Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κορίτσια, απο ποτε κανουμε τα μωρα μας μπανιο σε μπανακι? δεν εχω παρει και επισης δεν ξερω ποιο και τι να παρω. τι λετε και εσεις? σημειωση, εχω πολυ μικρο μπάνιο και αν παρω κατι θα ειναι για να το βαζω στην μπανιερα. εχετε να προτεινετε κατι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο Ινακι. γενικα στις τουμπες ειναι καλυτερα να κανουν καρουμπαλο γιατι το φουρκωμα ειναι εξωτερικο και όχι εσωτερικο. Αντζι αφου θα το βαλεις μεσα σε μπανιερα παρε ότι πιο απλο γινεται. Απο τη στιγμη που θα πεσει ο αφαλος το χρησιμοποιουμε το μπανακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Aλεκα μην το λες γαι το θηλαστρο σου λεω οτι ειναι πιο κουραστικο και εγω ετσι ελεγα αλλα πιστεψε με ειναι μανικι.

Ελενα μου εχεις δικιο για το θηλασμο το παλευω αλλα καθομαι 1 ωρα θηλαζω και μετα 90 μλ γαλα δεν ειναι θεμα αντοχης μονο αλλα δεν ειναι το πρωτο εχω αλλο ενα παιδακι και δεν ειναι αρκετα μεγαλο για να κανει μονο του πραγματα ουτε παει σχολειο οτι θα το παλεψω λιγο ακομα ναι αλλα ας το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.

και κατι ασχετο βρε κοριτσακια μου ντρεπομαι που το λεω αλλα ορμονικα απο την εγκυμοσυνη εχετε συνελθει?Τι εννοω:αισθανομαι απιστευτη βρωμιαρα κανω μπανιο καθημερινα και αισθανομαι οτι μυριζω τι κρεμες τι ιστοριες τιποτα καθημερινα πλενω πυζαμες και φανελακια το εχετε και εσεις ή εγω ειμαι η μονη βρωμουσα εδω μεσα?

σοφου εσυ λες για τα καστανα εγω η γαιδαρα η μανα που εφαγα καμια 30ρια φετες καλα διαβαζεις σαλαμι αερος?κοντεψα να τον απογειωσω τον αμοιρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντζι θα παρω τηλεφωνο αυριο την ξαδερφη μου που μενει στην Νεα Πεντελη και εχει ενα γιατρο που απο τα λεγομενα της ειναι πολυ καλος ειναι Στον Αγιο Συλα αν ξερεις και αν θες σου το στελνω το τηλ. Εκει μια φορα ειχε παει και η μαμα μου τον δικο μου και την ανηψια μου οταν τυχει να εχει τα μωρα και να ειναι επανω απο αυτα που της ειχε πει δεν μου φανηκε τιποτα κουλο και οταν ειδοποιησ ατον δικο μου ηταν απολυτα συμφωνος

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μαι παλι!

για το χαπι εννοειται οτι θα μιλησω με την γιατρο μου! αυριο κιολας!!!

ελενα εχεις δικιο! αλλα ενω εδω κ μερες πηγαινα καλα , εβγαζα αρκετη ποσοτητα σε σημειο τα περισσοτερα γευματα να τα καλυπτω , εδω κ 3 μερες εχει μειωθει η ποσοτητα απιστευτα κ απο την αλλη πιστευψε με ειναι τρελος μπελας να βγαζεις με το θηλαστρο τη στιγμη που εχεις 2 να τρεχεις! κ να το κανω εφ οσων βγαζω κατι το καταλαβαινω, γι αυτο κ προσπαθουσα... αλλα να τρως ολη την ταλαιπωρεια για 3-4 αντλησεις το πολυ (πιστεψτε με , δεν προλαβαινω για παραπανω!) κ να βγαζεις 60-70 αντι 150 , δεν νομιζω οτι αντεχω!!!!

βρε κορίτσια, απο ποτε κανουμε τα μωρα μας μπανιο σε μπανακι? δεν εχω παρει και επισης δεν ξερω ποιο και τι να παρω. τι λετε και εσεις? σημειωση, εχω πολυ μικρο μπάνιο και αν παρω κατι θα ειναι για να το βαζω στην μπανιερα. εχετε να προτεινετε κατι?

angie εγω χρησιμοποιω ηδη μπανακι, αυτο που μπαινει στην μπανιερα...

A

και κατι ασχετο βρε κοριτσακια μου ντρεπομαι που το λεω αλλα ορμονικα απο την εγκυμοσυνη εχετε συνελθει?Τι εννοω:αισθανομαι απιστευτη βρωμιαρα κανω μπανιο καθημερινα και αισθανομαι οτι μυριζω τι κρεμες τι ιστοριες τιποτα καθημερινα πλενω πυζαμες και φανελακια το εχετε και εσεις ή εγω ειμαι η μονη βρωμουσα εδω μεσα?

