Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Μόλις μαγείρεψα και είπα να μπώ λιγάκι να δώ τί κάνετε προν ξυπνήσει η ζουζούνα μου και δεν ξεκολλάει από το στήθος μου!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει που μιλάτε για δίαιτες, θέλω και εγώ να χάσω τα κιλά μου και είναι πολλά. Μη σας πώ καλύτερα πόσα πήρα ως το τέλος της εγκυμοσύνης. Το θετικό είναι πώς έχω χάσει μέχρι στιγμής 11 κιλά και συνεχίζω. Μάλλον βοηθάει ο θηλασμός γιατί παρατήρησα πώς τρώω περισσότερο από πριν. Έχω κάνει όμως κάτι μπούτια άλλο πράγμα, να δώ πώς θα μου μπούν τα τζην μου!!!!!!!!!!!!! Αφήστε και αυτή η περιφέρεια, άνοιξε πολύ και η λεκάνη μου. Βέβαια έχω δρόμο μπροστά μου, λένε ότι παίρνει αρκετό καιρό για να επανέλθει το σώμα στην αρχική του κατάσταση.

Από λαστέξ πώς πάτε; Φοράτε; Εμένα και ο γιατρός και η μαία μου το απαγόρευσαν, μου είπαν να κάνω πολλούς κοιλιακούς και εκείνο να ξεκινήσω 2 μήνες μετά τον τοκετό. Η κοιλιά μου όμως είναι ξεχειλωμένη!!!!!! Είπαν ότι δεν κάνει να βάλω λαστέξ γιατί θα αδρανήσουν οι μύες της κοιλιάς, ενώ με την γυμναστική θα γίνυν πάλι όπως πριν σφιχτοί. Και εγώ τώρα δεν ξέρω τί να κάνω. Όλες οι γνωστές μου έχουν φορέσει λαστέξ, φοβάμαι μήπως δεν βάλω και τελικά μου μείνει κοιλιά. Η δική σας γνώμη ποια είναι;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασουλα ουτε εγω εβαλα λαστεξ και στις δυο φορες. Και μια χαρα επανηλθα, θα επανελθεις...όταν χασουμε τα κιλα και περασει και λιγο ο καιρος θα φυγουν όλα. Εγω παντως εχω ψιλονταουνιαστει....ο Θεος να με συγχωρεσει...κλαψ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κι απο εμένα....που όλο κάτι παθαίνω!!

Αυτή τη φορά,μου έιχε χαλάσει το τροφοδοτικό του laptop και δεν είχα ρευμα για να το ανοίξω!!Ευτυχώς μου το έφιαξε ο μπαμπούλης μου γιατί ήθελα 65e για να αγοράσω της hp παρακαλώ!!

Στο θέμα μας!!

Εγώ έχω σχεδόν χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης,και πρέπει να χάσω 6-7 ακόμη που είχα μαζεμένα απο πρίν...

Το μεγάααααααλο πρόβλημα και μ'εμένα είναι τα κωλογλυκά(κάθε είδους) με τα οποία τρέφομαι κυριολεκτικά!!Προτιμώ να φάω γλυκό παρά φαγητό!!!

Πραγματικά,νιώθω σαν πρεζάκιας!!Το ζητάω σαν τρελλή!!

Το καλό είναι οτι πίνω ποοοολύ γάλα!! (σχεδόν 1 μπουκάλι φρέσκο κάθε μέρα)

αλλα με τα γλυκά δεν ξέρω τι θα κάνω..

Λέτε να πειράζουν το μωρό στο θηλασμό τα γλυκά που τρώω?

Και αναψυκτικά??Πειράζουν λέτε?Γιατί παρατήρησα πως όταν πίνω πορτοκαλάδα,(για cocacola δεν το συζητάω,δεν την ακουμπάω...ούτε sprite και τέτοια)...σα να πονάει η κοιλίτσα του και γενικά είναι πιό ανήσυχος...

Μήπως όλα αυτά το πειράζουν?

Όσο για τη νύχτα τον κοιμίζω δίπλα μου, κι εγώ.....ίδια με την Τσιτσιολίνα ένα πράγμα!!

Όλη τη νύχτα με το στήθος έξω!!Γιατί εκτώς των άλλων το έχουμε ΚΑΙ για πιπίλα!!Μόλις χορτάσει,απλά πιπιλάει....Και όταν του το παίρνω,κάποια στιγμή το παίρνει χαμπάρι και ξυπνάει και κλαίει....

Επίσης με το ακατάστατο πρόγραμμα (ο Θεός να το κάνει αυτό πρόγραμμα),μάθαμε και αγκαλίτσα και έχουμε σοβαρό θέμα!!

Έλεος,έχω κι άλλο παιδί!!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

νατασουλα ουτε εγω εβαλα λαστεξ και στις δυο φορες. Και μια χαρα επανηλθα, θα επανελθεις...όταν χασουμε τα κιλα και περασει και λιγο ο καιρος θα φυγουν όλα. Εγω παντως εχω ψιλονταουνιαστει....ο Θεος να με συγχωρεσει...κλαψ!

