Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια, εδω και τρεις ημερες ο μικρος κανει παρτυ καθε νυχτα...τα εχουμε δει ολα...το μονο που τον ηρεμει για λιγο ειναι η αγκαλια...με τιποτα δεν καθεται στην καλαθουνα και το ματι γαριδα, ειναι δυνατον να εχει μαθει στην αγκαλια απο τοσο μικρο? Κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμαται στην καλαθουνα κανονικοτατα και καθεται και στο ρελαξ αλλα τη νυχτα ολα του φταινε, καμια βοηθεια? Δεν ειναι σιγουρα πονακια, το τσεκαραμε...Τα εχουμε παιξει, στεναχωριεμαι που το βλεπω ετσι ανησυχο και δεν ξερω τι να του κανω...Σημερα ειπαμε να προσπαθησουμε να το παρουμε αγκαλια οσο το δυνατον λιγοτερο και το αφηνουμε να κλαιει, αλλα ποσο να αντεξω να τον βλεπω να σπαραζει? Επισης, μου δινει την εντυπωση πως την ημερα ξεκουραζεται παρα πολυ γιαυτο και τη νυχτα ειναι ανησυχος, αλλα πως μπορω να τον κρατησω ξυπνιο? οταν ειναι η ωρα του, δεν τον κραταει τιποτα...να του βαλω μανταλακια στα ματια?:rolleyes:

σε ματιασα μου φαινεται... :(

..πως σιγουρευτηκατε οτι δεν ειναι πονακια; τη μερα εχει ησυχια μεσα στο σπίτι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου επανηλθα, σχολασα κι όλας.. τι ωραια!!

καλημερα κοριτσακια μου εγω ειχα ενα βραδυ ματι βραδυ μαλλον τον καλομαθα αυτον και δεν ξερω πως εγινε για να κοιμηθει θελει να ξαπλωνει επανω μου και μολις παω να κουνηθω ουρλιαζει σε σημειο που με τρομαξε ημουν ετοιμη να παρω τον παιδιατρο.Μου βγηκε λιγο ζορικος ή μπορει να εχει και πονακια αλλα επειδη δεν τα εχω ζησει αυτα μου κακοφανηκε.

Σοφια τι εγινε με τον θηλασμο?Εγω το προμηθευτικα το χαπι αλλα λεω αντε μια εβδομαδουλα ακομα αλλα το εχω αν δω οτι ειμαι ετοιμη να φουνταρω απο το παραθυρο θα το καταπιω η δολια

αχ μαρινακι μου και εγω τα ιδια επαθα. Ο Αγγελος μεχρι 3 μηνων επινε το αλμιρον που ειναι δυσπεπτο και βαρυ για νεογεννητο και δεν ακουγα κιχ μιλαμε. Ξυπναγε ετρωγε τη μουκαλα του, τον αλλαζα κοιμοταν. Αυτος εδω βγηκε και σε εμενα πιο ζορικος...ειναι η νεα βερσιον!!!!

Εχθες που ποναγε ημουν ετοιμη ναβαλω τα κλαμματα. Μετα σκεφτηκα τι να κανει το ερμο... δε φτανει που το εβγαλα στην 37η εβδομαδα, δε φτανει που δεν το θηλαζω, παλι καλα ποου εχει μονο πονακια και όχι κολικους....ετσι σημερα του αλλαξα το γαλατακι και δειχνει ηδη πολυ καλυτερα. Θα δουμε.

Καλημέρα!!!

Είναι 2 μέρες που η Άννα πάει σταθμό και όσο ναναι νιώθω μια συγκίνηση γιατί με τα 2 στο σπίτι είχα κλατάρει τελείως αυτές τις μέρες!

Ξανα να σας πω ότι εύχομαι για το 2010 ότι επιθυμείτε και προπαντώς ήσυχες νύχτες!!!

Αλέκα και ο μικρός έχει πονάκια γμτ, δεν κλαίει αλλά σφίγγεται, νομίζω ότι το έχουν όλα τα μωράκια είναι το έντερο τους ανώριμο...

Με την Άννα πάμε λίιιιιιιιιιιιιιιιγο καλύτερα...

Για πιπίλα σκέφτομαι να μην του δώσω γιατί μετά η Άννα είχε πάθει ψύχωση με την πιπίλα, αφενός ξύπναγε κάθε φορά που τις έπεφτε την νύχτα και αφετέρου μου την έσπαγε που την είχε όλο το καλοκαίρι φέτος στο στόμα και την ζήταγε συνέχεια, την κόψαμε το Σεπτέμβριο τελικά αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία πάλι...

