυ το γαλα....ξερω οτι απλα το ''καπακι'' στο στομαχι δε κλεινει σωστα με αποτελεσμα να ανεβαινουν το φαγητο και τα υγρα προς τα πανω.....με απλα λογια στο λεω τωρα βεβαια...

[

Kalhmera koritsia!

Sas grafw twra pou koimatai to mikroulaki mou an kai ton akouw na mourmourizei!

Bhkame ki emeis sto club me ta ponakia kai tis gkrinitses opote tis 2 teleutaies nuxtes 11-1 tou dinoume kai katalavainei! Meta eutuxws koimomaste me 2 dialeimatakia gia faghto opote kati ginetai. Thilazoume xaplwtoi sunh8ws alla an den voleuomaste patame mia tsirida kai shkwnetai h dolia mana..

Kata t'alla megalwnoume, 8eloume olo aggalitses pou kaneis den mas tis arneitai, trwme toso polu pou vgazoume goulitses, ginomaste xalia 5 fores th mera kai h mama exei to plunthrio aggalia se monimh vash, koitame gurw gurw dunamika kai vgazoume kati trisxaritwmenes fwnoules san velasmata otan mas milane.

Logw kairou (xionia kai 8ermokrasies stous -5C) exw kleistei polu mesa kai arxizei kai mou th dinei asxhma. To agapaw to spitaki mas alla elpizw na teleiwsei auto to pragma giati den eimai sunh8ismenh se tosh kleisoura. Oute sto fourno pou leei o logos den borw na paw apo fovo mh faw kamia glustra kai me psaxnoune meta. Ax Elladitsa me tis liakades sou!

Xupnhse! Trexw!

smoots

και εγω εχω σχεση με το πλυντηριο αυτη τη περιοδο και οχι με τον αντρα μου....εχω παρει διαζυγιο απο το σιδερο ομως και αστα ...μεχρι το ταβανι τα ασιδερωτα και ολο κατι τυχαινει και δε μπορω να σιδερωσω.....η κλεισουρα επισης χτυπαει τα νευρα γιατι εχει κρυο του κ...τα...αστα βραστα....

και τωρα και τα δικα μου νεα....

κοριτσια καλημερα...η προχτεσινη νυχτα ητανε τελεια γιατι κοιμηθηκε σερι απο τις 12 μεχρι τις 6 το πρωι οπου εφγε και ξανακοιμηθηκε...τρελαθηκα....

χτες βεβαια επανηλθαμε στο ιδιο προγραμμα...μετα τις 11 το βραδυ που εφαγε και κοιμηθηκε ξυπνησε για φαι 2μιση και 5μιση και ημαστε πια ξυπνιες απο τις 8 ολες οι γυναικες του σπιτιου ...και ο μπαμπας αραχτος υπνο μεχρι τις 10 και μετα παει για καφε νε τους φιλους του ....τον βριζεις ή οχι??τα εβαλα μαζιτου πρωι πρωι γιατι χτες που πηγα να κοιμησω τη μεγαλη με πηρε και εμενα ο υπνος ,δε μεξυπνησε με αποτελεσμα να μεινουν ρουχα πλυμενα στο πλυντηριο που δεν απλωθηκαν και βρωμισαν με αποτελεσμα να τα ξαναπλυνω γκρρρρρρρρρ,φαγητο δεν εβγαλα να ξεπαγωνει,δεν συμμαζεψα ,δεν επλυνα τα πιατα τα τελευταια και ξυπναω το πρωι και βλεπω το μπαχαλο και πελαγωνω.....γκρρρρρρρρρρρ δευτερο...

γκρρρρρρρ τριτο....καφε πινω τωρα και μολις εφαγα γιατι απο το πρωι τρεχω σα το βεγγο ως εξης ..μαμα γαλα η μεγαλη ( πλυνε το απλυτο μπιμπερο που εμεινε απο χτες το βραδυ γκρρρρρ) το μωρο να πλυθει να αλλαχτει (το κερατο μου για πανες και οι διαρροες τους λερωθηκαν τα ρουχα) και να ταϊστει...και να ρευτει ....η μεγαλη μαμα να φαω κατι θελω...μαμα τσισα (οταν ταϊζω τη μικρη ελεος συνεχεια αυτο κανει χαχααχχα..) ...μαμα παραμυθι θελω...το αλλο μετα απο λιγο νυσταζει κλασικα θελει η αγκαλια να κοιμηθει ή βυζι (ακομη χειροτερο γιατι δε ξερω εαν πειναει ή απλα θελει παρηγορια ) ...φτανουμε αισιως στις 11 παρα....και τωρα η μια ακομη βλεπει παραμυθια (και δε τα κλεινουμε γιατι να πιω και εγω ενα καφε επιτελους ) και η μεγαλη θελει αγκαλιες και ηρθε παλιη ωρα να φαει........

