Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσάκια μου,πως μπορείτε με όλο αυτό τον πανικό να θυμάστε και τι ώρες τρώνε??

Εδώ δεν ξέρω τι μέρα είναι!!ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

Όσο για το κορμάκι μου...πέρσυ πέρασα την επιλόχια κατάθλιψη με αυτό που αντίκριζα στον κ@λ@καθρεπτη!!Και φέτος την περνάω,αλλα μάλλον δεν έχω προλάβει να το καταλάβω ακόμη!!!!...την περνάμε μαζί με τον γιόκα μου τον μεγάλο,(έχει κι εκείνος τα υπαρξιακά τα δικά του...δεν πίνει το γάλα του,γκρινιάζει συνεχώς και τέτοια),οπότε δεν έχω προλάβει να το καταλάβω και να την περνάω...

Πάντως έχουν τόσο πειραχτεί τα νεύρα μου απο όλα αυτά,που σίγουρα κάτι περνάω!!!

Ας ήμουν μόνη μου για μιά μέρα χωρίς να μ'ενοχλήσει κανένας,να κοιμηθώ όσες ώρες θέλω,να καθήσω στο laptop όσο θέλω,κι ας είχα θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης πίνοντας καφέ στο παράθυρο μπροστά βρε αδερφέ,δεν θα με πείραζαν ούτε κιλά,ούτε τίποτα σας πληροφορώ!!

Εσας?

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώωωπωωω τι είπα τώρα.....Αχ,πάω να ανατρέξω στις φωτό απο τη Σαντορίνη και να θυμηθώ πόσο ανέμελη και χαρούμενη ήμουν.... :)

Άχ αυτή η Σαντορίνη, έχω και εγώ πολύ ωραίες αναμνήσεις!!!!!!!!! Να' σαι καλά Bebe_q που μας βοηθάς να ξεφύγουμε λιγάκι!!!!!!!!!

Inaki σ' ευχαριστώ, δεν το είχα δεί το μήνυμα της Αλέκας.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Μαρία εύαχαριστούμε πάάάάά΄ρα πολύ!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου..

Χρονια πολλα κ καλη χρονια.

Εχω να μπω πολυ καιρο γιατι εχω φρικαρει ελαφρως με τα δυο παιδακια κ δεν εχω καθολου χρονο.. ουτε κ ορεξη να πω την αληθεια.. μου λειπει τοσο πολυ ο υπνος που τον κυνηγαω σε καθε ευκαιρια.

Οταν η μπεμπα κοιμαται η θα πλενω κ θα σιδερωνω η θα βγαζω καμια βολτα το Χαρη που θελει κ αυτος το χρονο του μαζι μου.. Τωρα τον πηρε η μαμα μου λιγο κ γι αυτο βρηκα ευκαιρια να κατσω..

Ευχομαι να περασατε τελεια τις γιορτες κ να εισαστε ολες καλα κ εσεις κ τα μωρακια σας.. (φανταζομαι εχετε γεννησει ολες πλεον):D

Dora μου καλή δύναμη!!! Μας έλειψες από το παρεάκι!!! Ο αντρούλης σου είναι ακόμη εδώ τουλάχιστον???

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!!!!!!!! Διάβασα λίγα από τα μηνύματά σας, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα. Μου κάνει εντύπωση μερικές που λέτε πώς το πολύ με ένα 20' σε κάθε μαστό τα μωράκια σας χορταίνουν. Εμένα γιατί δεν χορταίνει; Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μαραθώνιους θηλασμούς, συνήθως από το πρώτο μαστό τρώει συνήθως για 30'-35' και με τον επόμενο μαστό γύρω στα 25'-30'!!!!!!!!!!!!!!! Και συνήθως μετά την αλλαγή της πάνας (γιατί μας πιάνει ένα τσιρλιπιπί κάθε φορά) ξαναπιάνει το στήθος για κανά 15'. Και μετά μέχρι να κοιμηθεί λέω αμάν γιατί έχουμε ένα θέμα με τον ύπνο και θέλει να είναι κολλημένη πάνω στη μαμά για να κλείσει τα μάτια της. Σας φαίνεται λογικό αυτό; Η παιδίατρος είπε 20' από το κάθε στήθος αλλά εγώ όταν προσπάθησα να της το εφαρμόσω, μη σας πώ καλύτερα τί έγινε από κλάματα. Δεν χόρταινε με τίποτα.

