Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!!!

Διάβασα όσα πρόλαβα και έχω να συμφωνήσω σε πολλά!!!

1)Νιώθω τρελή ευτυχία όταν προλαβαίνω να κάνω μπάνιο και να βάλω τις κρέμες μου.Κάθε μέρα εννοείται,αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα της μέρας...αδημονώ...Το μαλλί μέρα παρά μέρα...

2)Ο θηλασμός είναι ίσως η πιο κουραστική διαδικασία σε όλη την εγκυμοσύνη.Βάζω τη μικρή 45',την ακούω που τρώει,βλέπω το γάλα που της τρέχει από το στόμα ΚΙ ΟΜΩΣ...μετά από λίγο θέλει κι άλλο...Το στήθος μου πια θα γίνει σαν πατσαβούρι!!!Πού να δείτε πώς έχουν γίνει οι ρώγες!!!Ευτυχώς τις πιάνει σωστά και δεν ξανατραυματίστηκαν.

3)Το βράδυ τρώει ξένο γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ την αυπνία και το ξενύχτι με τίποτα...Ποτέ στη ζωή μου δεν κοιμόμουν αργά ούτε ξενυχτούσα και δεν μπορώ να το κάνω τώρα.

4)Από τη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο έχουν φύγει 10 κιλά,έχω πολλά ακόμα βέβαια να χάσω για να γίνει το σώμα μου όπως πρέπει,δηλαδή στα κιλά που αναλογούν στο ύψος μου...αλλά θα τα καταφέρω.Ευτυχώς η κοιλιά μου έχει μαζέψει,ξέρω ότι δε θα ξαναγίνει πλάκα αλλά δε με πειράζει...

5)Μου έχει έρθει τρελή επιθυμία για σεξ...δεν κρατιέμαι...ο γιατρός μου είπε θα με δει πρώτα τέλος του μήνα και μετά...

6)Η καινούρια χρυσή μου βέρα λερώνεται με το γάλα που τρέχει!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

....Η καινούρια χρυσή μου βέρα λερώνεται με το γάλα που τρέχει!!!!!

Με γειααααααα!!!!

Κι εγώ έχω ένα μονόπετρο από την πρωτοχρονιά (δώρο από τον Κομπόστα!!!), αλλά επειδή είναι στο μέγεθος της βέρας, μου μπαίνει μόνο στο μικρό μου δαχτυλάκι!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν μαζέψω με το καλό θα το φορέσω, μαζί με τη βέρα εννοείται, (που μου έχει λείψει πολύ)!!!!

Καλά,με τη βέρα έπαθα κάτι...

Είχα ζητήσει από το Γιώργο τώρα που θα γεννηθεί η μπέμπα και θα είμαστε οικογένεια κανονική να αλλάξουμε τις βέρες μας,είχαμε λευκόχρυσο,και να πάρουμε τις κλασικές χρυσές.

Την ώρα που με έβγαλαν από το χειρουργείο πάει ο καημένος να μου τη βάλει στο 4ο δάχτυλο,η βέρα δεν έμπαινε,το αντιλαμβάνομαι και με πιάνουν τα κλάματα...!!!

Ε την 4η μέρα που ήρθαμε σπίτι μου μπήκε μια χαρά και δε τη βγάζω με τίποτα!!!

