Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να τα χιλιασει σε χρονια το μωρουλι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...μμμμ... δεν ειναι πονοι οι κολικοι....ακομη δεν εχουν καταλαβει οι ειδικοι αλλα λενε ότι τεινουν προς το 'εντονος εκνευρισμος' και επειδη το μωρουλι ειναι ανωριμο να τον ξεπερασει, κανει αυτα τα κλαματα. Και εγω προχθες τα δια βασα αυτα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν είμαι σίγουρη άν ήταν κολικοί (θα ψάξω μετά στο ίντερνετ σχετικά γιατί ότι είχα μάθει με την πρώτη ου κόρη τα ξέχασα...!), έδειχνε πάντως να πονάει η κοιλίτσα και έκλαιγε σπαραχτικά. Δεν ήταν απλώς εκνευρισμός... Πάντως το ξέρω ότι με τους κολικούς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα (έως τίποτα) και οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει τι ακριβώς είναι και πως αντιμετωπίζεται... Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο και να μην ήταν κολικοί. Η αδερφούλα της δεν είχε αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό το θέμα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εγραφα εγραφα με πεταξε εξω....

Καλημερα κοριτσακια...Κι εμεις εχουμε τους κολικους που λετε και ταλαιπωρουμαστε κατι φασεις αρκετα...Κανουμε βολτες σε ολο το σπιτι...Οταν ομως δεν εχουμε ειμαστε πολυ καλα παιδακια...Ο καημενος δεν γκρινιαζει πολυ εκ φυσεως ακομη και με τους κολικους εχει εκνευρισμο εντονο αλλα δεν διαρκει το κλαμα του ...παλι καλα...Εχθες αφου ολη μερα ηταν με πονακια κτλ...το βραδυ κοιμηθηκε τελεια...Κι εγωμαζι και τωρα ειμαι ξεκουραστη...Κοιμαται παλι δοξα το θεο και ηδη προλαβα ενα σωροπ δουλειες...Βοηθεια δεν εχω οποτε και επειδη θηλαζω αποκλειστικα ειναι μανικι....ποοολυ κουραστικξο...τουαλετα δεν μπορω να παω μπανιο δεν μπορω να κανω τον εχω συνεχεια μαζι μου...Ασε που εχει βαρυνει απιστευτα και πιανομαι ολοκληρη να τον κουβαλαω!!Αλλα ακομη αντεχουμε ....Αν με δειτε πως βαζω να φτιαξω φαγητο θα γελατε...Εχθες εκοβα τα νυχια των ποδιων μου που χαν γινει σαν του γυπα:tongue: και τον ειχα αγκαλια ταυτοχρονα...Τι να κανω η δολια μανα...:lol::lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

http://pediatrics1.blogspot.com/2007/08/blog-post.html

μου το εστειλε μια φιλη μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Α απο κιλα που λεγατε εγω μαλλο ειχα παρει 16 στην εγκυμοσυνη,εχασα τα 8 και εχωαλλα 8.ειμαι 70 τωρα και πρεπει να παω ξανα στα 62...Βεβαια λογω θηλασμου δεν κανω διαιτα και δεν τα σκεφτομαι καθολου ισως γιατι δεν μου φαινονται...Παντως υπερβολες δεν κανω τρωω κανονικα χωρις τρελα γλυκα...Η κοιλια επανηλθε σχεδον τελειως ραγαδες δεν εκανα στην κοιλια και τελικα εκανα στο αριστερο στηθος μου δυο!!!Απο αλλου το περιμενα αλλου μου ηρθε!Εμ αφου ηταν ανυπαρκτο και τωρα με το γαλα εγινε τουμπανο φυσικο ηταν...Δεν εβαζα και τιποτα εκει και την πατησα..Δε βαριεσαι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγω απο κιλα εχω χασει 21. έχω άλλα 13 απο την εγκυμοσυνη, αλλα θελω καμια 20αρια για να ειμαι στα ιδανικα. Ειναι πολλα αλλά θα τα χασω.

ραγαδες δεν έκανα και παλι ευτυχως, και η κοιλια μου όντως ειναι καλυτερη απο την πρωτη γεννα!!~! περιεργο ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω απο κιλα εχω χασει 21. έχω άλλα 13 απο την εγκυμοσυνη, αλλα θελω καμια 20αρια για να ειμαι στα ιδανικα. Ειναι πολλα αλλά θα τα χασω.

ραγαδες δεν έκανα και παλι ευτυχως, και η κοιλια μου όντως ειναι καλυτερη απο την πρωτη γεννα!!~! περιεργο ε??

Ναι! Και εγώ περίμενα ότι θα ήταν 2 φορές χειρότερα, αλλά όχι...:!:

Μόλις έκανα ένα μπανάκι τώρα που κοιμάται η μικρή! Υπέροχα!:-P Έχω όμως ένα σωρό δουλειές και πήγε ήδη 1...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα σεξυ μανουλες!!!!

ολες χανετε, χανετε, εγω σταθερη!!!! βεβαια δεν εχω αρχισει διαιτα αλλα απο βδομαδα θα ξεκινησω εντατικα!!!!

