Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα. Μολις τον ταισα και ενω τετοια ωρα χοροπηδαγε απο τη γκρινια, σημερα γρινιαξε λιγο, εκανε 2-3 κλανιτσες και ξανακοιμηθηκε :D Αχ, λετε να γλιτωσα απο αυτα τα ηλιθια πονακια???

ρε αλεκάκι, αυτό το μπρούμυτα δεν είναι επικίνδυνο για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου? κι εγώ βλέπω ότι κοιμάται καλύτερα μπρούμυτα, αλλά εγώ είμαι ξύπνια και τον παρακολουθώ. για βράδυ φοβάμαι λίγο... μου είπε ο γιατρός ότι αυτό το σύνδρομο δεν έχει να κάνει με ασφυξία, αλλά υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην περιοχή γύρω από στοματάκι και μυτούλα και κάτι γίνεται και σταματάει να πηγαίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο. αν κατάλαβα καλά.... ο δικός μου γυρνάει το κεφάλι του αριστερά-δεξιά όταν είναι μπρούμυτα, αλλά πάλι φοβάμαι...

εχει δικιο η γιατρος σου, όντως απο αυτο πρεπει να προκαλειται γιατι 100% δεν ξερουμε ακομη. Φοβαμαι και εγω για αυτο τον εβαλα μετα τις 40 ημερες...και παλι όμως 'με ανοιχτα' τα ματτια και τα αυτια κοιμαμαι... :-(καταλαβεινεις.

Αυτο το συνδρομο στην Ελλαδα εχει πολυ λιγοτερα κρουσματα, στην Αγγλια που ημουν ειχε παρα πολλα. Οπότε υποθετω ότι την Ελλαδα την βοηθαει τα καλα στρωματα των παιδιοων και ο φρεσκος αερας. Αεριζουμε συνεχεια το δωματιο και αν ειναι ευκολο πριν κοιμηθει το παιδι. Δεν το πολυφορτωνουμε με κουβερτες και φυσικα εχουμε φροντισει να παρουμε καινουρια στρωματα που δεν ειναι απο πλαστικο ή υλικο που δεν αναπνει.

Απο εκει και περα ο Θεος Βοηθος παντα. Τον Αγγελο μονο μπρουμυτα τον κοιμιζα...παντως το πτωυο διμηνο ειναι πιο επικινδυνο, μετα λιγοτερο επικινδυνο μεχρι το εξαμηνο και σπανιοτατο μεχρι το χρονο.

Με καθησυχαζει λιγο το ότι αλλαζει πλευρο το κεφαλακι του οταν κοιμαται.

αιντε μπραβο, με την τρίτη φορά τα κατάφερα :tongue:

αυτό με την μπλούζα το δοκίμασα προχτές αλλα δεν επιασε στη δικιά μου :confused:

εμ... γυναικα παιδι μου...πώς να την κοροιδεψεις????;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου και εγω εχτες τον κοιμασα με σεντονι τη μπλουζα μου και κατω απο τοστρωμα ενα ρολοι μου το ειχαν πει παλια και το κοροιδευα αλλα οταν εισα απελπισμενος οτι θελεις κανεις αυτο γιατι μιμειται τους χτυπους της καρδιας.Καλα πηγε σε γενικες γραμμες αλλα μπορει να ειναι τυχαιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kalhmera koritsia!

Annia mou sugxarhthria kai kalh prosarmogh sto spitaki sas!

Apo osa diavasa sta grhgora, oles ta idia travame!

Xthes to vradu, 12-2, mas tsakisan oi kolikoi.. Klamma, tsirides..den borousa na ton kanw kala me tipota :( Telika iremise kapws meta apo masazaki sth koilitsa kai bolikes klanitses..To 8ema einai oti eixa faei araka x8es kai mou exei karfw8ei twra oti auto eftaige. Ti lete eseis? Den ton xanaggizw padws..telos!

Kata t'alla eimaste ok! Me to vuzi exw olh mera kai ola ta sxetika :) Ypoxwrise kai o vhxas mas, ole ole!Perimenw na er8ei h maia shmera na ton zugisoume ki exw megalh periergeia!

Sas filw

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γεια σου εβιτακι, χαιρομαι που εισαστε καλα. Μαρινα να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουμε!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Makia alecaki :) Panta mas skeftesai, na'sai kala!

Re seis koritsia..koimaste mesa sth mera? Meta to vradino glenti ennoeitai pws o bobiras exei tavliastei twra alla egw den borw na kanw to idio. Evala ena plunthrio, mazepsa ligo, sas diavazw .. pws 8a ginei?

smooots

καλημέρα !! και εγω μια απο τα ιδια εβίτα μου !! αλλα δεν μας βλεπω καλα ετσι .. παω για υπερκόπωση !!

