Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου Τα εχω δει ολα μου ματιασατε το γιο.Τι ειναι αυτο ρε παιδια ολη την ημερα ξερος και το βραδυ ειμαστε ετοιμοι για τον Βερτη.με εχουν πιασει ημικρανιες απο την αυπνια γι αυτο δεν μπηκα σημερα δεν ειχα κουραγιο.

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ θελω και εγω αλλα θελω το αντιθετο να μου μεινουν τα κιλα και να παρω αλλα 5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αυτό το βραδινό!!!!!!!!!!! Θέλω πολύ ένα βράδυ να κοιμηθώ κατά τις 22:00 και να ξυπνήσω την άλλη μέρα στις 10:00!!!!!!!!!!!!!! Εχθές το βράδυ το φασολάκι μου θήλαζε για 30 λεπτά, κοιμότανε για 1 ώρα και μετά πάλι 30 λεπτά κλπ. κλπ. Μέχρι να προλάβει να με πάρει ο ύπνος, ξύπναγε :(. Ευτυχώς που ο αντρούλης μου έχει πάρει άδεια και με βοηθάει αρκετά. Κράτησε λοιπόν το μεσημέρι τα παιδάκια μας και κοιμήθηκα ένα διωράκι :P!

Πάντως οι ώρες του για ύπνο είναι οι απογευματινές. Που να κοιμηθεί λοιπόν το βράδυ!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Για διαιτες βλεπω μιλατε...εγω οπως σας ξαναειπα, βγηκα -2 κιλα απο το μαιευτηριο και τωρα ειμαι στα -6 και θελω αλλα 6 για να ειμαι στα κιλα πριν την εγκυμοσυνη. Βεβαια, και 2-3 να εχανα ακομα, θα ηταν το ιδανικο...Παρατηρω βεβαια οτι καθε μερα πεφτω και λιγα γραμμαρια, μαλλον λογω του θηλασμου, πιστευω να συνεχισω ετσι! Επισης, η απιστευτη ορεξη που ειχα κατα την εγκυμοσυνη, μου κοπηκε μαχαιρι.

Μαρια, οπως καταλαβαινεις εισαι περιζητητη στη φαση που ειμαστε γιατι ολες, εκτος ισως απο την Μαρινα, θελουμε να χασουμε κιλα. Δεν γραφεις γενικες συμβουλες ή καμια διαιτα που προτεινεις, ετσι για να μπουμε σε ενα προγραμμα?

μαιρουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!. Θα τα μελετησω σημερα το βραδυ. Για πες μου όμως, εγω ειμαι 92 κιλα τωρα... μην γελατε σας βλεπω...με τις 1500 θερμιδες πόσο θα χασω την εβδομαδα??? Ρωταω γιατι όλο αφαιρεσης θυρεοειδη χανω πολυ δυσκολα τωρα πια...

κοιτα Αλεκα ενας σχετικα καλος τροπος να δεις ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνεις για να μην παχυνεις ουτε να αδυνατισεις ειναι αυτος

για γυναικες: 655+(9.6*βαρος σε κιλα)+(1.8*υψος σε εκατοστα)-(4.7*ηλικια σε ετη)

αναλογα με το τροπο ζωης σου (καθιστικος για ενα υπαληλο γραφειου,δυσκολοςγια ενα οικοδομο) πολλαπλασιαζεις το παραπανω αποτελεσμα με ενα πολλαπλασιαστη για να βρεις ποσες θερμιδες χρειαζεσαι ημερισιως.