χθες σαραντησαμε κ καναμε την πρωτη μας βολτα στην γειτονια!!! οικογενειακως! αλλα κοιμοντουσαν κ δεν καταλαβανε τιποτα:tongue:!!!!!!

ελενα κ εμεις εχουμε ενα θεμα αλλα δεν ξερω αν ειναι φοβος της αλλαξιερας ή απλα δεν γουσταρουμε να μας γδυνουν:tongue::tongue::tongue:! (νομιζω πμως το 2ο...)

mamageor γιατι δεν τον αλλαζεις την παιδιατρο αφου δεν μπορεις να την βρεις?????

απο χθες ξεκινησα προσπαθειες να κοιμουνται στις κουνιες τους το πρωι. χθες αποτυχαμε αλλα σημερα βλεπω καθισαν χωρις γκρινια........

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Σήμερα δεν καλοκοιμηθήκαμε...Από 1:30 μέχρι 3:30 το πρώτο ξύπνημα και μετά 6:30 με 7:00,αλλά έκλαιγε πολύ την πρώτη φορά,μέχρι και ο άντρας μου σηκώθηκε και την έκανε βόλτες αλλά το μάτι γαρίδα,τελικά πεινούσε κι άλλο,την τάισα λίγο και ξεράθηκε...

Εμένα νομίζω έχει κανονικές μυξούλες,όχι μόνο το ρουθούνισμα των νεογέννητων,της βάζω φυσιολογικό ορό,της αρέσει και το καταπίνει...!!!Η μαμά μου λέει ότι είναι η ιδέα μου αλλά πόσο πια???

oCxsp2.png

τρώει 100ml κάθε 3ωρες εσάς πόσο έτρωγαν τόσο μικρά?

Άννια μου εμένα νεογέννητο έτρωγε 60ml!!! Και τώρα τρώει 160!!!!!!!

κοριτσια καλημερα!

Ρε κοριτσια αυτο το μπουκωμα στη μυτη ποτε θα φυγει???

Έλα ντε!!! Αλήθεια, δεν προβληματίζεσαι που δεν μπορείς να βρεις την παιδίατρο????

Αυτο το αφιερώνω στα μωρούλια σας

Ινάκι μου ευχαριστούμε αλλά για εμάς είναι πολύ ποιοτικό!!! Είμαστε του λαϊκού, μάνα και γιος!!!! Α ναι και ο μπαμπάς...μα πάλι τον ξέχασα!!!!!

kκαλημερα κοριτσακια.... φτου φτου.. ειμαστε πολυ καλα παιδακια γιατι κοιμομαστε κατα τις 12 παρα κατι, ξυπναμε 6 παρα για να φαμε και μετα στις 9!!!!! Τι καλα. Ε΅πισης το γαλα ειναι καλο και δεν εχουμε πονακια!!!!

Φτου σας Αλεκάκι!!!!!!

Καλημέρα!!! εμείς σήμερα κλείνουμε 1 μήνα!!! έχουμε γενέθλια!!! :)

λέτε γι' αυτό να το ξενυχτήσαμε? "πώς πέρασες μπέμπη?" "τέλεια! γάλα και αγκαλιά με δόνηση!!!" :)

Πάρτυ-ανιμαλ ο γιος!!!!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα (αν και μεσημέριασε). Χτες είχαμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα με κολικούς (μάλλον) που τράβηξε μέχρι τη 1 τη νύχτα. Ήταν η πρώτη φορά που πόναγε τόσο πολύ και στην ουσία που ακούσαμε το κλάμα της...

Κι εμείς χθες τρελή τσιρίδα αλλά ευτυχώς σταμάτησε στις 8 το απόγευμα...

Αχ, να μεγαλώσει λιγάκι και να σταματήσουν αυτά τα πονάκια. το βλέπω να σπαράζει και πονάει η ψυχή μου... :(

Αυτό ξαναπές το!!!!

Ασε που εχει βαρυνει απιστευτα και πιανομαι ολοκληρη να τον κουβαλαω!!Αλλα ακομη αντεχουμε ....Αν με δειτε πως βαζω να φτιαξω φαγητο θα γελατε...Εχθες εκοβα τα νυχια των ποδιων μου που χαν γινει σαν του γυπα:tongue: και τον ειχα αγκαλια ταυτοχρονα...Τι να κανω η δολια μανα...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Καθημερινές σκηνές τρέλας που ζούμε όλες!!!!!:lol::lol::lol:

εγω τις δικες μου τις εχω ταραξει στον ορο! η μυτη ειναι τοσο βουλωμενη που καθαριζω καθαριζω κ αυτες ακομα ρουθουνιζουν! κ δεν μπορουν να φανε ετσι! αφηστε που ροχαλιζουν κιολας μερικες φορες!!!!!!!

baJfp2.png

εμενα τρωει συνολικα στο 24ωρο περιπου στα 800 μλ.

221882cb0gkyh7q4.gif

Χαχα κι εμένα ψιλοροχαλίζει η καημένη μου Σοφάκι!!!

Χτες το παρατήρησα και μες στην τρελή νύστα,γελούσα.Τη λυπάμαι όμως,την ακούει που προσπαθεί να καθαρίσει το λαιμουδάκι της αλλά δεν μπορώ να τη βοηθήσω περισσότερο!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...