κ εγω αναρωτιομουν γιατι μου συμβαινει αυτο!!!! δεν προλαβαινω να βγω απο το μπανιο κ βρωμαω:oops:!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Αντζι και εγω μεσα στη μπανιερα το εχω και εχω παρει το απλο μπανακι με την ξαπλωστρα μεσα βαζω και μια πετσετουλα στο καθισματακι και ετοιμο το ειχε μαζι με την αλαξιερα μου αλλα εγω το εχω μονο του στο μπανιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινακι εγω αυτο το επαθα μεχρι τον 8ο μηνα... ενιωθα πολυυυ βρωμιαρα. Μετα ηρεμησα λιγο. Απο την εγκυμοσυνη συνηλθα στο 20ημερο περιπου...για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ημουν χοντρη δν θα ενιωθα ότι ειχα γεννησει προσφατα.

Για το θηλαστρο μποορει να εχεις δικιο... δεν το εχω κανει. Η κασθε μανουλα ξερει καλυτερα.

Σας αφηνω κοριτσαρες, αυριο παλι... φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δηλαδη το οτι παρα το αποσμητικο που φοραω μου μυριζουν οι μασχαλες μου ειναι ακομα καταλοιπο της εγκυμοσυνης???αυτο το εχω απο τον 7ο μηνα και περιμενα να γεννησω και να μην μυριζω αλλα συνεχιζω,και σκεφτομουνα να παω σε ενδοκρινολογο.να μην παω?να περιμενω???

15.11 ΔΗ+ΧΡ αγοράκι

18.11 Aleca αγορακι

20.11 daddy cool κοριτσάκι

21.11 gioulies κοριτσάκι

25.11 Dora κοριτσάκι

26.11 irsa αγοράκι

29.11 sofia_m κοριτσάκια

2.12 ΦΑΜ αγοράκι

2.12 Μιρένα 2009 κοριτσάκι

3.12 sofou κοριτσάκι

3.12 caterinaki αγοράκι

4.12 Barbie Barbie κοριτσάκι

5.12 Νικη1 αγοράκι

5.12 rica κοριτσάκι

8.12 melsas αγοράκι

11.12 felinidoc αγοράκι

11.12 floraM κοριτσάκι

11.12 ΛΗΤΩ κοριτσάκι

11.12 IOSMA αγοράκι

12.12 ΕλιναΖ αγοράκι

12.12 BebeQ αγοράκι

12.12 Ινακι κοριτσάκι

12.12 Maliv αγοράκι

14.12 marina mimi αγοράκι

15.12 Angie2009 αγοράκι

16.12 ΜΑΧΗ αγοράκι

17.12 EvitaΤ αγοράκι

17.12 sakissmaro κοριτσάκι

17.12 ΧΑΡΑ25 αγοράκι

18.12 mamageor αγοράκι

19.12 sofaki1978 κοριτσάκι

19.12 Lucy κοριτσάκι

20.12 ΤΑΟ κοριτσάκι

21.12 CHRISTINE 30 κοριτσάκι

22.12 Doraki κοριτσάκι

22.12 Νατασούλα κοριτσάκι

23.12 Αλεξια+Δημητρης αγοράκι

24.12 ElenaK αγοράκι

28.12 elkarak αγοράκι

2.01 annia αγοράκι

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα

Σοφακι καλα λεει το Ινακι περιμενε δεν εισαι η μονη βρωμουσα ειμαστε και εμεις εδω σας λεω κοριτσια δεν προλαβαινω να πλενω μπλουακια και φανελακια δεν πλησιαζομαι αλλα δεν φοραω αποσμητικο βαζω μονο ταλκ γιατι φοβαμαι μην επηρεαζει το μωρο κατα τον θηλασμο.(δεν μου το εχει πει κανεις αυτο απο το μυαλο μου το εχω βγαλει μην σας τρομαξω αδικα)και σημειωτεον οτι δεν μυριζω ποτε ισως λογω ανυπαρκτων κιλων ποτε μα ποτε και ιδρωνω παρα πολυ το βραδυ ειδικα λες και παλευω τι θα κανουμε οι βρωμιλες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ βρε κορίτσια... μήπως θα έπρεπε να το παλέψετε λιγάκι? Για τον θηλασμό μιλάω. Είναι πολύ σημαντικό για τα μωρουλάκια μας! Δεν ξέρω βέβαια τις αντοχές σας, αλλά είναι για το καλό τους μωρέ και δεν θα έχουν ξανά αυτή την ευκαιρία!

