Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα πήγαμε την πρώτη μας "βόλτα" σε έναν ορθοπεδικό για να δει τα ισχία της μικρής,γιατί στο σόι της μαμάς μου υπάρχει ιστορικό για συγγενές εξάρθρημα.Τα ποδαράκια της μας είπε είναι τέλεια,και γενικά όση ώρα την εξέταζε μας έλεγε "πολύ καλή,πολύ καλή και ζωηρή".

Κορίτσια αποφάσισα να τη θηλάζω και το βράδυ...Της έδινα το ξένο και καλά για να κοιμάμαι περισσότερο αλλά μπούρδες...Με τη λαιμαργία που έχει,πνίγεται συνέχεια,σταματάμε το φαγητό,μόλις νιώσει ότι χάνει την πιπίλα κλαίει και μετά άντε ξανά να την πιάσει...Και 1,5 ώρα τη χάνω στάνταρ...

Σήμερα έφαγε το πρωί 11-12,κοιμήθηκε 1-5,έφαγε 5-6 και τώρα κοιμάται πάλι...Οπότε αντί να χάνω το χρόνο να ετοιμάζω ξένο,θα κάθομαι στο κρεβατάκι μου και θα τη θηλάζω και ελπίζω να παραχθεί περισσότερο γάλα για να χορταίνει εντελώς από μένα.

aleca μου σχετικά με το βάρος,η μαμά μου τη ζυγίζει μέρα παρά μέρα,αν το θυμάμαι καλά τις τελευταίες μέρες πήρε από 30 γραμ κάθε μέρα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παρολο που φοβομου τον εβγαλα εξω τον γοργονο μου δεν αντεχω αλλο κοριτσια να με δει λιγο το φως.Τον ενυσα καλα μονο η μυτη του φαινοταν και πηγαμε στον φουρνο δεν το δειχνουμε εννοειτε το μωρο στις κουτσομπολες και γραμμη στο σπιτι μας.Σημερα ανακαλυψα οτι το γαλα μου λειτουργει σαν ορεκτικο πως πας στην ταβερνα και παραγγελνεις πρωτα κολοκυθοκεφτεδες πριν ερθει η μπριζολα?Καπως ετσι καθεται 1-2 ωρς με το β@$ι στο στομα και μετα περνει και 120 γαλα,αντε λεω μανα κρατησου.

Οντως παντως ειμαστε ολες γκρινιαρες και μολις παει κανεις να μας πει φερε λιγο το παιδι να ξεκουραστεις δεν το δινει καμια μου αρεσει αυτο εδωωω που ειμαστε ολες κλασικες μανουλες.Μονο μην γινω τοσο κλασικη και σε 30 χρονια με δειτε ειτε να εχω ρολο στις θανασιμες πεθερες ή στο μια νυφη για το γιο μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

marina μου πόσο συμφωνώ μαζί σου!!

Κι εμένα μου λέει η μαμά μου όταν την ταίσω και θέλω να κοιμηθώ λίγο ακόμα να της την κατεβάζω,ε ποτέ δεν το έκανα μέχρι τώρα..Βέβαια έχουμε καιρό ακόμα αλλά δε νομίζω ότι θα το κάνω!!

Ε αν σε δούμε και στη νύφη για το γιο σου.......

oCxsp2.png

ναι ντορακι το ξερω ότι γυρω στα 200 γρ παιρνουν....εμενα εχει παρει παρα πανω, τον πρωτο μηνα πηρε 1600 γρ και σε 20 μερες αλλα 600, ανησυχω όμως για την τελευταια εβδομαδα. Ελπιζω να εχω κανει λαθος στο μετρημα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω παντως επειδη παω και στην δουλεια τα πεθυμω πολυ τα παιδακια μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας.........