βοηθεια και ειναι ακομη 11!!!!!

κανει κρυο απιστευτο...εχουμε σαραντισει απο το σαββατο και ακομη δεν εχουμε ταιραιξει τα ωραρια για να παμε να παρουμε την ευχη....ειναι και αυτες οι εκκλησιες χωρις ωραριο...τι ωρες ειναι ανοιχτες ξερει καμια????θα παει δυο μηνων το παιδι ευχη δε θα εχουμε παρει.....

δε ξερω εαν το προσεξατε ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.....:wink:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemi ψυχραιμία!!!! εισπνοή, εκπνοή!!! ανώδινο τοκετό δεν έχεις κάνει;;; για τώρα είναι χρήσιμο, όχι για την ώρα του τοκετού :-P

για την εκκλησία ψάξε να βρείς το τηλέφωνο της ενορίας σου και παρε για ραντεβού. (βαλε στο google το όνομα , οι περισσότερες μητροπώλεις έχουν site!!)

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?Εμεις τελος ο θηλασμος πηραμε και το χαπακι και παπαλα δεν τα καταφεραμε.Βλεπω ολες με το τατοο ψηνεστε ε?

εγω δεν θα κανω αρχικα τα ονοματα των παιδιων μου που θα εχουν σχημα ενα ανθρωπακι οπως αυτα που βαζουμε στα σχολια ή την λεξη mommy το σημειο δνε γνωριζω αν κανω αρχικα μαλλον στον αυχενα αν κανω ονοματα καπου κοντα στις τομες!!!!Στο τελος μπορει να μην κανω και τιποτα γιατι δεν ημουν και ποτε φαν των τατοο αλλα αδυναμιες ειναι αυτες.

Κοριτσια εγω εχω φρικαρει με ταπλυντηρια ευτηχως που εω την μαμα μου και σιδερωνει γιατι δεν παλευεται η κατασταση με τιποτα δεν προλαβαινω τα κορμακια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα σε ολες...

Να ταχαιρομαστε που κλεισαν και μηνα τα φαφουτακια...:P:p

Δηλαδη...ενα μηνα αυπνη,ενα μηνα θηλαζω και ενα μηνα εχω συνεχεια στην αγκαλια μου αυτο το αντρακι...

Ειναι ωρες που τα παιζω κοριτσια...Τωρα τον πιανουν και κατι πονακια λογω υπερπαραγωγης απο οτι εψαξα στο φορουμ...το εντερακι του.Σφιγγεται κανει πορδιτσες και μετα οταν τα κανει ηρεμει,αλλο παιδακι γινεται...Οταν τον πιανει αυτο αστα να πανε...Τι στο καλο δοκιμασα ολες τις συμβουλες,μια πιανουν μια δεν πιανουν...Θα κανω υπομονη.Βοηθαει και ο αντρας μου οσο μπορει δηλ.σε μεγαλα πονακια τον παιρνει και κανουν βολτες μεσα στο σπιτι να με ξεκουρασει με λυπαται κι εμενα οπωςμε βλεπει.Ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω..τωρα ειναι μια σπανια στιγμη που κοιμαται για λιγο οχι και δεν τον εχω αγκαλια.Τα χω παιξει ολιγον τι και ζηλευω τα 9 ωρα υπνου που βαραει ο αντρας μου και το ποσο χαλαρος ειναι...Αχ ποτε θα φτιαξει λιγακι η κατασταση...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον Καλημερα! Ο Θεος να την πει καλη δηλαδη....ρε παιδια τι πραμα ειναι αυτο με τη μεγαλη..μου χει σπασει τα νευρα! Μια χαρα παιδι ηταν απο τοτε που φεραμε τον μπεμπη εχει γινει κ@@παιδι! Το καταλαβαινω εχει φαει σοκ το παιδι ...εχασε τα πρωτια αλλα ημαρτον! Δεν εκφραζει τη ζηλεια της στο μωρο...δεν ασχολειται καν με αυτο αλλα εχει αρχισει με το παραμικρο να σκορπαει τα πραματα της ( σημερα της πεταξα τα μισα παιχνιδια) , εχει αρχισει να χτυπαει τον πατερα της με το παραμικρο και αλλα τετοια χαριτωμενα και δεν ξερω τι να κανω! Δεν ικανοποιειται με τιποτα! Και να πεις δεν ασχολουμαστε μαζι της??? ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ! Τεσπααααα

