Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν θηλαζω (αν και πολυ θα το ηθελα :-()και αγορασα το swing της medela.πριν απο αυτο ειχα ενοικιασει ενα και εβγαζα ενα γευμα την ημερα μονο,με το swing 2 και κατι.η διαφορα που βρηκα στην τιμη μεταξυ mini electric και swing ηταν 35 ευρω(πιο ακριβο το swing)αλλα πραγματικα αξιζει.

στο λητω το εχουν 150 ευρω,εγω το βρηκα 130.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κοριτσια, μηπως ομως δεν αξιζει να δώσω τόσα χρήματα για μια στο τοσο? Τα χειροκίνητα κανουν δουλεια ή οχι?

Μελινα υπομονη και κουραγιο, πολλα μωρακια εχουν κατι τετοιο, το καλυτερο ειναι να παρεις τον παιδιατρο σου για βοήθεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βοηθεια!!!!!

κορίτσια, φοβάμαι ότι έχει κρυώσει το στομαχάκι του. τρώει λίγο και το βγάζει με αποτέλεσμα να ξαναπεινάει αμέσως :( τι να κάνω? μου είπαν για θερμοφόρα και την έβαλα ανάμεσα σε μένα και στην κοιλίτσα του. επίσης διάβασα στο parents κάτι για παλινδρόμηση και ταιριάζουν τα συμπτώματα, π.χ. ότι σταματάει το θηλασμό, κλαίει και κάνει το κορμάκι του σαν τόξο προς τα πίσω :( το λυπάμαι το καημένο...

ξέρει καμια μανούλα κάτι επί του θέματος?

Παλινδρόμηση υπάρχει όταν κάνει εμετό με ρουκέτα... Αν βγάζει γουλιές (κάτι που κάνει και ο δικός μου) δεν πρέπει να ανησυχείς... Δοκίμασε να τον ρεύεις πιο πολύ, να τον κρατας περισσότερο όρθιο, να τον θηλάζεις εσύ λίγο πιο ξαπλωμένη προς τα πίσω και αυτός από πάνω... κΑι να βαλεις το ηλαξ λίγο πιο ορθιο...

Το ότι κλαίει μπορεί να είναι και από πονάκια...

ενπανερχομαι...γραφω με την Αννα να με τραβαει...

εντιτ: το μητρικό γαλα είναι ότι καλυτερο για την ΓΟΠ π΄ντως μην μασησεις αν σου πει για αντιαναγωγικό...

Διαβασε και στο σχετικό τοπικ στον θηλασμό

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κοριτσαρες!

Διαβαζω και τα νεα σας και βλεπω οτι ολες τα ιδια προβληματα εχουμε και παιρνω κουραγιο...Πολυ με βοηθατε βρε κοριτσια, η παρεα μας ειναι κατι σαν group therapy!!!

Κατι για οποια ξερει απο θηλαστρα του εμποριου, επειδη θελω να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης, ποιο να προτιμησω? Εχω ακουσει οτι το Mini Electric της Medela ειναι καλο, Felinidoc ή οποια αλλη ξερει, μήπως προτεινετε καποιο αλλο? Επισης, τι πρεπει να αγορασω επιπλεον (ειδικα μπιμπερο για φυλαξη, θερμαντηρα, σακουλακια κτλ)? Σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετη και πηγα στο Λητω και πελαγωσα, μου εδειξαν τοσα διαφορετικα πραγματα και δεν ηξερα τι να κανω. Στο τελος δεν πηρα τιποτα, σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω την αποψη σας!!!

Μεγάλη κουβέντα το group therapy!!!!

Όσο για τα θήλαστρα, για περιστασιακή χρήση καλό είναι και το mini-electric (το έχω δοκιμάσει για μόνιμο και ήταν λίγο κουραστικό λόγω θορύβου κυρίως). Θα χρειαστείς θερμαντήρα αλλά υπάρχει και το μπεν-μαρί, θα χρειαστείς αποστειρωτή αλλά υπάρχει και το βράσιμο σε κατσαρόλα για 5 λεπτά, θα χρειαστείς και σακουλάκια ή-και μπιμπερόν για φύλαξη!

Βοηθεια!!!!!

κορίτσια, φοβάμαι ότι έχει κρυώσει το στομαχάκι του. τρώει λίγο και το βγάζει με αποτέλεσμα να ξαναπεινάει αμέσως :( τι να κάνω? μου είπαν για θερμοφόρα και την έβαλα ανάμεσα σε μένα και στην κοιλίτσα του. επίσης διάβασα στο parents κάτι για παλινδρόμηση και ταιριάζουν τα συμπτώματα, π.χ. ότι σταματάει το θηλασμό, κλαίει και κάνει το κορμάκι του σαν τόξο προς τα πίσω :( το λυπάμαι το καημένο...