εμεις εχουμ εντονα πονακια και τα εχουμε παιξει..... αλλαξαμε και το γαλα.... αχ το λυπαμαι το καημενο.... προχθες δεν ειχε κοιμηθει ουτε το βραδυ ουτε την μερα.... ειχαν πρηστει τα ματακια του απο την αυπνια....ο πονος πονος αλλα και το φαγητο φαγητο... ποναμε μεν αλλα τρωμε δε.... ευτυχως..... χθες η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω σταγονιτσες..... με βαρια καρδια και εγω εδωσα.... αλλα μονο το βραδυ 2 φορες του εδωσα (ενω επρεπε σε καθε γευμα) ευτυχως ηρεμησε ο καημενουλης και κοιμηθηκε...... για να τις δινει ο γιατρος δεν νομιζω να του κανω κακο....

μιλατε για διαιτες.... εγω ειχα κανει την καλυτερη διαιτα και αυτην θα κανω παλι.... ειχα κανει τεστ δυσανεξιας και μεταβολισμου και εχανα πολλα κιλα..... σου απαγορευουν καποιες τροφες αλλα οτι επιτρεπεται δεν μετρας ποσοτητα...τρως οσο θες... αλλα συνηθως σου κοβουν αυτα που σου αρεσουν να τρως..... αλλα χρειαζεται λιγη "στερηση" για να επανελθω...

a84026bdda.png

ΜΑΧΗ μου τι σταγονίτσες είναι αυτές που σου έδωσε ο παιδίατρος?

Κορίτσια δίνετε στα μωράκια κάτι σταγόνες aquazol?Σε ένα χαρτί που μου έδωσαν στο μαιευτήριο λέει ότι πρέπει να τις δίνω στη μικρή..

Την ενδοεπικοινωνία σε τι απόσταση από το μωρό πρέπει να την έχω??

oCxsp2.png

την ενδοεπικοινωνια λενε τουλαχιστον ενα μετρο. Μαχη τι σου απαγορεψε το τεστ???

221882cb0gkyh7q4.gif

και πόσο κοστίζει περίπου Μαχούλα? κάτι είχα δει για 400ευρώ. αλλά γίνεται μια φορά μόνο, έτσι?

ο μικρός σήμερα με ξέσκισε! μισώ ώρα να φάμε, μία ώρα να κοιμηθεί, μισή ώρα κοιμάται και φτου κι απ' την αρχή... πώς θα τη βγάλω καθαρή? όλο στην αγκαλιά μου είναι... ούτε κρεβατάκι, ούτε ριλάξ, τίποτα!!! :( και για πιπίλα ούτε λόγος! την φτύνει σε dt!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Οντως παντως ειμαστε ολες γκρινιαρες και μολις παει κανεις να μας πει φερε λιγο το παιδι να ξεκουραστεις δεν το δινει καμια μου αρεσει αυτο εδωωω που ειμαστε ολες κλασικες μανουλες.Μονο μην γινω τοσο κλασικη και σε 30 χρονια με δειτε ειτε να εχω ρολο στις θανασιμες πεθερες ή στο μια νυφη για το γιο μου.

εγω παντως , σαν γαϊδούρα μάνα, τις αφησα για μια ωριτσα πάλι κ πηγα με τον αντρα μου μια βολτίτσα... ε, με το που εφυγα η μικρη αρχισε τα κλάματα κ δεν ησυχασε παρα αφου γυρίσαμε!!!! ε, μετα απο αυτο δεν ξαναφευγω..... μας βλεπω σε μια βδομαδα το πολύ να βγαίνουμε παρεούλα εξω!!!

ναι ντορακι το ξερω ότι γυρω στα 200 γρ παιρνουν....εμενα εχει παρει παρα πανω, τον πρωτο μηνα πηρε 1600 γρ και σε 20 μερες αλλα 600, ανησυχω όμως για την τελευταια εβδομαδα. Ελπιζω να εχω κανει λαθος στο μετρημα.....

ναι , βρε , μαλλον! αλλα κ να μην εχει παρει αυτην την εβδομαδα , μηπως καλυτερα να το κοιτας στο συνολο του μήνα? μπορει να ρεφαρει την επομενη:wink:!

εγω παντως επειδη παω και στην δουλεια τα πεθυμω πολυ τα παιδακια μου

κ εγω παρολο που φερθηκα γαιδουρινα, μου ελειψαν τα ατιμα!!!!

αλλα παρ΄όλα αυτα , εισαι τυχερη που δουλευεις!!!!

