Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκάκι, 6 και σήμερα???Εμένα, πάντως δε μου φάινεται καθόλου ατελείωτη!!! Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά!!! ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!Αν δεν ήταν τελευταία δεν θα πήγαινα λόγω μπουκώματος. Αλλά ετοιμάστηκα ψυχολογικά και θα κάνω μια προσπάθεια... Να ετοιμάσω και την άδειά μου!

!!

Αχ βρε Μελίνα μου και εσύ... μαρτύριο.... να'μαι όπως είμαι να'μαι και αρρωστούλα. Άντε υπομονή!!! Πιστεύω ότι από αύριο θα είσαι κέθε ημέρα και καλύτερα.
τι να του πεις???? οεο! απλα τον κοιτας κ χαμογελας , γιατι αυτη την μαλαγανια απο καποιον την πηρε!!!!

Άμα σου πω ότι από την κοιλιά μου ακόμη ήξερα τον χαρακτήρα του, θα το πιστέψεις??? Όπως και για τον δεύτερο τώρα... νιώθω ότι ξέρω ακριβώς πώς θα είναι.. Κουφό!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άμα σου πω ότι από την κοιλιά μου ακόμη ήξερα τον χαρακτήρα του, θα το πιστέψεις??? Όπως και για τον δεύτερο τώρα... νιώθω ότι ξέρω ακριβώς πώς θα είναι.. Κουφό!

για λεγε.... πως το καταλαβαινες? πως βγηκε τελικα κ πως θα βγει ο μικρος??? πολλες ερωτησεις...

baJfp2.png

για τον Άγγελο έλεγα στον πατέρα του ότι θα βγει 'λουκουμάς' όχι με την ένοια του ηλίθιου αλλά εύκολα θα τον 'καταφέρνεις'. Επίσης είναι ήσυχος όπως ήταν και στην κοιλιά μου και μαλαγάνας όπως ένιωθα ότι ήταν και στην κοιλιά μου. Και του έλεγα, επειδή είναι καρκινάκι, 'μην νομίζεις ότι θα είναι τόσο ευαίσθητος όσο θα δειχνει', και αυτό είναι που με έχει κουφάνει... είναι πολύ πιο σκληρός από ό,τι με την πρωτη ματιά νομίζεις. Α... και τη γκρινια και τη μαμακίαση είχα μαντέψει λόγω ζωδίου.

Ο δεύτερος θα είναι πιο σκληρός να τον κάνεις καλά αλλά πιο ευαίσθητος. Δεν θα είναι γκρινιάρης αλλά θα σε ψιλογράφει (ο Αγγελάκος ακούει όταν αγριέψω). Επίσης ο δευτερος θα δίνει και το βρακί του στους άλλους και θα αγαπάει πολύυυ τα ζώα. Γενικότερα θα ειναι πιο ευαίσθητος από ό,τι θα δείχνει.

καλά να είναι τα παιδάκια... όλα τα παιδάκια, για να είμαστε καλά και εμείς!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

για τον Άγγελο έλεγα στον πατέρα του ότι θα βγει 'λουκουμάς' όχι με την ένοια του ηλίθιου αλλά εύκολα θα τον 'καταφέρνεις'. Επίσης είναι ήσυχος όπως ήταν και στην κοιλιά μου και μαλαγάνας όπως ένιωθα ότι ήταν και στην κοιλιά μου. Και του έλεγα, επειδή είναι καρκινάκι, 'μην νομίζεις ότι θα είναι τόσο ευαίσθητος όσο θα δειχνει', και αυτό είναι που με έχει κουφάνει... είναι πολύ πιο σκληρός από ό,τι με την πρωτη ματιά νομίζεις. Α... και τη γκρινια και τη μαμακίαση είχα μαντέψει λόγω ζωδίου.

Ο δεύτερος θα είναι πιο σκληρός να τον κάνεις καλά αλλά πιο ευαίσθητος. Δεν θα είναι γκρινιάρης αλλά θα σε ψιλογράφει (ο Αγγελάκος ακούει όταν αγριέψω). Επίσης ο δευτερος θα δίνει και το βρακί του στους άλλους και θα αγαπάει πολύυυ τα ζώα. Γενικότερα θα ειναι πιο ευαίσθητος από ό,τι θα δείχνει.