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, το βράδυ κοιμόμαστε κατά τις 1.30 και ξυπνάμε γύρω στις 5.00-6.00. Μακάρι να το διατηρήσει αυτό το ωράριο για να μπορέσω και εγώ να αντέξω!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

Νατασούλα τα 30 σε κάθε στήθος δεν μου φαίνονται πολλά...όταν τον έβαζα εγώ ήμαστε τουλάχιστον 1 ώρα στο καθένα...γι αυτό το κόψαμε το σπορκαι βγάζω με θήλαστρο!!!!!

Γεια σας κοριτσια μου Τα εχω δει ολα μου ματιασατε το γιο.Τι ειναι αυτο ρε παιδια ολη την ημερα ξερος και το βραδυ ειμαστε ετοιμοι για τον Βερτη.με εχουν πιασει ημικρανιες απο την αυπνια γι αυτο δεν μπηκα σημερα δεν ειχα κουραγιο.

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ θελω και εγω αλλα θελω το αντιθετο να μου μεινουν τα κιλα και να παρω αλλα 5.

Μαρινάκι πάρτε μας κι εμάς στον Βέρτη!!!!

αυτο ειναι το επομενο σταδιο που ΔΕΝ θέλουμε να ερθει σύντομα :D

θεε μου κανε την κορη μου καλοβολη...να καθεται ησυχη και να παιζει με τα παιχνιδακια της :D

Όλα τα παιδάκια της ομαδούλας μας παρακαλώ!!!!!!

καλημερα...

εμενα με εχουν πιασει τα νευρα μου με την μια κ τις παρατησα κ πηγα για καφε γιατι δεν αντεχα αλλο! απο τοτε που φεραμε κ την 2η στο σπιτι , η 1η αρχισε γκρινιες, αλλα φαινοταν οτι δεν ηταν απο πονακια... με αποκορυφωμα προχθες, που ολο το βραδυ την κρατησε η μητερα μου για να κοιμηθω! απο τοτε θελει συνεχεια να την κραταω αγκαλια κ το βραδυ να κοιμομαστε μαζι! κ μπλουζα μου που της εδωσα δεν επιασε.... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!! την ημερα μπορω να την αφηνω να κλαιει , αλλα το βραδυ που νυσταζω δεν εχω κουραγιο να την αφηνω κ να μην κοιμαμαι!

Σοφία έκανες την καλύτερη δουλειά!! Αν το κάναμε όλες, δηλ. να κάνουμε κάτι να ξεφύγουμε στην δύσκολη στιγμή, θα ήμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά!!!! Και όπως έμαθε, θα ξεμάθει η μπουμπού!!! Κουράγιο!!!

νατασουλα ουτε εγω εβαλα λαστεξ και στις δυο φορες. Και μια χαρα επανηλθα, θα επανελθεις...όταν χασουμε τα κιλα και περασει και λιγο ο καιρος θα φυγουν όλα. Εγω παντως εχω ψιλονταουνιαστει....ο Θεος να με συγχωρεσει...κλαψ!

Αντε καλέ που έχεις και τύψεις!! Όλες μας απασχολεί το πάχος μας και το κρεμασμα και η κυταρίτιδα και οι ραγάδες, ΟΥΦ!!! Καλά στην Μαρίνα δεν μιλάμε!!! Αλέκα μην ξεχνάς ότι γέννησες πρώτη, άρα πρώτη θα ξαναγίνεις ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ ΘΕΑ!!!!!!

Εγώ έχω σχεδόν χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης,και πρέπει να χάσω 6-7 ακόμη που είχα μαζεμένα απο πρίν...

Το μεγάααααααλο πρόβλημα και μ'εμένα είναι τα κωλογλυκά(κάθε είδους) με τα οποία τρέφομαι κυριολεκτικά!!Προτιμώ να φάω γλυκό παρά φαγητό!!!

Πραγματικά,νιώθω σαν πρεζάκιας!!Το ζητάω σαν τρελλή!!

Το καλό είναι οτι πίνω ποοοολύ γάλα!! (σχεδόν 1 μπουκάλι φρέσκο κάθε μέρα)

αλλα με τα γλυκά δεν ξέρω τι θα κάνω..

