Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια,

καλημέρα και από εμένα! Έχω κοιμηθεί σχετικά καλά... Με αρκετά αλλά σύντομα διαλείμματα μια από τη μία κόρη που ήθελε γαλατάκι και μια από την άλλη που είχε ανήσυχο ύπνο, παραμίλαγε, ξύπναγε κτλ...

Σχετικά με το θέμα του θηλασμού, άυτή τη φορά δίνω συμπληρωματάκι όποτε και αν χρειάζεται. Το μεγαλύτερο μέρος του γάλακτος το παίρνει η μικρή από απευθείας θηλασμό. Στην πρώτη κόρη έβγαζα συνέχεια με το θήλαστρο γιατί δεν έπιανε καλά Αυτή τη φορά όμως η μικρή πιάνει τέλεια και δεν έχει χρειαστεί να αντλήσω καθόλου...

Όσο για τις οδηγίες θηλασμού, σωστά είπε κάποια κοπέλα να μην ακούμε ένα σωρό άσχετους, αλλά καμιά φορά και οι υποτιθέμενοι σχετικοί μόνο κακό κάνουν όταν δεν είναι αντικειμενικοί και είναι πορωμένοι από την μία ή την άλλη πλευρά. Γι'αυτό μην τρελαίνεστε αν χρειαστεί κάποια στιγμή να δώσετε συμπλήρωμα. Ούτε το μωρό θα σταματήσει να ζηταει το στήθος, ούτε η παραγωγή γάλακτος θα σταματήσει από τη μία στιγμή στην άλλη.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!

εγω σημερα μπορω να πω οτι κοιμηθηκα 2 φορες απο 2,5 ωρες κ αυτο ειναι απιστευτο για εμας!!!!! ειχε ερθει η μαμα μου κ εμεινε το βραδυ κ ειχα εγω την μια κ την αλλη η μητερα μου! οποτε τρωγαμε κ κοιμομασταν!!!! αχ! απο σημερα παλι ομως με μιασαωρα θα την βγαλουμε..... το κακο ηταν οτι αυτη που δεν κοιμηθηκε μαζι μου , ηταν ανησυχη το πρωι κ μονο οταν την ειχα αγκαλια ηρεμουσε... και δεν ειχε πονακια!!!! ατιμο θηλυκο!!!!!!!!!!!

οσο για το θηλασμο, εγω το παρατησα το σπορ! στο στηθος επαιζαν , δεν ετρωγαν , οποτε τραβαγα με το θηλαστρο κ αυτο οποτε προλαβαινα.... αλλα κ παλι 2 γευματα με το ζορι εβγαζα στο τελος, οποτε το σταματησα...

baJfp2.png

καλημερα κοριτσακια μου... πολυχρονοι όλοι οι εορταζοντες, να τους χαιρονται οι οικογενειες τους!!!!!

Σημερα με αποζημιωσε ο μπεμπουλης μου... ξυπνησε μονο εξι παρα κατι για να φαει και ξανακοιμηθηκε!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια μου... πολυχρονοι όλοι οι εορταζοντες, να τους χαιρονται οι οικογενειες τους!!!!!

Σημερα με αποζημιωσε ο μπεμπουλης μου... ξυπνησε μονο εξι παρα κατι για να φαει και ξανακοιμηθηκε!!!!!

μια χαρα δηλ. το γαλα!!!! μπραβο βρε dr!!!! εμεις δυστυχως μονο με τις σταγονιτσες καταφεραμε να ηρεμησουμε...

baJfp2.png

α καλα μην το λες... εχθες το απογευμα ακλαιγε για κανα μισαωρο..... τον αφησα στον πατερα του και πηγα και κοιμηθηκα απο τα νευρα μου η κακουργα μανα... σημερα θα δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια !! σας γραφω στα γρήγορα γιατι εχεια αρχισει μουρμουρα για φαγητο ο μικρουλης :)

1. ινακι ευχαριστώ πολυυυυυ για τα λινκς. τα κατεβασα εχτες και τα ακουμε μια χαρα!!

