Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε καντε το τωρα και ας ειναι στο δωματιο τουλαχιστον δεν μιλανε γιατι αργοτερα που θα κοιμουνται σε αλλο δωματιο και πας να ξεκινησεις ακους<<μαμααααα κακα μου χελω.θιθα μου,νελοοοο μαμαααα ναθω στο ατι σου(να ερθω στο κρεβατι σου) και αν πεις οχι?Μπουυυυχουυχουυ ααααααα.

αχα! τι μου θυμισες!!!! η μικρη του θειου μου ειχε μπει στο δωματιο τους κ τους επιασε στα πρασα! κ τους ρωτησε με αφελεια "μπαμπα γιατι ησουν πανω απο την μαμα???????"

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε καντε το τωρα και ας ειναι στο δωματιο τουλαχιστον δεν μιλανε γιατι αργοτερα που θα κοιμουνται σε αλλο δωματιο και πας να ξεκινησεις ακους<<μαμααααα κακα μου χελω.θιθα μου,νελοοοο μαμαααα ναθω στο ατι σου(να ερθω στο κρεβατι σου) και αν πεις οχι?Μπουυυυχουυχουυ ααααααα.

έλα ντε!!!:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασχετο. απο εχθες βγαζουν κατι ηχους περιεργους... σαν κατσικακια να το πω, γαϊδουρακια.... κατι τετοιο! το αστειο ειναι οτι το κανουν ταυτοχρονα λες κ μιλανε μεταξυ τους!!!!

ωριμάζουν οι φωνητικές τους χορδές.

Καλησπέρα σας!!!!

Μία νέα ζωή ξεκίνησε για τον κομπόστα και τους γονείς του από σήμερα!!!! Του μπούκωσα την πιπίλα και ησυχάσαμε όλοι!!! Σαν να παίζει το κασσετόφωνο και να πατάς το ΣΤΟΠ!!! Τέτοια διαφορά!!!!

Welcome to pipila paradise !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι νιώθω κι εγώ από προχθές !!!!!!!!! Θαύμα συμπεθέρα !!!!!!!!!!!

καλημερούδια φιλενάδες πώς τα περάσατε το βράδυ;;

η μικρή μου κοιμήθηκε 12 με 2 και 3 με 5, μετά ήθελε αγκαλίτσα γιατι ήταν μπουκωμένη..της έβαλα πολύ πολύ ορό, ρούφηξα και με οτριζαλιν αλλα δεν κατάφερα να βγάλω τίποτα. Τώρα την έχω βάλει στο σλινγκ σε αυτή τη θέση http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_tummytotummy.htm που την προτιμάει ιδιαίτερα και έτσι έχω και τα 2 μου χέρια ελεύθερα!!

Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και εγώ την πιπίλα όταν έχει πονάκια αλλα φοβάμαι ακόμα και ο γιατρός ήταν και αυτός αρνητικός. Με το που σαραντήσει θα τον ξαναρωτήσω!

Αυτό με τις φωνητικές χορδές ισχύει ;;; και η δικιά μου βελάζει :D :D

καλημερούδια φιλενάδες πώς τα περάσατε το βράδυ;;

Αυτό με τις φωνητικές χορδές ισχύει ;;; και η δικιά μου βελάζει :D :D

και ο δικος μου επισης καλα το παει απο ... βελασμα ? :)

σήμερα σηκώθηκα λίγο καλύτερα γιατι το πρωινο γευμα το εδωσε ο αντρουλης μου πριν φυγει για δουλεια και χουζουρεψα λιγο στο κρεβατι.

το σπίτι βέβαι "χορευει" απο ακαταστασια αλλα τι να κανουμε ? η μαμακα μου ήταν να ερθει για μερικες ωριτσες αλλα κρυολογησε και ειναι στο κρεβατι η καημενη :(

σας αφηνω για φωναζει ο γιος :) φιλια και τα λεμε και μετα

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα.... εμεις αλλαξαμε γαλα σημερα το πρωι... θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

κατα τα αλλα πονακια ειχαμε εχθες....στεναχωριεμαι ρε γμτ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια μου εγω ειχα ενα βραδυ ματι βραδυ μαλλον τον καλομαθα αυτον και δεν ξερω πως εγινε για να κοιμηθει θελει να ξαπλωνει επανω μου και μολις παω να κουνηθω ουρλιαζει σε σημειο που με τρομαξε ημουν ετοιμη να παρω τον παιδιατρο.Μου βγηκε λιγο ζορικος ή μπορει να εχει και πονακια αλλα επειδη δεν τα εχω ζησει αυτα μου κακοφανηκε.

Σοφια τι εγινε με τον θηλασμο?Εγω το προμηθευτικα το χαπι αλλα λεω αντε μια εβδομαδουλα ακομα αλλα το εχω αν δω οτι ειμαι ετοιμη να φουνταρω απο το παραθυρο θα το καταπιω η δολια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!

Είναι 2 μέρες που η Άννα πάει σταθμό και όσο ναναι νιώθω μια συγκίνηση γιατί με τα 2 στο σπίτι είχα κλατάρει τελείως αυτές τις μέρες!