ναι μωρε τα μωρακια μας... πονανε τα ερμα. Αν μπορεις και δεν δωσεις πιπιλα, κανεις το καλυτερο. Εγω την δινω και δεν τη πιανει. Την δινω μπας και ηρεμησει λιγο απο τρα πονακια. Και ο Αγγελος δεν την επιανε και τωρα 3.5 χρονων μαντραχαλος δεν τη βγαζει....

Φαμουλα εννοειτε πως αν παρει δαχτυλο κοβεται πολυ δυσκολαΑν εχει ιπιλα τις πετας μια μερα κλαιει κλαιει τελος.Το δαχτυλο τι θα το κανεις θα του το κοψεις?Και αντε του το καβεις εχει αλλα 9 τι θα κανεις?
:P:p:p:p Προσκυνω!!!!

[quote name='MAXH;89134

Εχουμε προβλήμα με τα τσισα μας... σηκωνει την τσουτσου και κατουραει απο εξω... προχθες ειχε κατουρησει και τον οφαλο του... οι μαμαδες που ειναι πιο εμπειρες τι να κανω να μην κανει τσισα εξω απο το παμπερς?κοριτσακια μου' date=' και κατω να βαλεις το πουλακι, τσουπ... σηκωνεται, αλλαζει θεση και κατουραει!!!! Ετσι ειναι τα αγορακια...εχουν τον ασυμμαζευτο. Όμως αυτο συμβαινει πιο πολυ στην αρχη. Εμενα και οι δυο ζουζουνοι μου, το ψιλοεκψαν μετα το μηνα.... ειναι πιο διακριτικοι!!! Αν και τα ατυχηματα ειναι παντα πολλα.

το ιδιο πραγμα με τα πανακια το ειχε η ανηψια μουκαι αν δεν ειχε το πανακι της δεν κοιμοταν με τιποτα.Εμενα ο μικρος την εκψε οριακα για τα δοντια και αυτο με παροτρυνε ο οδοντιατρος το πολυ πολυ ως 2 ετων αλλα εγω που ειχα μεχρι τα 5 παρακαλω το βοδι και τα αδερφια μου τα δοντια μας ειναι ολοισια αλλα καλο ειναι τα προσεχουμε αυτα εκτος των αλλων μου τη σπαει πολυ να δω ολοκληρο μαντραχαλο με πιπιλα ή καροτσι αν και το τελευταιο ειναι σωτηριο
χα.... μηπως ειδες τον δικο μου πουθενα??? Το καροτσι το κοψαμε 3 χρονων αλλα επειδη ειναι τεραστιος ζωη να εχει ήταν σα καθυστερημενο....την πιπιλα ακομη στο στομα την εχουμε. Θα του την κοψω την Ανοιξη. Τελος.
απορια Νο 1.ορο πρεπει να βαζουμε οπως και να εχει????εμενα η δικη μου δεν ρουθουνιζει καθολου,πρεπει να της βαζω????

απορια Νο2.μπανακι κανετε καθε μερα στα μωρα σας??????

εγω κανω καθε μερα μπανακι γιατι τον ηρεμει. Ορο βαζω μια φορα την εβδομαδα γιατι δεν ρουθουνιζει και δεν εχει μπουκωμα.

Δεν ειναι σιγουρα πονακια, το τσεκαραμε...Τα εχουμε παιξει, στεναχωριεμαι που το βλεπω ετσι ανησυχο και δεν ξερω τι να του κανω...Σημερα ειπαμε να προσπαθησουμε να το παρουμε αγκαλια οσο το δυνατον λιγοτερο και το αφηνουμε να κλαιει, αλλα ποσο να αντεξω να τον βλεπω να σπαραζει? Επισης, μου δινει την εντυπωση πως την ημερα ξεκουραζεται παρα πολυ γιαυτο και τη νυχτα ειναι ανησυχος, αλλα πως μπορω να τον κρατησω ξυπνιο? οταν ειναι η ωρα του, δεν τον κραταει τιποτα...να του βαλω μανταλακια στα ματια?:rolleyes:
:-) την ημερα να αφηνεισ ανοιχτα φωτα, τι βι, και γενικα να εχει φασαρια. Το αντιθετο την νυχτα. Και όσο μπορεις να τον κρατας ξυπνιο την ημερα. Αν τα κανεις αυτα, θα μαθει σιγα σιγα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

maliv τα ιδια ακριβως περναμε και εμεις φοβαμαι οτι γουσταρει πολυ με το στηθος και αισθανεται αφαλεις με την μυρωδια μας.Αλεκα δεν πιανει τιποτα ετσι ειμαστε εμεις καθημερινα φωτα τηλεοραση τον δημητρη πανω απο το κεφαλι του δεν πιανει τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια ψάχνοντας για νανουρίσματα βρήκα αυτό,δε νομίζω ότι είναι ακριβώς νανούρισμα,αλλά ανατριχιάζω κάθε φορά που το ακούω και η μπέμπα μου το μεσημέρι κοιμήθηκε ακούγοντάς το...

oCxsp2.png

τελεια!! το χερι μου εχει γινει ενα με το κουρδιστιρι!!

