Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασούλα για την διατροφή και εγώ το ψάχνω ...αλλοι λενε οτι κανει να φάς τα πάντα, άλλοι αποκλείουν κάποιες τροφές..Μαλλον ψάχνοντας πρέπει να πάμε...δοκιμαζουμε ας πουμε σήμερα όσπρια και βλέπουμε αν πειράζει τα μωράκια μας.Αν δεν δουμε διαφορά μάλλον δεν έχουν πρόβλημα και μπορούμε να τρώμε!!

Για το γάλα...πώς κατάλαβες οτι δεν έχεις το βράδυ; Με θήλαστρο το βγάζεις το γάλα;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα για την διατροφή και εγώ το ψάχνω ...αλλοι λενε οτι κανει να φάς τα πάντα, άλλοι αποκλείουν κάποιες τροφές..Μαλλον ψάχνοντας πρέπει να πάμε...δοκιμαζουμε ας πουμε σήμερα όσπρια και βλέπουμε αν πειράζει τα μωράκια μας.Αν δεν δουμε διαφορά μάλλον δεν έχουν πρόβλημα και μπορούμε να τρώμε!!

Για το γάλα...πώς κατάλαβες οτι δεν έχεις το βράδυ; Με θήλαστρο το βγάζεις το γάλα;;

Το θήλαστρο ούτε θέλω να το βλέπω μπροστά μου. Το χρησιμοποίησα στο μαιευτήριο μια φορά για να δώ πόσα ml έχω, ερεθίστηκαν πολύ οι θηλές μου και από τότε μακριά. Όταν πιστεύω πώς δεν έχω γάλα το στήθος μου γίνεται μαλακό σαν ζελέ και η μικρή μου δεν θηλάζει, πιάνει και αφήνει την θηλή και κλαίει. Και πατώντας την θηλή για να δώ τελικά τί γίνεται, μετά από έντονη πίεση βγάζει δεν βγάζει μια - δυο σταγόνες γάλα. Μήπως με στραγγίζει εντελώς στους προηγούμενους θηλασμούς και μετά από την στιγμή που δεν τρώω τίποτα μέσα στην νύχτα απλά δεν έχω γάλα; Γιατί ο θηλασμός θέλει και καλό φαγητό και τα μεσάνυχτα εννοείται πώς δεν θα τρώω σαν γουρούνα!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Δεν πιστεύω οτι έχει σχέση με το άν τρώς το βράδυ. Το σώμα σου μπορεί να πάρει ενέργεια και απο το λίπος σου για να δημιουργήσει το γάλα. Αντίθετα πιστεύω οτι έχει άμεση σχέση με τα υγρά που παίρνεις. Πίνεις νερό;; Το οτι βγάζει μετά απο πίεση έστω και μεγάλη σημαίνει οτι έχεις, απλα ίσως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια απο την μπέμπα. Μήπως νυστάζει το βράδυ και την κουράζει ο θηλασμός;;;

Καλύτερα να ρωτήσεις στην ενότητα του θηλασμού, σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλες!!

σε ματιασα μου φαινεται... :(

..πως σιγουρευτηκατε οτι δεν ειναι πονακια; τη μερα εχει ησυχια μεσα στο σπίτι;

οταν εχει πονακια, σφιγγεται, κοκκινιζει ολοκληρος και η κοιλιτσα του γινεται πετρα και ακομα και στην αγκαλια μου δεν ησυχαζει...

Την ημερα εχουμε και φως και θορυβους

κοριτσακια μου επανηλθα, σχολασα κι όλας.. τι ωραια!!

:-) την ημερα να αφηνεισ ανοιχτα φωτα, τι βι, και γενικα να εχει φασαρια. Το αντιθετο την νυχτα. Και όσο μπορεις να τον κρατας ξυπνιο την ημερα. Αν τα κανεις αυτα, θα μαθει σιγα σιγα.

Αχ, Αλεκα μου, τα κανω ολα αυτα...το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να τον κρατησω ξυπνιο...καμια βοηθεια?

maliv τα ιδια ακριβως περναμε και εμεις φοβαμαι οτι γουσταρει πολυ με το στηθος και αισθανεται αφαλεις με την μυρωδια μας.Αλεκα δεν πιανει τιποτα ετσι ειμαστε εμεις καθημερινα φωτα τηλεοραση τον δημητρη πανω απο το κεφαλι του δεν πιανει τιποτα

Εμενα δεν θελει στηθος, απλα αγκαλιτσα...ειναι δυνατον να μας εκμεταλευεται απο τωρα βρε κοριτσια?