Άχ μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!!!!!!!!! Και εμένα με έχει πάρει λίγο από κάτω κοιτάζοντας το σώμα μου, ελπίζω πάντως να στρώσω σύντομα. Η μαία μου είπε πώς επειδή γυμναζόμουν πριν από την εγκυμοσύνη δεν θα αργήσω να επανέλθω. Εγώ όμως βλέπω πώς έγινα και στενοχωριέμαι!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

μαρινακι για το μοντελα κρατα μια επιφυλαξη για εμενα γιατι ειμαι και κωλογρια!!!!! Σοφακι υπομονη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Άχ μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!!!!!!!!! Και εμένα με έχει πάρει λίγο από κάτω κοιτάζοντας το σώμα μου, ελπίζω πάντως να στρώσω σύντομα. Η μαία μου είπε πώς επειδή γυμναζόμουν πριν από την εγκυμοσύνη δεν θα αργήσω να επανέλθω. Εγώ όμως βλέπω πώς έγινα και στενοχωριέμαι!!!!!!!!!!!!!

Αχ Νατασουλα... εγω ειναι η δευτερη φορα που το παθαινω...όντως επανερχεσαι, απλα το να βλεπεις τον εαυτο σου ετσι - τουλαχιστον για εμενα- ειναι τραυματικη εμπειρια...:-(

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κι απο εμένα....που όλο κάτι παθαίνω!!

Αυτή τη φορά,μου έιχε χαλάσει το τροφοδοτικό του laptop και δεν είχα ρευμα για να το ανοίξω!!Ευτυχώς μου το έφιαξε ο μπαμπούλης μου γιατί ήθελα 65e για να αγοράσω της hp παρακαλώ!!

Στο θέμα μας!!

Εγώ έχω σχεδόν χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης,και πρέπει να χάσω 6-7 ακόμη που είχα μαζεμένα απο πρίν...

Το μεγάααααααλο πρόβλημα και μ'εμένα είναι τα κωλογλυκά(κάθε είδους) με τα οποία τρέφομαι κυριολεκτικά!!Προτιμώ να φάω γλυκό παρά φαγητό!!!

Πραγματικά,νιώθω σαν πρεζάκιας!!Το ζητάω σαν τρελλή!!

Το καλό είναι οτι πίνω ποοοολύ γάλα!! (σχεδόν 1 μπουκάλι φρέσκο κάθε μέρα)

αλλα με τα γλυκά δεν ξέρω τι θα κάνω..

Λέτε να πειράζουν το μωρό στο θηλασμό τα γλυκά που τρώω?

Και αναψυκτικά??Πειράζουν λέτε?Γιατί παρατήρησα πως όταν πίνω πορτοκαλάδα,(για cocacola δεν το συζητάω,δεν την ακουμπάω...ούτε sprite και τέτοια)...σα να πονάει η κοιλίτσα του και γενικά είναι πιό ανήσυχος...

Μήπως όλα αυτά το πειράζουν?

Όσο για τη νύχτα τον κοιμίζω δίπλα μου, κι εγώ.....ίδια με την Τσιτσιολίνα ένα πράγμα!!

Όλη τη νύχτα με το στήθος έξω!!Γιατί εκτώς των άλλων το έχουμε ΚΑΙ για πιπίλα!!Μόλις χορτάσει,απλά πιπιλάει....Και όταν του το παίρνω,κάποια στιγμή το παίρνει χαμπάρι και ξυπνάει και κλαίει....

Επίσης με το ακατάστατο πρόγραμμα (ο Θεός να το κάνει αυτό πρόγραμμα),μάθαμε και αγκαλίτσα και έχουμε σοβαρό θέμα!!

Έλεος,έχω κι άλλο παιδί!!!

Άχ όλες τα ίδια προβλήματα έχουμε!!!!!!!!!!!!! Και εμένα με τον θηλασμό κάπως έτσι συμπεριφέρεται, έκανε τις θηλές μου πιπίλα. Αλήθεια και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, πώς ενώ κοιμούνται καταλαβαίνουν όταν τους παίρνουμε το στήθος από το στόμα και ξυπνάνε και κλαίνε; Γιατί και εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει.