oCxsp2.png

15.11 ΔΗ+ΧΡ αγοράκι

18.11 Aleca αγορακι

20.11 daddy cool κοριτσάκι

21.11 gioulies κοριτσάκι

25.11 Dora κοριτσάκι

26.11 irsa αγοράκι

29.11 sofia_m κοριτσάκια

2.12 ΦΑΜ αγοράκι

2.12 Μιρένα 2009 κοριτσάκι

3.12 sofou κοριτσάκι

3.12 caterinaki αγοράκι

4.12 Barbie Barbie κοριτσάκι

5.12 Νικη1 αγοράκι

5.12 rica κοριτσάκι

8.12 melsas αγοράκι

11.12 felinidoc αγοράκι

11.12 floraM κοριτσάκι

11.12 ΛΗΤΩ κοριτσάκι

11.12 IOSMA αγοράκι

12.12 ΕλιναΖ αγοράκι

12.12 BebeQ αγοράκι

12.12 Ινακι κοριτσάκι

12.12 Maliv αγοράκι

14.12 marina mimi αγοράκι

15.12 Angie2009 αγοράκι

16.12 ΜΑΧΗ αγοράκι

17.12 EvitaΤ αγοράκι

17.12 sakissmaro κοριτσάκι

17.12 ΧΑΡΑ25 αγοράκι

18.12 mamageor αγοράκι

19.12 sofaki1978 κοριτσάκι

19.12 Lucy κοριτσάκι

20.12 ΤΑΟ κοριτσάκι

21.12 CHRISTINE 30 κοριτσάκι

22.12 Doraki κοριτσάκι

22.12 Νατασούλα κοριτσάκι

22.12 CHRYSA29 κοριτσακι

23.12 Αλεξια+Δημητρης αγοράκι

24.12 ElenaK αγοράκι

28.12 elkarak αγοράκι

2.01 annia αγοράκι

Να μας ζήσουνε τα μπεμπάκια μας.Δυστυχώς δεν μου μένει πολυς χρόνος για να τα λέμε αλλα προσπαθώ να διαβαζω οσα περισσότερα νέα σας μπορώ.Ο θηλασμός είναι μανίκι τελικα!!!

Kalhmeres!

Grafw me ton ena xeri (8hlazei o mikros) opote please sugxwreiste mou tuxon la8h klp!

Aleca kouragio, ola kala 8a pane! Tha katseis full mera sto grafeio?

Famoula mallon megalwnei o kobostas sou! Den araiwnei kale to gala! Logika 8a anevei kai h paragwgh sou twra gia na kalupsei tis anagkes tou paidarou!

Doraki se 8aumazw pou exeis orexh gia sex! Respect eilikrina!

Auto me tous 2 mhnes polu mou arese an kai 8umamai oti sto trimhno epanw eixa xasei tosa polla mallia pou eixa frikarei edelws!

Kata t'alla, einai h prwth mera pou menw monh me ton mikro kai mou exei er8ei kapws :( O babas mas phge sth douleia kai o Oresths sxoleio. Trelles monaxies kai trello kruo (-7C twra) opote den boroume na xemutisoume oute gia asteio!

makia polla

Αλεκάκι κουράγιο!!! Για λίγες ώρες είναι, υποθέτω.... Εεεεε????

Δίμηνο ε????

Άλλες λένε 40ημέρες (που δεν παίζει για εμένα, γιατί αν ήταν έτσι σε 8 μέρες θα ήμουν τελειώς καλά...)

Άλλες λένε τρίμηνο (αλλά πολύ μου φαίνεται...)

Θα κρατήσω την δική σου γνώμη γιατί είσαι και πανεπιστήμονας!!!!!!!

ΥΓ: ΑΣΧΕΤΟ: Κοριτσάκια, μου φαίνεται ότι από τότε που κλείσαμε 4 εβδομάδες στον μάταιο τούτο κόσμο, τρώει πιο συχνά, ενώ έχω αυξήσει την δόση του κάθε γεύματος??? Τί να φταίει??? Μήπως αραιώνει το γαλατάκι μου????

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, όσες θηλάζετε, τι σας έχει πει ο γιατρός σας ή ο παιδίατρος σχετικά με τη διατροφή που πρέπει να έχετε?

Δεν ξέρω τι να φάω και τι να μαγειρέψω για τον εαυτό μου και καταλήγω να μην τρώω τίποτα... Καμιά ιδέα του τι να μαγειρέψω για αύριο;;; Κάτι χωρίς κρέας Please γιατί θα μου βγει αό τα αυτιά...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημέρα κορίτσια! καλή χρονιά! να είμαστε καλά και εμείς και τα μπεμπάκια μας!!! κυρίως, αυτά!!!

εμείς γυρίσαμε χθες από Βέροια, από τους δικούς μου. το πρώτο μας ταξιδάκι!!!

inaki μου, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τη μικρή σου!

doraki sex????

sofou το γάλα και το γιαούρτι φέρνουν αέρια στο μωρό???

εγώ δεν έχω πρόβλημα τριχόπτωσης επειδή συνεχίζω το σίδηρο. είπε ο γιατρός μου να τον συνεχίσω 40 μέρες. και μια φίλη μου είχε τριχόπτωση, το είπε στο γιατρό της και της συνέχισε τον σίδηρο.

δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω... :(

είμαι με τον μικρό αγκαλιά. κοιμήθηκε το πρωί και πρόλαβα να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω και να κάνω το μπάνιο! γιούπι!!!! ένα ξεσκόνισμα έμεινε και το μπαλκόνι... στον επόμενο γύρο αυτά!

σας αφήνω, γιατί σε λίγο θα φάει εμένα!!! :)

φιλάκια!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα!!!

