Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Μπορώ να πω ότι κι εγώ σήμερα ξεκουράστηκα...Ξυπνήσαμε 2 φορές,στις 3 και στις 7 από μια ώρα σχεδόν,ήπιαμε το γάλα μας (ξένο) και μετά ξανά στις 10:30...Ο αντρούλης μου μού έφτιαξε και πλούσιο πρωινό και εννοείται ότι το έφαγα όλο!!!

Τώρα η μικρούλα ξανακοιμάται κι εγώ ετοίμασα ένα σουφλέ για μεσημεριανό,ανάψαμε το τζάκι και επιτέλους μετά από 2 μήνες ξεστολίσαμε τα χριστουγεννιάτικα!!!

Η ξαδέρφη μου μού έλεγε χτες ότι η μικρή της τον πρώτο μήνα ξυπνούσε 1 φορά το βράδυ και μετά ποτέ ξανά δεν ξύπνησε βράδυ.Επίσης εγώ και ο αδερφός μου στις 20 μέρες σταματήσαμε το βραδινό...Άντε να δούμε μήπως η μπουμπού μου μοιάσει στο σόι μου...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας σταγρηγορα κοριτσακια...Ντορακι δεν μπορω να μπω στο μειλ μου να δω τη μπουμπου σου...:(:(:(

Τωρα κοιμαται ο δικος μου και τρεχω σφαιρα να προλαβω να κανω οτι μπορω...Δεν σας διαβασα αλλα κατι για πονακια ειδα..κι εμεις 2 μερες ειχαμε ενα θεμα με πονακια εκλαιγε ο καημενος και ειχε και αερια τελικα εχθες ηταν καλυτερα κοιμηθηκε κι αυτος κι εγω εννοειται σπαστα παντα γιατι ενδιαμεσα στα 2ωρα θηλαζει...Κοιμοηθηκαμε και λιγο τωρα το πρωι και ειμαι αλλος ανθρωπος...Αυτο το στηθος ολη μερα το χω εξω...Χαλαλι του...Για φαγητο δεν ξερω τι να φτιαξω ισως παραγγειλω σημερα γιατι δεν με βλεπω να προλαβαινω κατι...

α θα παρουμε τελικα πλυντηριο στεγνωτηριο με τον μπεμπη βαζω 56744 πλυντηρια την ημερα,τα κατουραει ολα μιλαμε!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κουκλες!!!

Εμεις κοιμηθήκαμε καλα σημερα χωρις γκρινιες, ευτυχως...

παλι καλα!! ελπίζω και σήμερα το βράδυ έτσι να είναι!!

Inaki ξεκίνησα να πίνω περισσότερο νερό, να φανταστείς το πρωί που σηκώθηκα για να ταϊσω την μικρή μου ήπια 2 ποτήρια νερό και όντως στον επόμενο θηλασμό κατέβασα περισσότερο γάλα, το κατάλαβα γιατί φόρτωσε υπερβολικά το στήθος μου και η ζουζουνίτσα μου τραβούσε κάτι γουλιές άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

χαίρομαι που βρήκαμε την λύση έτσι εύκολα!!!

νιωθω πολύ τυχερή που σας "γνώρισα"! Έστω και από μακριά, γιατί με την απόσταση που μας χωρίζει με τις περισσότερες, το βλέπω δύσκολο να τα πούμε από κοντά... :(

αχ Μελινάκι!!! θα περάσουν οι μήνες, θα μεγαλώνουμε τα μπεμπάκια μας και θα συμβουλεύουμε η μια την άλλη. Ειναι συμαντικό να έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν σε αυτή τη φάση της ζωής σου, που νιώθουν τις αγωνίες σου. Το φόρουμ ήταν και είναι μεγάλο στύριγμα για όλες μας νομίζω.

Η ξαδέρφη μου μού έλεγε χτες ότι η μικρή της τον πρώτο μήνα ξυπνούσε 1 φορά το βράδυ και μετά ποτέ ξανά δεν ξύπνησε βράδυ.Επίσης εγώ και ο αδερφός μου στις 20 μέρες σταματήσαμε το βραδινό...Άντε να δούμε μήπως η μπουμπού μου μοιάσει στο σόι μου...

Ελπιζω η μπουμπού σου να μοιάσει στο σόι και σε λίγες μέρες να μας κοροιδεύεις που ξενυχτάμε :lol: (οπως καταλαβαίνεις το σόι το δικο μου ξυπναγε συχνά το βράδυ, δεν εχω ελπίδες :tongue:)

Bravo Natassoula! Super sas vriskw!