Κατα τ αλλα χτες πηγαμε στην παιδιατρο την καινουρια αλλα δεν με ξετρελλανε κι ολας.. ειμαστε λοιπον μια χαρα ...ενα μικρο φυσημα που ειχαμε οταν γεννηθηκαμε εξαφανιστηκε...και πηραμε σε 25 μερες 1100kg!!!! Απο 3200 γιναμε 4300 και απο 51 ποντους 56!! Παρατρωμε καλα μου φαινεται!!! Καναμε κι εναν ωραιοτατο ρουκετοειδη εμετο χτες τα ξημερωτα καθως σκασαμε στο φαι και 3 το πρωι αλλαζαμε σεντονια και μαξιλαρια!

Εγω ειμαι αλουστη και απλυτη οπως και η μεγαλη μου και δεν εχουμε χρονο να ξεβρωμισουμε!!!

Ακομη μια ωραια ατμοσφαιρα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

και εγω εχω σχεση με το πλυντηριο αυτη τη περιοδο και οχι με τον αντρα μου....εχω παρει διαζυγιο απο το σιδερο ομως και αστα ...μεχρι το ταβανι τα ασιδερωτα και ολο κατι τυχαινει και δε μπορω να σιδερωσω.....η κλεισουρα επισης χτυπαει τα νευρα γιατι εχει κρυο του κ...τα...αστα βραστα....και τωρα και τα δικα μου νεα....

χτες βεβαια επανηλθαμε στο ιδιο προγραμμα...μετα τις 11 το βραδυ που εφαγε και κοιμηθηκε ξυπνησε για φαι 2μιση και 5μιση και ημαστε πια ξυπνιες απο τις 8 ολες οι γυναικες του σπιτιου ...και ο μπαμπας αραχτος υπνο μεχρι τις 10 και μετα παει για καφε νε τους φιλους του ....τον βριζεις ή οχι??

γκρρρρρρρ τριτο....καφε πινω τωρα και μολις εφαγα γιατι απο το πρωι τρεχω σα το βεγγο ως εξης ..μαμα γαλα η μεγαλη ( πλυνε το απλυτο μπιμπερο που εμεινε απο χτες το βραδυ γκρρρρρ) το μωρο να πλυθει να αλλαχτει (το κερατο μου για πανες και οι διαρροες τους λερωθηκαν τα ρουχα) και να ταϊστει...και να ρευτει ....η μεγαλη μαμα να φαω κατι θελω...μαμα τσισα (οταν ταϊζω τη μικρη ελεος συνεχεια αυτο κανει χαχααχχα..) ...μαμα παραμυθι θελω...το αλλο μετα απο λιγο νυσταζει κλασικα θελει η αγκαλια να κοιμηθει ή βυζι (ακομη χειροτερο γιατι δε ξερω εαν πειναει ή απλα θελει παρηγορια ) ...φτανουμε αισιως στις 11 παρα....και τωρα η μια ακομη βλεπει παραμυθια (και δε τα κλεινουμε γιατι να πιω και εγω ενα καφε επιτελους ) και η μεγαλη θελει αγκαλιες και ηρθε παλιη ωρα να φαει........

βοηθεια και ειναι ακομη 11!!!!!

κανει κρυο απιστευτο...εχουμε σαραντισει απο το σαββατο και ακομη δεν εχουμε ταιραιξει τα ωραρια για να παμε να παρουμε την ευχη....ειναι και αυτες οι εκκλησιες χωρις ωραριο...???...τι ωρες ειναι ανοιχτες ξερει καμια?????θα παει δυο μηνων το παιδι ευχη δε θα εχουμε παρει.....

