Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια το πιο επικινδυνο για τα μωρα ειναι τα πεσιματα. Ινακι εσενα εχει περασει τον κινδυνο, λεω για την επομενη φορα.... γιατι δυστυχως όοοολα τα μωρα πεφτουν και μαλιστα πολλες φορες. Για αυτο παντα να τα δενετε και ποτε να μην τα αφηνετε μονα τους.

Βεβαια και όλα αυτα να κανουμε παλι θα πεσουν μεγαλωνοντας. Εμενα ο Αγγεος ηταν μια ζωη με 2-3 καρουμπαλα... αλλα μιλαμε για τεραστια καρουμπαλα. ετρεμα μην εχει παθει κατι... και ακομη τρεμω καθε φορα που χτυπαει

Τωρα που θα παω στην δουλεια φοβαμαι για τη νταντα... αυτος ειναι ο πρωτος μου φοβος , το πεσιμο. Ο δευτερος ειναι οι ιωσεις τωρα που ειναι μικρουλι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια, μήπως μένει καμια προς βόρεια? σκέφτομαι και ψάχνω για παιδιατρο κάπου προς κηφισιά ή πεντέλη ή βριλήσσια. μήπως ξέρετε κανέναν καλό? ή αν έιναι ο δικός σας προς αυτές τις περιοχές? η δικιά μου (μου την συνέστησε ο γυναικολογος μου) δεν με πολυ ενθουσιασε και επειδη την πήρα προχτες 2 φορές και ήταν κλειστο το κινητο δεν νιωθω πολυ ασφαλεια να ξερω οτι αν την χρειαστω δεν θα μπορώ να την βρω. εσας οι δικοι σας ειναι διαθέσιμοι παντα? μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον? θα με σώζατε ειλικρινά

Γεια σας κι από τον Κομπόστα κι εμένα!!!

Ινάκι μου δόξα τω θεώ όλα καλά με την μπουμπούκα σου!!!

sofou εμείς την την πάνα την αλλάζουμε συνήθως πριν το φαγητό, αλλά άμα χεζοβολήσουμε ξανά, την αλλάζουμε και μετά! Ευχαριστούμε πολύ που θυμήθηκες τα γενέθλιά μας!!! Είσαι μια γλύκα συμπεθέρα!!!!

ΕlenaΚ εμάς πίνει γύρω στα 150ml γαλατάκι, αλλά είναι φαγάνας!!! Κι εμάς μετά που έπεσε το αφαλουδάκι είχε λίγο πύον και συνέχισα το οινόπνευμα μέχρι που σταμάτησε.

marina Με την πιπιλα συμφωνω με την Αλεκα και μ εσένα. Αλλά προβληματίζομαι επειδή αλλιως μου τα είπε η παιδίατρος... Θα κάνω ότι μου λέει το ένστικτό μου!

Angie μου μάλλον περνάς τη θλιψούλα λίγο πιο βαριά...Έχει δίκιο το Ινάκι: μην ακούς κανέναν και κάνε Ο,ΤΙ σ ευχαριστεί!!! Και να θυμάσαι ότι είναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ!!!! Κι ένα σοκολατάκι παραπάνω δεν θα μας καταστρέψει!:wink:;-):wink: Κι άμα σου κάνει κέφι, στόλισε και πασχαλινά!!! Προέχει η καλή σου ψυχολογία για να φροντίζεις καλύτερα το μωράκι σου!!!

Lucy μία από τα ίδια με τα κλάματα....εδώ κλαίω με διαφημίσεις...και μετά ντρέπομαι...

Sofia_m οπωσδήποτε μίλα με τον γιατρό σου για το κόψιμο με το χαπι!!! Μην γίνει κάποιο λάθος και σου πετρώσει!!!!

