Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν 10 ημέρες οι τιμές ήταν οι ίδιες οπότε δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα. Ξεκινάει από οικονομικό τρίκλινο 1600 ΦΤ, 2000 ΚΤ, 425 επισκληρίδιος και 325 έξοδα συλλογής βλατοκυττάρων.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Πριν 10 ημέρες οι τιμές ήταν οι ίδιες οπότε δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα. Ξεκινάει από οικονομικό τρίκλινο 1600 ΦΤ, 2000 ΚΤ, 425 επισκληρίδιος και 325 έξοδα συλλογής βλατοκυττάρων.

τα 325 της συλλογης των βλαστοκυτταρων μου ειπε η γυναικολογος μου οτι δεν ισχυουν πια!!! βγηκε αποφαση γυρω στον Οκτωβρη απο δικαστηριο οτι ειναι παρανομα...

baJfp2.png

τα 325 της συλλογης των βλαστοκυτταρων μου ειπε η γυναικολογος μου οτι δεν ισχυουν πια!!! βγηκε αποφαση γυρω στον Οκτωβρη απο δικαστηριο οτι ειναι παρανομα...

α, να το έχω υπόψη μου σε περίπτωση που κρατήσω τελικά... Πάντως αναφέρουν την τιμή αυτή στον κατάλογό τους...

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Aλεκα??? Γεννας κιολας? Ηρθε η ωρα??

Μαζι δεν θα γεννουσαμε? Εγω την μεθεπομενη Τεταρτη θα μπω στο νοσοκομειο αλλα θα γεννησω Πεμπτη (στα δημοσια πας μια μερα νωριτερα) Στις 26 του μηνα....

Ναι Ντόρα μου, κανονικά η ΠΗΤ μου είναι 6.12, μουε έιχε πει ότι θα γένναγα μετά τις 23 μέχρι τις 25, αλλά επειδή είναι το μωράκι μεγαλούτσικο και είναι η δεύτερη καισαρική δεν θέλει λέει να περιμένουμε πολύ. Οπότε... πέντε μερούλες...

Άσε και εγώ τον Σκορπιό σκέφτομαι... και προσπαθώ να του βρω κανα ωροσκόπο να το φέρω στα ίσια του.... αλλά πού??? Σκορπιό με ωροσκόπου Υδροχόο τον βλέπω...καμιά εμπειρία??

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αλέκα και ψυχολόγος και μελλοντολόγος??? Πολυτάλαντη!!!! Ωραίο νέο αυτό με τις τιμές του Ιασώ!!!!

Γιατι το κομμώτρια?? τσ τσ (= καμάρι).

Kalhmera koritsia!

Alecaki auto htane! Ligotero apo vdomada! Me to kalo vre koukla!

Sxetika me to stegnwthrio..to latreuw! To phra prin gennh8ei o mikros kai mou eluse ta xeria. H alh8eia einai pws kaiei parapanw reuma alla kai logw klimatos den exoume polles epiloges. Palia kremaga ta rouxa se mikrh aplwstra mesa sto spiti h panw sta kalorifer kai eimastan tsadiri ole!

O anipsoulis mou pou sas elega paei gia scan sto kefalaki tou thn allh evdomada. Htan kruwmenos edw kai meres opote perimenan na sunel8ei. Ax h psuxoulina..Ginetai enos stis arxes tou Dekevrh sto metaxu.

Ευχαριστώ Εβιτάκι... ξέρετε ότι σε λίγο, μία μία θα παιρνει σειρά. Οι του Νοεμβρίου τελείωσαν σχεδόν!!!!

Και πρέπει να πάρει κάποια το ρόλο του τελάλη!! Κάποια που να είναι προς το τέλος. Εγώ λέω τη συμπεθέρα μου τη Σοφία μ, που έτσι και αλλιώς θα πρεπει να μου στειλει το τηλ της, να την ενημερώσω την Τετάρτη!!

Άσχετο... και εγώ στην Αγγλία με τα βρακιά στο καλοριφερ ήμουν :P και όταν χτυπούσε η πόρτα, τρέχαμε να μαζέψουμε ό,τι σωσουμε!!

Περαστικά στο ανιψάκι σου. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό!! Δεν είχε άλλο επεισόδιο, έτσι δεν είναι??

Αλεκα, πως περασε ο καιρος ρε συ...αρχιζουν οι γεννες της παρεας μας και πολυ μου αρεσει!!! Με το καλο ευχομαι!!!

Αληθεια, για τους τοξότες τι ξερετε? εγω δεν ασχολουμαι καθολου με ζωδια και δεν εχω κανεναν τοξοτη στο κοντινο μου περιβαλλον, για βοηθηστε...