δε ξερω εαν το προσεξατε ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.....:wink:

χα γιασεμη....join the club!!!!!! Ουτε σχεση εχουμε με τον αντρα μας, και να τον σκοτωσουμε θελουμε....τι νομιζες? εισαι μονη σου??? Όχι καλη μου....Γιατι και ο δικος μου ο 'μεγαλος' όταν ταιζω παντα κατουριεται????

Για τις εκκλησιες πονεμενη ιστορια... και εγω μπαιλντισα μεχρι να παρω τηνευχη. Καλη δυναμη...

yasemi ψυχραιμία!!!! εισπνοή, εκπνοή!!! ανώδινο τοκετό δεν έχεις κάνει;;; για τώρα είναι χρήσιμο, όχι για την ώρα του τοκετού :-P

QUOTE]:lol::lol:

Τα χω παιξει ολιγον τι και ζηλευω τα 9 ωρα υπνου που βαραει ο αντρας μου και το ποσο χαλαρος ειναι...Αχ ποτε θα φτιαξει λιγακι η κατασταση...

Εγω ζηλευω που κοιμαται, που όποτε θελει ερχεται σπτι και δεν σκεφτεται ότι στι 5 φευγει η νταντα, που ξερει ότι όποτε θελει θα παει γυμναστηριο χωρις να χρειαζεται να το ανακοινωσει την προγουμενη ημερα και να καταστρωσει το σχεδιο της επομενης, που ειναι αδυνατος και ωραιος, που κοιμαται το βραδυ χωρις να σκεφτει αν εχουμε αποστειρωσει, που δεν ξυπναει το βραδυ και το χειροτερο?...που παντρευτηκε εμενα και τα εχει όλα ετοιμα...:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπον Καλημερα! Ο Θεος να την πει καλη δηλαδη....ρε παιδια τι πραμα ειναι αυτο με τη μεγαλη..μου χει σπασει τα νευρα! Μια χαρα παιδι ηταν απο τοτε που φεραμε τον μπεμπη εχει γινει κ@@παιδι! Το καταλαβαινω εχει φαει σοκ το παιδι ...εχασε τα πρωτια αλλα ημαρτον! Δεν εκφραζει τη ζηλεια της στο μωρο...δεν ασχολειται καν με αυτο αλλα εχει αρχισει με το παραμικρο να σκορπαει τα πραματα της ( σημερα της πεταξα τα μισα παιχνιδια) , εχει αρχισει να χτυπαει τον πατερα της με το παραμικρο και αλλα τετοια χαριτωμενα και δεν ξερω τι να κανω! Δεν ικανοποιειται με τιποτα! Και να πεις δεν ασχολουμαστε μαζι της??? ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ! Τεσπααααα

Κατα τ αλλα χτες πηγαμε στην παιδιατρο την καινουρια αλλα δεν με ξετρελλανε κι ολας.. ειμαστε λοιπον μια χαρα ...ενα μικρο φυσημα που ειχαμε οταν γεννηθηκαμε εξαφανιστηκε...και πηραμε σε 25 μερες 1100kg!!!! Απο 3200 γιναμε 4300 και απο 51 ποντους 56!! Παρατρωμε καλα μου φαινεται!!! Καναμε κι εναν ωραιοτατο ρουκετοειδη εμετο χτες τα ξημερωτα καθως σκασαμε στο φαι και 3 το πρωι αλλαζαμε σεντονια και μαξιλαρια!

Εγω ειμαι αλουστη και απλυτη οπως και η μεγαλη μου και δεν εχουμε χρονο να ξεβρωμισουμε!!!

Ακομη μια ωραια ατμοσφαιρα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι, και ο δικος μου περασε μια φαση μετα το μηνα αλλα κρατησε καμια εβδομαδα... συνηλθε παλι...θα της περασει. Εχθες το βραδυ, ενα βημα πριν τα μαζεψω και φυγω απο το σπιτι μου, όταν εκλαιγε ο μικρος, μου λεει ο Αγγελος 'ειναι λιγο μ@@@ς ο μπουλακος'... τον κοιταζω και συνεχιζει...'τον αγαπαω λιγο όμως'...καταλαβαινεις ψυχολογια!

