Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγκαλιά και οταν κοιμηθει για τα καλα την βαζω στο πορτ μπεμπε Ειδικα οταν ποναει αγκαλιά και κουνημα, στο στηθος για να ακουει την καρδια μου.Πολλες φορες οταν την αφηνω στο πορτ μπεμπε ξυπναει και παμε παλι απο την αρχη. Στηθος, αγκαλια, κουνημα. Οτιδηποτε αλλο απλα δεν πετυχαινει!!!

Μια ερωτηση για οσες καταφεραν να θηλαζουν στο κρεβατι. Οταν τελειωνει το μαμ τα σηκωνετε για ρεψιμο?

Επεξεργάστηκαν by inaki

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες κοριτσια!! τι κανετε? Νυσταζετε ξερω! Εμεις σ/κ περασαμε καλα μιας που κρατησε και η μανα μου το μικρο για κανα 2 ωρο και πηγα σινεμα με την μεγαλη!

ρε παιδια αυτες η μαμαδες μας μεταλλαξη παθαινουν? Ωρες ωρες απορω ποιος με μεγαλωσε?

Φοβαται να το ακουμπησει το μωρο..να το ταισει...να το αλλαξει...και καθε φορα που το κραταει καμμια ωρα με παιρνει 10 τηλ. και της το αφηνω και καθαρο,ταισμενο...σαν τον βουδα ενα πραμα!

Κατα τ αλλα κοιμηθηκαμε καλα σημερα..11 πεσαμε...2.30 φαγαμε....5.30 ξαναφαγαμε και εχει κανενα μισαωρο που ξυπνησαμε απο το σφιξιμο για χε@@@!

Αλεκα θα πας Καλαματα το Πασχα? Εμεις θα παμε για 4-5 μερες! Αν πας να βγουμε για καφεδακι...να παμε στην παραλια στον Αθανασιου να χτυπησουμε και κανενα γλυκο!!!! :)

εχει και χωρο να παιξουν και τα παιδακια μας!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Εμείς σηκωθήκαμε στις 2, στις 4:15 και από τις 5:30 είμαστε με 10λεπτα ύπνου, κοινώς στο πόδι!!!

inaki, εγώ δυο βράδια που τον τάισα στο κρεβάτι και τον πήρε ο ύπνος στο στήθος, τον άφησα και άλλα 2 τον σήκωσα επειδή κάναμε εξαγωγούλες!

ρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό να τρώει λίγο και να το βγάζει σιγά-σιγά? μήπως να ανησυχήσω?

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Α Κοριτσια αποφασισα το Πασχα να παω να κανω τατουαζ με τα αρχικα απο τα παιδακια μου!!!

Εχω το αρχικο του αντρα μου και θα παω να συμπληρωσω και τα υπολοιπα! Εμεις το μικρο θα τον πουμε Κωνσταντινο σαν τον πατερα μου. Ο πεθερος μου ειναι Αργεντινος και τον λενε Ελβιο...ε δεν λεει ! Ηθελα να βγαλω την μεγαλη Ελβιρα αλλα η πεθερα τσινισε και την ειπαμε Γεωργια ( που δεν μ αρεζε καθολου)

Εσεις αποφασισατε ονοματα??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μαρια οντω; σαν να παθαινουν αμνησία οι μαμαδες μας!!! Θα κανω και εγω την προσπαθεια να τη αφησω καποιες ωρες αυτη την εβδομάδα, να δούμε θα τα καταφερει;;;

Μελινακι δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικές οι γουλιτσες που βγαζει σιγα σιγα...

Εγω εχω αποφασισει για ονομα πριν μαθω το φυλο, και πριν μεινω εγκυος!! (δημητρα απο τον πεθερο μου που χασαμε πριν 3 χρονια)

Το Ελβιρα πολύ μου αρεσει! Καλα Μαρια η πεθερα σου τσινισε γιατι θα βγαζατε το ονομα του αντρα της??

Λοιπον νομιζω οτι αυτα τα γλυκα μου εκαναν τρελη ζημιά. Εδω και 3 μερες τα εχω κοψει, ακολουθω την διατροφή που μας εγραψες με αρκετες παρασπονδίες (περισσοτερο φαγητο) και εχασα ηδη ενα κιλό .Αντε να φυγουν τα ατιμααααα

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκες μου κοπελιτσες!!!!!! Μελινακι υπομονη, εγω εδω και μια εβδομαδα ηρεμησα φτου φτου!!! Βεβαια αλλαξα και το γαλα. Μη στεναχωριεσατε για τα μωρουλια, δεν θυμουνται τιποτα. Εξαλλου, τα πονακια δεν ειναι ακριβως πονακι, ειναι ενοχλησεις που μπορει λεει να προερχονται και απο απλο γουργουρητο.

Ινακι αφου ειναι ξαπλωτο και θηλαζεις, ας μη ρευτει, δεν πειραζει. Εχε το όμως πλαγια.

