Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρινακι και εγω πουθενα χωρις τα παιδια μου και ειμαι και τρισευτυχισμενη. Τα κιλα εμενα με στεναχωρουν. κοιτα στις φωτο που εχβ στο φεις , εκει που ειμαι πολυ αδυνατη ειμαι 67, 70 ήμουν πριν κανω τον Αγγελο και μετα ξαναφτασα 73 και ημουν μια χρα. Αλλα η κορτιζονη με το βρωμοθυρεοειδη με εφτασαν 78 μετα το χειρουργειο....αν ημουν 80 θα ειχα να χασω μονο 10 κιλα, όχι 20....

Πάντως Αλεκάκι είσαι μιά χαρά γυναικάρα!Έχεις πολύ σπάνια ομορφιά.Εγώ που έχω δεί τις φωτό σου στο f/b είσαι πολύ όμορφη κοπέλλα!

Όταν χάσεις ξανά τα κιλάκια σου,πάλι κουκλάρα θα είσαι..απλά υπομονή θέλει!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης τα δικα σου τα μωρακια να μην τασυγκρινεις με τελειομηνα. Μπορει οι τσουπριτσες να ειναι πανεξυπνες, δεν λεω, αλλα μετα το χρονο να τα συγκρινεις. Κανονικα λέει πρεπει να περασουν τα 2 πρωτα χρονια για να συμπεριφερονται 100% σαν να γεννηθηκαν 40 εβδ.;)

Τι ρόλο παίζει αυτό και δεν το κατάλαβα?

μπεμπε μου ευχαριστω αλλα κρατα μια επιφυλλαξη γιατι στις φωτο ειμαι απο 23χρ ως 33!!!! Δεν ξερω ποιες εχεις δει....

Εγραψα για τηςωΣοφιας τα μωρακια που όταν γεννηθηκαν ηταν σχεδον 35 εβδ αν θυμαμαι καλα....λογικο ειναι να μην κανουν στην ιδια χρονικη περιοδο ό,τι κανουν τα τελειομηνα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε μας φαινεσαι σκληρη όχι.... εγω δεν εχω παει ποτε διακοπες χωρις τον άγγελο, δεν θα μπορουσα. Επισης εδω και 3-4 χρονια εχω βγει βραδυ περιπου 5 φορες. Ξεσκαω όμως γιατι παω γραφειο. Εχει άλλη κουραση αλλα ξεφευγεις απο το σπιτι. Παρ΄όλα αυτα εχουν ερθει στιγμες που θελω να τα καρυδωσω...πρωτα το μεγαλο και μετα το μικρο τυρανοσαυρακι μου... Ο μικρος μου βγηκε και ψιλογκρινιαρης..... σε αυτον να δωσουμε την ησυχη κορουλα σου και στον αγγελο την γκρινιαρα....να τα μοιρασουμε μωρε...:rolleyes:

Επισης τα δικα σου τα μωρακια να μην τασυγκρινεις με τελειομηνα. Μπορει οι τσουπριτσες να ειναι πανεξυπνες, δεν λεω, αλλα μετα το χρονο να τα συγκρινεις. Κανονικα λέει πρεπει να περασουν τα 2 πρωτα χρονια για να συμπεριφερονται 100% σαν να γεννηθηκαν 40 εβδ.;)

λες να ειναι σωστη η μοιρασια ετσι????? μηπως να δοκιμασουμε τους δυο γκρινιαρηδες μαζι να δουμε ποιος θα αντεξει πιο πολυ:lol::lol::lol:???

ειναι ωρες ωρες που λεω κ εγω μακαρι να δουλευα! εδω κ ενα χρονο που δεν δουλευω εχω σαλταρει μεσα στο σπιτι! αν σκεφτεις οτι δουλευα απο τα 18 σερι καταλαβαινεις....σε λιγο θα ξεχασω να μιλαω κ θα βγαζω κραυγες μονο:tongue:!!!! το πρωι που ειπα πηγα για καφε , εννοω οτι πηγα στο διπλανο διαμερισμα , με τις πιτζαμες! απλα κ μονο γιατι αν την ακουγα , θα την σηκωνα κ δεν ηθελα να μου παρει τον αερα απο τωρα!!!! κ οπως κ εγινε, μολις εφυγα , σταματησε!!!!! ατιμο θηλυκο!!!!!!

αυτο που λες για την συγκριση , νομιζω ισχυει μονο ως προς την αναπτυξη την κινητικη,την ομιλια κ τα δοντια , δεν ειμαι κ σιγουρη....

παντως θα ηθελα να τις παρω κ να παμε μια βολτα αλλα ολοι μου βαζουν χερι οτι να μην το κανω , γιατι ειναι προωρα, ειναι μικρα κλπ κλπ κλπ:mad:!!!!!

