Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Ωραία τα λέτε για τατουάζ και διακοπές το Πάσχα...

Εμάς ποιος θα μας λυπηθεί???

1-4:30 ήταν ξύπνια,στο στήθος,της έδωσα και 30 ξένο για να ηρεμήσει,κοιμήθηκε μέχρι 7,ήμουν κομμάτια και της έδωσα ξένο,ήπιε μόνο 40 και ξανακοιμήθηκε,10-12:30 ξανά στήθος και τώρα κοιμάται...

Τουλάχιστον μένω ξαπλωμένη στο κρεβατάκι μου και δεν τρέχω σαν την τρελή...

Επίσης,πώς γίνεται να κάνει τα κακά της κάθε βράδυ και όχι μες στη μέρα???

Πότε ακριβώς είπαμε φτιάχνει το βιολογικό τους ρολόι???????

Άλλο...Όταν δεν έχει κοιμηθεί βαθιά και τη βάλω στο καρότσι,αμέσως ξυπνάει...

Ευτυχώς Τετάρτη θα έχω το ring sling και το mei tai και θα την κουβαλάω μαζί μου.

Το βράδυ δεν ξέρω τι με έπιασε,έβαζα χέρι στον άντρα μου,ξύπνησε και με κοιτούσε καλά καλά,αλλά κι εγώ δεν κατάλαβα πώς έγινε,κοιμόμουν!!!

oCxsp2.png

Το τικερακι πως τα μετραει ετσι ρε παιδια?Μου τον βγαζει μεγαλυτερο...Αφου αυριο ειναι 12 του μηνα και εγω γεννησα 12/12..:?:

Ναι, αλλά ο Δεκέμβρης έχει 31 ημέρες και μετράει επίσης και τη μέρα που γεννήθηκε.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας κοριτσια και εγω εδω δεν την παλευω αλλο με την μεγαλη εχει παθει μεταλαξη σκεφτομαι να την πουλησω να ησυχασω πολυ γκρινια ολη νυχτα να φανταστειτε κοιματε ο μικρος και ξυπναει αυτη τα νευρα μου..

καποια κοπελα ειπε για τα αρχικα να κανει τατουαζ και εγω το σκεφτομαι να το κανω αλλα ξερετε που κολλαω??

ο μπαμπας-αποστολης

εγω-ιωαννα

η μικρη-μαρια

και ο μπεμπης-αντωνης

βγαινει η λεξη αιμα..καλο ε??:lol:

:-D

γεια σας κοριτσια και εγω εδω δεν την παλευω αλλο με την μεγαλη εχει παθει μεταλαξη σκεφτομαι να την πουλησω να ησυχασω πολυ γκρινια ολη νυχτα να φανταστειτε κοιματε ο μικρος και ξυπναει αυτη τα νευρα μου..

καποια κοπελα ειπε για τα αρχικα να κανει τατουαζ και εγω το σκεφτομαι να το κανω αλλα ξερετε που κολλαω??

ο μπαμπας-αποστολης

εγω-ιωαννα

η μικρη-μαρια

και ο μπεμπης-αντωνης

Είναι όντως σπάσιμο νεύρων... Αλλά κοιμάται ο μικρός σου, ε? Μπράβο Άννια μου! Φτου του! Μακάρι έτσι να συνεχίσει!

Όσο για τα αρχικά... :D:D:D:D ένα δίκιο το'χεις!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!

Εμεις ειμαστε καλα, την παλευουμε...Πολλη αυπνια βρε κοριτσια, το καλο ειναι πως αρχισα να συνηθιζω πλεον...Τις τρεις τελευταιες ημερες ποναμε πολυ οταν εχουμε αερια ή κανουμε κακα μας, δεν μπορω να το βλεπω το μικρουλι να ποναει ετσι, σπαραζει η ψυχή μου...Το καλο ειναι πως σημερα ζυγιστήκαμε, εχουμε παρει 550 γραμμαρια σε 10 ημερες, ειμαστε τωρα 3800 και 54 εκ υψος!!! Ειχα αγχος για το αν τρεφεται καλα απο το στηθος μου, αλλα αυτο αποτι φαινεται, του δινει και καταλαβαινει!!!

