Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκιαα!! Μολις έφαγα, η μπουμπού μου ψιλοκουνιέται οπότε έχω καποια λεπτά καιρό μέχρι να αρχίσει να κλαίει!! ουτε εγω την αφήνω...

Σοφια χαίρομαι που κατάφερες να ξεκουραστείς, μήπως να το έχεις υπόψην σου το αερόθερμο σαν λύση;;; :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια.Περασαμε αλλο ενα βραδυ στα κλαρινα,τι θα τον κανω κοριτσια δεν ειμαι συνηθισμενη στο Γερμανικο ωραριο ο αντρας μου επρεπε να σηκωθει στις 5.30 και ξθπνησε 7.10 μαλιοκουβαρα εφυγε κοντευουμε να τρελαθουμε.

Αλλαααα αγκαλια οχι κοριτσια το χατιρι δεν θα γινει προτιμω να σηκωθω 1000 φορες παρα να τον σερνω αγκαλια εχω προβλημα με τα χερια μου απο την δουλεια δεν θα κανω εγω απο τωρα καρπιαιο σωληνα γιατι το θελει ο σπορος αλλα για να μην το παιζω μαγκας δεν μου κανει ιστοριες οπως της Μελινας ουτε ο Δημητρης μου εκανε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το "καλό" Μαρινάκι μου, είναι ότι μόνο σε μένα ηρεμεί πλήρως. όταν γκρινιάζει χωρίς λόγο του ψιθυρίζω στο αυτί και καθόμαστε και ακούμε τα τραγουδάκια μας! θαυματουργά! ο μπαμπάς μας δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. αφήστε που έχουν αρχίσει τα νεύρα του να τσιτώνουν με το συνεχόμενο κλάμα του μωρού, γιατί οταν τον κρατάει αυτός δεν ηρεμεί (εκτός αν είναι στα όρια του ύπνου)

και τώρα στην αγκαλιά μου τον έχω και τον κουνάω. τον κοίμισα και πριν έτσι αλλά σε μισή ώρα γαρίδα το μάτι. τώρα θα τον κρατήσω πάνω μου μπας και κοιμηθώ κι εγώ καμιά ωρίτσα...

στην καλαθούνα ούτε η μπλούζα μου, ούτε η πάνα που τον κρατάω, τίποτα δεν τον νανουρίζει με τη μυρωδιά της μανούλας... :(

εν τω μεταξύ, είναι τόοοοσο λαίμαργος που τρώει τρώει τρώει και μετά του φεύγουν γουλίτσες (γουλάρες) και γίνεται χάλια!!! άλλο θέμα κι αυτό! σχεδόν κάθε μέρα πλυντήριο...

15y6xxxv0qx3picm.png

ρε κοριτσακια,όσες εχετε ζυγαρια στο σπιτι, ποσα γρ. παιρνει την εβδομαδα το μωρουλι??

Περίπου 200 Αλεκάκι.

νυσταζω παρα πολύ , σε τετοιο σημειο που το καθε αγγιγμα πανω μου μου προκαλει απιστευτο εκνευρισμό, ακομα και οταν θηλαζει με ενοχλει και ποναω...και φυσικα την εχει πιασει τωρα και δεν ηρεμει με τιποτα

τα νευρακια μουυυυ

Ινάκι εδώ είμαστε!!! Ξέσπασε πάνω μας!!!!!

καλησπερα μανεες να σας ζησουν ολα τα μωρα...ολο ελεγα να μπω και ολο κολλαγα στο παρεντς....τι καμνετε??

εμεις γεννησαμε 1/12 μια γατουλα 3740...ειναι γενικα ηρεμη δε κλαιει θηλαζει μια χαρα αλλα εχει ενα θεμα με τον υπνο ......εσας ρε κοριτσια κοιμουνται ???....

Γιασεμί να σου ζήσει η μπουμπού!!!! Εμένα όσο περνάει ο καιρός κοιμάται όλο και λιγότερο πάντως....

Εγώ φοβάμαι να τον αφήσω να κλαίει. κλαίει με λυγμούς, κοκκινίζει, γίνεται μούσκεμα (άσχετα που μας είπε ο γιατρός ότι οι ιδρωτοποιοί αδένες ενεργοποιούνται από τον 3ο μήνα) και του κόβεται η ανάσα...

Μία από τα ίδια!!!!

εν τω μεταξύ, είναι τόοοοσο λαίμαργος που τρώει τρώει τρώει και μετά του φεύγουν γουλίτσες (γουλάρες) και γίνεται χάλια!!! άλλο θέμα κι αυτό! σχεδόν κάθε μέρα πλυντήριο...

