Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βρε Αλεκα καλα τα λες, αλλα με αυτην την κοιλια πως να εχεις διαθεση? ή μαλλον για να το θεσω καλυτερα, διαθεση για σεξ εχω, αλλα αν με δει ο αντρας μου γυμνη θα του κοπει εκεινου:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

αυριο παω για γενικο σουλουπωμα... μαλλια , νυχια κλπ... η βαφη λετε να πειραζει το γαλα?

ειναι γαιδουρια παιδακι μου, αναισθητοι... δεν τους νοιαζει!!!! Για αυτο λεω τον δικο μου ανωμαλο!!!!. κλεισε φωτα, βρες καταλληλες στασεις και προχωρα. Οι αντρες μας μας θυμουνται όπως ημασταν την ημερα που μας γνωρισαν.

Αλέκα, χαίρομαι που είναι καλή η νταντά... Εγώ ούτε καθαρίστρια δεν μπορώ να βρω...

Εμένα έχει πέσει ήδη η κοιλιά και βλέπω μεγάλη διαφορά μέρα με τη μέρα. Όσο για sex, υπάρχει μεγάλη κούραση αυτές τις ημέρες και είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Όμως πιστεύω θα στρώσουν σύντομα τα πράγματα. Ήδη έχουν στρώσει σε σχέση με τις πρώτες μέρες...

εσυ Λουσυ μου ξερεις... εισαι δευτερομανουλα!!! Λοιπον ο Θεος με λυπηθηκε και μου εστειλε τη νταντα. Ηρθαν 20 γυναικες και ηταην οι 17 χαλια μιλαμε. Η καθαριστρια που εχω ηταν πιο καλη για νταντα απο αυτες που ηρθαν και πανω που ειχα απελπιστει, τσουπ, ηρθε η κυρια Μαρια.. για να δουμε και τη συνεχεια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισαι πραγματι τυχερη αφου βρηκες ανθρωπο....

οσο για το σεξ.... χθες με ρωτησε ο αντρας μου πως θα το κανουμε με τις μικρες στο δωματιο! κ του απανταω "γιατι φοβασαι μην μας δουν κ ξεσηκωθουν??????" η αληθεια δεν το ειχα σκεφτει αλλα το θεωρουσα δεδομενο οτι θα ειναι στο δωματιο μας...

baJfp2.png

μμμμ.... εγω τα εβαλα σε άλλο δωματιο τα μωρουλια μου. Τον Αγγελο τον εβαλα ενος μηνα και τον μικρουλη όταν εγινε δεκα ημερων.... με ενδοεπικοινωνια. Ακουω την ανασα του μιλαμε την ωρα που κοιμαμαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εισαι πραγματι τυχερη αφου βρηκες ανθρωπο....

οσο για το σεξ.... χθες με ρωτησε ο αντρας μου πως θα το κανουμε με τις μικρες στο δωματιο! κ του απανταω "γιατι φοβασαι μην μας δουν κ ξεσηκωθουν??????" η αληθεια δεν το ειχα σκεφτει αλλα το θεωρουσα δεδομενο οτι θα ειναι στο δωματιο μας...

Εγώ πάλι, γιατί έχω κόλλημα και με ενοχλεί να είναι το μωρό στο δωμάτιο όταν θα κάνουμε σεξ?

Αλεκα, ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένη με την νταντά και στο μέλλον...

άσχετο... πως ακριβώς κάνουμε multi quote????:confused:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ειναι γαιδουρια παιδακι μου, αναισθητοι... δεν τους νοιαζει!!!! Για αυτο λεω τον δικο μου ανωμαλο!!!!. κλεισε φωτα, βρες καταλληλες στασεις και προχωρα. Οι αντρες μας μας θυμουνται όπως ημασταν την ημερα που μας γνωρισαν.

εσυ Λουσυ μου ξερεις... εισαι δευτερομανουλα!!! Λοιπον ο Θεος με λυπηθηκε και μου εστειλε τη νταντα. Ηρθαν 20 γυναικες και ηταην οι 17 χαλια μιλαμε. Η καθαριστρια που εχω ηταν πιο καλη για νταντα απο αυτες που ηρθαν και πανω που ειχα απελπιστει, τσουπ, ηρθε η κυρια Μαρια.. για να δουμε και τη συνεχεια...

αχ βρε αλεκα, τυχερή είσαι .. εγω δεν ξερω τι θα κανω με το θεμα " ποιος κραταει το μωρο" αλλα ελπιζω να με βοηθησει ο θεουλης ...

εσυ πως την βρήκες την δική σου αν επιτρέπεται? απο ειδικό γραφείο? και πως την επελεξες? οι τιμές που κυμαίνονται?

