Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια, οι κοπέλες από το Νοέμβρη σήμερα μου είπαν ότι το ΙΑΣΩ μείωσε τιμές... Γλιτωνουμε περιπου 300 ευρώ.

μεσα σε ολα κατι ειναι κι αυτο... για το ΜΗΤΕΡΑ ακουσε κανεις τιποτα????

βαριεμαι υπερβολικα σημερα ομως!!!! ειμαι κ ολη μερα μονη μου..... τουλαχιστον ξεπριστηκα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ εδώ είμαι... προσπαθώ να κάνω και καμιά δουλειά... αλλά δε βλέπω φως!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλεκακι μου μετο καλο ο μικρούλης σου θα ειναι ο πρωτος του καφε.Αντε με το καλο να ερθει και το τριτο!!!! τελειωσες εμενα αυτος ομηνας μου φαινεται ατελειωτος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα.Ελπίζω να είστε όλες καλά.Εμείς σήμερα πήγαμε στη γιατρό να μας δει και ήταν όλα μια χαρά.Είμαι στη 34 βδομάδα και η μικρή μου έφτασε τα 2.050 κιλά. Επίσης είναι και πολύ ζωηρή.Μάλλον πήρε από τη μαμά της!!Τώρα θα μας ξαναδεί σε 3 εβδομάδες αν όλα πάνε καλά.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.Ελπίζω να είστε όλες καλά.Εμείς σήμερα πήγαμε στη γιατρό να μας δει και ήταν όλα μια χαρά.Είμαι στη 34 βδομάδα και η μικρή μου έφτασε τα 2.050 κιλά. Επίσης είναι και πολύ ζωηρή.Μάλλον πήρε από τη μαμά της!!Τώρα θα μας ξαναδεί σε 3 εβδομάδες αν όλα πάνε καλά.

καλώς την καίρο έχουμε να σε δούμε με το καλο η μικρουλα σου.Πότε έχεις ΠΗΤ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεκακι μου μετο καλο ο μικρούλης σου θα ειναι ο πρωτος του καφε.Αντε με το καλο να ερθει και το τριτο!!!! τελειωσες εμενα αυτος ομηνας μου φαινεται ατελειωτος.

ποιό τρίτο καλέ? :confused: πάντως και εμένα ατέλειωτη μου φαίνεται αυτη η εβδομάδα.

Με το καλό!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

με το καλο το μωρακι σου!!!

ποιό τρίτο καλέ? :confused: πάντως και εμένα ατέλειωτη μου φαίνεται αυτη η εβδομάδα.

βρε Αλέκα λογικο δεν είναι???

baJfp2.png

Ασ'τα Σοφία μου. Τώρα έκανα μπάνιο το γιόκα μου που να μην εκφραστώ ελέυθερα για το βλαστάρι μου, και είπα να του κοψω και τα μαλάκια μια που το κομμωτήριο το έχει για κακό και το κεφάλι του ήταν χειρότερο από τους άπλυτους emo. Πιάνει το χεράκι μου και τα κάνω με τριμεράκι. Αχ παιδιά τι τράβηξα... μας άκουσε όοοοολο το τετράγωνο... 'σε παρακαλώ μανούλα... μην μου το κάνεις αυτό...' και πειτε μου τι θα νόμιζε ο κόσμος. και με το που τελειώνουμε (5 λεπτά κανουμε) μου λέει όλο χαμόγελο 'μαμά πώς έκανα εγώ?? Σαν βλάκας ε? χαχα' Τι του λες???

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκάκι, 6 και σήμερα???

Εμένα, πάντως δε μου φάινεται καθόλου ατελείωτη!!! Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά!!! ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

Αν δεν ήταν τελευταία δεν θα πήγαινα λόγω μπουκώματος. Αλλά ετοιμάστηκα ψυχολογικά και θα κάνω μια προσπάθεια... Να ετοιμάσω και την άδειά μου!

Για το μπούκωμα έβαλα sterimar (με θαλασσόνερο), έκανα εισπνοές με χαμομήλι, έκανα εισπνοές με ευκάλυπτο (ξέρει καμία την αναλογία νερού με σταγόνες αιθέριου ελαίου?) αλλά το δεξί ρουθούνι δε λέει να ανοίξει... Και ερωτώ, αφού δε μπορώ να εισπνεύσω, πώς θα περάσει ο ευκάλυπτος να μου ανοίξει τη μύτη??? ε??? πώς???

Λέω να πάω νωρίτερα για ύπνο μπας και καταφέρω να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, γιατί χθες η νύχτα ηταν απελπιστική...

Όνειρα γλυκά μανουλίτσες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Ασ'τα Σοφία μου. Τώρα έκανα μπάνιο το γιόκα μου που να μην εκφραστώ ελέυθερα για το βλαστάρι μου, και είπα να του κοψω και τα μαλάκια μια που το κομμωτήριο το έχει για κακό και το κεφάλι του ήταν χειρότερο από τους άπλυτους emo. Πιάνει το χεράκι μου και τα κάνω με τριμεράκι. Αχ παιδιά τι τράβηξα... μας άκουσε όοοοολο το τετράγωνο... 'σε παρακαλώ μανούλα... μην μου το κάνεις αυτό...' και πειτε μου τι θα νόμιζε ο κόσμος. και με το που τελειώνουμε (5 λεπτά κανουμε) μου λέει όλο χαμόγελο 'μαμά πώς έκανα εγώ?? Σαν βλάκας ε? χαχα' Τι του λες???

τι να του πεις???? οεο! απλα τον κοιτας κ χαμογελας , γιατι αυτη την μαλαγανια απο καποιον την πηρε!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...