Εγω εχιες πηρα το γιατρο και τον ρωτησα για τα κακουλια του που ειναι μουσταρδι σκουρο και όχι ανοιχτο...σαν πορτοκαλι ενα πραγμα και μου ειπε να αφησω τα κακουλια να εχουν ό.τι χρωμα θελουν.

Μαρακι, θα κατεβω το Πασχα ναι. Εννοειται πως θα βρεθουμε, να γνωριστουμε και απο κοντα (πω ρε γμτ...πως θα προλαβω να χασω κανα κιλο?? χαχα)

Ασ'τον Αθανασιου....ΘΕΟΣ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Μαρια δεν το πιστευω... και εγω για τατου με τα τρια ονοματα ψαχνω!!! Εγω εχω δυο μικρουλια και σκεφτομαι να κανω ενα στη γαμπα χαμηλα. Ελεγα να κανω τραιμπαλ λουλουδι με τρια ανθη ας πουμε και γυρω απο το καθενα να γραψω τα ονοματα τους. Θα δουμε.

Τον μικρο θα τον πουμε Δημητρη, του πατερα μου.

Ασχετο αλλα και η δικη μου η μαμα εχει παθει αλσχαιμερ. Δεν θυμαται τιποτα λεμε... και τρελο άγχος!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πολύ γλυκό που θα κανετε τατου με τα ονοματα!!!

Αυτος ο Αθανασίου κανει καλα γλυκα;;;; Θα κατεβω κι εγω μεσσηνια το πασχα μαλλον, αμα εχω μπολικες μερες θα σας κανω ντου!!! (φιλιατρα ειμαστε εμεις)

ολες το ιδιο μυαλο κουβαλαμε και εγω για ταττο σκεφτομαι το Πασχα με τρια ονοματα αλλα εγω πρεπει να αφησω και χωρο για τεταρτο χαχαχα ή ενα ρητο στα λατινικα που εχει σχεσει με τη μητροτητα που ειχα δει και μου αρεσε πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλιατρααα?? Πολυ κοντα! Ινακι σε περιμενουμε!!!!!! Ο Αθανασιου δεν εχει ταιρι...άπαιχτος σου λεω.

Με το Νικο τα εφτιαξα το 98. Τοτε πηγα καλαματα πρωτη φορα σε κατι διακοπες μας απο Αγγλια. Οι αποδειξεις του Αθανασιου ερχοντουσαν σε ένα κιτρινο χαρτινο φακελακι. Καθε χρονο ο Νικολακης μου εστελνε και ενα ραβασακι σε αυτο το χαρτακι...Εχω λοιπόν 12 ραβασακια απο τον Αθανασιου!!!!! Απο εκει φαινεται το ποιόν μου!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εχω ενα τριανταφυλλακι τραιμπαλ στον ωμο και ενα σκιτσο γατας (κεφαλι) στον πωπω. Η γατα βεβαια εχει γινει γαταρος τωρα πια αλλα δεν εχει σημασια. Εσεις?? Εχετε άλλο τατου??

221882cb0gkyh7q4.gif

A καταλαβα ιδια μουρλα κουβαλαμε ολες! Εγω σκεφτομαικατι με αστερια και τα αρχικα τους αλλα δεν το χω βρει ακριβως....εχω κι αλλα3 εγω. ..ενα το αρχικο του αντραμου αναμεσα στον αστραγαλο και τα δαχτυλα του ποδιου( ακουσα κ το σχολιο, καλα εκει βρηκες να κανεις το αρχικο μου)....ενα τριαναφυλλο στον γοφο κι ενα πηγασο στηνπλατη ( ολα μικρα ..μη φρικαρετε!) τωρα αυτο λεω να το κανω ή στον αυχενα ή στον καρπο.

Ειρηνη ναι η πεθερα μου ηθελε το δικο της ! Σιγα το ονομα!!!! Λοιπον αν πας φιλιατρα δεν το συζητω θα ερθεις! Θα ρθω να σε παρω εν αναγκη! Ο Αθανασιου κολλλλλλαααασηηηη

Αν εξακολουθεις να χανεις με τετοιο ρυθμο θα σε βαλω να τρως παραπανω!!!!!!

επανερχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας μανούλες με τα τατουάζ σας!!!

Λόχια τέλος για μένα...αλλα welcome back αυχενικό :-( θέλω σ*ξ τώρα μπάς και πάρω τα πάνω μου ψυχολογικά

Αχ βρε Ινάκι, τουλάχιστον τελείωσες με τα βρωμολόχια!!! Αυχενικό εγω ευτυχώς μόνο ενόχληση έχω...αλλά θυμάστε που με πονούσε η πλάτη???? Ε τώρα έχω και την μέση σε πολύ άσχημη κατάσταση κι επίσης από την Παρασκευή είμαι ΚΑΙ κρυωμένη!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ !!!!!!!!

Να ευχηθώ λοιπόν σε όλες σας να είναι τα μωράκια σας γερά και καλότυχα και σε μας καλή δύναμη να τα μεγαλώσουμε, ειδικά τώρα στις αρχές που τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα! Καλή χρονιά να έχουμε και εύχομαι μόνο υγεία, αν υπάρχει αυτή θα τα βρούμε όλα τα άλλα.!