καθολου ασκηση (πχ διαβασμα ολη μερα ) *1.2

λιγη ασκηση *1.375

μεση ασκηση (3-5 φορες την εβδομαδα χαλαρη ασκηση, πχ κανα 10λεπτο τρεξιμο, χαλαρο ποδηλατο, μπασκετ με τη παρεα κτλ) *1.55

εντονη ασκηση (γυμναστιριο η καποιο αθλημα 6-7 φορες τη βδομαδα) *1.75

εξαιρετικα εντονη ασκηση (σωματικη εργασια, επαγγελματικος αθλητισμος, γυμναστηριο δυο-τρεις φορες τη μερα κτλ) *1.9

τωρα το νουμερο που θα βγει θα ειναι για να μεινεις στασιμος...αν εσυ θελεις να χανεις 1 κιλο / εβδομαδα θα πρεπει να αφαιρεσεις περιπου απο αυτο το νουμερο 1000 θερμιδες καθως 1 κιλο = 7700 kcal

το ιδανικοτερο θα ηταν να κανες μετρηση μεταβολισμου αλλα λιγοι ειναι αυτοι που εχουν το σωστο μηχανημα οποτε υπολογισε το ετσι

κοριτσια κλαει τομπεμπε επανερχομαι....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαρακι μου... θα φωναξω τον Γιαννο Παπαντωνιου να μου λυσει το παραπανω προβλημα!! χαχα!!! πλακα κανω! Ετσι το υπολογιζω και εγω!! σε ευχαριστω παρα πολυ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι ευχαριστεις βρε χαρα μου να βοηθησω οποια θελει αλλα ημουν σιγουη οτι εσυ τα ηξερες τα πιο πολλα! θα δωσω κι ενα παραδειγμα για οποια μπερδευτει! λιγο αργοτεραπου θα χω χρονο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μαρία εσύ τι αποψη εχεις για την διατροφή όταν θηλάζεις; Πρέπει να αποφεύγουμε κάτι; Εγω σήμερα είπα να την τεστάρω και έφαγα φακιές...θα σας πώ αύριο τα αποτελέσματα!!

Μαράκι, πολύτιμες οι συμβουλές σου!!! Αυτές οι θερμίδες είναι μπελάς, όμως, ρε κορίτσια... δε συμφωνείτε? να είσαι με το θερμιδομετρητή και με το κομπιουτεράκι στο χέρι!!!

inaki, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!! :)

εμένα σήμερα έφαγε στις 3 παρά και από τα δύο (τα άδειασε!) και μετά έφαγε στις 8 (άδειασε το ένα και 10' από το άλλο). λέτε να άρχισε να μεγαλώνει ο χρόνος ανάμεσα στα γεύματα??? μακάρι!!! όχι τίποτε άλλο, αλλά να προλαβαίνω να κατεβάζω γάλα, η άμοιρη γελάδα!!!

Α! Μαράκι, εμείς που τρέχουμε όλη μέρα με τα μωράκια μας και τις δουλειές του σπιτιού, σε ποιά κατηγορία άσκησης ανήκουμε????

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Κι όμως melsas αυτός είναι ο μόνος τρόπος που πιάνει,το έκανα όταν ήμουν στο λύκειο και είχα χάσει πολλά κιλά!!Μάλιστα,σημείωνα τι έτρωγα κάθε μέρα και είχε αποτέλεσμα!

oCxsp2.png

Ινακι κοιτα νομιζω οτι πρεπει να τρως οτι ετρωγες περιπου και ενω ησουν εγγυος. να μην αποκλειεις καμμια κατηγορια τροφιμων εκτος εαν αποδειχθει οτι πειραζει το μωρο σου!

Ειχα 2-3 πελατισες που θηλαζαν ...τα διαιτολογια τους ηταν καπως ετσι:

Διαιτολογιο

ΠΡΩΙΝΟ 1 ποτηρι Γαλα 1,5% με ¾ φλ. Δημητριακα ή 1 ποτηρι γαλα 2% +1 κουλουρι σουσαμενιο ή 1 ποτηρι γαλα 2% + 1 τοστ με 1 φετα τυρι με λιγα λιπαρα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 φρουτο ή 1 φυσικο χυμο και 1 ποτηρι γαλα 2% ή 1 γιαουρτι 2%

ΓΕΥΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 πιατο κοτοσουπα

1 φετα ψωμι

1 σαλατα της αρεσκειας σας με λιγο ελαιολαδο

ΤΡΙΤΗ 1 πιατο Μακαρονια με 3 κ.σουπας σαλτσα κιμα

1 κ.σουπας τυρι τριμμενο

1 σαλατα με λιγο ελαιολαδο

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 φλ. Αρακα στραγγισμενο

1 φετα ψωμι

1 κομματακι τυρι

ΠΕΜΠΤΗ 2 μπιφτεκια ψητα

2 πατατες φουρνου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 φλ. Φασολακια ή μπαμιες στραγγιστες