Αλεκα πρωτη φορα με αυτη την νταντα τον αφηνεις? ολα καλα θα ειναι βρε! εσυ αγχωνεσαι???

εγω πηρα την γιατρο , προσπαθησε να με πεισει να συνεχισω κ η αληθεια ειναι οτι τι σκεφτομαι ακομα... παντως μου ειπε το χαπι κ την δοσολογια. θα το σκεφτω κι αλλο...

Κορίτσια, όσες θηλάζετε, τι σας έχει πει ο γιατρός σας ή ο παιδίατρος σχετικά με τη διατροφή που πρέπει να έχετε?

Δεν ξέρω τι να φάω και τι να μαγειρέψω για τον εαυτό μου και καταλήγω να μην τρώω τίποτα... Καμιά ιδέα του τι να μαγειρέψω για αύριο;;; Κάτι χωρίς κρέας Please γιατί θα μου βγει αό τα αυτιά...

σουπες , υγρα πολλα , κρεας ,αυγα, ψαρι ... απλα δεν τρως οτι εχει σπορια, οσπρια , βαρια φαγητα , αναψυκτικα...

baJfp2.png

σε νιωθω με το κρεας εγω εφτιαξα εχτες χορτοσουπα με κοφτο μακαρονακι κανει καλο στον θηλασμο εχει βιταμινες και δεν εχει κρεας.

Φαμουλα πιθανον να μην φταιει το γαλα σου αλλα το μικρο μεγαλωνει με γοργους ρυθμους και πειναει περισσοτερο.

Εμενα κοριτσια το πιο ωραιο δωρο μου το εκανε ο μπαμπας μου ενα δαχτυλιδι για το μικρο δαχτυλο γιατι εχω λοξα με αυτα με το μονογραμμα του γιου μου Ε και γυρω γυρω πετρες το μονο που φοβαμαι ειναι οτι σε λιγο θα μου ειναι μεγαλο και θα το βαζω στον παραμεσο και δεν θελω καθολου.

Ντορακι για την κοιλια μην εισαι σιγουρη και στον πρωτο μετα απο 30 κιλα η κοιλια μου εγινε οπως πριν πλακα χωρις γυμναστικη τποτα και σε αυτον τωρα η κοιλια ειναι σχεδνο ανυπαρκτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Lucy σχετικά με τη διατροφή...

Η μαμά μου είναι παιδίατρος και έχει μεγάλο κάλο με τη σωστή διατροφή,όχι μόνο στη φάση του θηλασμού,αλλά γενικά..

Δε μου είπε ποτέ ότι απαγορεύονται τα όσπρια (κουκιά όμως όχι) ή ότι οι σούπες κατεβάζουν γάλα...Αύριο για παράδειγμα θα κάνει φακές.

Μου λέει να πίνω πολύ νερό ή χυμούς φρέσκους,να τρώω τυρί και να πίνω πολύ γάλα,να τρώω φρούτα και σαλάτα και να παίρνω οπωσδήποτε 2 μπουκαλάκια legofer και 2 χαπάκια ασβέστιο μες στη μέρα.

Αυτά δεν είναι για να έχεις καλύτερο γάλα,αλλά για να είναι ο οργανισμός σου πιο δυνατός και ανθεκτικός ώστε να κατεβάσεις γάλα.

oCxsp2.png

Lucy σχετικά με τη διατροφή...

Η μαμά μου είναι παιδίατρος και έχει μεγάλο κάλο με τη σωστή διατροφή,όχι μόνο στη φάση του θηλασμού,αλλά γενικά..

Δε μου είπε ποτέ ότι απαγορεύονται τα όσπρια (κουκιά όμως όχι) ή ότι οι σούπες κατεβάζουν γάλα...Αύριο για παράδειγμα θα κάνει φακές.

Μου λέει να πίνω πολύ νερό ή χυμούς φρέσκους,να τρώω τυρί και να πίνω πολύ γάλα,να τρώω φρούτα και σαλάτα και να παίρνω οπωσδήποτε 2 μπουκαλάκια legofer και 2 χαπάκια ασβέστιο μες στη μέρα.

Αυτά δεν είναι για να έχεις καλύτερο γάλα,αλλά για να είναι ο οργανισμός σου πιο δυνατός και ανθεκτικός ώστε να κατεβάσεις γάλα.