Ξανα να σας πω ότι εύχομαι για το 2010 ότι επιθυμείτε και προπαντώς ήσυχες νύχτες!!!

Αλέκα και ο μικρός έχει πονάκια γμτ, δεν κλαίει αλλά σφίγγεται, νομίζω ότι το έχουν όλα τα μωράκια είναι το έντερο τους ανώριμο...

Με την Άννα πάμε λίιιιιιιιιιιιιιιιγο καλύτερα...

Για πιπίλα σκέφτομαι να μην του δώσω γιατί μετά η Άννα είχε πάθει ψύχωση με την πιπίλα, αφενός ξύπναγε κάθε φορά που τις έπεφτε την νύχτα και αφετέρου μου την έσπαγε που την είχε όλο το καλοκαίρι φέτος στο στόμα και την ζήταγε συνέχεια, την κόψαμε το Σεπτέμβριο τελικά αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία πάλι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!!!

Σοφού "πιπίλα paradise" δεν λες τίποτα!!! ΠΙΠΙΛΑ ΚΑι ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!

Angie κάθε μέρα και καλύτερα!!!!

Ινάκι δηλαδή από ότι καταλαβαίνω το συστήνεις το σλινγκ??? Με ανησυχεί το αυχενικό μου...

aleca εύχομαι με το καινούριο γάλα να μην έχετε πονάκια!!!!

marina σε ματιάσαμε και πέρασες δύσκολη νύχτα, ε?? Σκ@τ@ στο στόμα μας!!! 'Ετσι έλεγε η γιαγιά μου για να μη με ματιάζει!!!

felinidoc ισχύει ότι το δάχτυλο κόβεται πιο δύσκολα από την πιπίλα????

Διαφημίσεις

Φαμουλα εννοειτε πως αν παρει δαχτυλο κοβεται πολυ δυσκολαΑν εχει ιπιλα τις πετας μια μερα κλαιει κλαιει τελος.Το δαχτυλο τι θα το κανεις θα του το κοψεις?Και αντε του το καβεις εχει αλλα 9 τι θα κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαμουλα εννοειτε πως αν παρει δαχτυλο κοβεται πολυ δυσκολαΑν εχει ιπιλα τις πετας μια μερα κλαιει κλαιει τελος.Το δαχτυλο τι θα το κανεις θα του το κοψεις?Και αντε του το καβεις εχει αλλα 9 τι θα κανεις?

Υπάρχει και άλλη εναλλακτική! Η άλλη μου κόρη είχε συνήθειο να πιπιλάει λαβέτες (τα πανάκια για τις γουλίτσες), ακόμη και τώρα αλλά όχι σταθερά. Δεν της δώσαμε ποτέ πιπίλα και η παιδίατρος μας είπε ότι το πανάκι δεν βλάπτει πουθενά, αρκεί βέβαια να είναι καθαρό. Το δάκτυλο (αντίχειρας) είναι το χειρότερο όλων βέβαια, αλλά και η πιπίλα βλάπτει τα δόντια (τα σπρώχνει προς τα εμπρός), αλλά λιγότερο και όπως είπατε κόβεται πιο εύκολα.

Στο νέο μωράκι μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει πιπίλα. Χρησιμοποιεί τον θηλασμό :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα κοριτσια.... γραφω γρηγορα οτι προλαβω.... εμεις εχουμε αρχισει και μπαινουμε σε ρυθμο... για τα πονακια πηραμε απο το φαρμακειο της Milupa το μαραθο... χθες που το ηπαιμε ειμασταν πολυ καλυτερα... ας ελπισω πως θα συνεχισει ετσι...

Με τον θηλασμο τα ιδια... δεν θελει στηθος καθολου.. κλαει και χτυπιεται... οποτε βγαζω και εγω με το θηλαστρο... για οσο μπορεσω θα το κανω... το θεμα ειναι βεβαια πως δεν φτανει το δικο μου... εγω του καλυπτω κανα 2 γευματα... τα αλλα 8 του δινω ξενο... χθες τον πηγα στον γιατρο γιατι ο οφαλος δεν μας επεσε ακομη και ειχα πανικοβληθει......ολα καλα ευτυχως, τον ζυγισαμε και εφτασε τα 4500 κιλα ο κυριος...

Εχουμε προβλήμα με τα τσισα μας... σηκωνει την τσουτσου και κατουραει απο εξω... προχθες ειχε κατουρησει και τον οφαλο του... οι μαμαδες που ειναι πιο εμπειρες τι να κανω να μην κανει τσισα εξω απο το παμπερς?

a84026bdda.png

για πολλες ωρες καλύτερο ειναι το mei tai που στυριζεται και στους 2 ώμους. Για το αυχενικο δεν ξερω, εχω και εγω αλλα προς το παρον δεν νιωθω τιποτα, μηπως ομως επιδρούν οι ορμόνες ακόμα;;; Με τον απλο μαρσιπο πάντως πονούσα όταν μετέφερα τον ανιψιο μου παλιά ενω με ενα wrap που ειχα φτιάξει μόνη μου δεν πονούσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...