εγω σήμερα κορίτσια μετα απο ενα πολυ κουραστικό βράδυ με γκρίνια του μικρού, ξύπνησα με υπερκόπωση .. σας εχει τύχει ποτε απο την κούραση να ποναει ολο το σωμα και να μην μπορείτε να κοιμηθήτε? ε εμενα μου εχει ξανασυμβει λογω δουλειας αλλα τωρα λόγω κούρασης και αυπνίας οπως καταλαβαίνετε πολυ καλα ... και σήμερα με ντελιβερι μας βλέπω .. όλη μερα εχω φαει ενα μελομακαρονο, μια μπανανα και λιγο ψωμι με τυρί .. δεν εχω κουραγιο ουτε ενα τοστ να ψήσω ... ελπιζω να στρώσει το πράγμα σιγα σιγα ......

Διαφημίσεις

λουσυ μου κατω απο το ποστ, αριστερα έχει τρια κλικς. Το μεσαιο, που ειναι τα εισαγωγικα, ειναι το κουμπι που χρειαζεσαι. Το πατας σε όποιο ποστ θες να σχολιασεις και όταν μετα πατας 'απαντηση' στα βγαζει όλα στη σειρα.

Αντζι μου εβαλα αγγελια και ηρθαν όλες που απλα ηθελαν δουλεια... όχι νταντα. Και μετα βρηκα αγγελια που ειχε βαλει αυτη. Απο το τηλεφωνο μου φανηκε πολυ καλη. Ειχαμε κοινους γνωστους και ρωτησα για τον χαρακτηρα της και εμεινα ικανοποιημενη.

600 ευρω το μηνα δινω.

221882cb0gkyh7q4.gif

λουσυ μου κατω απο το ποστ, αριστερα έχει τρια κλικς. Το μεσαιο, που ειναι τα εισαγωγικα, ειναι το κουμπι που χρειαζεσαι. Το πατας σε όποιο ποστ θες να σχολιασεις και όταν μετα πατας 'απαντηση' στα βγαζει όλα στη σειρα.

Αντζι μου εβαλα αγγελια και ηρθαν όλες που απλα ηθελαν δουλεια... όχι νταντα. Και μετα βρηκα αγγελια που ειχε βαλει αυτη. Απο το τηλεφωνο μου φανηκε πολυ καλη. Ειχαμε κοινους γνωστους και ρωτησα για τον χαρακτηρα της και εμεινα ικανοποιημενη.

600 ευρω το μηνα δινω.

Επιτέλους το πέτυχα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!:P

μμμμ.... εγω τα εβαλα σε άλλο δωματιο τα μωρουλια μου. Τον Αγγελο τον εβαλα ενος μηνα και τον μικρουλη όταν εγινε δεκα ημερων.... με ενδοεπικοινωνια. Ακουω την ανασα του μιλαμε την ωρα που κοιμαμαι...

Μην έχεις και πολύ κοντά την ενδοεπικοινωνία... Εγώ τα βάζω στο δωμάτιό τους μόλις σταματήουν να χωρούν στην καλαθούνα τους. Την πρώτη 4 μηνών, την δεύτερη μάλλον νωρίτερα!!:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θέμα το "τι θα φάμε αύριο"...Η καημένη η μαμά μου που μαγειρεύει κάθε βράδυ μας ρωτάει και ποτέ δεν μπορούμε να αποφασίσουμε.

Σήμερα είχε σολωμό με πένες,αύριο φακές,την Τετάρτη ψαρόσουπα με σολωμό,από κει και πέρα δεν ξέρω!

Κι όμως,διάθεση για σεξ,για τρυφερούδια και αγκαλίτσες πιο πολύ από όταν ήμουν έγκυος.Μου αρέσει το βράδυ που ξαπλώνουμε να με κρατάει αγκαλιά κλπ κλπ κλπ μέχρι να φτάσουμε στο "κυρίως" σε ένα μήνα.Δε θυμάμαι ποια κοπέλα το είπε,αλλά είναι πολύ σημαντικό να δεθούμε και πάλι με τους άντρες μας σε αυτό το κομμάτι.Δε νομίζω ότι τους νοιάζει και πολύ αν έχουμε ραγάδες ή αν η κοιλιά μας δεν έχει γίνει επίπεδη...

oCxsp2.png

Kαλησπέρα και από μένα.

Εμένα κορίτσια ο θηλασμός είναι ότι πιο υπεροχο μου έχει συμβεί μετά τη γένα.Οταν την έχω αγκαλιά και τη θηλάζω λιώνω.......την κοιτάω και δεν το πιστεύω....την χαιδεύω, της μιλάω, τη μυρίζω......Αχχχ κοριτσάκια μου έχω τρελαθεί από ευτυχία.