Λέτε να πειράζουν το μωρό στο θηλασμό τα γλυκά που τρώω?

Και αναψυκτικά??Πειράζουν λέτε?Γιατί παρατήρησα πως όταν πίνω πορτοκαλάδα,(για cocacola δεν το συζητάω,δεν την ακουμπάω...ούτε sprite και τέτοια)...σα να πονάει η κοιλίτσα του και γενικά είναι πιό ανήσυχος...

Μήπως όλα αυτά το πειράζουν?

Αχου κι εγώ με τα γλυκά δεν μπορώ να ξεκολήσω!!! Μακάρι να απαγορεύονταν BebeQ μου!!! Για τα αναψυκτικά που ξέρω ότι δεν κάνει να πίνουμε στον θηλασμό, τα έκοψα μαχαίρι!!!!!!

αυτο ξεχασα να το σχολιασω χτες...μαρι τρελλή σε νανούρισμα δεν εχω βρει κατι σε λαικό :D :D... με τσιφτετέλια κοιμηζεις τον γιό σου;;

Άστα!!! Άντζελα, Βουγιουκλάκη, τα λαϊκά της καρδιάς, ότι μου έρθει στον (πειραγμένο) εγκέφαλο του τραγουδάω!!!!

ρε κοριτσάκια μου,πως μπορείτε με όλο αυτό τον πανικό να θυμάστε και τι ώρες τρώνε??

Εδώ δεν ξέρω τι μέρα είναι!!ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

Απλά κρατάς ημερολόγιο!!! 10 έφαγε, 11 κακά, 12 κοιμήθηκε, κλπ

Όταν πήγα στο μαιευτήριο για τον τοκετό και με ζύγισαν, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!!!!!!!!!! Πάλι καλά που δεν μου ανέβηκε καμιά πίεση να έχουμε και άλλα. Αλλά τελικά το πραγματικό σοκ το έχω πάθει τώρα που βλέπω να περισσεύουν διάφορα από το σώμα μου!!!!!!!!!!
χα... ετσι την επαθα την πρωτη φορα. Τωρα ηξερα και πριν ανεβω στη ζυγαρια με ρωταει η κοπέλα, κιλα? και λεω 120. Ξεροκαταπινει η φουκαριαρα και μου λεει 112 εισαι. Όλο χαρα μου το ειπε... λες και μου ελεγε 65!!! Οπότε εφυγε η πρωτη κρυαδα.

Οπότε Νατασουλα αν εσυ επρεπε να εχεις ανεβασει πιεση εγω επρεπε να ειχα φουνταρει.

Σιγα μαρη κωλογρια στην ηληκια μου εισαι εδω μια Λαιδη Αντζελα για να μην παω πιο μακρια και σε ξερανω βλεπε Ζωζω Σαπουντζακη ειναι πιο μικρες αυτες απο εμας και εχουν ενα ποδι ουτε 20αρα δεν το ειχα.

Μπα Μαρινακι... δεν το΄χω... νιωθω τουλαχιστον 40!!!!

Ετσιιιιι Εγκεφαλικο πηγα να παθω και εγω στον μεγαλο τον γιο μου οχι γιατι δεν μου πηγαιναν τα κιλα αλλα τρελαθηκα με το ποσο που εδειξε.Απο 50 μαζι με τα ρουχα ημουν 80 χωρις

ας ημουν εγω 80 τωρα και θα εκανα κωλοτουμπες. 78 ξεκινησα.

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο; Τα μωράκια μας πότε θα αρχίσουν να χαμογελάνε;

στο μηνα αλλα το καθενα εχει τους ρυθμους του...Εμπειρικα απο τον αγγελο οι σταθμοι ηταν, 40 μερες, 3 μηνες, 6.5 μηνες, χρονος.

Όσο για το κορμάκι μου...πέρσυ πέρασα την επιλόχια κατάθλιψη με αυτό που αντίκριζα στον κ@λ@καθρεπτη!!Και φέτος την περνάω,αλλα μάλλον δεν έχω προλάβει να το καταλάβω ακόμη!!!!...την περνάμε μαζί με τον γιόκα μου τον μεγάλο,(έχει κι εκείνος τα υπαρξιακά τα δικά του...δεν πίνει το γάλα του,γκρινιάζει συνεχώς και τέτοια),οπότε δεν έχω προλάβει να το καταλάβω και να την περνάω...