Εσένα κανονικά εγώ δεν πρέπει να σου μιλάω...:mad: Αδύνατη και όμορφη εγγυούλα... anyway... κάνω την καρδιά μου πέτρα και την αξιοπρέπεια μου κουρέλι και συνεχίζω!! :-P Σε ευχαριστώ για τις ευχές, με το καλό όλες μας! Εγώ τους Τοξότες που ξέρω τους έχω για περιπετειώδεις, ευχάριστους, διαλακτικούς και μετρημένους. Α... και λίγο παρτάκηδες. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο που να σκεφτώ για αυτό το ζώδιο. Αλλά εξαρτάται από πια σκοπιά το βλέπεις (τι ζώδιο είσαι εσύ δηλαδή) και τι ωροσκόπο έχεις. και μέχρι εκεί φτάνω... όχι δε λέω ΤΑΡΩ και δεν παρακολουθώ καθημερινές προβλέψεις!:)

Τι άλλα?? Τίποτα. Φιλάκια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Που είναι αυτή η απόφαση ρε γμτ??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Να σας αναφέρω κάτι που έμαθα... Ότι τώρα τελευταία υπάρχει η τακτική στα ιδιωτικά μαιευτήρια να σου δίνουν ένα θερμόμετρο για να παίρνεις μόνη σου τη θερμοκρασία και το οποίο σου χρεώνουν 10 ευρώ!!! Το διάβασα στο ίντερνετ αλλά και μια γνωστή μου που γέννησε πρόσφατα, το είδε μετά στην αναλυτική απόδειξη ότι είχε χρεωθεί και μάλιστα ούτε που της το έδωσαν μετά να το πάρει! Δεν είμαστε καλά...

Καλημέρααααααααααααααααααα

Και εγω ειχα δυσκολη νύχτα χθες βράδυ..... συνεχεια ιδρωνω....

Αλλα ο καιρος κοντευει.... λιγο υπομονη ακομη και θα ερθουν τα αγγελουδακια μας....

a84026bdda.png

Εσένα κανονικά εγώ δεν πρέπει να σου μιλάω...:mad: Αδύνατη και όμορφη εγγυούλα... anyway... κάνω την καρδιά μου πέτρα και την αξιοπρέπεια μου κουρέλι και συνεχίζω!! :-P Σε ευχαριστώ για τις ευχές, με το καλό όλες μας! Εγώ τους Τοξότες που ξέρω τους έχω για περιπετειώδεις, ευχάριστους, διαλακτικούς και μετρημένους. Α... και λίγο παρτάκηδες. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο που να σκεφτώ για αυτό το ζώδιο. Αλλά εξαρτάται από πια σκοπιά το βλέπεις (τι ζώδιο είσαι εσύ δηλαδή) και τι ωροσκόπο έχεις. και μέχρι εκεί φτάνω... όχι δε λέω ΤΑΡΩ και δεν παρακολουθώ καθημερινές προβλέψεις!:)

Τι άλλα?? Τίποτα. Φιλάκια

:oops::oops::oops::oops::-P

Ειμαι καρκινακι και δεν εχω ιδεα τι ωροσκοπο εχω...ειμαι καλα γιατρε μου?

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops::oops::-P

Ειμαι καρκινακι και δεν εχω ιδεα τι ωροσκοπο εχω...ειμαι καλα γιατρε μου?

Μανούλα καρκινάκι με γιόκα Τοξοτάκι??? Αν είσαι απο τα εύαίσθητα καρκινάκια, το ζουζούνι σου δεν θα σε πολυευχαριστησει... δεν θα έχει πολύ χρονο για αγκαλιές!!!!!;) Θα είναι μποέμ!

221882cb0gkyh7q4.gif

Που είναι αυτή η απόφαση ρε γμτ??

καλημερα και απο μενα !!

παντως μολις μου εστειλαν απο το ιασω τον τιμοκαταλογο και λεει μεσα για τη συλλογή των βλαστοκυτταρων. αν βρεις την απο φαση, θα ηταν πολυ χρήσιμο !!!!

Σοφία_Μ μου, σε ταλαιπώρησε τόσες μέρες το πρήξιμο και η αϋπνία... Επιτέλους ξεκουράστηκες!!!

Ινάκι μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί τρέμουν τα πόδια μου από την αδυναμία...

Αλέκα μου φαίνεται ότι το πιο επικερδές από τα επαγγέλματά σου είναι αυτό της κομμώτριας τελικά!!! Να σου φέρνουμε και τα δικά μας ζουζούνια να τα κουρεύεις???

Μιρένα να σας ζήσει το νέο μωρό της ξαδέρφης!!! Άντε και το δικό σου με το καλό!!!

Μελσας είσαι καλύτερα σήμερα???

Εβιτούλα περιμένουμε νέα από τον ανηψούλη μετά το σκαν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...