καλά να είναι τα παιδάκια... όλα τα παιδάκια, για να είμαστε καλά και εμείς!!

πολυ μου αρεσει η ψυχαναλυση που εχεις κανει στα μωρα!!!!!

baJfp2.png

κοριτσαρες σας αφήνω... πάω στον καναπέ μου, που έχει πάρει το σχήμα του ατελειωτου -στ΄αλήθεια- κορμιού μου!!! καληνύχτα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Aλεκα??? Γεννας κιολας? Ηρθε η ωρα??

Μαζι δεν θα γεννουσαμε? Εγω την μεθεπομενη Τεταρτη θα μπω στο νοσοκομειο αλλα θα γεννησω Πεμπτη (στα δημοσια πας μια μερα νωριτερα) Στις 26 του μηνα..

Καλα δεν επαιζε να γεννησω προγραμματισμενα πριν τις 23 να μου βγει κ το αλλο παιδι Σκορπιος.. Αν τωρα ειναι η μοιρα μου να γινει κατι τετοιο τουλαχιστον να εχω την χαρα :confused: να γεννησω φυσιολογικα..

Δυστυχως δεν με αφηνει να περιμενω παραπανω γιατι ο πλακουντας ειναι ηδη grade 3 οποτε δεν εχουμε κ πολλα περιθωρεια.

Μου ειπε οτι αν ηταν στο 2 ακομα θα με αφηνε να περιμενω..

Τωρα με βλεπει κ καθε βδομαδα γι αυτον τον λογο. Εχω ραντεβου τη Δευτερα.. Για να δουμε μην με χωσει κ μενα νωριτερα..

Σημερα ο μικρος μου κοιμηθηκε νωρις κατα τις 10.30.. αλλα εγω ξενυχταω γιατι προσπαθω να ετοιμασω ενα βιβλιο ευχων για την μικρη .. ηθελα καιρο να το κανω αλλα δεν το αποφασιζα.. Κ θελω να το τελειωσω κ να το μαζεψω γιατι αν το δει ο μικρος αυριο θα το κανει φυλλο κ φτερο.

Ηδη μου πηρε ενα καρο αυτοκολλητα κ χαρτια κα τα κατεστρεψε οσο ηταν ξυπνιος..

Επεξεργάστηκαν by dora

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρυκολάκιασα κι εγώ...

Όταν σηκώθηκα 4.30 για τέταρτη(!!!) φορά για τουαλέτα με φοβερή καούρα και τάση προς εμετό, δεν ξαναξάπλωσα...

Ήπια γλυκάνισο κι έφτιαξα και λαπαδάκι και έφαγα και είμαι καλύτερα τώρα...

Άραγε κάτι που έφγα με πείραξε, είναι η αλλαγή του μήνα, είναι απλά η εγκυμοσύνη??????

Dora μου θα είσαι η δεύτερη, ή η τρίτη μάλλον, που θα γεννήσει από την ομαδούλα μας. (Μάλλον 2η θα είναι η Δήμητρα από Θεσσαλονίκη.)

Αλέκα και ψυχολόγος και μελλοντολόγος??? Πολυτάλαντη!!!! Ωραίο νέο αυτό με τις τιμές του Ιασώ!!!!

OOOO καλώς το κορίτσι μας το πρωινό!!! Η αλλαγή λέω οτι είναι, μια χαρά θα είσαι την υπολοιπη μέρα :)

Καλημερίζω όλες τις κοιλίτσες!!

Χτες την έπεσα απο τις 21:30, παρόλα αυτά για ένα ακόμα βράδυ δεν ευχαριστήθηκα ύπνο γιατί ίδρωσα και τώρα νιώθω παντού πιασμένη, έχω και πονοκέφαλο!!! Δεν βαριέσαι.... :D

Aleca πολύ γέλασα με την περιγραφή του κουρεματος του Αγγελου, θυμήθηκα και τον ανιψιό μου που κάνει τα ίδια!!!

μεσα σε ολα κατι ειναι κι αυτο... για το ΜΗΤΕΡΑ ακουσε κανεις τιποτα????