Δεν πιστεύω οτι έχει σχέση με το άν τρώς το βράδυ. Το σώμα σου μπορεί να πάρει ενέργεια και απο το λίπος σου για να δημιουργήσει το γάλα. Αντίθετα πιστεύω οτι έχει άμεση σχέση με τα υγρά που παίρνεις. Πίνεις νερό;; Το οτι βγάζει μετά απο πίεση έστω και μεγάλη σημαίνει οτι έχεις, απλα ίσως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια απο την μπέμπα. Μήπως νυστάζει το βράδυ και την κουράζει ο θηλασμός;;;

Καλύτερα να ρωτήσεις στην ενότητα του θηλασμού, σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλες!!

Μίλησα τώρα με μια άλλη φίλη μου και μου είπε και εκείνη να παίρνω περισσότερα υγρά. Ίσως τελικά δεν πίνω αρκετό νερό και αυτό να φταίει. Θα το δοκιμάσω και αυτό και βλέπουμε.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω κοριτσακια μου,δεν προλαβαινω να διαβασω τις σελιδες μιας και εχετε γραψει αρκετες..εμεις σημερα βγηκαμε απο το μαιευτηριιο και ειμαστε πολυ καλα..και πολυ φαγανοι πινουμε γαλατακι απο ζιζακι και συμπληρωμα(γιατι δεν εχει κατεβει ακομα..)οταν θα εχω περισσοτερη ωρα θα μπω για λεπτομερειες..παντως αυτη την φορα πηγανε ολα καλα..

:-D

ουφ! εκατσα κ εγω!!! ειπα να παω να σουλουπωθω λιγο για να αρχισω να μοιαζω με γυναικα!!!! ε, μετα πηγα κ πηρα χαλακι για το παιδικο...

παντως να πω την αληθεια , ειχα πολυ αγχος που τις αφησα τοσες ωρες!!! καθε τρεις κ λιγο επαιρνα τηλ!!!!

καλημερα και απο εμενα.... εμεις αλλαξαμε γαλα σημερα το πρωι... θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

κατα τα αλλα πονακια ειχαμε εχθες....στεναχωριεμαι ρε γμτ

τι εγινε με το γαλα τελικα?

εγω παντως της εδωσα infacolic κ σωθηκα!!!!

Σοφια τι εγινε με τον θηλασμο?Εγω το προμηθευτικα το χαπι αλλα λεω αντε μια εβδομαδουλα ακομα αλλα το εχω αν δω οτι ειμαι ετοιμη να φουνταρω απο το παραθυρο θα το καταπιω η δολια

αχ! μαρινακι μια απο τα ιδια! το εχω αγορασει κ εγω αλλα ακομα το σκεφτομαι!!! ωρες ωρες σκεφτομαι "κακουργα μανα που θελεις να κοψεις το γαλα απο τα παιδια σου για την βολη σου!!!! " ε, κ εδωσα αλλη μια παραταση μεχρι να φτασω στο απροχωρητο!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια!ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και λυνετε καθε απορια της τρελαμενης μανας!

απορια Νο 1.ορο πρεπει να βαζουμε οπως και να εχει????εμενα η δικη μου δεν ρουθουνιζει καθολου,πρεπει να της βαζω????

απορια Νο2.μπανακι κανετε καθε μερα στα μωρα σας??????

σοφακι ορο δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βαλεις αν δεν υπαρχει προβλημα! οσο για το μπανακι , εγω τις κανω καθε βραδυ για να προσαρμοζονται σε μια ρουτινα αλλα κ επειδη τις χαλαρωνει... βλεπω οτι τους αρεσει το μπανιο... στο ντυσιμο-γδυσιμο ειναι που μας ακουει ολη η γειτονια!!!!

baJfp2.png

inaki με το link σε βγάζει στην homepage. πήγα μετά και πληκτρολόγησα το "baby_2" αλλά με έστειλε πάλι στην αρχική.

εμείς σήμερα το πρωί ήμασταν ανήσυχοι, αλλά τα τράβηξε η πεθερά μου γιατί εγώ πήγα να τον γράψω στο ΤΣΜΕΔΕ. μετά τον τάισα, κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά, τον ξανατάισα, κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, τον ξανατάισα και ξανακοιμήθηκε. μέχρι στιγμής δεν είχαμε πονάκια σήμερα... μακάρι Παναγίτσα μου, έτσι να είναι τα μωράκια μας!!!

απλά φοβάμαι για το βράδυ μη μου βρυκολακιάσει με τόσο ύπνο όλη μέρα!!!:confused::confused::confused:

μου είπε η κουνιάδα μου να δοκιμάσω ένα κόλπο για να μη ξυπνάει τη νύχτα όταν τον βάζω στην καλαθούνα. μόλις τον βάλω μέσα, θα βάλω στην αγκαλιά του την πάνω πυτζάμα μου για να συνεχίσει να νιώθει τη ζεστασιά, να μη νιώσει ότι κάτι του λείπει απ' όταν είναι στην αγκαλιά μου. να δούμε, θα το δοκιμάσω σήμερα, γιατί έχω καταπιαστεί στον καναπέ κάθε βράδυ. και δε μπορώ και να αλλάξω στάση στον ύπνο... wish me luck!!! :D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

inaki με το link σε βγάζει στην homepage. πήγα μετά και πληκτρολόγησα το "baby_2" αλλά με έστειλε πάλι στην αρχική.