2. μήπως βλέπετε το 4 το σήριαλ του παπακαλιατη? είδατε αυτο που εβαλε την Δευτερα που μας περασε? ήταν κανονικό ή επαναληψη? ηταν το διωρο ύπνου μου και το εχασα το επεισοδιο. μήπως ξέρετε που μπορώ να το δω στο ιντερνετ? κοιταξα στο greek-movies.gr αλλα δεν υπάρχει. ξερετε κανενα αλλο? (νυσταζωωωωωωωωωωωωω)

3. καλα, αυτη η μενεγακη εχει κανει 3 παιδια ??? πως γινεται αυτο ρε κορίτσια???????? τι σώμα ειναι αυτο??

αντζι μου το σηριαλ ηταν επαναληψη...η Μενεγακη ειναι αυτη που χαλασε την πιατσα!

221882cb0gkyh7q4.gif

photoshop στην εκπομπη της ??? δεν ειναι ρε σοφια μου ... αχ, αυτα βλεπω και τρελαινομαι ....... και το ριχνω στις σοκολατες :)

δεν ξερω για την εκπομπη αλλα καπου ειχα διαβασει οτι ζητησε να μην βγαζουν φωτο επεξεργασμενες που την δειχνουν με κοιλια πλακα κ να δειχνουν τις πραγματικες κ οτι ειναι περιφανη που εκανε 3 παιδια!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου.Με πολυ καμαρι σας λεω οτι μετα τη γεννα ειμαι κορμαρα και αυτο γιατι μου εχουν μεινει 9 κιλα ταματα κανω η μανα να μη τα χασω σκεφτειτε οτι φουστα δεν εψω βαλει στη ζωη μου εκτος απο τις εγκυμοσυνες μου και τωρα αγορασα αλλη μια ελπιζω να προλαβω να τη βαλω πριν γινω παλι ανορεξικη.

Για τον θηλασμο και εγω Σοφακι ειμαι στο Αμην σημερα εκατσα μιαμιση ωρα και καπακι 120μλ ξενο ε ποιον κοροιδευω δεν πρεπει να εχω και αδικα καθομαι και υπαρχει και φοβος να χασω τα κιλακια μου που με τοσο κοπο απεκτησ και με πολυ περισσοτερο τ κραταω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες μανούλες και κορούλες και στους εορτάζοντες συζύγους και γιους!!!!

αχ, inaki μου, αυτές οι μουσικές είναι θαυματουργές!!! όταν κλαίει του ψιθυρίζω λίγο στο αυτί για να τραβήξω την προσοχή του και να ηρεμήσει λιγάκι και μετά με τα τραγουδάκια νανουρίζεται ή τουλάχιστον ηρεμεί και δεν κλαίει. Σούπερ!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

marina mimi κι εγώ έχω απογοητευτεί...Το πρωί είχα τη μικρή περίπου 1,5 ώρα κι εγώ και την άκουγα που ρούφαγε το γάλα και κατάπινε και μετά ξανά στήθος,ίσα που πρόλαβα να κάνω μπάνιο και έκλαιγε με λυγμούς...Και μετά ήπιε ένα συμπλήρωμα 30 ml αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να μην ξέρω αν έχει χορτάσει και πότε θα ξαναξυπνήσει και αν είναι εντάξει κλπ κλπ.Το βράδυ δεν την βάζω στο στήθος,τρώει αποκλειστικά ξένο,γιατί δεν αντέχω να ξημερώνομαι με το β... έξω και το μωρό εκεί...να μη χορταίνει...