Sxetika me thn pipila, toso h maia oso kai h paidiatros, mou exoun pei pws den sunistatai sta mwrakia pou 8hlazoun gia tis 6 prwtes evdomades. Molis edraiw8ei h galouxia tote nai..Ti na pw..Me ton Oresth den thn xrhsimopoihsa ka8olou. Den thn h8ele kai exei kollhsei me kati malaka kouvertakia pou tou eixa apo otan htan mwraki. Apo tote pou arxise sxoleio malista, mono sto spiti ta sernei mazi tou! Eidwmen!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Γεια σας κοπελίτσες μου!!! Σήμερα τί ωραία που έχουμε αντρούληδες στο σπίτι!!!! Βέβαια εμένα μόλις έφυγε για γήπεδο, αλλά τον είχα όλο το πρωί παρείτσα κι επιπλέον περιμένω τη μαμά μου να έρθει αγκαλιά με τα τάπερ και τα πλυμένα-σιδερωμένα ρούχα μας (εγώ έχω αναλάβει του μπέμπη μόνο!!!)

Κι εμείς έχουμε ένα θέμα με το "συντριβάνι" μας και τα κάνουμε όλα μούσκεμα!!! Θα ρωτήσω την παιδίατρο κανένα κόλπο...

Μπανάκι εμείς δεν προλαβαίνουμε κάθε μέρα...πάντως σε κάθε άλλαγμα πλενόμαστε με νερό και σαπούνι από τη μέση και κάτω, εκτός αν έχουμε κάνει μόνο τσίσα, οπότε ρίχνω μόνο λίγο νεράκι!!!

για πολλες ωρες καλύτερο ειναι το mei tai που στυριζεται και στους 2 ώμους. Για το αυχενικο δεν ξερω, εχω και εγω αλλα προς το παρον δεν νιωθω τιποτα, μηπως ομως επιδρούν οι ορμόνες ακόμα;;; Με τον απλο μαρσιπο πάντως πονούσα όταν μετέφερα τον ανιψιο μου παλιά ενω με ενα wrap που ειχα φτιάξει μόνη μου δεν πονούσα.

Ευχαριστώ Ινάκι μου...Κι εγώ με τον μάρσιπο δεν μπορώ...καταρχήν ζυγίζει μόνος του 100κιλά!!! Ο αντρούλης μου όμως τον βολεύεται, αλλά αυτός ούτε αυχενικό έχει, ούτε σακατεμένη πλάτη...Αλήθεια πότε θα περάσει αυτό??? ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΖΗΜΙΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΕΙΟΣ??????

Εβιτάκι εμένα που έφαγα 2 ημέρες αρακά δεν πόνεσε καθόλου!!!!!! Περιμένω σήμερα την ρεβάνς!!!!! Πάντως με τον ύπνο, στη θέση σου θα το πάλευα, έστω να ξαπλώνεις όποτε μπορείς, γιατί εσύ έχεις και δεύτερο παιδάκι...Πώς αντέχεις να μην κοιμάσαι μες στη μέρα???? Κι εσύ Angie μου??? Ούτε καν μισαωράκια????? Εμένα μ έχει πάρει ο ύπνος και στην τουαλέτα...:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Τι κάνετε βρε κορίτσια?

Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς έχουμε θέμα με τον ύπνο! Κατουράμε κι εμείς όπου βρούμε (πάνω μας, κάτω μας, στην ντουλάπα, στην τσάντα της αδελφή μας :tongue:, στα πλακάκια του μπάνιου κλπ). Όσο για πονάκια, ακόμα δεν ξεκίνησαν.

Εκεί που έχω θέμα όμως είναι στον θηλασμό. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν χορταίνει το φασολάκι μου :(! 2-3 φορές που του έδωσα συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό ήπιε 60 ml (πίνει αρκετά, το πρωί έφτασε τα 120 ml). Δεν ξέρω τι να κάνω. Και θέλω να θηλάζει αποκλειστικά και μόνο! Άσε που συνέχεια θέλει να έχει το στήθος μου στο στόμα του! Τον θηλάζω 15 λεπτά στο κάθε στήθος και μετά από μία ώρα το πολύ ξαναψάχνει για να φάει. Δώστε μου τα φώτα σας βρε κορίτσια!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Ελενάκι μου, εγώ του δίνω one tit at a time! το πιάνει, πίνει πίνει πίνει, το αδειάζει σε 20-25 λεπτά και στο 99% των περιπτώσεων είμαστε οκ. μετά πιάνω το θήλαστρο και αδειάζω ό,τι έχει απομείνει (συνήθως δε γεμίζω ούτε τον πάτο του μπουκαλιού) έτσι ώστε να πάει το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το γάλα δε φτάνει και να παράξει κι άλλο. και βλέπω ότι γεμίζει πιο γρήγορα πλέον. την πρωτοχρονιά το βράδυ είχα βγάλει 120μλ και το ήπιε όλο και έκλαιγε μετά, αλλά οι δικοί μου τον κοίμισαν (ήμασταν στους δικούς μου για πρωτοχρονιά και είχα ετοιμάσει γάλα να του το δώσουν και να μη με ξυπνήσουν :) χιχι)

όσο πάει αυξάνονται οι απαιτήσεις του, αλλά όταν ήταν μέχρι 2 περίπου εβδομάδων κι εγώ του έδινα συπμλήρωμα... όλα θα πάνε καλά!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Τι κάνετε βρε κορίτσια?

Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς έχουμε θέμα με τον ύπνο! Κατουράμε κι εμείς όπου βρούμε (πάνω μας, κάτω μας, στην ντουλάπα, στην τσάντα της αδελφή μας :tongue:, στα πλακάκια του μπάνιου κλπ). Όσο για πονάκια, ακόμα δεν ξεκίνησαν.

Εκεί που έχω θέμα όμως είναι στον θηλασμό. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν χορταίνει το φασολάκι μου :(! 2-3 φορές που του έδωσα συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό ήπιε 60 ml (πίνει αρκετά, το πρωί έφτασε τα 120 ml). Δεν ξέρω τι να κάνω. Και θέλω να θηλάζει αποκλειστικά και μόνο! Άσε που συνέχεια θέλει να έχει το στήθος μου στο στόμα του! Τον θηλάζω 15 λεπτά στο κάθε στήθος και μετά από μία ώρα το πολύ ξαναψάχνει για να φάει. Δώστε μου τα φώτα σας βρε κορίτσια!

μηπως αυτο ειναι το λαθος ελενα?που τον θηλαζεις 15 λεπτα απο το καθε στηθος?κανονικα ειναι γευμα και στηθος αν σκεφτεις οτι μετα το 10λεπτο ερχεται το παχυ το γαλα με τα λιπαρα.στην αρχη ειναι ζαχαρη και πρωτεινες.δοκιμασε ετσι και βλεπεις.στηθος και γευμα,μας το ειχαν πει στα μαθηματα ανωδυνου και αν δεν θυμαστε ειπανε με ποιο στηθος ταισατε την τελευταια φορα βαλτε μια παραμανα απο εκεινη την μερια:D:D:D.

Δεν μπορώ να τον θηλάσω περισσότερο γιατί τον παίρνει ο ύπνος! Το μεσημέρι κοιμήθηκε στο δεκάλεπτο και όταν τον άφησα κάτω μετά από 10 λεπτά, ξύπνησε και του έδωσα πάλι από το ίδιο στήθος για άλλα 10 λεπτά. Και τώρα κοιμάται περίπου 2 ώρες. Μάλλον έχετε δίκιο βρε κορίτσια! Αυτό θα κάνω!

Πείτε μου και κάτι άλλο. Οι θηλές σας πως είναι? Γιατί οι δικές μου έχουν το μαύρο τους το χάλι!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Ε λοιπόν,αυτό με το γεύμα και στήθος δεν το θυμόμουν καθόλου....Αλλά πόσο γάλα πια θα βγάλει το ένα στήθος για να χορτάσει το μωρό?

Εγώ πια την αφήνω 20' στο καθένα και μετά αν κλαίει μπορεί να την ξαναβάλω ένα 5λεπτο και αν συνεχίζει να κλαίει,της δίνω συμπλήρωμα αλλά ποτέ δεν πίνει πάνω από 50 ml.

ΕlenaK οι θηλές μου στο μαιευτήριο καταστράφηκαν,ήταν σαν να είχαν φύγει στιβάδες δέρματος,είχαν ματώσει πολύ,η δεξιά είχε μια πληγή από τα ούλα της μικρής...Χρησιμοποιούσα τα επιθέματα για να βάζω κρεμούλες (bepanthol,medicassol,purelan) όλη τη μέρα,έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο για να μη μου πετρώσει κιόλας,και μετά από 1 εβδομάδα όλα ήταν οκ και τώρα θηλάζω τη μικρή κανονικά.Βέβαια,μετά από τόσην ώρα πιπίλισμα,μια ενόχληση τη νιώθω αλλά περνάει...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα οι θηλές μου είναι μια χαρά. Την πρώτη φορά που ήθελα να τραβήξω γάλα με το θήλαστρο τα είδα όλα!!!! Πονούσα για 2-3 ώρες μετά!!! Αλλά ο μικρός μου δε με πονάει καθόλου. Αλλά βάζω purelan 1-2 φορές την εβδομάδα έτσι για να μην έχω ζόρια μετά.

15y6xxxv0qx3picm.png

βρε κοριτσάκια μου αφου τα θηλάζετε τα μωράκια σας γιατι τους δίνετε συμπλήρωμα;; πως θα αυξηθεί έτσι η παραγωγή σας;;; και εγώ στην αρχή είχα θεματάκι γιατι δεν πήρε και πολύ βάρος αλλα επέμενα και δεν έδωσα καθόλου ξένο. Τώρα πνίγεται απο το γάλα η μικρή, έχει αυξηθεί πολύ η παραγωγή!

μετά πιάνω το θήλαστρο και αδειάζω ό,τι έχει απομείνει (συνήθως δε γεμίζω ούτε τον πάτο του μπουκαλιού) έτσι ώστε να πάει το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το γάλα δε φτάνει και να παράξει κι άλλο.

ετσι ακριβώς ,απο συμπληρωμα μονο δικο μας αξιζει να δίνουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...