Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπάρχει και άλλη εναλλακτική! Η άλλη μου κόρη είχε συνήθειο να πιπιλάει λαβέτες (τα πανάκια για τις γουλίτσες), ακόμη και τώρα αλλά όχι σταθερά. Δεν της δώσαμε ποτέ πιπίλα και η παιδίατρος μας είπε ότι το πανάκι δεν βλάπτει πουθενά, αρκεί βέβαια να είναι καθαρό. Το δάκτυλο (αντίχειρας) είναι το χειρότερο όλων βέβαια, αλλά και η πιπίλα βλάπτει τα δόντια (τα σπρώχνει προς τα εμπρός), αλλά λιγότερο και όπως είπατε κόβεται πιο εύκολα.

Στο νέο μωράκι μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει πιπίλα. Χρησιμοποιεί τον θηλασμό :-)

το ιδιο πραγμα με τα πανακια το ειχε η ανηψια μουκαι αν δεν ειχε το πανακι της δεν κοιμοταν με τιποτα.Εμενα ο μικρος την εκψε οριακα για τα δοντια και αυτο με παροτρυνε ο οδοντιατρος το πολυ πολυ ως 2 ετων αλλα εγω που ειχα μεχρι τα 5 παρακαλω το βοδι και τα αδερφια μου τα δοντια μας ειναι ολοισια αλλα καλο ειναι τα προσεχουμε αυτα εκτος των αλλων μου τη σπαει πολυ να δω ολοκληρο μαντραχαλο με πιπιλα ή καροτσι αν και το τελευταιο ειναι σωτηριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και καλη χρονια ειπα??? Δεν ειπα????? Ε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Απο πονακια δυστυχως εχουμε κι εμεις και πολυ στεναχωριεμαι! Μου ειπε η παιδιατρος χαμομηλι με λιγο μαραθο αλλα ο δικος μου ουτε να το φτυσει!

<Ρε κοριτσια με τυ μπουκωμενη μυτη τι γινεται?? Ποτε ξεμπουκωνει? Η Γεωργια μου θυμαμαι δεν ειχε καθολου μπουκωμα. Αυτον τον καψερο συνεχεια με τους ορους τον εχω...Ξερει καμμια ποτε ξεμπουκωνει????? Λεω εγω τωρα..........!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

το ιδιο πραγμα με τα πανακια το ειχε η ανηψια μουκαι αν δεν ειχε το πανακι της δεν κοιμοταν με τιποτα.Εμενα ο μικρος την εκψε οριακα για τα δοντια και αυτο με παροτρυνε ο οδοντιατρος το πολυ πολυ ως 2 ετων αλλα εγω που ειχα μεχρι τα 5 παρακαλω το βοδι και τα αδερφια μου τα δοντια μας ειναι ολοισια αλλα καλο ειναι τα προσεχουμε αυτα εκτος των αλλων μου τη σπαει πολυ να δω ολοκληρο μαντραχαλο με πιπιλα ή καροτσι αν και το τελευταιο ειναι σωτηριο

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται κάπως όταν βλέπεις κάτι μαντραχαλάκια βολεμένα στο καρότσι... Η δικιά μου δεν ήθελε ποτέ καρότσι... όταν ξεκίνησε να περπατάει ήθελε να τρέχει μόνη της και τώρα που απομυθοποιήσαμε το περπάτημα θέλουμε αγκαλιά...:rolleyes: Στο καρότσι έμπαινε πάντα με φωνές και τελικά πέρναγε το δικό της και τη βγάζαμε. Ελπίζω να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με το δεύτερο. Αν και φοβάμαι ότι τώρα που θα βλέπει το μωρό στο καρότσι, θα θέλει και εκείνη καρότσι!!!

Ευτυχώς, ιδιαίτερα πονάκια δεν έχουμε εμείς... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Μαχη, το πουλάκι προς τα κάτω αλλιώς βρέχεται και ο αφαλός και δεν κάνει γιατί μένει υγρός, μπορεί γιαυτό να μην έκλεισε ακόμα...