Και όχι,δεν μπορώ να την έχω όλη τη μέρα μέχρι να κατέβει γάλα και να εδραιωθεί ο θηλασμός,δεν έχω κανέναν άλλο να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού,η μαμά μου ασχολείται με τα του φαγητού,αλλά με όοοοοολα τα υπόλοιπα πρέπει να ασχοληθώ εγώ.Καλή η γυναίκα που μου καθαρίζει,αλλά έρχεται κάθε 15 μέρες (μπορεί να της πω να έρχεται κάθε βδομάδα) και επίσης είναι κάποια πράγματα που θέλω να τα κάνω εγώ...

Τώρα πάλι ετοιμάζεται να ξυπνήσει και θα τη βάλω στο στήθος,ποιος ξέρει μέχρι τι ώρα θα τρώει και αν θα χορτάσει...

oCxsp2.png

κι εγώ πάντως μέχρι τις 3 εβδομάδες περίπου ζοριζόμουν πολύ με το γάλα γιατί δεν του έφτανε πάντα και μερικές φορές έδινα και συμπλήρωμα, αλλά τώρα είμαστε οκ! όσο για τις δουλειές, δυστυχώς, ούτε εγώ έχω κανέναν να με βοηθήσει. η μαμά μου είναι μακριά. η πεθερά μου καμιά φορά μας στέλνει κανένα φαγητό. αλλά όλα τα άλλα περνάνε από το χέρι μου. την ώρα που κοιμάται κάνω ό,τι προλάβω. λίγο-λίγο. αποφάσισα ότι μέχρι τις 40 μέρες που θα μπει σε πρόγραμμα θα τρέχω λίγο παραπάνω με τις δουλειές για να τον θηλάζω κιόλας, αλλά χαλάλι του. από κει και πέρα είναι θέμα επιλογών.

το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες θέλουμε τα καλύτερα για τα μωράκια μας!

και επί της ευκαιρίας, doraki κούκλα η μικρούλα σου! και η κορδελίτσα σας μια τρέλα!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλησπέρα!

Νομίζω πως είμαστε κάπως καλύτερα σήμερα. Τουλάχιστον δεν έχω το άγχος που είχα με το θέμα του θηλασμού. Με το θέμα του ύπνου όμως ... χάλια! Κοιμήθηκα στις 1 το βράδυ, ξύπνησα στις 4:30 και αυτό ήταν. Κοιμήθηκα όμως 2 ωρίτσες το απόγευμα και τώρα είμαι super :tongue:!

Και κάνω ότι είπαμε: τον αφήνω σε κάθε γεύμα από το ένα στήθος, όσο θέλει εκείνος, μέχρι δηλαδή να το φτύσει μόνος του. Του παίρνει από 20 λεπτά μέχρι και 40, αλλά τουλάχιστον μετά δεν ψάχνεται!

1)

...Και όχι,δεν μπορώ να την έχω όλη τη μέρα μέχρι να κατέβει γάλα και να εδραιωθεί ο θηλασμός...

Βρε μανούλες... να εδραιωθεί ο θηλασμός... πότε γίνεται δηλαδή αυτό? Και θέλετε να πείτε "μέχρι να κατέβει κανονικά το γάλα"?

2)

Το φασολάκι μου όταν το βάζω πάνω στην αλλαξιέρα, τα παίζει από το φόβο του! Τεντώνει τα χεράκια του για πιαστεί από κάπου. Σε όλη την διαδικασία του αλλάγματος της πάνας. Σας λέω για κλάμα τώρα! Σπαράζει η καρδιά μου! Και σταματάει μόνο όταν τον πάρουμε αγκαλίτσα. Ο άντρας μου, αναρωτιέται μήπως συμβαίνει κάτι και κλαίει έτσι, μήπως πονάει κάπου.

Τα δικά σας τα μωράκια πως είναι?

3)

Από κοιλίτσα πως τα πάτε? Ξεφουσκώσατε καθόλου? Η δική μου πέφτει σιγά σιγά. Αλλά πολυυυυυύ σιγά σιγά!:confused:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...