Μία από τα ίδια!!!!

Γεια σας κοριτσια.Περασαμε αλλο ενα βραδυ στα κλαρινα,τι θα τον κανω κοριτσια δεν ειμαι συνηθισμενη στο Γερμανικο ωραριο ο αντρας μου επρεπε να σηκωθει στις 5.30 και ξθπνησε 7.10 μαλιοκουβαρα εφυγε κοντευουμε να τρελαθουμε.

Αλλαααα αγκαλια οχι κοριτσια το χατιρι δεν θα γινει προτιμω να σηκωθω 1000 φορες παρα να τον σερνω αγκαλια εχω προβλημα με τα χερια μου απο την δουλεια δεν θα κανω εγω απο τωρα καρπιαιο σωληνα γιατι το θελει ο σπορος αλλα για να μην το παιζω μαγκας δεν μου κανει ιστοριες οπως της Μελινας ουτε ο Δημητρης μου εκανε.

εγω πιστευω ότι ειναι και στο παιδι. Ο Αγγελος ηθελε μοοονο αγκαλια. Αυτος όταν τον εχω αγκαλια αρκετη ωρα κλαιει να τον βαλω στην κουνια!!! Στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει, που να φανταστω?? Καθεται εκει αρκετη ωρα για μωρακι. Και τον παιρνει και ο υπνος μονος του. Αυτο τοι τελευταιο ειναι βασικο γιατι μεθαυριο που θα ξυπνανε στον υπνο του δεν θα αναγκαζομαστε να σηκωθουμε να τα ξανακοιμισουμε.

Αυτα βεβαια ειναι χουγια δικα του... εγω ακολουθω τις ορεξεις του μικρου μου πριγκιπα!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μου δεν θυμαμαι ακριβως που ηταν αυτες οι πληροφοριες καπου μεσα στα θεματα του θηλασμου που εψαχνα διαφορα τα ειδα...Εγω δεν θα του δωσω τιποτα προς το παρον και γενικα δεν τα παω καλα με φαρμακα κτλ...Θα το παω λιγο προς ομοιοπαθητικη με το μωρο γενικα και η παιδιατρος αν και συστηνει αυτα που συστηνει ειναι συμβατη με την ομοιοπαθητικη οποτε με καλυπτει.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσάκιαα!! Μολις έφαγα, η μπουμπού μου ψιλοκουνιέται οπότε έχω καποια λεπτά καιρό μέχρι να αρχίσει να κλαίει!! ουτε εγω την αφήνω...

Σοφια χαίρομαι που κατάφερες να ξεκουραστείς, μήπως να το έχεις υπόψην σου το αερόθερμο σαν λύση;;; :D

εννοειται οτι θα το κανουμε καθε βραδυ!!!! μηπως να το δοκιμασετε κ εσεις????????

baJfp2.png

να το δοκιμάσω, μονο που πρέπει να πάρω αερόθερμο πρώτα :D

Λόχια τέλος για μένα...αλλα welcome back αυχενικό :-(

θέλω σ*ξ τώρα μπάς και πάρω τα πάνω μου ψυχολογικά

Το τεστάκι για τα μάτια μου βγάζει καφέ κατα 87%, προς το παρόν έχει μελοπράσινα, δεν μπορεί να τα κρατήσει γιατι μαρεσουν????

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ !!!!!!!!

Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω ιδέα ποιες και πότε γέννησαν και ποιες περιμένουμε ακόμη. Ή μάλλον έχω μια μικρή ιδέα απ' όσα διαβάζω στο facebook! Να ευχηθώ λοιπόν σε όλες σας να είναι τα μωράκια σας γερά και καλότυχα και σε μας καλή δύναμη να τα μεγαλώσουμε, ειδικά τώρα στις αρχές που τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα! Καλή χρονιά να έχουμε και εύχομαι μόνο υγεία, αν υπάρχει αυτή θα τα βρούμε όλα τα άλλα.

