Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκέψου ότι αν δίνεις μόνο από ένα στήθος τη φορά, έχει διπλάσιο χρόνο να γεμίσει. αν τα γεύματά του είναι περίπου ανά 2-3 ώρες, μέχρι να ξαναθηλάσει από το κάθε στήθος θα περνάνε 4-6 ώρες, οπότε μιλάμε για διπλάσια ποσότητα! σωστά??? λίγο ζόρι στην αρχή θέλει μόνο! υπομονή για το καλό τους!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω με την Μελινα, αν αλλαξεις τροπο θηλασμου μαλλον θα αλλαξει και η παραγωγη σου, δοκιμασε το, δεν εχεις να χασεις τιποτα...αλλωστε εαν ισχυει πως το λιπαρο γαλα ερχεται μετα το δεκαλεπτο, τοτε λογικα το μωρακι σου θα χορταινει με λιγοτερη ποσοτητα αφου το γαλα ιδιας ποσοτητας απο τα δυο στηθη θα ειναι χαμηλοτερης περιεκτικοτητας λιπαρων απο την ιδια ποσοτητα γαλακτος απο το ενα στηθος. Ο δικος μου ποτε δεν εχει ζητησει να φαει πανω απο 30 λεπτα και αυτο σε τρελες πεινες, ο μεσος ορος του ειναι 18-22 λεπτα, παντα απο το ενα στηθος μονο. Οσο για τις θηλες μου, ευτυχως δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης, νιωθω πονο μονο στις πρωτες δυο τρεις ρουφιξιες και μετα τιποτα. Ελπιζω ολα να πανε καλα!

Λέτε λοιπόν γεύμα και στήθος. Πως θα χορτάσει ο μικρός μου όμως, όταν το αριστερό ζιζάκι μου έχει μέχρι 50 ml γάλα? (το έχω δει με το θήλαστρο).

Ελενα το γαλα που βγαζεις με το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο της παραγωγης σου,το οτι βγαζεις 50 ml γαλα δεν σημαινει οτι τοσο εχεις.

κοιτα να δεις που εχω γινει εξπερ στον θηλασμο και δεν θελει η γατουλα μου να θηλασει:mad::x:x:x:x:x.

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλες τις γλυκές μανουλίτσες!!!!

Απ ότι διάβασα στα γρήγορα είστε όλες καλά και χαίρομαι για αυτό!!!

Εμένα με έχει φάει λίγο η κλεισούρα,όλες τις γιορτές μέσα τις πέρασα και χωρίς καμμία επίσκεψη!Μόνο την Πρωτοχρονιά ήρθε η οικογένειά μου να αλλάξουμε μαζί το χρόνο, κάτι ήταν και αυτό!

Από ξενύχτι ψιλοκαλά πάμε, συνήθως θηλάζουμε στις 1:00 και μετά κατά τις 3μιση με 4:00 ,αλλά σχεδόν πάντα μετά από αυτό το γεύμα κάνουμε κακά και μας πιάνει λόξυγγας τρελός, οπότε η όλη ιστορία τραβάει μέχρι τις 5:00 με 5μιση όπου και ξανακοιμόμαστε μέχρι τις 7:00!Μετά στις 10, στις 12, στις 3 κοκ, ανά 2ωρο με 3ωρο δηλαδή...εμένα μου φαίνεται τέλειο αυτό το προγραμματάκι μιας και όπως έχω ξαναπεί με τη μεγάλη είχα τρομερό πρόβλημα αυπνίας και την είχα κολλημένη πάνω μου 23 ώρες το 24ωρο!Δεν έπινε με τίποτα γάλα από το μπιμπερό και φυσικά πιπίλα δεν πήρε ποτέ της!!!Στη μικρή έδωσα πιπίλα και μια χαρά την πήρε!Δεν τη ζητάει πάντα, αλλά από να την έχω κολλημένη στο στήθος μου για να αποκοιμιέται πιπίλα και πάλι πιπίλα!!!!

Elena, όντως το θήλαστρο δεν δείχνει πόσο γάλα μπορείς να παράγεις!

Έχοντας το μωρό στο στήθος γάλα κατεβαίνει συνέχεια...τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού που οδηγούν στην παραγωγή γάλακτος δεν μπορεί κανένα θήλαστρο να τις μιμηθεί 100%.

Θα το ξαναπώ ότι ο θηλασμός είναι όντως μανίκι, αλλά η δυσκολία είναι έως ότου εδραιωθεί η γαλουχία..μετά τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά!

Έχε στο μυαλό σου επίσης ότι δεν υπάρχουν ωράρια με τον θηλασμό.Όποτε θέλει και για όσο θέλει το παιδί, αυτό ρυθμίζει τη γαλουχία, και κάθε παιδί είναι διαφορετικό....τώρα που συγκρίνω τις δικές μου το εμπέδωσα αυτό πλήρως!

Επίσης όσον αφορά στο φαγητό φάτε ότι θέλετε, αν κάτι πειράξει το μωρό σας θα το καταλάβετε και δεν θα το ξαναφάτε απλά..εγώ προχτές έφαγα φακές και την πείραξαν, πόναγε συνέχεια και είχε πάρα πολλά αέρια...την μεγάλη θυμάμαι την πείραζε ο καφές και η σοκολάτα, της δημιουργούσαν τρομερή υπερένταση, τα όσπρια όμως ουδέποτε την ενόχλησαν..

Με υπομονή και επιμονή θα βρεθεί η άκρη, μην ανησυχείτε!

