Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα Inaki μ εφτιαξες με το 9 μηνο τωρα :) !!!!!!!!!!!!!!

Αleca ουτε εμενα η Γεωργια ειχε μυξες και γιαυτο μας φαινεται περιεργο! Εχω και τον αντρα μου ( τερας ψυχραιμιας) ...δεν μπορει να ανασανει το παιδι και δεν μπορει να ανασανει το παιδι μ εχει ζαλισει τα ουμπαλαααα.. Εντωμεταξυ εγω μια χαρα τον βλεπω ...απλα το βραδι μπουκωνει, κατα τη διαρκεια της μερας ειναι καλα... βαζω και μια βρεγμενη πετσετα στα καλοριφερ αλλα σκατουλιτσες τιποτα δνε γινεται!

Η παιδιατρος εφαγε σουτ γιατι μεσα στις γιορτες δεν μπορουσα να την βρω καθολου. Δευτερα εχω ραντεβου με αλλη!

Αλεκα αμα θες εχω να σου στειλω κατι που ισως σε βοηθησει.. Ειναι μια λιστα με σχεδον ολα τα τροφιμα χωρισμενη σε ομαδες( κρεατος, δημητριακων, λιπους...κτλ) καθε ομαδα τροφιμων εχει καποια χαρακτηριστικα δηλ τα 30 γρ θα εχουν 70 θερμιδες....τοσο λιπος ...τοσα γρ πρωτεινης... Ετσι απο αυτες τις κατηγοριες σου εχω ενα νουμερο πανω ...π.χ στην ομαδα κρεατος μπορει να εχεις 7...εσυ θα μπορεις να φας 7 απο τα τροφιμα που βλεπεις εκει...εσυ διαλεγεις...δηλ.. μπορει να φας ενα κομματι κοτοπουλο 200 γρ και τιποτα αλλο ή να φας 1 φετα γαλοπουλα...1 αυγο...1 κομματι τυρι κατα τη διαρκεια της μερας...Ετσι φτιαχνεις εσυ το διαιτολογιο σου οπως σ αρεσει...Ουσιαστικα ειναι ο τροπος που μαθαινουμε να κανουμε διαιτολογια εμεις οι διαιτολογοι αλλα εγω στους πελατες μου το χρησιμοποιουσα σαν συντηριση...τωρα δεν ξερω αν καταλαβες αλλα πες μου αν ειναι!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου..

Χρονια πολλα κ καλη χρονια.

Εχω να μπω πολυ καιρο γιατι εχω φρικαρει ελαφρως με τα δυο παιδακια κ δεν εχω καθολου χρονο.. ουτε κ ορεξη να πω την αληθεια.. μου λειπει τοσο πολυ ο υπνος που τον κυνηγαω σε καθε ευκαιρια.

Οταν η μπεμπα κοιμαται η θα πλενω κ θα σιδερωνω η θα βγαζω καμια βολτα το Χαρη που θελει κ αυτος το χρονο του μαζι μου.. Τωρα τον πηρε η μαμα μου λιγο κ γι αυτο βρηκα ευκαιρια να κατσω..

Ευχομαι να περασατε τελεια τις γιορτες κ να εισαστε ολες καλα κ εσεις κ τα μωρακια σας.. (φανταζομαι εχετε γεννησει ολες πλεον):D

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!!!!!!!! Διάβασα λίγα από τα μηνύματά σας, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα. Μου κάνει εντύπωση μερικές που λέτε πώς το πολύ με ένα 20' σε κάθε μαστό τα μωράκια σας χορταίνουν. Εμένα γιατί δεν χορταίνει; Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μαραθώνιους θηλασμούς, συνήθως από το πρώτο μαστό τρώει συνήθως για 30'-35' και με τον επόμενο μαστό γύρω στα 25'-30'!!!!!!!!!!!!!!! Και συνήθως μετά την αλλαγή της πάνας (γιατί μας πιάνει ένα τσιρλιπιπί κάθε φορά) ξαναπιάνει το στήθος για κανά 15'. Και μετά μέχρι να κοιμηθεί λέω αμάν γιατί έχουμε ένα θέμα με τον ύπνο και θέλει να είναι κολλημένη πάνω στη μαμά για να κλείσει τα μάτια της. Σας φαίνεται λογικό αυτό; Η παιδίατρος είπε 20' από το κάθε στήθος αλλά εγώ όταν προσπάθησα να της το εφαρμόσω, μη σας πώ καλύτερα τί έγινε από κλάματα. Δεν χόρταινε με τίποτα.