Διαβαζω και τα νεα σας και βλεπω οτι ολες τα ιδια προβληματα εχουμε και παιρνω κουραγιο...Πολυ με βοηθατε βρε κοριτσια, η παρεα μας ειναι κατι σαν group therapy!!!

Κατι για οποια ξερει απο θηλαστρα του εμποριου, επειδη θελω να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης, ποιο να προτιμησω? Εχω ακουσει οτι το Mini Electric της Medela ειναι καλο, Felinidoc ή οποια αλλη ξερει, μήπως προτεινετε καποιο αλλο? Επισης, τι πρεπει να αγορασω επιπλεον (ειδικα μπιμπερο για φυλαξη, θερμαντηρα, σακουλακια κτλ)? Σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετη και πηγα στο Λητω και πελαγωσα, μου εδειξαν τοσα διαφορετικα πραγματα και δεν ηξερα τι να κανω. Στο τελος δεν πηρα τιποτα, σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω την αποψη σας!!!

Επεξεργάστηκαν by maliv

maliv μου,το θήλαστρο που λες είναι καλό,το είχα δανειστεί από την ξαδέρφη μου μέχρι να νοικιάσω ένα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Χρειάζεσαι μπιμπερό,αποστειρωτή,θερμαντήρα (είμαι εξαρτημένη πια από αυτό!!!),σακουλάκια (αν έχεις τόσο πολύ γάλα που θα το αποθηκεύεις κιόλας),ειδικά μπιμπερό δεν ξέρω...

oCxsp2.png

ο μπαμπας-αποστολης

εγω-ιωαννα

η μικρη-μαρια

και ο μπεμπης-αντωνης

καλοοοο!!! ωραιο θα ειναι...

Το τικερακι πως τα μετραει ετσι ρε παιδια?Μου τον βγαζει μεγαλυτερο...Αφου αυριο ειναι 12 του μηνα και εγω γεννησα 12/12..:?:
αυριο θα σου λεει ότι ειναι ενος μηνα
Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Ωραία τα λέτε για τατουάζ και διακοπές το Πάσχα...

Εμάς ποιος θα μας λυπηθεί???

μαε εφαγες μαρη ποτε θα γεννησω και ποτε θα γεννησω...τωρα τι θα μας λες??? φιλακια:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσαρες!

Εμεις ειμαστε καλα, την παλευουμε...Πολλη αυπνια βρε κοριτσια, το καλο ειναι πως αρχισα να συνηθιζω πλεον...Τις τρεις τελευταιες ημερες ποναμε πολυ οταν εχουμε αερια ή κανουμε κακα μας, δεν μπορω να το βλεπω το μικρουλι να ποναει ετσι, σπαραζει η ψυχή μου...Το καλο ειναι πως σημερα ζυγιστήκαμε, εχουμε παρει 550 γραμμαρια σε 10 ημερες, ειμαστε τωρα 3800 και 54 εκ υψος!!! Ειχα αγχος για το αν τρεφεται καλα απο το στηθος μου, αλλα αυτο αποτι φαινεται, του δινει και καταλαβαινει!!!

Διαβαζω και τα νεα σας και βλεπω οτι ολες τα ιδια προβληματα εχουμε και παιρνω κουραγιο...Πολυ με βοηθατε βρε κοριτσια, η παρεα μας ειναι κατι σαν group therapy!!!

Κατι για οποια ξερει απο θηλαστρα του εμποριου, επειδη θελω να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης, ποιο να προτιμησω? Εχω ακουσει οτι το Mini Electric της Medela ειναι καλο, Felinidoc ή οποια αλλη ξερει, μήπως προτεινετε καποιο αλλο? Επισης, τι πρεπει να αγορασω επιπλεον (ειδικα μπιμπερο για φυλαξη, θερμαντηρα, σακουλακια κτλ)? Σας ρωταω γιατι ειμαι ασχετη και πηγα στο Λητω και πελαγωσα, μου εδειξαν τοσα διαφορετικα πραγματα και δεν ηξερα τι να κανω. Στο τελος δεν πηρα τιποτα, σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω την αποψη σας!!!