Δεν ξέρω κορίτσια με το δάχτυλο, υπάρχουν παιδιά που το βάζουν ελάχιστα εώς καθόλου και άλλα που το βάζουν μέχρι το γυμνάσιο... Εντάξει και η πιπίλα την πετάς, το έζησα αλλά μια εβδομάδα την ζήταγε μετά και όσο μπορώ να την αποφύγω θα το κάνω...

Θα δούμε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας κοριτσακια!ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και λυνετε καθε απορια της τρελαμενης μανας!

απορια Νο 1.ορο πρεπει να βαζουμε οπως και να εχει????εμενα η δικη μου δεν ρουθουνιζει καθολου,πρεπει να της βαζω????

απορια Νο2.μπανακι κανετε καθε μερα στα μωρα σας??????

Angie μου απ'ό,τι είδα δυστυχώς Ελλάδα δεν τα στέλνουν...

θα ανεβασω εγω καποια cd που ειχα βρει σε λιγο

γεια σας κοριτσακια!ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και λυνετε καθε απορια της τρελαμενης μανας!

απορια Νο 1.ορο πρεπει να βαζουμε οπως και να εχει????εμενα η δικη μου δεν ρουθουνιζει καθολου,πρεπει να της βαζω????

απορια Νο2.μπανακι κανετε καθε μερα στα μωρα σας??????

αν δεν ρουθουνιζει μην βαλεις!!

μπανακι ο γιατρος μου ειπε καθε μερα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι υπερβολικο. Και μια στις 2 μερες καλα ειναι το χειμωνα. Με την αλλαγη της πανας την πλενω παντα απο την μεση και κατω.

Διαφημίσεις

Κοριτσια, εδω και τρεις ημερες ο μικρος κανει παρτυ καθε νυχτα...τα εχουμε δει ολα...το μονο που τον ηρεμει για λιγο ειναι η αγκαλια...με τιποτα δεν καθεται στην καλαθουνα και το ματι γαριδα, ειναι δυνατον να εχει μαθει στην αγκαλια απο τοσο μικρο? Κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμαται στην καλαθουνα κανονικοτατα και καθεται και στο ρελαξ αλλα τη νυχτα ολα του φταινε, καμια βοηθεια? Δεν ειναι σιγουρα πονακια, το τσεκαραμε...Τα εχουμε παιξει, στεναχωριεμαι που το βλεπω ετσι ανησυχο και δεν ξερω τι να του κανω...Σημερα ειπαμε να προσπαθησουμε να το παρουμε αγκαλια οσο το δυνατον λιγοτερο και το αφηνουμε να κλαιει, αλλα ποσο να αντεξω να τον βλεπω να σπαραζει? Επισης, μου δινει την εντυπωση πως την ημερα ξεκουραζεται παρα πολυ γιαυτο και τη νυχτα ειναι ανησυχος, αλλα πως μπορω να τον κρατησω ξυπνιο? οταν ειναι η ωρα του, δεν τον κραταει τιποτα...να του βαλω μανταλακια στα ματια?:rolleyes:

κορίτσια, μήπως ξέρετε που θα βρω μουσικούλα για το μωράκι ??

μου έχουν προτείνει αυτά αλλα δεν ξερω που να τα βρω :(

http://www.babyeinstein.com/en/products/product_explorer/?state=category

εμεις εχουμε παρει την σειρα Lovely Baby.... ειναι τελεια.... αν δεν τα βρεις στειλε μου μηνυμα να σου τα κανω μια κοπια και να στα στειλω....

a84026bdda.png

εμεις εχουμε παρει την σειρα Lovely Baby.... ειναι τελεια.... αν δεν τα βρεις στειλε μου μηνυμα να σου τα κανω μια κοπια και να στα στειλω....
ανεβάζω σε λίγο το lovely baby και αργότερα μέσα στη μέρα το baby einstein- art time classics και baby bach :rolleyes:

ευχαριστω κοριτσια!! πως το κατεβαζω ????

ελπιζω να δω ασπρη μερα... προς το παρον μου εηει φιγει το ηερι να κουρδιζω ξανα κ ξανα το μοθσικο παιχνιδι της κουνιας !!! κ εηω πιαστειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...