Πάντως έχουν τόσο πειραχτεί τα νεύρα μου απο όλα αυτά,που σίγουρα κάτι περνάω!!!Ας ήμουν μόνη μου για μιά μέρα χωρίς να μ'ενοχλήσει κανένας,να κοιμηθώ όσες ώρες θέλω,να καθήσω στο laptop όσο θέλω,κι ας είχα θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης πίνοντας καφέ στο παράθυρο μπροστά βρε αδερφέ,δεν θα με πείραζαν ούτε κιλά,ούτε τίποτα σας πληροφορώ!!

Εσας?

α γεια σου... και εγω κατι περναω δεν μπορει...εγω καμια φορα θυμαμαι τα φοιτητικα μου χρονια και με πιανει ενα πραγμα...πώς να το πω... σα να ειναι αβασταχτο το ότι δε μπορω να τα ξαναζησω εστω για μια μερα...:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω παντως σημερα το πηρα πατριωτικα και ξεκινησα κανινικη διαιτα, την οποια πρεπει να μη σταματησω ουτε μια μερα μεχρι το Πασχα, αν θελω να ξαναγινω όπως πριν....Δυσκολα τα πραγματα, για να δουμε ποσο θα αντεξω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κακόμοιρες μανούλες μου....όλες κάτι περνάμε τελικά...και σε βλέπουν με τα μωράκια και λένε....αχ τι καλά....που'ναι τα καλα βρε καλοί μου άνθρωποι που αν δεν χρονίσουν τουλάχιστον δεν βρίσκεις ησυχία δευτερόλεπτο??

Τουλάχιστον,(παρηγοριόμαστε),έχουνε την υγειά τους!!Όσο θυμάμαι τα αποτελέσματα που είχα κάνει της αυχενικής τι μου είχαν πεί,είμαι τρισευτυχισμένη που τα μωράκια μου είναι καλά!!Αλλα μ'εμένα,τι γίνεται??Πότε θα είμαι κι εγώ καλά???

Αχ........

εγω παντως σημερα το πηρα πατριωτικα και ξεκινησα κανινικη διαιτα, την οποια πρεπει να μη σταματησω ουτε μια μερα μεχρι το Πασχα, αν θελω να ξαναγινω όπως πριν....Δυσκολα τα πραγματα, για να δουμε ποσο θα αντεξω...

Κοριτσάρα μου χαράς το κουράγιο το δικό σου!!Εγώ μιλάω για 7-8 κιλά το πολύ και αρρωσταίνω στη σκέψη και μόνο...και δε μπορώ να κάνω και δίαιτα λόγω θηλασμού.

Συχαριτήρια και μόνο που το πήρες απόφαση!!

αχ Μπεμπε εγω ηξερα τα χαμπερια μου πριν μεινω εγκυος....και στον Αγγελο πηρα τρελα κιλα χωρις να τρωω πολυ οπότε ηξερα απο πριν αυτη τη φορα ότι και να προσεχω παλι θα παχυνω. Αλλα όπως καταλαβαινετε όλες, μπροστα στην ευτυχια ενος μωρουλινι δεν βαζεις τιποτα.

Και τα 34 κιλα που πηρα, πιστεψτε με, ήρθαν μερες που πειναγα!!!! Τωρα ειμαι 91 η φουκαριαρα και συνεχιζω. Απο τη μια χαιρομαι που εχω χασει 21 απο την αλλη τρελαινομαι που ειμαι παλι σαν τη ΄χοντρη του θησαυρου!'