εγω δεν θηλαζω (αν και πολυ θα το ηθελα :-()και αγορασα το swing της medela.πριν απο αυτο ειχα ενοικιασει ενα και εβγαζα ενα γευμα την ημερα μονο,με το swing 2 και κατι.η διαφορα που βρηκα στην τιμη μεταξυ mini electric και swing ηταν 35 ευρω(πιο ακριβο το swing)αλλα πραγματικα αξιζει.

στο λητω το εχουν 150 ευρω,εγω το βρηκα 130.

Βοηθεια!!!!!

κορίτσια, φοβάμαι ότι έχει κρυώσει το στομαχάκι του. τρώει λίγο και το βγάζει με αποτέλεσμα να ξαναπεινάει αμέσως :( τι να κάνω? μου είπαν για θερμοφόρα και την έβαλα ανάμεσα σε μένα και στην κοιλίτσα του. επίσης διάβασα στο parents κάτι για παλινδρόμηση και ταιριάζουν τα συμπτώματα, π.χ. ότι σταματάει το θηλασμό, κλαίει και κάνει το κορμάκι του σαν τόξο προς τα πίσω :( το λυπάμαι το καημένο...

ξέρει καμια μανούλα κάτι επί του θέματος?

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Βοηθεια!!!!!

κορίτσια, φοβάμαι ότι έχει κρυώσει το στομαχάκι του. τρώει λίγο και το βγάζει με αποτέλεσμα να ξαναπεινάει αμέσως :( τι να κάνω? μου είπαν για θερμοφόρα και την έβαλα ανάμεσα σε μένα και στην κοιλίτσα του. επίσης διάβασα στο parents κάτι για παλινδρόμηση και ταιριάζουν τα συμπτώματα, π.χ. ότι σταματάει το θηλασμό, κλαίει και κάνει το κορμάκι του σαν τόξο προς τα πίσω :( το λυπάμαι το καημένο...

Δοκίμασε να του δώσεις λίγο χαμομηλάκι να πιει...Παλινδρόμιση έχουν πολλά μωράκια...κι εμένα μου βγάζει αρκετά συχνά και αρκετή ποσότητα...είναι μέχρι να προσαρμοστεί..Βάρος παίρνει όμως,ε?

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

να κρυωσει το στομαχακι του εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο...για παλινδρομηση ενω θηλαζεις δε γνωριζω . Μπες στα σχετικα φορουμ στο παρεντς και ρωτα την Αγλαια, τη Φελινιντοκ και αλλες κοπέλες που σιγουρα γνωριζουν.

Αν δεν θηλαζες θα, εξακριβωνε ο γιατρος την πακλιδρομηση και θα σου εδινε αντιαναγωγικο γαλα.

Η παλιδρομηση υποχωρει με την εισαγωγη στερεων τροφων. Διαβασε στο παρεντς όπου λεει ΓΟΠ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

...κι εμένα έτσι το βγάζει....την ίδια μέρα γεννήσαμε,ε??

Εμείς 24:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου..εσείς?

ο μπαμπας-αποστολης

εγω-ιωαννα

η μικρη-μαρια

και ο μπεμπης-αντωνης

Ναι...κι εμάς,ο μπαμπάς Γιάννης,ο μεγάλος Γώργος,ο μικρός Αλέξανδρος,κι εγώ Βαρβάρα,το ΓΑΒ,πώς σας φαίνεται!!!Χαχαχαχαχαχα!!

Βοηθεια!!!!!

....κάτι ακόμα...ρώτησα την παιδίατρο για ποιό λόγο μου κάνει αναγωγές,(παλινδρόμιση)

και μου είπε οτι επειδή το γαλατάκι της μαμάς είναι σχετικά ελαφρύ,(είναι αραιό δηλαδή)

γι'αυτό το λόγο τους ανεβαίνει εύκολα!!Και όντως,με την εισαγωγή στερεάς τροφής αυτό σταματάει..Με τον μεγάλο μου είδα κι έπαθα πέρισυ με τα εμετούλια του που μου έβγαζε συνέχεια...πάντως μην ανησυχείς,το οτι βγάζει δεν σημαίνει οτι είναι νηστικό μετά,απλά ξαναβάζε τον στο στήθος για λίγο και αυτό θα τραβάει λιγάκι και θα ξανακοιμάται...

Εγώ το'χω ξαναδεί το έργο... :)

ΚΟΥΡΑΓΙΟ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...