Κορίτσια δίνετε στα μωράκια κάτι σταγόνες aquazol?Σε ένα χαρτί που μου έδωσαν στο μαιευτήριο λέει ότι πρέπει να τις δίνω στη μικρή..

doraki κ εμενα μου τις ειχαν γραψει απο το μαιευτηριο στις μικρες κ τις δινω. το ειχε δει κ η παιδιατρος μας κ μου ειπε να τις συνεχίσω , δεν κανει κακο, βιταμινες ειναι.

επισης μου ειπαν να δινω κ σιδηρο κ filicine... αλλα μεχρι ποτε???? δινει καμια σας???

και πόσο κοστίζει περίπου Μαχούλα? κάτι είχα δει για 400ευρώ. αλλά γίνεται μια φορά μόνο, έτσι?

ο μικρός σήμερα με ξέσκισε! μισώ ώρα να φάμε, μία ώρα να κοιμηθεί, μισή ώρα κοιμάται και φτου κι απ' την αρχή... πώς θα τη βγάλω καθαρή? όλο στην αγκαλιά μου είναι... ούτε κρεβατάκι, ούτε ριλάξ, τίποτα!!! :( και για πιπίλα ούτε λόγος! την φτύνει σε dt!!!

καλο κουραγιο Μελινακι!!!!

αλήθεια υπάρχει τροπος να κοπεί η αγκαλιά:confused:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εγω σοφακι δεν δινω τιποτα... και καλα εσενα ειναι μικρουλες...ισως πρεπει να τους δινεις μεχρι να μεγαλωσουν λιγο.

¨ολο βολτα εισαι βρωμιτσα!

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω σοφακι δεν δινω τιποτα... και καλα εσενα ειναι μικρουλες...ισως πρεπει να τους δινεις μεχρι να μεγαλωσουν λιγο.

¨ολο βολτα εισαι βρωμιτσα!

:tongue: τι να κανω βρε Αλεκα!!!!! ολη μερα μονη μου με δυο μωρα , σε λιγο θα ξεχασω να μιλαω κ θα βγαζω μονο κραυγες!!!! απλα εχω σκασει κ θα ηθελα να τις επαιρνα μαζι μου!!!! ε, μετα τα σημερινα δεν νομιζω να ξαναβγω....

baJfp2.png

νυσταζω παρα πολύ , σε τετοιο σημειο που το καθε αγγιγμα πανω μου μου προκαλει απιστευτο εκνευρισμό, ακομα και οταν θηλαζει με ενοχλει και ποναω...και φυσικα την εχει πιασει τωρα και δεν ηρεμει με τιποτα

τα νευρακια μουυυυ

ΜΑΧΗ μου τι σταγονίτσες είναι αυτές που σου έδωσε ο παιδίατρος?

τις infacolic μου εδωσε..... πριν απο λιγο ειχε αρχισει να πειναει αλλα και να ποναει μαζι.. εβαλα στο γαλατακι του.... αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα....

το γραφει στις οδηγιες... τουλαχιστον 1 μετρο απο το μετρο...

την ενδοεπικοινωνια λενε τουλαχιστον ενα μετρο. Μαχη τι σου απαγορεψε το τεστ???

εμενα μου απαγορεψε: ζαχαρη ασπρη, αλευρι ασπρο, πιπεριες, μπροκολα,μανιταρια,χοιρινο,φασολια,πατατες και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι.. αλλα σου δινει και πολυ καλο προγραμμα διατροφης....

δεν ξερω αν κανει να πω το κεντρο που το εκανα.... εινα πολυ γνωστη διατροφολογος..... αν θυμαμαι καλα γυρω στα 300 ειχα δωσει... ναι τα δινεις μονο στην αρχη και μετα 20 ευρω τον μηνα για παρακολουθηση... αφου να φανταστειτε εναν μηνα εκανα παρασπονδια και εφαγα πατατες και το εδειξε το ατιμο... μου ειπε: φαγαμε πατατουλες? :rolleyes: και εγω εμεινα καγκελο.... και πολυ καλη λιπομετρηση...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...