Τι να κανουμε???? Τουλαχιστον ας ειναι τα παιδακια μας καλα και θα ξαναβρουμε τους ρυθμους μας... που θα παει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Οχι μπεμπε μου δεν το αλλαζω με τιποτα ουτε με Σαντορινη ουτε τιποτα θελω απο δω και στο εξης αν ειναι να δω τη Σαντορινη μαζι με τα παιδια μου οπου παω θελω να ειναι μαζι μου δεν ξερω ποτε και αν θα μου φυγει αυτο αλλα και τον Δημητρη ποτε δεν τον Αφησα σκεψου το καλοκαιρι πηγαμε οι δυο μας διακοπες με το σμαρτακι Τηνο-Μυκονο και δεν το αλλαζω με τιποτα και ας ουρλιαζα στις παραλιες Δημητρη ηηηηη κοντα στη μαμα τρελαινομαι.Οσο για οταν χρονισουν εγω τοτε δεν βρισκω ησυχια οταν ειναι μωρα καροτσι ακινητα και κουβεντα για αντε πανε για ψωνια με τον Βελζεβουλ να κανει βολτες σαν δαιμονισμενο και τα λεμε

Αλεκα εισαι ανεκδιηγητη 80 και κωλοτουμπες? Σε βρισκω αρχηγοπουλο

Φαμουλα εχω και εγω κυτταριτιδα σας το ορκιζομαι δεν λεω ψεμματα εχω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρινακι για το μοντελα κρατα μια επιφυλαξη για εμενα γιατι ειμαι και κωλογρια!!!!! Σοφακι υπομονη

αχ! αυτο κανω! κ μπορει ετσι οπως το εγραψα να φαινομαι σκληρη, αλλα οταν εχεις δυο μικρα να κλαινε κ να χτυπιουνται, δεν εχεις κ την πολυτελεια για να τα κακομαθεις!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο; Τα μωράκια μας πότε θα αρχίσουν να χαμογελάνε;

Νατασουλα οπως σου ειπε κ η Αλεκα περιπου τοτε... εμενα εχουν ξεκινησει εδω κ καποιες μερες...

baJfp2.png

μαρινακι και εγω πουθενα χωρις τα παιδια μου και ειμαι και τρισευτυχισμενη. Τα κιλα εμενα με στεναχωρουν. κοιτα στις φωτο που εχβ στο φεις , εκει που ειμαι πολυ αδυνατη ειμαι 67, 70 ήμουν πριν κανω τον Αγγελο και μετα ξαναφτασα 73 και ημουν μια χρα. Αλλα η κορτιζονη με το βρωμοθυρεοειδη με εφτασαν 78 μετα το χειρουργειο....αν ημουν 80 θα ειχα να χασω μονο 10 κιλα, όχι 20....

221882cb0gkyh7q4.gif

Οχι μπεμπε μου δεν το αλλαζω με τιποτα ουτε με Σαντορινη ουτε τιποτα θελω απο δω και στο εξης αν ειναι να δω τη Σαντορινη μαζι με τα παιδια μου οπου παω θελω να ειναι μαζι μου δεν ξερω ποτε και αν θα μου φυγει αυτο αλλα και τον Δημητρη ποτε δεν τον Αφησα σκεψου το καλοκαιρι πηγαμε οι δυο μας διακοπες με το σμαρτακι Τηνο-Μυκονο και δεν το αλλαζω με τιποτα και ας ουρλιαζα στις παραλιες Δημητρη ηηηηη κοντα στη μαμα τρελαινομαι.Οσο για οταν χρονισουν εγω τοτε δεν βρισκω ησυχια οταν ειναι μωρα καροτσι ακινητα και κουβεντα για αντε πανε για ψωνια με τον Βελζεβουλ να κανει βολτες σαν δαιμονισμενο και τα λεμε

Αλεκα εισαι ανεκδιηγητη 80 και κωλοτουμπες? Σε βρισκω αρχηγοπουλο

Φαμουλα εχω και εγω κυτταριτιδα σας το ορκιζομαι δεν λεω ψεμματα εχω

Μωρε κι εμείς 1 μέρα τον αφήσαμε τον μεγάλο στη μαμά μου και γυρίσαμε άρων άρων πίσω να τον πάρουμε,τώρα με παρακαλάει να μου τον πάρει στο σπίτι για να με ξεκουράσει,αλλα δεν της τον αφήνω με καμιά παναγία όμως!!Απλά νοσταλγώ τις διακοπές,αυτό είναι όλο!Εννοείται οτι δεν πάω πουθενά χωρίς τα γλυκά μμου βασσανάκια!!

Ημουν στο μαιευτήριο και είχα πάρει την κάμερα να τραβηξω το μωράκι και καθόμουν κι έβλεπα τα βιντεάκια με τον Γιωργάκη μου!!

