Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το φασολάκι μου όταν το βάζω πάνω στην αλλαξιέρα, τα παίζει από το φόβο του! Τεντώνει τα χεράκια του για πιαστεί από κάπου. Σε όλη την διαδικασία του αλλάγματος της πάνας. Σας λέω για κλάμα τώρα! Σπαράζει η καρδιά μου! Και σταματάει μόνο όταν τον πάρουμε αγκαλίτσα. Ο άντρας μου, αναρωτιέται μήπως συμβαίνει κάτι και κλαίει έτσι, μήπως πονάει κάπου.

Τα δικά σας τα μωράκια πως είναι?

Από κοιλίτσα πως τα πάτε? Ξεφουσκώσατε καθόλου? Η δική μου πέφτει σιγά σιγά. Αλλά πολυυυυυύ σιγά σιγά!:confused:

ελενιτσα μου ο δικος μου όταν τον εφερα απο το μαιευτηριο δεν μου εδιχε καμια εμπιστοσυνη!! Μιλαμε με κοιταζε με μια επιφυλαξη και όλο και κρατουσε τα ποδαρακια για να μην τον αλλαξω και άλλα τετοια. Μου εκανε και τα δικα σας στην αλλαξιερα. Σιγα σιγα όμως ηρεμησε....και τωρα επιφυλακτικο τον κοβω αλλα με ψιλοεμπιστευεται!!;)

Η κοιλια η δικη μου πεφτει αλλα μενουν όλα τα αλλα...Καλο καλοκαιρι για να γινω ανθρωπος εγω!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκι μακάρι να ήξερα τι σημαίνει...Μάλλον να μην αγχωνόμαστε για το αν το μωρό χορταίνει ή ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κοπεί το γάλα...

Πάντως από τις 6 μέχρι τις 8 την είχα στο στήθος και έτρωγε,μετά που την κάναμε μπανάκι πεινούσε και ήπιε και 60 ml ξένο...

Τι να πω?Το περίμενα πιο εύκολο το όλο θέμα αλλά δε μου έχει κάτσει πολύ καλά ακόμα...

oCxsp2.png

γεια σας μανουλίτσες.

Εγω την εδραίωση την καταλαβαίνω σαν συγχρονισμό μεταξύ του μηχανισμού παραγωγής γάλακτος της μητέρας και της ποσότητας που έχει ανάγκη το μωρό. Μεχρι να γινει αυτό μπορεί το μωρό να ζητάει στήθος όλο το 24ωρο...και αυτή η περιοδος διαρκεί περίπου 2 μήνες, μεχρι να σαραντήσει δλδ!

μιας που μπηκα στον χορό θα χορέψω, απλα το σπίτι το εχω παρατήσει, δεν κάνω τίποτα, μονο πλυντήριο βαζω, απο εκει και περα οτι μπορεί ο αντρας μου το κανει και μια γυναίκα που έρχεται για 3 ώρες τη βδομάδα. Ειναι ωρες ωρες που φρικάρω εντελώς, ειδικά οταν η μικρη δεν ξερει τι θελει και γκρινιαζει συνεχεια. Αλλα βρηκα πως να το αντιμετωπίζω, την χώνω στον μάρσιπο και πάμε βόλτες να ξεσκάσω, κάποια στιγμή αποκοιμιέται και ηρεμούμε και οι δύο.

Βρήκα αυτό και μου άρεσε

http://www.in.gr/Reviews/chapter.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=39439

Επίσης κατεβάστε και αυτά τα ωραία νανουρίσματα

http://rapidshare.com/files/278201519/nanourismata_in.gr.rar

melsas σε ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα!!!

Μιας και έχουμε μαλλάκια,είπαμε να βάλουμε και μια κορδέλα!!

Πλάκα έχει η πεθερά μου,πήγε και της πήρε κανονικά κοκκαλάκια,κλιπσάκια με πεταλούδες!!!

inaki το ring sling έχεις απ'ό,τι θυμάμαι??Αυτό ράβεται στα μέτρα της κάθε μαμάς?Γιατί θέλω κι εγώ ένα.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

melsas σε ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα!!!

Μιας και έχουμε μαλλάκια,είπαμε να βάλουμε και μια κορδέλα!!

Πλάκα έχει η πεθερά μου,πήγε και της πήρε κανονικά κοκκαλάκια,κλιπσάκια με πεταλούδες!!!

inaki το ring sling έχεις απ'ό,τι θυμάμαι??Αυτό ράβεται στα μέτρα της κάθε μαμάς?Γιατί θέλω κι εγώ ένα.

καλα η κόρη σου έχει τρελλο μαλλί, πολύ το ζηλεύουμε :D

Ναι με αυτό έχω βολευτεί, δεν ράβεται στα μέτρα σου, ειναι ένα για όλους τους τυπους σώματος!

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Άννια μου τί καλά που τα κατάφερες!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Η Μαρία σου πώς θα αντιμετωπίσει το μωράκι άραγε???