Τί είπε η παιδίατρος???? Αυτή είναι η ειδική!!!

Διάβασα στο τόπικ για συχνούς εμετούς ότι μπορεί να αναγουλιάζει και από τις μυξούλες. του βάζω ορό αλλά έχει συνέχεια.

περιμένω τηλ από τον παιδίατρο να μου λύσει κάποιες απορίες. με ανυπομονησία...

Μιλήσαμε με το γιατρό! Είπε ότι ολα είναι από τα πονάκια (κολικούς τα βαφτίζουμε όταν μας απασχολούν 3-4 ώρες τη μέρα 4-5 μέρες την εβδομάδα) και επειδή αναπτύσσονται τα εντεράκια του. Αυτό προκαλεί τους πόνους και οι πόνοι τον κάνουν να βγάζει γουλίτσες. Βέβαια, δεν κοιμόμαστε και αυτό είναι ζόρικο, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια των ολοήμερων πονακίων... υπομονή... συνήθως τέτοια πονάκια υποχωρούν με τον σαραντισμό. μια εβδομάδα ακόμα, λοιπόν...

doraki, η μαμά σου τι λέει γι' αυτό? ε? ε?

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

μπραβο Μελινα μου, όλα καλα λοιπον!!!!! Ελα μωρε θα περασουν τα πονακια και θα τα ξεχασουμε όλα. Θα αρχισουν και τα τρελα τους και θα τρελαθουμε απο την ευτυχια...λιγο υπομονη ακομη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι Αλεκάκι μου, ευτυχώς! Ευτυχώς, το μόνο που φταίει είναι ότι έχω γιο το 4ο γουρουνάκι!!! :)

και νιώθω ξεκούραστη γιατί τον κράτησε ο άντρας μου και κοιμήθηκα 2 ωρίτσες!!! άλλο πράγμα!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

αντε μπραβο....εγω σημερα πηγα να το πεταξω απο κανα παραθυρο το αγορακι μου αλλα οκ. Ηρθε ο Νικος και ησυχασαμε....τον πηρε αυτος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θεωρητικα και εγω ειμαι ηρεμη...αλλα δεν αντεχω ρε παιδια...Εμενα δεν ειχε κολικους, τσαντιλα απλως.. απο ποιον πηρε?? Φιου φιουυυυυ.

Καληνυχτα, παω να ξαπλαρω γιατι τα εγερτηρια θα αρχισουν να βαρανε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Βοηθεια!!!!!

Και η δικιά μου έκανε παλινδρομήσεις με το ΝΑΝ που τις δίναμε στην αρχή και τώρα πήραμε ειδικό γάλα για τη γαστροεισοφαγική παλινδρόμηση, το Frisolac comfort, και τώρα είναι σένια.

Μόλις ξύπνησε... πάω! Αν και θα ήθελα λίγη κουβεντούλα...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

:P:p:p:p να τα χαιρεστε κοριτσακια...καλημεαραααααα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Kalhmera koritsia!

Sas grafw twra pou koimatai to mikroulaki mou an kai ton akouw na mourmourizei!

Bhkame ki emeis sto club me ta ponakia kai tis gkrinitses opote tis 2 teleutaies nuxtes 11-1 tou dinoume kai katalavainei! Meta eutuxws koimomaste me 2 dialeimatakia gia faghto opote kati ginetai. Thilazoume xaplwtoi sunh8ws alla an den voleuomaste patame mia tsirida kai shkwnetai h dolia mana..

Kata t'alla megalwnoume, 8eloume olo aggalitses pou kaneis den mas tis arneitai, trwme toso polu pou vgazoume goulitses, ginomaste xalia 5 fores th mera kai h mama exei to plunthrio aggalia se monimh vash, koitame gurw gurw dunamika kai vgazoume kati trisxaritwmenes fwnoules san velasmata otan mas milane.

Logw kairou (xionia kai 8ermokrasies stous -5C) exw kleistei polu mesa kai arxizei kai mou th dinei asxhma. To agapaw to spitaki mas alla elpizw na teleiwsei auto to pragma giati den eimai sunh8ismenh se tosh kleisoura. Oute sto fourno pou leei o logos den borw na paw apo fovo mh faw kamia glustra kai me psaxnoune meta. Ax Elladitsa me tis liakades sou!

Xupnhse! Trexw!

smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...