αααααα! ρε Αλεκα τι σκας με τα κιλα??? αφου εισαι κουκλα!!!!

baJfp2.png

μπεμπε μου ευχαριστω αλλα κρατα μια επιφυλλαξη γιατι στις φωτο ειμαι απο 23χρ ως 33!!!! Δεν ξερω ποιες εχεις δει....

Εγραψα για τηςωΣοφιας τα μωρακια που όταν γεννηθηκαν ηταν σχεδον 35 εβδ αν θυμαμαι καλα....λογικο ειναι να μην κανουν στην ιδια χρονικη περιοδο ό,τι κανουν τα τελειομηνα....

33εβδ. ακριβως!!!! αφου εμεις τωρα πιανουμε το βαρος μας που θα επρεπε να ειχαμε οταν γεννηθηκαμε!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αααααα! ρε Αλεκα τι σκας με τα κιλα??? αφου εισαι κουκλα!!!!

ασε με μαρη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

33εβδ. ακριβως!!!! αφου εμεις τωρα πιανουμε το βαρος μας που θα επρεπε να ειχαμε οταν γεννηθηκαμε!!!

αμπραβο... δεν θυμομουν. Παντως της φιλης μου με τα διδυμακια πουα γεννησε 35 εβδ. Ο γιατρος της ελεγε να μην τα συγκρινει μεχρι να γινουν 2. Παντως και εκεινης τα αγορακια τα έκαναν όλα σχεδον την ιδια περιοδο με τα τελειομηνα. Μονο δοντακια αργησαν να βγαλουν που μπορει να ηταν τυχαιο.

Κοιτα βολτα μπορεις να τα πας μονο σε ανοιχτο χωρο μην κολλησουν τιποτα. Και φυσικα να εχει και λιγο ηλιο μωρε... εγω παντως τον δικο μου δεν τον παω μεχρι να γινει 3 μηνων... φοβαμαι.

221882cb0gkyh7q4.gif

αμπραβο... δεν θυμομουν. Παντως της φιλης μου με τα διδυμακια πουα γεννησε 35 εβδ. Ο γιατρος της ελεγε να μην τα συγκρινει μεχρι να γινουν 2. Παντως και εκεινης τα αγορακια τα έκαναν όλα σχεδον την ιδια περιοδο με τα τελειομηνα. Μονο δοντακια αργησαν να βγαλουν που μπορει να ηταν τυχαιο.

Κοιτα βολτα μπορεις να τα πας μονο σε ανοιχτο χωρο μην κολλησουν τιποτα. Και φυσικα να εχει και λιγο ηλιο μωρε... εγω παντως τον δικο μου δεν τον παω μεχρι να γινει 3 μηνων... φοβαμαι.

2? 2 χρονων???? κατι τετοιο εχω ακουσει αλλα οπως σου ειπα μονο σε οτι αφορα το περπατημα, ομιλια κ δοντια... οχι οσο αφορα αντανακλαστικα , χαμογελα κλπ! η αληθεια ειναι οτι η λογικη λεει να μην τις βγαλω αλλα θελω να τις παρω κ να παμε βολτα!!!! προχθες που πηγαμε με το καροτσι στην εκκλησια ειχαμε πολυ πλακα!!! ενα καροτσι με κουβερτουλες εβλεπες!!! οι μικρες ειχαν χαθει!!!

baJfp2.png

εγω γενικα ειμαι χεστρα.... βολτα με καροτσι στο δρομο θα το παω όταν εχει καλο καιρο αλλα σε κλειστο μερος, καλο Πασχα! Να σταματησουν και οι βρωμοιωσεις... και η γριπη...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσακια,όσες εχετε ζυγαρια στο σπιτι, ποσα γρ. παιρνει την εβδομαδα το μωρουλι??

221882cb0gkyh7q4.gif

οποτε παιρνετε πανω απο 200...

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε κοριτσακια,όσες εχετε ζυγαρια στο σπιτι, ποσα γρ. παιρνει την εβδομαδα το μωρουλι??

Περίπου 200-250 γρ πρέπει να παίρνουν τα μωρά!

...Ναι...23 δεν θα ξαναγίνεις κοπελλιά,αλλα σίγουρα δεν θα ξεχάσεις μιά για πάντα τον εαυτό σου τον καλό!!

Ισχύει αυτό και για τις 38 εβδομάδες?η τις 39?

Επεξεργάστηκαν by bebe-q

όχι μετα τις 37 θεωρουνται τελειομηνα. Εχω αγχωθει γιατι αυτην την εβδομαδα η το παιδακι μου δεν πηρε βαρος η η ζυγαρια μου ειναι χαλασμενη...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...