Και με τα γλυκά Bebe_q μη σου πώ ότι προσπαθώ να τα κόψω και εγώ, σταδιακά βέβαια γιατί όπως λές είναι μια εξάρτηση. Προσπάθησε όμως να μην πίνεις αναψυκτικά γιατί μπορεί όντως να το πειράζουν το μωράκι, όλα αυτά τα ανθρακικά δεν ξέρεις ποτέ τί μπορεί να προκαλούν.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Μπεμπε μου χαρας το κουραγιο σου και εσενα...παιδια εμενα ο Θεος δεν μου εστειλε γαλα γιθα να με γλιτωσει απο τις τυψεις που θα το κοβα ετσι και αλλιως...και μονο στη σκεψη να ειμαι τοσην ωρα να θηλαζω το μωρουλι μου με πιανει πανικος. Στο πρωτο ισως τα καταφερνα.\

Η Αννουλα απο το Νοεμβρη εχει άλλα δυο μεγαλα παιδια και εκανε διδυμακια που τωρα ειναι 2 μηνων και κατι. Τα θηλαζει αποκλειστικα και λεει ότι αν εχεις θεληση όλα γινονται... μπραβο σας....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ Νατασουλα... εγω ειναι η δευτερη φορα που το παθαινω...όντως επανερχεσαι, απλα το να βλεπεις τον εαυτο σου ετσι - τουλαχιστον για εμενα- ειναι τραυματικη εμπειρια...:-(

Συμφωνώ. Και σκέψου ότι πάντοτε ήμουν αδύνατη, ποτέ πάνω από 60 κιλά και ξαφνικά έγινα έτσι μην πώ καλύτερα πώς. Όταν πήγα στο μαιευτήριο για τον τοκετό και με ζύγισαν, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!!!!!!!!!! Πάλι καλά που δεν μου ανέβηκε καμιά πίεση να έχουμε και άλλα. Αλλά τελικά το πραγματικό σοκ το έχω πάθει τώρα που βλέπω να περισσεύουν διάφορα από το σώμα μου!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

μαρινακι για το μοντελα κρατα μια επιφυλαξη για εμενα γιατι ειμαι και κωλογρια!!!!! Σοφακι υπομονη

Σιγα μαρη κωλογρια στην ηληκια μου εισαι εδω μια Λαιδη Αντζελα για να μην παω πιο μακρια και σε ξερανω βλεπε Ζωζω Σαπουντζακη ειναι πιο μικρες αυτες απο εμας και εχουν ενα ποδι ουτε 20αρα δεν το ειχα.

Εχτες το βραδυ και εγω με μεμε εξω κοιμηθηκα αλλα εμενα ειναι και ανυπαρκτο και καναμε πατεντες με το μαξιλαρι για να φτανει και να ειμαι και ξαπλωμενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Συμφωνώ. Και σκέψου ότι πάντοτε ήμουν αδύνατη, ποτέ πάνω από 60 κιλά και ξαφνικά έγινα έτσι μην πώ καλύτερα πώς. Όταν πήγα στο μαιευτήριο για τον τοκετό και με ζύγισαν, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!!!!!!!!!! Πάλι καλά που δεν μου ανέβηκε καμιά πίεση να έχουμε και άλλα. Αλλά τελικά το πραγματικό σοκ το έχω πάθει τώρα που βλέπω να περισσεύουν διάφορα από το σώμα μου!!!!!!!!!!

Ετσιιιιι Εγκεφαλικο πηγα να παθω και εγω στον μεγαλο τον γιο μου οχι γιατι δεν μου πηγαιναν τα κιλα αλλα τρελαθηκα με το ποσο που εδειξε.Απο 50 μαζι με τα ρουχα ημουν 80 χωρις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ινάκι μου ευχαριστούμε αλλά για εμάς είναι πολύ ποιοτικό!!! Είμαστε του λαϊκού, μάνα και γιος!!!! Α ναι και ο μπαμπάς...μα πάλι τον ξέχασα!!!!!

αυτο ξεχασα να το σχολιασω χτες...μαρι τρελλή σε νανούρισμα δεν εχω βρει κατι σε λαικό :D :D... με τσιφτετέλια κοιμηζεις τον γιό σου;;

Εχτες το βραδυ και εγω με μεμε εξω κοιμηθηκα αλλα εμενα ειναι και ανυπαρκτο και καναμε πατεντες με το μαξιλαρι για να φτανει και να ειμαι και ξαπλωμενη

:D:D:D:D Γεια σου ρε Μαρινάκι με τις πατέντες σου!!!

Εμείς χθες το βράδυ φάγαμε στις 12, κοιμηθήκαμε 1, ξυπνήσαμε 2:15, φάγαμε, κοιμηθήκαμε στις 3, ξυπνήσαμε 4:05, φάγαμε, κοιμηθήκαμε 5:25, ξυπνήσαμε 6:20, φάγαμε, κοιμηθήκαμε 07:45, ξυπνήσαμε 8:30, φάγαμε και πάει λέγοντας... Μαύρη νύχτα!!!

Αλλά έχει αρχίσει από προχθες και μας χαμογελάει, οπότε όλα ξεχνιούνται!!!:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

στον ενα μηνα αρχισε και μας χαμογελουσε συνειδητα όταν ειχε κεφια γιατι ειναι και ο μιστερ γκρινιαρης...στις 40 μερες νομιζω....αλλα ενταξει, αυτα ειναι όλα σχετικα. Δεν αναπτυσσονται όλα τα μωρουλια με τον ιδιο ρυθμο.
Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο; Τα μωράκια μας πότε θα αρχίσουν να χαμογελάνε;

απαντησε πιο πανω η Αλεκα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...