Εγώ σήμερα μόλις βρήκα λίγο χρόνο να μπω να τα πούμε, αν και ακούω ότι η μπουμπού άρχισε να γουργουρίζει... Εγώ λοιπόν γέννησα τη μπουμπουκίτσα μου στις 4/12 με καισαρική, ένα θρεφταράκι 4360 ! Μπήκε θερμοκοιτίδα γιατί ήταν υπέρβαρη και τα υπέρβαρα μου είπαν ότι τα αντιμετωπίζουν όπως τα πρόωρα κι επίσης πήρε και λίγο οξυγόνο για 12 ώρες γιατί είχε πάρει λίγα υγρά στους πνεύμονες. Η μπουμπού ανάρρωσε σύντομα, εγώ δεν λέω ακόμη να συνέλθω. Πέρα από τις επιπλοκές που μου παρουσιάστηκαν από την κωλο-επισκληρίδιο, έπεσε κι άλλο ο αιματοκρίτης μου, στο 26, με αποτέλεσμα να συζητάμε για μετάγγιση αλλά τελικά δεν την κάναμε. Να μη τα πολύλογώ ακόμη δεν έχω συνέλθει κι απ' ότι φαίνεται θα αργήσω αφού η μικρή μας έχει συνεχώς στο πόδι! Έχω χάσει 17 κιλά χωρίς να κάνω τπτ! Αλλά τι να σας λέω, τα ζείτε κι εσείς, φαντάζεστε τι τσίτα υπάρχει. Η μαμά μου δυστυχώς μένει μακριά αλλά όποτε τη χρειαστώ τρέχει και μένει μαζί μας κπ μέρες οπότε ξεκουράζομαι λιγάκι. Ο άντρας μου, να' ναι καλά, ξέρει από μωρά και βοηθάει αφάνταστα: ταϊζει, ξεσκατίζει, την κάνει μπάνιο... Ευτυχώς! ΄

Σας αφήνω τώρα να διαβάσω όσο προλαβαίνω όσα μνμ σας μπορώ για να μάθω νέα σας! Φιλιά πολλά!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

ρικα καλως ηρθατε σπιτακι σας!!!! λες να συναντηθηκαμε στη μοναδα κ να μην το ξεραμε?????

ινακι κοντα εισαι στο σεξ!!!!! εγω που εχω ακομα:shock:???? 43 μερες αιμα:mad:......

οσο για τα ματια κ εμενα εχουν μπλε σκουρο αλλα δεν νομιζω να μεινει... παρακαλαω βεβαια να παρουν του μπαμπα τους .αφου ολα τα αλλα παλι δικα του ειναι, ας παρουν κ τα ματια του τα γαλανα!!!!!!!!

baJfp2.png

ρικακι νατε βρε μπηκες??? Πω πω, τι κοριτσαρος ηταν αυτος?? Καλα και εγω 4200 ειχα γεννηθει αλλα ημουν περδικι. Τωρα τα βαζουν θερμοκιτιδα. Χαιρομαι που εισαι καλα και που χανεις τα κιλα. Ειδες που στα ελεγα??

Ινακι μου τελειωσες εντελως?? Εγω κατι εχω ακομη ρε γμτ...λιγα παραγματα αλλα υπαρχουν.

Εγω δεν το κανω το τεστ με τα ματια γιατι θα βγουν καστανα ετσι και αλλιως!!! Ξεκινανε με γκρι σκουρο, γινονται γκριζοπρασινα σκουρα, μετα καστανοπρασινα σκουρα και μετα καστανα... ετσι εγιναν και στον Αγγελο παρ΄όλοπου νομιζα ότι θα μεινουν μελι σαν τα δικα μου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μελινάκι υπομονή!!! Θα περασουν, που θα πάει. Εγω σκεφτομουν μια μέρα οτι τελικα ειναι τοσο βαρβαρο το πρωτο διαστημα απο την γεννηση και μετά. Ευτυχως που σαν μωρά δεν εχουμε τοσο ανεπτηγμένο εγκέφαλο και δεν κρατάμε αναμνήσεις.

Αλέκα απο χτες το πρωι σερβιετακι δεν εχω λερωσει καθόλου.

Δοκιμάσαμε την ξαπλωτη στάση αλλα δεν την βολεύει. Στην αρχη πνίγεται και μετα κανει θορυβους. Ε δεν λέει, το θεμα ειναι να εχουμε ησυχισ και να κοιμάμαι και εγώ, οχι να ξυπνάω και τον αντρα μου!!

κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ευτυχώς που δεν θυμόμαστε αυτούς τους πόνους...

εσύ πώς την κοιμίζεις?

εγώ σκέφτομαι τώρα να τον βάλω στην καλαθούνα μπας και κοιμηθώ καμιά ωρίτσα. μέχρι τώρα τη βγάλαμε στην αγκαλιά. ε, δε μπορώ να πω, κοιμήθηκα 2 ώρες σήμερα!!! :)

αλλά δεν είναι σπαστικό εκτός από την πείνα να ξυπνάει και από τον πόνο?

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...