Ευχαριστούμε Ρικάκι!!! Μας έλειψες βρε ατιμούτσικο!!! Η μπεμπάρα σου είναι στα κυβικά μας!!!! Να σου ζήσει ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Όνομα και πράγμα!!!

τα πονάκια μου μέσα... γιατί να υποφέρουν έτσι??? :(

βογκάει, μαζεύεται, τινάζεται και φυσικά δεν κοιμάται...

Μελινάκι κι εμείς σήμερα 4.30 με 10.00 τη βγάλαμε με κλάματαααααα!!! Με 2 διαλείμματα για να φάμε-μην ξεχνιόμαστε-κι άλλα 4 για να χ@σουμε!!!!! Κουράγιο μπεμπάκια - κουράγιο μανούλες!!!!

ΥΓ1 ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ......................ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΛΙΑ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!

ΥΓ2 Έκανα και το τεστ και μας βγάζει σκ@τί!!! Πάντως τώρα πρασινίζουν πολύ όταν κλαίμε και δεν είναι ακριβως σκ@τί, έχουν και ασημένιο μέσα!!! Αλήθεια λέω!!! Πάντως θα ήθελα να πάρει τα μάτια της μαμάς της μαμάς μου: ΠΡΑΣΙΝΑ!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Καλημέρα σε όλες... Πως περασε ο καιρός γίναμε κιόλας ενός μηνού:D

Μια ερωτηση για οσες καταφεραν να θηλαζουν στο κρεβατι. Οταν τελειωνει το μαμ τα σηκωνετε για ρεψιμο?

Οχι δεν τον σηκώνω αν αποκοιμηθεί... αλλά ακόμα δεν βολευόμαστε πολύ καλά. Θυμάμαι και μετην Άννα όταν έγινε 6 μηνών τα καταφεραμε καλά...

όσο για γουλιές αν είναι να βγάλει κάτι γυρνάει το κεφάλι του και το βγάζει, δεν υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί...

Το τεστ με τα μάτια...Χμμμ εγώ έχω καφέ όταν ήμουν μικρή ήταν λαδιά... Ο άντρας μου μπλε και η Άννα έχει μπλε μάτια. Τώρα ο μικρός στο 4μηνο θα φανεί, είναι πολύ νωρίς. Αλλά αυτό το τα καφέ επικρατούν σε εμάς δεν ίσχυσε πάντως...

Η Άννα θυμάμαι γεννήθηκε με μαύρα μάτια (όχι καφέ) και στο δίμηνο άρχισαν να ανοίγουν από την μέση προς τα έξω.. Στο 4μηνο είχε εμφανώς μπλε μάτια.

Και ο μικρός χαμογελάει όταν του μιλάω εγώ!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

αγκαλιά και οταν κοιμηθει για τα καλα την βαζω στο πορτ μπεμπε Ειδικα οταν ποναει αγκαλιά και κουνημα, στο στηθος για να ακουει την καρδια μου.Πολλες φορες οταν την αφηνω στο πορτ μπεμπε ξυπναει και παμε παλι απο την αρχη. Στηθος, αγκαλια, κουνημα. Οτιδηποτε αλλο απλα δεν πετυχαινει!!!

Καλημερα!Εγω οταν τον θηλαζω ξαπλωτο δεν τον βαζω να ρευτει εαν κοιμηθει αμεσως...Εαν ειναι ψιλοανησυχος τον σηκωνω ρευεται και τον ξαναβαζω.Συνηθως ομως κοιμαται αμεσως οποτε....

Κι εμεις εχθες ειχαμε πολλα πονακια εκλαιγε το καημενο αρκετα,κοβαμε βολτες και τελικα ηρεμησε το βραδυ και κοιμηθηκαμε δοξα το θεο...Σπαστα παντα αλλα μια χαρα κοιμομαστε,ξυπναει για να φαει κανα 2-3 φορες,τον αλλαζω κιολας και μετα ξανακοιμομαστε...Μια χαρα...;)

Για τα ματια που λετε οταν γενηθηκε ηταν γκριζα και ακομη ετσι ειναι αλλα θα αλλαξουν σε καστανα το ξερω γιατι κι εγω ετσι ημουν κι εγιναν μελι..Ο αντρας μου εχει καστανα κι αυτος οποτε...Ελεγα μηπως παρει απο τον μπαμπα μου που εχει πρασινα αλλα μπα...Εγω εντωμεταξυ ειχα μετατα γκριζα ενα πρασινο και ενα μελι και ειχαν πει οι γιατροι οτι ειναι ετεροχρωμια της κορης του ματιου και οτι θα μενα ετσι ομως στην πορεια εγιναν σχεδον ιδια.Και λεω σχεδον γιατι αν με παρατηρησει καποιος θα δει οτι τον ενα ειναι πιο ανοιχτο απο το αλλο...

Α και απο χαμογελα αλλο τιποτα το παιδακι μου...

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...