Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mamageor σε ευχαριστώ πολύυυυυ, εισαι σουπερ!!!

απο δευτέρα θα την θέσω σε εφαρμογή. Εχω καεί με τα γλυκά εδω μέσα και δεν λέω να χάσω γραμμάριο. Τα συνήθισα και τόσους μήνες τα άτιμα, άντε να τα κόψω τώρα! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι σε ευχαρισουμε πολυ. Τωρα μπορειτε να γυρισετε σο θηλασμο χαχα!!!! Ε τι να κανω η δολια που δεν θηλαζω??? Να κανω και εγω τις ερωτησουλες μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερααααα... Ινακιμου όπως βλεπεις ειμαι φαντομας!!!ξυπναω, ταιζω, δικτυωνομαι, εξαφανιζομαι!!!!!

Ησυχιες και σημερα, δοξα τον Θεο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εμενα ο σκατουλης μου ξυπναει τη νυχτα μονο μια φορα. Βεβαια κοιμαται αργα, 11 με 12

221882cb0gkyh7q4.gif

μπαινει στο ιντερνετ ή με βοηθαει στα προτζεκτ!!!!!!!χαχα. Οταν ειναι ξυπνιος και ειναι στο δωματιο του ασχολειται με κατι σχεδια που εχει παντα του και με ενα παιχνιδακι της φιερ πραις που γυριζει πανω απο το κεφαλι του. Στο λικνο του ασχολειται με το φως του σαλονιου.... του αρεσει πολυ.

Αλλα το καλυτερο του ειναι αγκαλια, να κοβουμε βολτες όλο το σπιτι και κανουμε στασεις σε φωτογραφιες που τις κοιταει σα χανος, τους γελαει και τους μιλαει, και επισης στο δωματιο του Αγγελου που εχει παντου παιχνιδια.

Ξυπνιος μενει συνολικα περιπου πεντε με εξι ωρες την ημερα. Βαζω όμως και τις ωρες που τρωει. Εσεις πως περνατε τη μερα σας???? Παιζετε κανα ταβλακι???

221882cb0gkyh7q4.gif

η δικια μου ακόμα ενδιαφέρεται μονο για τις φάτσες μας και τα φώτα. Οτι αλλο και να της δείχνω την κρατάει παγερά αδιαφορη, γιαυτό ρωτάω!!! Ποτε αρχισε να ασχολείται με αντικείμενα θυμάσαι;

στον ενα μηνα αρχισε και μας χαμογελουσε συνειδητα όταν ειχε κεφια γιατι ειναι και ο μιστερ γκρινιαρης...στις 40 μερες νομιζω....αλλα ενταξει, αυτα ειναι όλα σχετικα. Δεν αναπτυσσονται όλα τα μωρουλια με τον ιδιο ρυθμο.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

θα ερθει... και όταν ερθει, εκει καπου στο τριμηνο που βαριουνται ευκολα και δεν κοιμουνται πολυ, δεν θα ξερεις τι να την κανεις τη μπουμπου σου!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερααααα.Σημερα κοιμηθηκαμε θεσαμε σε εφαρμογη το σχεδιο τηλιο χαμομηλι και επιασε ηρεμησε το κεφαλι μου απο τις 11 ως τις 4 και μετα 8 μια χαρα.

Κοριτσια πολυ ωραι η διατροφη της Μαριας απο τις πολυ καλες που εχω δει γιατι μπορει να μην εχω κανει ποτε αλλα επειδη δουλευα σε κεντρα αδυνατισματος εχω δει πολλες και καλες και κατι μ@@**#ες

αντε και σας βλεπω μοντελες αλι και τρισαλι σε μας που δεν τα βλεπω να μενουν τα ατιμα με τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα...

εμενα με εχουν πιασει τα νευρα μου με την μια κ τις παρατησα κ πηγα για καφε γιατι δεν αντεχα αλλο! απο τοτε που φεραμε κ την 2η στο σπιτι , η 1η αρχισε γκρινιες, αλλα φαινοταν οτι δεν ηταν απο πονακια... με αποκορυφωμα προχθες, που ολο το βραδυ την κρατησε η μητερα μου για να κοιμηθω! απο τοτε θελει συνεχεια να την κραταω αγκαλια κ το βραδυ να κοιμομαστε μαζι! κ μπλουζα μου που της εδωσα δεν επιασε.... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!! την ημερα μπορω να την αφηνω να κλαιει , αλλα το βραδυ που νυσταζω δεν εχω κουραγιο να την αφηνω κ να μην κοιμαμαι!

μαρακι σε ευχαρισουμε πολυ. Τωρα μπορειτε να γυρισετε σο θηλασμο χαχα!!!! Ε τι να κανω η δολια που δεν θηλαζω??? Να κανω και εγω τις ερωτησουλες μου

Αλέκα κ εγω μαζι σου!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...