Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για το τεστ σου βαζει αυτοκολλητα και αυτα επικοινωνουν με εναν η/υ.... διαρκει γυρω στα 20' και δεν ποναει καθολου.... για το τεστ μεταβολισμου φορας μια μασκα και αναπνεεις ηρεμα για 15' αν θυμαμαι καλα και την λιπομετρηση παλι με κατι αυτοκολλητακια.... το τεστ δυσανεξιας το κανεις στην αρχη και ανα διμηνο μετα... αλλα το πληρωνεις μονο την 1η φορα.... τα αλλα δυο τεστ (μεταβολισμου και λιπομετρησης) στα κανει καθε μηνα που ειναι το ραντεβου....

εγω να φανταστειτε εχασα 9 κιλα τον 1ο μηνα.... και πολες κοπελες το εκαναν γιατι ειχανε προβληματα με το στομαχι....και τις βοηθησε πραγματικα...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα μανεες να σας ζησουν ολα τα μωρα...ολο ελεγα να μπω και ολο κολλαγα στο παρεντς....τι καμνετε??

εμεις γεννησαμε 1/12 μια γατουλα 3740...ειναι γενικα ηρεμη δε κλαιει θηλαζει μια χαρα αλλα εχει ενα θεμα με τον υπνο ...σημερα πχ εκατσε ξυπνια απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις δεκαμιση το βραδυ με κατι δεκαλεπτα ενδιαμεσα υπνου ......εσας ρε κοριτσια κοιμουνται ???το κανει καθε απογευμα μετα τις 5-6 μεχρι τις 12 συνηθως να ειναι ξυπνια και να κοιταει μη χασει και τιποτα η κουτσομπολα....μετα το τελευταιο γευμα θα ξυπνησει στις 4 με 4μιση ωρες για φαι και μετα ανα 3 περιπου θα κοιμαται σερι μεχρι τις 10-11 το πρωι... δινει σημα οτι πειναει κοιμισμενη (με τα ματια κλειστα)....τι στο καλο ??το παιδι τατιανα εχω???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σου γιασεμη, να σου ζησει η μπεμπουλα σου. Δεν κοιμαται ε???Αυτο μου ελειπε με τη γκρινια που εχει ο δικος μου να εμενε και ξυπνιος. Οχι, με αποζημιωνει ο Θεουλης ...ευτυχως. Να μπαινεις, μη χανεσαι. Εχεις και αλλο παιδακι ε? Να σουζησουν λοιπον!!

Μαχη μου στελνεις με πμ τηλεφωνα κλπ??? Ευχαριστωωωωωω.

Ινακι νευρακια?? Αυτα που ηξερες να τα ξεχασεις. Τα νευρακια κυρια μου τα εχουμε προ γεννας, μετα τουμπεκι και συνεχιζουμε χαχα!!! Περα απο την πλακα ελπιζω να εισαι καλυτερα το πρωι.

Σοφια καλα κανεις. Να βγαινεις όσο μπορεις. Το να βγεις λιγο απο το σπιτι σου κανει πολυ καλο!!!

Ταισαμε, καλη νυχτα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ετσι ειναι κοριτσαρα 'αγνωσται αι βουλαι της κυριας""" ξερεις..της δικης σου κυριας!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

πωπω ησυχιες....κομματια ειμαστε??:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα κοιμηθηκε τωρα αλλα επειδη εχθες όλη μερα και όλη νυχτα κοιμοταν σημερα τον βλεπω πιο 'σπιρτοζο'.

Αντε θα σας λεω εγω τα 'κατορθωματα΄του που ειναι πιο μεγαλος για να βλεπετε τρι σας περιμενει...

Εκτος του ότι μιλαει σε κατι ζωακια της φισερ πραις που ειναι πανω απο το κεφαλι του (και να δειτε εκφρασεις που παιρνει), σημερα του εβγαζα τη γλωσσα και την εβγαζε και αυτος... πολυ γελιο. Εχουν εντονο το στοιχειο του μιμητισμου.