ινακι και εγω το κατεβάζω !! ελπίζω να πετύχει. σε ευχαριστώωωωωωωωωω

εγω σήμερα είμαι λίγο καλύτερα γιατι είναι και ο αντρούλης σπίτι και θα με ξεκουράσει (επίσης και μόνο η παρεα του βοηθάει πολύ !!)

σας φιλώ, παω για αποστείρωση μπουκαλιών !!

εγω κοριτσακια κοιμαμι καθε βραδυ κατα τις 12 -1 και ξυπναω 7-8 με δυο διαλειμματα του μισαωρου...και παω και στο γραφειο...αλλα αυτη τη φορα τα ηξερα τα χαμπερια μου και εχω πλακωθει στις βιταμινες.

Ινακι, εκκλησια???Ο δικος μου παντως ειναι ζοχαδας!!! Την εχει τη γκρινια ευκαιρη παντα το Σκορπιουδακι μου!!!! Τυχερη η γυναικα του...

221882cb0gkyh7q4.gif

αχαχα, δεν ξερεις μπορεί να αλλάξει αργότερα!!

εγώ κοιμάμαι 12 με 2:30 , 4 με 6 και καμια ωρίτσα μέσα στη μέρα..ενα πεντάωρο δηλαδή σύνολο...άντε 6 ώρες στο τσακίρ κέφι !! ε τόσο κοιμόμουν και στην εγκυμοσύνη, εχω συνηθίσει πια :-D

Επεξεργάστηκαν by inaki

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!

Εμεις κοιμηθήκαμε καλα σημερα χωρις γκρινιες, ευτυχως...Μονο που το διαλειμμα του φαγητου κρατουσε μιαμιση ωρα αυτη τη φορα...Ας ειναι, δεν με πειραζει τοσο το ξυπνημα οσο να ξερω πως μετα απο το φαγητο θα ξανακοιμηθει...

Ινακι ευχαριστουμε για τις μουσικουλες, τις κατεβαζω και γω!

Αννια, καλη προσαρμογή σπιτι, να σας ζησει και παλι!!!

εγω κοριτσακια το βραδυ όταν τον ταιζω του αλλαζω μονο πανα. Ούτε τον πλενω ουτε του βαζω κρεμα, με την προυποθεση βεβαια ότι εχει κανει μονο τσισα. Ετσι γλιτωνω λιγη ωρα υπνου, γιατι ο μικρος δεν ξυπναει. Κοιμισμενος τρωει.

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσάκια καλημέρα και από εμένα.

Η μικρή μου απόψε το βράδυ ξύπνησε μόνο μια φορά, κοιμήθηκε κατά τις 1.30 και ξύπνησε περίπου στις 6.00 :D:D:D. Μιλάμε για πολύ ευτυχία, κοιμήθηκα κοντά 4.5 ώρες σερί!!!!!!!!!!!!! Και μη σας πώ ότι μετά ξανακοιμήθηκε στις 7.30 και εννοείται πώς συνέχισα τον ύπνο μου ως και τις 10 παρά που ξαναξύπνησε. Τώρα βέβαια ξανακοιμάται. Μου έδωσε πάντως μεγάλη ενέργεια που μπόρεσα και κοιμήθηκα απόψε. Βέβαια ας μην το γρουσουζεύω αλλά καλά πήγαμε απόψε. Για να δούμε και σήμερα. Έχουμε βέβαια ένα θέμα με τον ύπνο, θέλει να κοιμάται πάνω στο στήθος της μαμάς με την θηλή μου για πιπίλα. Και όταν την βάζω στην κούνια της και της δίνω την κανονική πιπίλα, εκεί να δείτε γίνεται ένας χαμός. Εγώ όμως επιμένω.

Inaki ξεκίνησα να πίνω περισσότερο νερό, να φανταστείς το πρωί που σηκώθηκα για να ταϊσω την μικρή μου ήπια 2 ποτήρια νερό και όντως στον επόμενο θηλασμό κατέβασα περισσότερο γάλα, το κατάλαβα γιατί φόρτωσε υπερβολικά το στήθος μου και η ζουζουνίτσα μου τραβούσε κάτι γουλιές άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Μπράβο Νατασούλα!!! Και αν πίνεις και 1-2 ποτήρια χυμό, ακόμα καλύτερα! Αλλά σαν το νερό, άλλο τίποτα!!!

Αχ, τι καλά! Αυτή η παρεούλα μας είναι φοβερή! Μα τι αλτρουίστριες είμαστε!!! :)

Για άλλη μια φορά νιώθω πολύ τυχερή που σας "γνώρισα"! Έστω και από μακριά, γιατί με την απόσταση που μας χωρίζει με τις περισσότερες, το βλέπω δύσκολο να τα πούμε από κοντά... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...