Εγω τις τελευταιες ημερες ειμαι λιγο καλυτερα (εκτος απο το χθεσινο παρτακι)....λουζομαι, ψιλοφτιαχνομαι, κανω διαιτα (γιατι όταν δεν ειμαι καλα τρωω)...ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χα γιασεμη....join the club!!!!!! Ουτε σχεση εχουμε με τον αντρα μας, και να τον σκοτωσουμε θελουμε....τι νομιζες? εισαι μονη σου??? Όχι καλη μου....Γιατι και ο δικος μου ο 'μεγαλος' όταν ταιζω παντα κατουριεται????

Για τις εκκλησιες πονεμενη ιστορια... και εγω μπαιλντισα μεχρι να παρω τηνευχη. Καλη δυναμη...

QUOTE]:lol::lol:

Εγω ζηλευω που κοιμαται, που όποτε θελει ερχεται σπτι και δεν σκεφτεται ότι στι 5 φευγει η νταντα, που ξερει ότι όποτε θελει θα παει γυμναστηριο χωρις να χρειαζεται να το ανακοινωσει την προγουμενη ημερα και να καταστρωσει το σχεδιο της επομενης, που ειναι αδυνατος και ωραιος, που κοιμαται το βραδυ χωρις να σκεφτει αν εχουμε αποστειρωσει, που δεν ξυπναει το βραδυ και το χειροτερο?...που παντρευτηκε εμενα και τα εχει όλα ετοιμα...:-(

Χα χα!!Α ρε Αλεκακι...Εμενα παντα λεει...υπομονη αγαπη μου εγω δεν μπορω να σε βοηθησω εσυ τον θηλαζεις εσυ μονο μπορεις να τον φροντισεις καλα ..Και αμεσως μετα...φτιαχνει το καφεδακι του και παει στο κομπιουτερ του...Κι εγω να πλυνω τα δοντια μου δεν μπορω...Και ναι μεν με βοηθαει καποιες φορες για να μην καουν οι ασφαλειες μου και παλι καλα,αλλα ειναι καποιες στιγμες που θελω να το καταλαβει και μονος χωρις να χρειαζεται να τον παρακαλεσω να τον κρατησει 5 λεπτα για να βαλω μια μπουκια φαγητο στο στομα μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Θελω να κανω ενα μπανιο,ενα ρημαδι μπανιο και πρεπει να καταστρωθει ολοκληρο σχεδιο δρασης για αν το καταφερω...Για μαγειρεμα?Ασε...

Τουαλετα?Δυσκοιλια κατηντησα...Ψαχνω να τα κανω ολα σε μερικα λεπτα μεσα...Και να φτιαχνομαι και λιγο για να μη φρικαρω τελειως με αυτο πουθ βλεπω κι εγω κι ο αντρας μου...Εντωμεταξυ επειδη θηλαζω ειμαι ολη μερα με το νυχτικο ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πολλα ζητας Ελινα....πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενες που απλα βοηθανε όταν τους το ζητησουμε και ας τα κανουν και σκατα. Γιατι απο μονοι τους δεν προκειται να το σκεφτουν ποτε.

Και αν καποια πεταχτει και μου πει ότι ο νατρας της δεν ειναι ετσι, δεν θα την πιστεψω... i am sorry

221882cb0gkyh7q4.gif

Θελω να κανω ενα μπανιο,ενα ρημαδι μπανιο και πρεπει να καταστρωθει ολοκληρο σχεδιο δρασης για αν το καταφερω...Για μαγειρεμα?Ασε......
ααα εγω σε μια φαση νευριασα και μαγειρευα μονο για το γιο μου και στο σπιτι δεν εφτιαχνα τιποτα. Ετσι και αλλιως κανω διαιτα. Την ψιλιαστηκε και κανονισαμε τα σκ να μαγειρευει αυτος.

καλησπέρα κορίτσια.. είμαι καινούρια στο parentscafe! γέννησα το αγγελάκι μου 8/12στο μητέρα!

καλως την!! Να σου ζησει το μωρουλι σου!! Τι ειναι? Το πρωτο? Πως ειναι τα νευρα σου? :D

εγω κορίτσια τις προαλλες την εβαλα στον μαρσιπο και πηγα για πιπι μου, ε ειχα σκασει!!!!!!

Μαρακι8 καλως μας ηρθες, να σου ζησει!!!

Α καλα, στα βραδυνα ταισματα παντα κατουραω όταν τον ρευω!!!!!!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...