1 φετα ψωμι

1 κομματακι τυρι

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ψαρι ψητο φουρνου με λαχανικα και πατατα

1 φετα ψωμι

1 σαλατα της αρεσκειας σας με 1 κ.σουπας ελαιολαδο

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 κομματι μοσχαρι απαχο

1 φλ. ρυζι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 γιαουρτι 2% με 2 φρουτο ή 1 γιαουρτι 2% με 2-3 κριτσινια ή με 2-3 φρυγανιες

ΒΡΑΔΙΝΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ ½ μεριδα απο το μεσημερι με σαλατα με λιγο ελαιολαδο

ΤΡΙΤΗ 1 αυγο βραστο με 1 φετα ψωμι και 1 κομματακι τυρι και σαλατα με λιγο ελαιολαδο

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 φλ. Αρακα με 1 κομματακι τυρι και σαλατα με λιγο ελαιολαδο

ΠΕΜΠΤΗ 1 φλ. Χυλοπιτες με ντοματα και 1 κομματακι τυρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 σουβλακια καλαμακια με 1 φετα ψωμι και σαλατα με λιγο ελαιολαδο

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 παξιμαδια με 1 ντοματα και 1 κομματακι τυρι και 2-3 ελιες και λιγο ελαιολαδο

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 σαλατα μαρουλι με 1 τονο σε νερο και 1 φετα ψωμι ή 2 παξιμαδακια ή κρουτον

ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ 1 ποτηρι γαλα 2%

τωρα αυτο ειναι διαιτολογιο εξατομικευμενο για συγκεκριμενη κοπελα την οποια δεν την πειραζαν οπως βλεπεις ουτε τα οσπρια ουτε τα λαδερα...Με ενα διαιτολογιο σαν κι αυτο εχανε περιπου 500 γρ / εβδομαδα...καποιες φορες και παραπανω αλλα δεν θελουμε παραπανω!

Αυτο που λεει το doraki ειναι πολυ σωστο!!! Το καλυτερο ειναι να σημειωνεις τι ακριβως τρως για να δεις που κανεις λαθη γιατι πολλες φορες δεν τα καταλαβαινουμε!!! Εγω οταν πελατισες " κολλανε" μεσα στα αλλα τους λεω και για μια εβδομαδα να καταγραφουν ακριβως τι τρωνε και τις βοηθαει και αυτες και μενα!

Τωρα Μελινα μου εμεις πιστευω ειμαστε στο 1,6 με 1,7!

παντως και εγω υπερ των θερμιδων ειμαι. Και επιδη τις ακολουθουσα απο μικρη, μπορω να πω ότι σχεδον όλες τις τροφες τις ξερω απο εξω. Και παντα εχανα πολυ ευκολα όπως και ευκολα επαιρνα.

Τωρα όμως που εχω βγαλει τον θυρεοειδη και εχω μεγαλωσει κι όλας, επιβαλλεται η γυμναστικη για να χασω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε κοριτσια κακα τα ψεμματα 1+1=2 ...οι θερμιδες ειναι ο πιο ασφαλης τροπος...τρως τοσες...χανεις, τρως παραπανω βαζεις! ειναι απλο αν το σκεφτεις Τωρα οταν υπαρχουν και αλλοι παραγοντες οπως τις Αλεκας το προβλημα με τον θυρεοειδη καλο ειναι να βοηθησεις και με γυμναστικη το θεμα για να κανεις παραπανω καυσεις γιατι το να τρως λιγοτερο δε λεει!! Να ξερετε μην πεφτετε κατω απο τις 1000- 1200 kcal! Ολα ειναι θεμα μυαλου...οποια το αποφασισει τα χανει!!!!! αλλες πιο γρηγορα ..αλλες πιο αργα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...