Ισως επειδή μου βγήκε τελείως εύκολα και αυθόρμητα χωρίς καθόλου πόνο, από την πρώτη στιγμή. Εκανα ακριβώς όλα όσα είχα διαβάσει και για καλή μου τύχη πήγαν όλα καλά από την αρχή. Αφού οι μαίες στο Ιασώ νόμιζαν ότι ήταν το δεύτερο μωρό μου γιατί δεν είχα ζητήσει καμία βοήθεια....

Αντίθετα από εσάς αυτό που με αγχώνει είναι το ρέψιμο !!!!!!

Μην έχεις και πολύ κοντά την ενδοεπικοινωνία... Εγώ τα βάζω στο δωμάτιό τους μόλις σταματήουν να χωρούν στην καλαθούνα τους. Την πρώτη 4 μηνών, την δεύτερη μάλλον νωρίτερα!!:tongue:

το εχω στο 1.5 μετρο απο το μωρο... ειναι πολυ κοντα νομιζεις?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γεια και παλιιιιι,Κατι εκανε ο κανακαρης μου στιν υπολογιστη στηνοθονη και εχει μικρινει μου ερχεται να τον σφαξω.

Εγω κοριτσακια το μονο που εκανα ηταν να ποτριχωθω εχτες και εκανα την ηρωικη αποτριχωση επανω στην τομη αλλα ενα κομμωτηριο μια βαφη και εγω την θελω δεν μπορω αλλο νυχια και να τα φτιαξω που θα παω?Στον φουρνο και στο φαρμακειο.

Αλεκα εγω ειχα ενδοεπεικοινωνια στον μεγαλο και μου εσπασε τα νευρα που εκανε συνεχως παρασιτα μολις κουνιοντουσαν τα σκεπασματα ή ακουγα τον συναγερμο ενος αυτοκινητου απο εξω μεσα στα αυτια μου και την εκοψα αμεσως την χρησιμοποιουσα μονο οταν πηγαινα επανω στην ξαδερφη μου για καφε σπανια ομως.

Και εχεις δικιο ολα τα ξεχναμε μετα γιατι νομιζεις οτι θελω τριτο?Ναι και ομως το θελω ακομα δεν ξερω ποτε αλλα θα γινω τριτεκνη ως τα 35 εχω το οριο μου.Ασχετο θελω να δω πια απο εμας και ειδικα οι πρωτομανουλες θα μεινει πρωτη εγκυος γιατι θα δειτε καοια θα το κανει το εγχειρημα επανω στο χρονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

για το οτι θα ηταν οι μικρες στο δωματιο , απλα δεν το ειχα σκεφτει... εκεινη την ωρα , ναι ισως να κολλαγα...

οσο για το να τις βαλω στο δικο τους, το ειχα στο νου μου να το ξεκινησω απο τωρα, αλλα ειναι ποοοολυ μικρες για κουνια! φοβαμαι οτι θα χαθουν!!!! για να καταλαβετε, τωρα θα πιασουμε τα 2.5kg!!!

αυτο με την ενδοεπικοινωνια δεν το ηξερα.....

ασχετο. απο εχθες βγαζουν κατι ηχους περιεργους... σαν κατσικακια να το πω, γαϊδουρακια.... κατι τετοιο! το αστειο ειναι οτι το κανουν ταυτοχρονα λες κ μιλανε μεταξυ τους!!!!

baJfp2.png

Βρε καντε το τωρα και ας ειναι στο δωματιο τουλαχιστον δεν μιλανε γιατι αργοτερα που θα κοιμουνται σε αλλο δωματιο και πας να ξεκινησεις ακους<<μαμααααα κακα μου χελω.θιθα μου,νελοοοο μαμαααα ναθω στο ατι σου(να ερθω στο κρεβατι σου) και αν πεις οχι?Μπουυυυχουυχουυ ααααααα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας!!!!

Μία νέα ζωή ξεκίνησε για τον κομπόστα και τους γονείς του από σήμερα!!!! Του μπούκωσα την πιπίλα και ησυχάσαμε όλοι!!! Σαν να παίζει το κασσετόφωνο και να πατάς το ΣΤΟΠ!!! Τέτοια διαφορά!!!!

Κορίτσια, όσες θηλάζετε, τι σας έχει πει ο γιατρός σας ή ο παιδίατρος σχετικά με τη διατροφή που πρέπει να έχετε?