Και μια συμβουλή για όσες έχουν αποφασίσει να θηλάσουν:μην ακούτε συμβουλές από άσχετους γιατί σας αποπροσανατολίζουν και σας αγχώνουν-την έχω πατήσει για αυτό το λέω....-

Η φύση γνωρίζει καλύτερα από όλους, ακολουθήστε το ένστικτό σας και ακούστε το παιδί σας!Αυτό θα σας δείξει το σωστό δρόμο...πειραματιστείτε και μόνες σας...εγώ πχ αυτό το 20 λεπτά στο κάθε στήθος ουδέποτε το ακολούθησα...τη βάζω εναλλάξ στο κάθε στήθος για όση ώρα νοιώθω εγώ ότι πρέπει, αν τη δω να παλεύει με το πρώτο στήθος στο 5λεπτό, την αλλάζω κατευθείαν και μετά μπορεί να την ξαναβάλω στο πρώτο στήθος ξανά..παρατηρείστε τις κινήσεις των μωρών σας και τις αντιδράσεις τους, το ξαναλέω αυτά γνωρίζουν καλύτερα από εμάς , γιατί τα καθοδηγεί η ίδια η φύση...

Φιλάκια πολλά,

αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι στο θέμα του θηλασμού εδώ είμαι!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα κοριτσια..τι κανετε?λοιπον να σας πω και εγω την ιστορια μου..

στις 12το βραδυ και καθως εβλεπα μια κομωδια νιωθω καπως υγρη λεω μπα θα μου φυγανε λιγα τσισακια,παω τουαλετα κατουραω αλλαζω σερβιετακι ξανα τα ιδια,παω στον αντρα μου και του λεω μαλλον σπασανε τα νερα,παιρνω τηλ τον γιατρο και μου λεει να ξεκινησω για το μαιευτηριο..κατα της 1,30το βραδυ ειχα 1εκατοστο διαστολη..με πανε σε δωματιο καθετε ο συζυγος μου μαζι,μου βαζουν τον καρδιοτοκογραφο και περιμενουμε να με πιασουν οι πονοι...στις 7το πρωι με ανεβαζουν στην αιθουσα τοκετου με πονους πολυ ελαχιστους σαν της περιοδου..κατα της 8,30αρχισα να ποναω και ειχα 4εκ..στις 11και μετα απο αρκετα φριχτους πονους ζηταω επισκληριδιο και ειχα ακομα διαστολη 5..κατα της 1και σφου εχψ παρα πολυ δυνατους πονους με εξεταζουν και εχω τελεια διαστολη αλλα ο μπεμπης ηταν αρκετα ψηλα οποτε αρχισα να σπρωχνω για να κατεβει..στις 16,45και μετα απο αρκετο σπρωξιμο με 4εξωθησεις μονο γεννηθηκε επιτελους ο μπεμπουλης μου 3230και 51ποντους..ειχε κανει και τον ομφαλιο λωρο κολιε..:lol:μου τον δωσανε και τον πηρα αγκαλια αμεσως το τι συγκινηση ενιωσα δεν περιγραφετε..

:-D

Εχω μια πορια οσο αφορα τον θηλασμο.Γιατι λενε μην φας καποια πραγματα και οντως να ενοχλουν τομωρο ενω αν πιεις καφε η κανεις ενα τσιγαρο πολυ ωρα πριν το θηλασμο θεωρητικα παντα δεν θεωρειται τοσο κακο.Και τα φαγητα που τρωμε δεν τα τρως τελευταια ωρα πριν θηλασεις αυτα γιατι ενοχλουν ?Μηπωσ σε καποιο απο τα 2 σεναριοα ειναι ψεμα?Και αν ναι πιο αραγε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοιπόν τον έβαλα στις 22:45 στο στήθος μου και θήλαζε, με 2 διαλείματα, μέχρι τις 23:30 (από το ένα, όπως είπαμε! :tongue:) και μου έκανε ένα β#$*ί!!!! μου θύμησε κάτι από μπαλόνι ξεφούσκωτο, κάτι από κάτι μαραζωμένο!!!! Χάλια!!!! Με βλέπω για σύσφιξη και ανόρθωση από φθινόπωρο :rolleyes:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

μπραβο αννια μου... να του δωσεις πολλα φιλακια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kalhmera koukles!

annia mou kai pali na sas zhsei!

Elena mia xara sta lene ta koritsia! Epimonh kai ola 8a pane kala! To mono pou h8ela na pw einai pws prepei na ebisteuteis th fush kai to swma sou. Auto xerei mia xara pws na 8repsei to mwraki sou. To "provlhma" me to sublhrwma einai oti genika peftei pio varu sto stomaxaki tous opote xreiazodai perissotero xrono na to xwnepsoun ap'oti xreiazodai gia to diko mas gala. Ekei dhl. pou 8a xanapeinousan se 2 - 2 1/2 wres, telika pairnane 3- 3 1/2 wres. Sto metaxu omws xanetai ena geuma sto sth8os kai san apotelesma to swma sou pairnei la8os munhma gia tis anagkes to bebouli kai anti na auxhsei th paragwgh, th meiwnei stadiakia. Mpes na deis pws ta grafei kai h Aglaia. Ta exhgei apsoga! Mexri na perasoun oi 6 evdomades kai na edraiw8ei h galouxia, vazoume ta mwrakia mas sto sth8os opote 8eloun kai gia oso 8eloun. Oso mas pipilane, toso kai perissotero galataki paragoume :) Epwduno merikes fores alla axizei to kopo!

Filakia polla kai glukes kalhmeres!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Λέτε λοιπόν γεύμα και στήθος. Πως θα χορτάσει ο μικρός μου όμως, όταν το αριστερό ζιζάκι μου έχει μέχρι 50 ml γάλα? (το έχω δει με το θήλαστρο).

A! Ta mwrakia mas katafernoun kai vgazoun polu perissotero gala apo to sth8os mas apo oti to 8hlastro :) Opote ta ml pou vgazeis den shmainoun tipota!

Krata gera Elena!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...