Τι αλλο?? Κακακια μας δεν καναμε εχθες...ευτυχως όμως δεν ποναει.

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κι από μένα (με το ένα χέρι σήμερα...)!

Από τις 8:30 η μικρή στο στηθος,πού και πού την πιάνει ο υπνος,τη βαζω κατω και αρχιζει να κλαιει τοσο σπαρακτικα,κοκκινιζει οκοκληρη,κανει και βιμπρατο με το κλαμα και τη σηκωνω γιατι φοβαμαι μην παθει και τιποτα...Αλλα νομιζω οτι κανω λαθος...ποση ωρα μπορω να την αφησω να κλαιει ετσι???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ φοβάμαι να τον αφήσω να κλαίει. κλαίει με λυγμούς, κοκκινίζει, γίνεται μούσκεμα (άσχετα που μας είπε ο γιατρός ότι οι ιδρωτοποιοί αδένες ενεργοποιούνται από τον 3ο μήνα) και του κόβεται η ανάσα...

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ καυμενουλες μου...ουτε εγω τους αφηνω να κλαινε και τους κουβαλαω αγκαλια μεχρι να γινουν 2 χρονων!!!!!! Αλλες μονουλες δεν τα μαθαινουν αγκαλια...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα, καλημερα!!!!!!

ινακι καλα σου λεει η Αλεκα!!!! μπηκαμε στο χορο κ χορευουμε τωρα!!!!!

πωπω ησυχιες....κομματια ειμαστε??:tongue:

οοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!:P:p:p

χθες το βραδυ φαγαμε στις 1 οποτε κοιμηθηκαμε κατα τις 2 κ στις 4 ξυπνησε η μια παλι για φαγητο... στις 5 ξυπνησε κ η αλλη αλλα δεν ειχα κουραγιο μετα απο απανωτα ξενυχτια κ την ανελαβε ο αντρας μου, ο οποιος ειχε την φαϊνη ιδεα να βαλει το αεροθερμο στο δωματιο... αποτελεσμα??? ξεραθηκαν μεχρι τις 11 το πρωι:shock::shock::shock::shock: κ μαζι με αυτες κ εγω!!!!! αφου ξυπνησα κ νομιζα οτι πηγαιναν λαθος τα ρολογια:lol:!

baJfp2.png

Κι εγω δεν τον αφηνω να κλαιει δεν μπορω γιαυτο και τον εχω μονιμα πανω μου σαν παπαγαλο...:tongue::tongue:

Ντορακι τις σταγονες που λες μου τις εδωσε η παιδιατρος αλλα εγωδεν θα του τις δωσω γιατι μου φαινονται τοξικες κατι τετοιο διαβασα στο τοπικ του θηλασμου σχετικα με τις σταγονες βιταμινες.Και επειδη θηλαζω αποκλειστικα ξερω οτι τις εχει το γαλα μου μεσα αυτες τις βιταμινες και δεν χρειαζεται να τις παρει.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγω δεν τον αφηνω να κλαιει δεν μπορω γιαυτο και τον εχω μονιμα πανω μου σαν παπαγαλο...:tongue::tongue:

Ντορακι τις σταγονες που λες μου τις εδωσε η παιδιατρος αλλα εγωδεν θα του τις δωσω γιατι μου φαινονται τοξικες κατι τετοιο διαβασα στο τοπικ του θηλασμου σχετικα με τις σταγονες βιταμινες.Και επειδη θηλαζω αποκλειστικα ξερω οτι τις εχει το γαλα μου μεσα αυτες τις βιταμινες και δεν χρειαζεται να τις παρει.

ελινα μπορεις να μου πεις που ακριβως βρηκες αυτες τις πληροφοριες για τις βιταμινες? γιατι κ εμενα μου τις εδωσαν στα παιδια κ μαλιστα μας εδωσαν κ σιδηρο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...