τα πρώτα 2 σιντι της σειράς LOVELY BABY

http://rapidshare.com/files/330780196/baby1.rar

απλα ακολουθείς τις οδηγίες και το κατεβάζεις...

ανεβάζω και τα αλλα , αργει πολύ ομως...:(

Κορίτσια ψάχνοντας για νανουρίσματα βρήκα αυτό,δε νομίζω ότι είναι ακριβώς νανούρισμα,αλλά ανατριχιάζω κάθε φορά που το ακούω και η μπέμπα μου το μεσημέρι κοιμήθηκε ακούγοντάς το...

ωραίο Ντοράκι!!!

τα πρώτα 2 σιντι της σειράς LOVELY BABY

http://rapidshare.com/files/330780196/baby1.rar

απλα ακολουθείς τις οδηγίες και το κατεβάζεις...

ανεβάζω και τα αλλα , αργει πολύ ομως...:(

μπηκα να το κατεβάσω αλλα μου λεει δεν γινεται γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμο σλοτ για free users :( εσυ ετσι το κατεβασες?

Διαφημίσεις

εγω ειμαι premium member αλλα και σαν free που ήμουν παλιά απλα περίμενα 60 δευτερόλεπτα μεχρι να μου επιτρέψει να το κατεβάσω... Θα μπώ σαν free να το ελέγξω!!

αχ ναι βρε ινακι για δες .. ξαναμπήκα και μου λεει το ιδιο

Error

You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/330780196/baby1.rar | 140723 KB

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

δεν το πιστεύω τι κάναν οι βρωμιάριδες για να μας αναγκάζουν να πληρώσουμε....

μια χαρά λειτουργούσε παλιά ως free!!

τελοσπάντων θα το ανεβάσω αλλού, δεν μασάω εγώ!! απλά θα περιμένεις λιγάκι ακομα!!

δεν το πιστεύω τι κάναν οι βρωμιάριδες για να μας αναγκάζουν να πληρώσουμε....

μια χαρά λειτουργούσε παλιά ως free!!

τελοσπάντων θα το ανεβάσω αλλού, δεν μασάω εγώ!! απλά θα περιμένεις λιγάκι ακομα!!

εχω υπομονη, περιμένω :) απο το να ηρεμησει το κεφαλακι μου απο την σειρήνα/τενόρο μου :)

Γεια σας κοριτσάκια. Επιτέλους τα κατάφερα και μπήκα.

Annia να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!!!!!!!

Η μικρή όπως καταλαβαίνετε μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου!!!!!!!!!!! Είπα να σας πώ και εγώ τον πόνο μου με τα πονάκια και τις αϋπνίες αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα είδα πώς έχουμε όλες το ίδιο θέμα. Το παν είναι όμως να αντιμετωπιστούν γιατί αλλιώς με βλέπω να καταρρέω!!!!!!!!!!

Χθές ήρθε η παιδίατρος και μου είπε ότι η μικρή μου είναι μια χαρά, μάλιστα πήρε και 250γρ. και ψήλωσε και 3 πόντους. Αυτό δείχνει ότι τρέφεται σωστά μέχρι στιγμής. Μου είπε επίσης ότι δεν πρέπει να κάνω κάποια ειδική διατροφή για τον θηλασμό και να τρώω όλα τα φαγητά και αυτά που μου είχαν απαγορεύσει από το μαιευτήριο (όσπρια-μπρόκολο-λάχανο-κουνουπίδι κ.λ.π.). Εμένα αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργο και μίλησα με μια φίλη μου η οποία μου είπε πώς όντως τα όσπρια είναι απαγορευμένα γιατί δημιουργούν αέρια και περισσότερους πόνους στα μωράκια. Οι κοπέλες που θηλάζετε κάνετε κάποια ειδική διατροφή; Και αν ναι ποια είναι αυτή; Ή μάλλον ποια είναι τα απαγορευμένα φαγητά;

Εντωμεταξύ έχω προσέξει ότι το ξημέρωμα που ξυπνάμε για τάισμα, δεν έχω γάλα και αναγκάζομαι και δίνω συμπλήρωμα κάτι που ασφαλώς δεν το θέλω. Εννοείται όμως πώς δεν θα αφήσω και το μωράκι μου νηστικό. Γιατί όμως μειώνεται η παραγωγή γάλακτος; Καμιά ιδέα; Και μήπως γνωρίζετε ποιες τροφές μπορεί να βοηθούν περισσότερο την παραγωγή;

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...