Βασικά μου έχουν πει πως ότι φέρνει αέρια σε εμένα, φέρνει και στο μωρό ή γενικά ό,τι πέφτει βαρύ σε εμένα, πέφτει βαρύ και στο μωρό. Π.χ πολλά κρεμμύδια, χορταρικά, μπρόκολα, κουνουπίδια, σαλάτες κτλ,όσπρια, καυτερά φαγητά κτλ. Δεν πρέπει όμως να τα καταργήσω τελείως, απλώς να μην τρώω ποσότητες και να μην αποτελούν το κυρίως γεύμα μου. Παρόλαυτα δυσκολεύομαι να βρω ιδέες για το κυρίως γεύμα και φοβάμαι να υπάρχει κάθε μέρα κάτι από αυτά στη διατροφή μου. Από την άλλη δεν μπορώ να τρώω κάθε μέρα κρέατα-κοτόπουλα-ρύζια κ ζυμαρικά...:confused::confused: έχω σκυλοβαρεθεί και τις σούπες... Σήμερα έχω φάει μόνο 2 αυγά και λίγη μπανάνα. + γάλα το πρωί..!!! Έχει το μωράκι μου αέρια και δεν ήξερα τι να φτιάξω...

Από συμπληρώματα μου είπε ο γιατρός να παίρνω για όσο θηλάζω, σίδηρο και ασβέστιο...

γεια σας και παλι κοριτσακια μου... τελικα όλα καλα. καλη γυναικα ειναι ευτυχως...πηρα το γιατρο να ρωτησω μηπως πρεπει να αλλαξω γαλα γιατι ο μικρος κανει κακα μερα παρα μερα και αυτο με δυσκολια...

Εχει πολυ πλακα που διαβαζω για το μπανιο, την τριχοπτωση κλπ απο τις πρωτομανουλες... όταν εκανα τον Αγγελο δε μπορουσα να πιστεψω αυτο που με βρηκε...κιλα, βρωμα, αγχος, κουραση, ξεχειλωμα, τριχοπτωση κλπ... λεω ποτε δεν θα ξαναειναι τα πραγματα όπως πριν. και ειχα δικιο... τα πραγματα μετα απο καιρο ηταν καλυτερα απο πριν. Για αυτο κανουμε και δευτερο παιδακι αλλιως θα μεναμε με ενα!

Στο δευτερο παιδι τα ξερεις τα χαιρια σου και δεν παραξενευεσαι. Σοφακι εσυ εισαι τυχερη, με μια ταλαιπωρια δυο αγγελακια!

Υπομονη κοριτσαρες μου. Ο καθε οργανισμος εχει το ρυθμο του. Εγω θα σας πω συμφωνα με τον δικο μου... στο διμηνο ειδα φως στο τουνελ!! Στο εξαμηνο ενιωσα ξανα γυναικα και στο χρονο ειχα ξεχασει όλα τα ασχημα. Σας φαινεται πολυς καιρος τωρα αλλα σκεφτειτε οτι εννεα μηνες μας πηρε για να γινουμε οπως γιναμε... δε θελουμε και άλλους τόσους???

Σεξ, σεξ, σεξ!!! Για εμενα αυτο ειναι το φαρμακο... καντε όσο κουρασμενες και αν εισαστε. Σε φερνει πιο κοντα με τον αντρα σου, ξανανιωθεις ζευγαρι, νιωθεις γυναικα και ας μην εισαι πια, και ψυχολογικα σε ανεβαζει λογω ορμονων. Με το που θα αραιωσουν τα λοχεια βουρ!!!! Προσοχη σε νεες εγκυμοσυνες!!!

Κατα τα αλλα υπομονη.... σε λιγους μηνες όλα θα ειναι πιο καλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι βρε Αλεκα καλα τα λες, αλλα με αυτην την κοιλια πως να εχεις διαθεση? ή μαλλον για να το θεσω καλυτερα, διαθεση για σεξ εχω, αλλα αν με δει ο αντρας μου γυμνη θα του κοπει εκεινου:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

αυριο παω για γενικο σουλουπωμα... μαλλια , νυχια κλπ... η βαφη λετε να πειραζει το γαλα?

baJfp2.png

Αλέκα, χαίρομαι που είναι καλή η νταντά... Εγώ ούτε καθαρίστρια δεν μπορώ να βρω...

Εμένα έχει πέσει ήδη η κοιλιά και βλέπω μεγάλη διαφορά μέρα με τη μέρα. Όσο για sex, υπάρχει μεγάλη κούραση αυτές τις ημέρες και είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Όμως πιστεύω θα στρώσουν σύντομα τα πράγματα. Ήδη έχουν στρώσει σε σχέση με τις πρώτες μέρες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...