βαριεμαι υπερβολικα σημερα ομως!!!! ειμαι κ ολη μερα μονη μου..... τουλαχιστον ξεπριστηκα....

καλημέρα και από εμένα. την προηγούμενη εβδομάδα γέννησε ξαδέρφη μου στο ΙΑΣΩ και πλήρωσε για 6κλινο (φυσιολογικός τοκετός με επισκληρήδιο) 1.950 Ευρώ.

σίγουρα έχουν μειώσει τιμές. για το ΜΗΤΕΡΑ καμιά πληροφορία?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia!

Vrikolakiasa pali apopse..4 fores shkw8hka gia pipi opote katalavainete..

Alecaki auto htane! Ligotero apo vdomada! Me to kalo vre koukla!

Melsas gia ton eukalupto, vale 7-10 stagones se ligo neraki (px ena flitzanaki tou kafe). Kanonika vazeis perissotero nero alla twra xreiazesai drastika mesa. Swsth kai h protash gia to 8alassino nero. Ama ta sunduaseis ola 8a eisai turbo mexri to apogeuma :)

Sxetika me to stegnwthrio..to latreuw! To phra prin gennh8ei o mikros kai mou eluse ta xeria. H alh8eia einai pws kaiei parapanw reuma alla kai logw klimatos den exoume polles epiloges. Palia kremaga ta rouxa se mikrh aplwstra mesa sto spiti h panw sta kalorifer kai eimastan tsadiri ole!

O anipsoulis mou pou sas elega paei gia scan sto kefalaki tou thn allh evdomada. Htan kruwmenos edw kai meres opote perimenan na sunel8ei. Ax h psuxoulina..Ginetai enos stis arxes tou Dekevrh sto metaxu.

Sas afhnw na kanw kamia doulitsa kai 8a epanel8w :)

smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Μιρενια, να σου ζησει το ανηψάκι, και στα δικα σου τωρα!!!

Μαρινα, μια χαρα το μωρακι σου!!!

Αλεκα, πως περασε ο καιρος ρε συ...αρχιζουν οι γεννες της παρεας μας και πολυ μου αρεσει!!! Με το καλο ευχομαι!!!

Αληθεια, για τους τοξότες τι ξερετε? εγω δεν ασχολουμαι καθολου με ζωδια και δεν εχω κανεναν τοξοτη στο κοντινο μου περιβαλλον, για βοηθηστε...

Επεξεργάστηκαν by maliv

Καλημέρα κορίτσια.Εγώ ευτυχώς κοιμήθηκα κάπως καλύτερα σήμερα αν και σηκώθηκα 4 φορές για τουαλέτα.Τί βάσανο και αυτό!Μαρίνα ΠΗΤ έχω 24/12 και γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ.Γι αυτό αν μάθετε κάτι για μείωση τιμών στο ΜΗΤΕΡΑ ενημερώστε μας.

Κορίτσια ερώτηση:Θα κρατήσει καμία σας βλαστοκύταρα? Εμείς έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις αλλά ακόμα σκέφτομαι πόσο χρήσιμο θα είναι αν το κάνουμε.

Καλημέρα και από εμένα. Δεν έχω ακούσει για καμιά μείωση τιμών στο ΜΗΤΕΡΑ. Πριν κανα δεκαήμερο μου έστειλαν με φαξ έναν τιμοκατάλογο. Πείτε μου τι δωμάτιο σας ενδιαφέρει για να σας πω τιμές, ΟΚ??

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερουδια!!!!!!

ειναι 2 βραδια τωρα που πεφτω ξερη!!!! κ που σηκωνομαι για τουαλετα , παω σαν υπνοτισμενη κ ξανακοιμαμαι στο δευτερολεπτο!!!!! εχω ευχαριστηθει υπνο!!!!

dora με το καλο!!! θα εχουμε μωρακια πριν βγει ο Νοεμβρης!!!!

μιρενα να σου ζησει το ανιψακι κ με το καλο κ το δικο σου μωρακι!!!! για τιος τιμες τελευταια ενημερωση ειναι 2000 οικον.τρικλινο με καισαρικη +425 επισκληρηδιος...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...