Πήγα μαζί του στο ΠΑΙΔΩΝ και όταν γύρισα έπρεπε να είμαι σε καραντίνα απο το μωράκι το μικρό και πήγαινα και το κοιτούσα απο μακρυά,έβαζα τα κλάματα κι έφευγα....

Λες να μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά??

ΠΟΤΕ!!

Ζητάω απλά λίγη ξεκούραση,κι επειδή ξέρω οτι δεν θα την έχω ξανά για αρκετό καιρό,γι'αυτό τα λέω αυτά!!

Πάντως ανυπομονώ διακοπές μαζί τους!!Πλάτσα πλούτσα στο νερό κτλ...ανεπανάληπτο!!

αχ! αυτο κανω! κ μπορει ετσι οπως το εγραψα να φαινομαι σκληρη, αλλα οταν εχεις δυο μικρα να κλαινε κ να χτυπιουνται, δεν εχεις κ την πολυτελεια για να τα κακομαθεις!!!

Νατασουλα οπως σου ειπε κ η Αλεκα περιπου τοτε... εμενα εχουν ξεκινησει εδω κ καποιες μερες...

δε μας φαινεσαι σκληρη όχι.... εγω δεν εχω παει ποτε διακοπες χωρις τον άγγελο, δεν θα μπορουσα. Επισης εδω και 3-4 χρονια εχω βγει βραδυ περιπου 5 φορες. Ξεσκαω όμως γιατι παω γραφειο. Εχει άλλη κουραση αλλα ξεφευγεις απο το σπιτι. Παρ΄όλα αυτα εχουν ερθει στιγμες που θελω να τα καρυδωσω...πρωτα το μεγαλο και μετα το μικρο τυρανοσαυρακι μου... Ο μικρος μου βγηκε και ψιλογκρινιαρης..... σε αυτον να δωσουμε την ησυχη κορουλα σου και στον αγγελο την γκρινιαρα....να τα μοιρασουμε μωρε...:rolleyes:

Επισης τα δικα σου τα μωρακια να μην τασυγκρινεις με τελειομηνα. Μπορει οι τσουπριτσες να ειναι πανεξυπνες, δεν λεω, αλλα μετα το χρονο να τα συγκρινεις. Κανονικα λέει πρεπει να περασουν τα 2 πρωτα χρονια για να συμπεριφερονται 100% σαν να γεννηθηκαν 40 εβδ.;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Μωρε κι εμείς 1 μέρα τον αφήσαμε τον μεγάλο στη μαμά μου και γυρίσαμε άρων άρων πίσω να τον πάρουμε,τώρα με παρακαλάει να μου τον πάρει στο σπίτι για να με ξεκουράσει,αλλα δεν της τον αφήνω με καμιά παναγία όμως!!Απλά νοσταλγώ τις διακοπές,αυτό είναι όλο!Εννοείται οτι δεν πάω πουθενά χωρίς τα γλυκά μμου βασσανάκια!!

Ημουν στο μαιευτήριο και είχα πάρει την κάμερα να τραβηξω το μωράκι και καθόμουν κι έβλεπα τα βιντεάκια με τον Γιωργάκη μου!!

Πήγα μαζί του στο ΠΑΙΔΩΝ και όταν γύρισα έπρεπε να είμαι σε καραντίνα απο το μωράκι το μικρό και πήγαινα και το κοιτούσα απο μακρυά,έβαζα τα κλάματα κι έφευγα....

Λες να μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά??

ΠΟΤΕ!!

Ζητάω απλά λίγη ξεκούραση,κι επειδή ξέρω οτι δεν θα την έχω ξανά για αρκετό καιρό,γι'αυτό τα λέω αυτά!!

Πάντως ανυπομονώ διακοπές μαζί τους!!Πλάτσα πλούτσα στο νερό κτλ...ανεπανάληπτο!!

ρε κοριτσια για όλες το ιδιο ειναι εκει που τρελαινομαστε εκει δε μπορουμε στιγμη χωρις αυτα...εγω υπεγραψα για να φυγω απο το μαιευτηριο μια μερα νωριτερα για να παω σπιτι να τρεχω με τον αγγελο αγκαλια, 23 κιλα παρακαλω, μετα απο καισαρικη. Αλλα πιστευω ότι όλες αναπολουμε παλιες στιγμες....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...