Αχ Ελενάκι αυτό που λες, ότι δεν θα έχουμε ξανά αυτή την ευκαιρία, είναι πολύ σωστό.....Αλλά εγώ προσωπικά που έχω κλείσει μήνα ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!! Τρώω χρόνο στο θήλαστρο, κάθε φορά έχω αποστείρωση και επιπλέον με το που γεμίζει λίγο το στήθος μου πονάω πολύ γιατί αρχίζει το γάλα και πετρώνει (δεν το φαντάστηκα, μου το είπε η παιδίατρος που με "εξέτασε" και μου το επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος μου τηλεφωνικά). Βάλε και την αϋπνία και τα νεύρα και τη θλίψη, ε πόσο πια???? ΚΛΑΨ!!!

εχουμε ενα καρουμπαλακι αλλα θα φυγει ειπε ο γιατρος. Τελικά καταλήγω σε αυτόν το γιατρό, ειμαι πολύ ευχαριστημένη! μας επιβαλει και βολτες καθημεερινα εφοσον δεν βρεχει. Αλλο που δεν θελω εγω χιχι.

Ζήτωωωωωωωω!!!! Μπράβο βρε Ινάκι!!!! Φτου σας!!!!!

Angie μου κι εγώ έχω πολύ μικρό μπάνιο και πήρα μπανιερούλα που μπαίνει πάνω στη δική μας μπανιέρα και επιπλέον βάζω μέσα αυτο το βατραχάκι-αρκουδάκι (τί στο καλό είναι) που μπαίνουν τα νεογέννητα, αλλά πρώτα στρώνω πετσετούλα γιατί αλλιώς γλιστράει!! Εντωμεταξύ επειδή δεν υπήρχε βάση για την συγκεκριμένη μπανιερούλα, μου έφερε η μαμά μου ένα κομάτι πλεξιγκλάς (με τρύπα στη μέση να φεύγει το νερό) και ακουμπάω πάνω την μπανιερούλα για να στηρίζεται κάλα!!!

...και κατι ασχετο βρε κοριτσακια μου ντρεπομαι που το λεω αλλα ορμονικα απο την εγκυμοσυνη εχετε συνελθει?Τι εννοω:αισθανομαι απιστευτη βρωμιαρα κανω μπανιο καθημερινα και αισθανομαι οτι μυριζω τι κρεμες τι ιστοριες τιποτα καθημερινα πλενω πυζαμες και φανελακια το εχετε και εσεις ή εγω ειμαι η μονη βρωμουσα εδω μεσα?

σοφου εσυ λες για τα καστανα εγω η γαιδαρα η μανα που εφαγα καμια 30ρια φετες καλα διαβαζεις σαλαμι αερος?κοντεψα να τον απογειωσω τον αμοιρο

Κι εγώ βρε συ, αλλά δεν πλένομαι και καθημερινά (ολόκληρη εννοώ, γιατί τοπικά πλένομαι συχνά)...Το μαλλί πάντα ήταν λιπαρό, στη εγλυμοσύνη παραέγινε και τώρα όπως πριν, δηλ. κρατάει2 ημέρες...αλλά την 3η......ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΦΦΦΦΦ!!! Γλίτσα!!!! Προλαβαίνετε να κάνετε μπάνιο εσείς???????

καλημερουδια... σας γραφω απο το γραφειο κλαψ!! Το μωρο με τη νταντα, κλαψ!!!!!! Ο Θεος να βοηθησει!!!!

Ρε κοριτσακια απο ό,τι θυμαμαι μετα το διμηνο επανερχομαστε.... υπομονουλα!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκάκι κουράγιο!!! Για λίγες ώρες είναι, υποθέτω.... Εεεεε????

Δίμηνο ε????

Άλλες λένε 40ημέρες (που δεν παίζει για εμένα, γιατί αν ήταν έτσι σε 8 μέρες θα ήμουν τελειώς καλά...)

Άλλες λένε τρίμηνο (αλλά πολύ μου φαίνεται...)

Θα κρατήσω την δική σου γνώμη γιατί είσαι και πανεπιστήμονας!!!!!!!

ΥΓ: ΑΣΧΕΤΟ: Κοριτσάκια, μου φαίνεται ότι από τότε που κλείσαμε 4 εβδομάδες στον μάταιο τούτο κόσμο, τρώει πιο συχνά, ενώ έχω αυξήσει την δόση του κάθε γεύματος??? Τί να φταίει??? Μήπως αραιώνει το γαλατάκι μου????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...