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, το βράδυ κοιμόμαστε κατά τις 1.30 και ξυπνάμε γύρω στις 5.00-6.00. Μακάρι να το διατηρήσει αυτό το ωράριο για να μπορέσω και εγώ να αντέξω!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

μαριααααααα, στειλε μου όοοοοοοοοτι εχειιιιιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω βασικα απο διαιιτες εχω μπουχτισει... θελω να μου πεις κανα μυστικο...κανα κολπακι ρε παιδι μου, κατι θα ξερεις εσυ!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά τα κλασσικά κολπάκια νομιζω ότι είναι τα εξής:

-μικρές μερίδες σε μικρά πιάτα

-πολύ νερό

- προσοχή στον τρόπο μαγειρέματος (όχι τηγανητά, βαριές σάλτσες κτλ)

-όχι τσιμπολόγημα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

-όχι ετοιματζίδικα

-όχι πολλά ψωμιά (προτίμησε ολ.αλέσεως)

-όχι πολλά γλυκά και πολλή ζάχαρη γενικότερα

-όχι προμαγειρεμένα

...

Νομίζω ότι η καλύτερη δίαιτα είναι το να υιοθετεί κανείς υγιεινό και συγκρατημένο τρόπο διατροφής εν γένει και όχι για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Νατασούλα κι εμένα τα ίδια κάνει,νομίζω όμως το 20λεπτο από το κάθε στήθος είναι για όταν τα μωράκια έχουν μεγαλώσει λίγο και το στήθος "ξέρει" τι ποσότητα πρέπει να παράγει.

Η μαμά μου μού λέει όταν πεινάει να τη βάζω στο στήθος...Έτσι βέβαια δεν έχουμε πρόγραμμα πότε θα φάει,πότε θα χορτάσει και πότε θα κοιμηθεί αλλά το στήθος ερεθίζεται και παράγει γάλα.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου έχει αρχίσει από χθες να τρώει παραπάνω!!! Βλέπω το στήθος μου ότι είναι γεμάτο, αλλά το αδειάζει (το πατάω το πατά και δε βγάζει σταγόνα!!!) και θέλει κι άλλο!!! του ξαναβάζω τη θηλή στο στόμα, αλλά ξανά τα ίδια. μετά από 2-3 απόπειρες να την ξαναπάρει για να ρουφήξει (το τίποτα???) αρχίζει και κλαίει και δεν την παίρνει καν στο στόμα του! ούτε να τη φτύσει!!! σου λέει "με δουλεύεις? αφού δεν έχει!" και τον βάζω στο άλλο...

ελπίζω να αυξηθεί η παραγωγή μου... :(

τον βάζω να ρουφάει, αλλά σε λίγο θ' αρχίσει να με βρίζει το μωρό!!! ...που το ταλαιπωρώ...

15y6xxxv0qx3picm.png

Αλεκα το φανταστηκα οτι θα ειχες μπουχτισει γι αυτο και σου προτεινα κατι που θα μπορεις απλα να ελεγχεις τι τρως και να φτιαχνεις μια διαιτα μονη σου. Να το ποσταρω εδω? ειναι μεγαλο πολυ! Στειλε μου το e-mail σου καλυτερα.

Εσυ Σοφακι αν θες μπορω να σου δωσω εβδομαδιαιο προγραμμα για να ξερεις πανω κατω τις ποσοτητες και τους συνδυασμους που πρεπει να τρως ( αν κανεις μια εβδομαδα πιστευω καταλαβαινεις τι πρεπει να τρως και τι ποσοτητες...αυτοι που ερχοντε σε διαιτολογο πανω απο 1-2 μηνες ειναι οχι γιατι δεν ξερουν τι πρεπει να φανε αλλα γιατι θελουν να εχουν καποιον να τους ελεγχει). Δεν θηλαζεις ετσι? Πες μου κι εσυ το e-mail σου να σου στειλω να μου συμπληρωσεις ενα ερωτηματολογιο πριν σου στειλω διαιτολογιο.

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

σου στελνω πμ μαρακι

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!. Θα τα μελετησω σημερα το βραδυ. Για πες μου όμως, εγω ειμαι 92 κιλα τωρα... μην γελατε σας βλεπω...με τις 1500 θερμιδες πόσο θα χασω την εβδομαδα??? Ρωταω γιατι όλο αφαιρεσης θυρεοειδη χανω πολυ δυσκολα τωρα πια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...