Εμένα μου είπαν κρέας, χόρτα, φρούτα και πολλά υγρά!!!! Όχι μυρωδικά, όχι κουκιά, όχι κρεμμύδια-σκόρδα, όχι μπαχάρικα πολλά, όχι πολύ αυγό, όχι ντελίβερι, όχι συνδυασμό ακτινίδιο-πορτοκάλι, πορτοκάλι-ψάρι, ψάρι-αυγό...Αυτά! Επίσης παίρνω 1 σίδηρο και 1 αβέστιο κάθε ημέρα! Δεν μου απαγόρευσαν γαλακτοκομικά και όσπρια!!!

ναι βρε Αλεκα καλα τα λες, αλλα με αυτην την κοιλια πως να εχεις διαθεση? ή μαλλον για να το θεσω καλυτερα, διαθεση για σεξ εχω, αλλα αν με δει ο αντρας μου γυμνη θα του κοπει εκεινου:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

Αχ βρε Σοφία μου κι έγώ αυτό σκέφτομαι, αλλά δεν αγχώνομαι ακόμη..περιμένω να τελειώσουν τα ρημάδια τα λόγχεια και να πάω στον γυναικολόγο να μου δώσει το ΟΚ!

εγω σήμερα κορίτσια μετα απο ενα πολυ κουραστικό βράδυ με γκρίνια του μικρού, ξύπνησα με υπερκόπωση .. σας εχει τύχει ποτε απο την κούραση να ποναει ολο το σωμα και να μην μπορείτε να κοιμηθήτε? ε εμενα μου εχει ξανασυμβει λογω δουλειας αλλα τωρα λόγω κούρασης και αυπνίας οπως καταλαβαίνετε πολυ καλα ... και σήμερα με ντελιβερι μας βλέπω .. όλη μερα εχω φαει ενα μελομακαρονο, μια μπανανα και λιγο ψωμι με τυρί .. δεν εχω κουραγιο ουτε ενα τοστ να ψήσω ... ελπιζω να στρώσει το πράγμα σιγα σιγα ......

Αχ κοπέλα μου γλυκιά εξαντλήθηκες και σωματικά...δεν έχεις καμία βοήθεια? Έστω ένα μαγείρεμα?

Kαλησπέρα και από μένα. Εμένα κορίτσια ο θηλασμός είναι ότι πιο υπεροχο μου έχει συμβεί μετά τη γένα.Οταν την έχω αγκαλιά και τη θηλάζω λιώνω.......την κοιτάω και δεν το πιστεύω....την χαιδεύω, της μιλάω, τη μυρίζω......Αχχχ κοριτσάκια μου έχω τρελαθεί από ευτυχία.

Ισως επειδή μου βγήκε τελείως εύκολα και αυθόρμητα χωρίς καθόλου πόνο, από την πρώτη στιγμή. Εκανα ακριβώς όλα όσα είχα διαβάσει και για καλή μου τύχη πήγαν όλα καλά από την αρχή. Αφού οι μαίες στο Ιασώ νόμιζαν ότι ήταν το δεύτερο μωρό μου γιατί δεν είχα ζητήσει καμία βοήθεια....

Αντίθετα από εσάς αυτό που με αγχώνει είναι το ρέψιμο !!!!!!

Μπράβο βρε συμπεθέρα!! Φτου σου!!! Θυμάμαι την εικόνα σου στο μαιευτήριο που έτρεξε το γάλα και σου έκανε το νυχτικάκι μούλια μέχρι κάτω!!!! Όσο για το ρέψιμο, λένε ότι δεν ρεύονται όλα τα μωράκια... Άμα έχει περάσει πολύ ώρα μετά το μαμ και την έχεις όρθια εννοείται, αν την ξαπλώσεις σου βγάζει γουλίτσες?? Αν όχι είσαι ΟΚ μάλλον!!!

ασχετο. απο εχθες βγαζουν κατι ηχους περιεργους... σαν κατσικακια να το πω, γαϊδουρακια.... κατι τετοιο! το αστειο ειναι οτι το κανουν ταυτοχρονα λες κ μιλανε μεταξυ τους!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε καντε το τωρα και ας ειναι στο δωματιο τουλαχιστον δεν μιλανε γιατι αργοτερα που θα κοιμουνται σε αλλο δωματιο και πας να ξεκινησεις ακους<<μαμααααα κακα μου χελω.θιθα μου,νελοοοο μαμαααα ναθω στο ατι σου(να ερθω στο κρεβατι σου) και αν πεις οχι?Μπουυυυχουυχουυ ααααααα.

Να γελάσω ή να κλάψω?!?!?!?!?!

Θα γελάσω::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...