μου είπε η κουνιάδα μου να δοκιμάσω ένα κόλπο για να μη ξυπνάει τη νύχτα όταν τον βάζω στην καλαθούνα. μόλις τον βάλω μέσα, θα βάλω στην αγκαλιά του την πάνω πυτζάμα μου για να συνεχίσει να νιώθει τη ζεστασιά, να μη νιώσει ότι κάτι του λείπει απ' όταν είναι στην αγκαλιά μου. να δούμε, θα το δοκιμάσω σήμερα, γιατί έχω καταπιαστεί στον καναπέ κάθε βράδυ. και δε μπορώ και να αλλάξω στάση στον ύπνο... wish me luck!!! :D

ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;

καλή τύχη!

να μαι και εγω κοριτσακια μου,δεν προλαβαινω να διαβασω τις σελιδες μιας και εχετε γραψει αρκετες..εμεις σημερα βγηκαμε απο το μαιευτηριιο και ειμαστε πολυ καλα..και πολυ φαγανοι πινουμε γαλατακι απο ζιζακι και συμπληρωμα(γιατι δεν εχει κατεβει ακομα..)οταν θα εχω περισσοτερη ωρα θα μπω για λεπτομερειες..παντως αυτη την φορα πηγανε ολα καλα..

καλωσορισατε σπιτάκι σας!!!!

annia μου να σου ζησει και παλι, καλη προσαρμογη!!!

Σοφακι αλλαξα το ξαλα και του εδωσα τελικα απταμιλ εξτρα κερ (δοκιμασαμε διαφορα). Δεν η θελα να δωσω ινφακολικ και τετοια και ένα βημα πριν φτασουμε στους κολικους αποφασισα να αλλαξω γαλα. Σημερα που το ηπιε πρωτη μερα ειναι πολυ καλυτερα. Αν και αυριο ειναι ΟΚ σημαινει ότι σωθηκα.

Μαλιβ, υπομονη...πιστευω ότι σιγα σιγα θα καταλαβει την διαφορα φως και σκοταδι.

Μελσας και εγω ετσι κανω...εχω την πανα αγκαλιας που την ακουμπαω πανω μου και όταν κοιμαται, του την βαζω διπλα. ΅Επισης τον κοιμιζω μπρουμυτα που κοιμαται ετσι περισσοτερες ωρες.

Η Εβιτα τι κανει αραγε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερούδια!!

εδώ θα βρείτε την συλλογή lonely http://www.megaupload.com/?d=64RFWAR6

και εδώ του αινστάιν μωρού!! http://www.megaupload.com/?d=K8V0L2HM

δεν θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε και τα 2 μαζί σαν δωρεάν χρήστες.Δοκιμάστε το ένα τώρα και το άλλο μετά απο αρκετές ώρες. Ελπίζω να μην μου τα σβήσουν!!!

Επεξεργάστηκαν by inaki

Καλημέρα!

Γεια σου ρε inaki!!! ήδη το κατεβάζω!

αυτό που έλεγα να κάνω, να βάλω την πυτζάμα μου δίπλα του, τελικά δεν το έκανα γιατί με πήρε ο ύπνος προσπαθώντας να τον κοιμίσω!!! αύριο πάλι... :(

ρε αλεκάκι, αυτό το μπρούμυτα δεν είναι επικίνδυνο για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου? κι εγώ βλέπω ότι κοιμάται καλύτερα μπρούμυτα, αλλά εγώ είμαι ξύπνια και τον παρακολουθώ. για βράδυ φοβάμαι λίγο... μου είπε ο γιατρός ότι αυτό το σύνδρομο δεν έχει να κάνει με ασφυξία, αλλά υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην περιοχή γύρω από στοματάκι και μυτούλα και κάτι γίνεται και σταματάει να πηγαίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο. αν κατάλαβα καλά.... ο δικός μου γυρνάει το κεφάλι του αριστερά-δεξιά όταν είναι μπρούμυτα, αλλά πάλι φοβάμαι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα!

Γεια σου ρε inaki!!! ήδη το κατεβάζω!

αυτό που έλεγα να κάνω, να βάλω την πυτζάμα μου δίπλα του, τελικά δεν το έκανα γιατί με πήρε ο ύπνος προσπαθώντας να τον κοιμίσω!!! αύριο πάλι... :(

αιντε μπραβο, με την τρίτη φορά τα κατάφερα :tongue:

αυτό με την μπλούζα το δοκίμασα προχτές αλλα δεν επιασε στη δικιά μου :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...