Κι εμάς ο Κομποστας δεν πολυγουστάρει το γδύσιμο-ντύσιμο...κι εκεί που σπαράζει έιναι με τον ορό και όταν του καθαρίζω τα ματάκια με γαζούλα με χαμομήλι...αλλά τί να κάνουμε???? Για το καλό του γίνονται όλα...

Σοφία_Μ θα καλυτερέψει η ζωή σου τώρα!!! Και πολύ άντεξες με 2 ζουζούνια!!!

Αλεκάκι ελπίζω να ησυχάσεις τελειώς από τα πονάκια...εγώ έχω να του δώσω ξένο από 4/1 και χθες και σήμερα λύσαξε στα πονάκια και στα κλάματα (απογευματνές ώρες...)

Ινάκι μία από τα ίδια με το σπίτι, αλλά έχω την τύχη να μας καλύπτει το μαγείρεμα η μαμά μου που πηγαινοέρχεται σαν την τρελή από το χωριό...ΧΑΖΟΓΙΑΓΙΑ!!!! όχι αστεία!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όσο πιο ήσυχο βράδυ γίνεται!!!

Να μαι κ εγώ δεν προλαβαίνω πλέον ούτε να κλ@@ω.και εγώ με το θηλασμο τα έχω παίξει βγάζω με το θηλαστρο γιατί η θήλες μου είναι χάλια,αλλά και πάλι τυχαίνει φορές να μην μου χορταινει.τρώει 100ml κάθε 3ωρες εσάς πόσο έτρωγαν τόσο μικρά?

εγώ πάντως από κιλά έχασα ήδη 6,5 κ η κοιλιά μου παρατήρησα δεν είναι τόσο χαλαρή όπως στη πρώτη γέννα

:-D

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

Ρε κοριτσια αυτο το μπουκωμα στη μυτη ποτε θα φυγει??? Το εχουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε και μας εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!!! Ιδιως το βραδι! Σας εχουν πει κατι οι παιδιατροι σας για το ποτε φευγει?? Γιατι η δικια μου για να την βρεις πρεπει να κανεις αιτηση!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

kκαλημερα κοριτσακια.... φτου φτου.. ειμαστε πολυ καλα παιδακια γιατι κοιμομαστε κατα τις 12 παρα κατι, ξυπναμε 6 παρα για να φαμε και μετα στις 9!!!!! Τι καλα. Ε΅πισης το γαλα ειναι καλο και δεν εχουμε πονακια!!!! Οπως ειπα και στα άλλα κοριτσακια τελικα θα το κρατησω!!! Δεν ειναι ελλατωματικο!! χαχα!!!

Μαρακι μπουκωμα εμ,ενα δεν ειχε κανενας οπότε δεν ξερω.

Πηγα στο γυναικολογο και ειμαστε ΟΚ οπότε σογα σιγα θα ξεκινησω κολυμβητηριο. Μετα το διμηνο μου ειπε, οπότε απο τελη Γεναρη!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα και από εμένα (αν και μεσημέριασε). Χτες είχαμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα με κολικούς (μάλλον) που τράβηξε μέχρι τη 1 τη νύχτα. Ήταν η πρώτη φορά που πόναγε τόσο πολύ και στην ουσία που ακούσαμε το κλάμα της... Τη νύχτα κοιμήηκε πολύ καλά, περίπου 6 ώρες συνεχόμενες, ξύπνησε για ένα γρήγορο θηλασμό και ξανακοιμήθηκε άλλες 3 ώρες!

Να μαι κ εγώ δεν προλαβαίνω πλέον ούτε να κλ@@ω.και εγώ με το θηλασμο τα έχω παίξει βγάζω με το θηλαστρο γιατί η θήλες μου είναι χάλια,αλλά και πάλι τυχαίνει φορές να μην μου χορταινει.τρώει 100ml κάθε 3ωρες εσάς πόσο έτρωγαν τόσο μικρά?

εγώ πάντως από κιλά έχασα ήδη 6,5 κ η κοιλιά μου παρατήρησα δεν είναι τόσο χαλαρή όπως στη πρώτη γέννα[/QUOTE]

Και εγώ το παρατήρησα αυτό... Η κοιλιά μου δεν ήταν χαλαρή όπως την πρώτη φορά και έλεγα μήπως ήταν η ιδέα μου ή δεν θυμάμαι καλά. Και όμως! Ακ΄μη και την πρρώτη μέρα μετά τη γέννα την ένιωθα πολύ πιο σφριγηλή σε σχέση με την προηγούμενη γέννα...!

Όσο για κιλά, δεν έχω ζυγιστεί καθόλου (δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι). Είχα πάρει μόνο 8-9 κιλά, οπότε αφαίρεσε 3 που ήταν η μπέμπα+αμνιακά υγρά κτλ, νομίζω καλά είμαστε.:P Νιώθω πάντως καλά με το σώμα μου. Η κοιλιά έχει πέσει αισθητά και πιστεύω σύντομα θα επανέλθω πλήρως.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...