κορίτσια, μήπως μένει καμια προς βόρεια? σκέφτομαι και ψάχνω για παιδιατρο κάπου προς κηφισιά ή πεντέλη ή βριλήσσια. μήπως ξέρετε κανέναν καλό? ή αν έιναι ο δικός σας προς αυτές τις περιοχές? η δικιά μου (μου την συνέστησε ο γυναικολογος μου) δεν με πολυ ενθουσιασε και επειδη την πήρα προχτες 2 φορές και ήταν κλειστο το κινητο δεν νιωθω πολυ ασφαλεια να ξερω οτι αν την χρειαστω δεν θα μπορώ να την βρω. εσας οι δικοι σας ειναι διαθέσιμοι παντα? μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον? θα με σώζατε ειλικρινά

Η παιδίατρός μας μένει κι έχει ιατρείο στο Πολύδροσο. (Δίπλα στο σπίτι μου!!!!) Όταν δεν απαντά με παίρνει μετά. Και με έχει πάρει και από μόνη της να δει τί κάνω γιατί ανησυχούσε για την θλιψούλα μου... Με έχει καταυποχρεώσει!!! Αν θες πες μου να σου στείλω πμ με τα στοιχέια της. Πού μένεις εσύ???

Γεια σας κοριτσακια του δεκεμβρη!!!!

Δε μου λετε που ειναι η λιστα σας? γεννησε μια κοπελα του δεκεμβρη αν τη θυμαστε, η "αλεξια&δημητρης" και μου ειπε να σας δωσω τα χαιρετισματα της...

Γεννησε πολυ γρηγορα το μπεμπακο της 23/12 ΦΤ χωρις επισκληριδιο παρακαλω 3560 γρ!!!!!!!!! και τον θηλαζει αποκλειστικα!!!!!!

Ελινα μου ολα καλα με το μωρο σας????

Το doraki μπαινει καθολου??????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Η παιδίατρός μας μένει κι έχει ιατρείο στο Πολύδροσο. (Δίπλα στο σπίτι μου!!!!) Όταν δεν απαντά με παίρνει μετά. Και με έχει πάρει και από μόνη της να δει τί κάνω γιατί ανησυχούσε για την θλιψούλα μου... Με έχει καταυποχρεώσει!!! Αν θες πες μου να σου στείλω πμ με τα στοιχέια της. Πού μένεις εσύ???

για στειλε μου αν θελεις, θενξ

εγω μενω σύνορα πεντελη με ανω βριλησσια

Μαρακι μου το χαπι απο οτι ξερω ειναι ενα το ειχα παρει και στον Δημητρη βαριεμαι να τον παρω γιατι θα μου αρχισει τα πελεψε το λιγο ειναι καλο κτλ.

Εμενα την πρωτη φορα που εκανε ο μικρος ενα θεορατο καρουμπαλο πηγα για πλακες που τελικα δεν εκανα μετα δεν εδινα καν σημασια γιατι ο δικος μου ο πεισματαρης καθε φορα που του ελεγα οχι χτυπαγε το κεφαλι του στο πατωμα!!! τωρα τελευταια το εκοψε και ηταν συνεχως το κεφαλι του πρασινο

Φαμουλα μου νομιζω οτι θα κανεις την καλυτερη δουλεια δεν χρειαζεται να ακουμε τους παιδιατρους κατα γραμμα το ενστικτο της μανας νομιζω ειναι το καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για το χαπι υπαρχει οντως μια διαδικασια δεν σημαινει οτι το πινεις και τελος.Εγω ειχα αδειασει το στηθος με θηλασμο και με θηλαστρο και μετα εβαλα ενα σφιχτο σουτιεν και απο πανω μια μεγαλη γαζα και τοεδεσα γυρω γυρω οχι πολυ σφιχτα αλλα ανεκτα.Δεν ξερω αν ο καθε γιατος ινει αλλες οδηγιες αλλα αν το στηθος ειναι αδειο δεν τρεχει τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ βρε κορίτσια... μήπως θα έπρεπε να το παλέψετε λιγάκι? Για τον θηλασμό μιλάω. Είναι πολύ σημαντικό για τα μωρουλάκια μας! Δεν ξέρω βέβαια τις αντοχές σας, αλλά είναι για το καλό τους μωρέ και δεν θα έχουν ξανά αυτή την ευκαιρία!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Ινακι που εισαι???? ηρθε ο γιατρος????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας αγαπημένες μου μπεμπεδομανούλες !!!!!!!

Από σήμερα άρχισα να δίνω στη μπεμπούλα πιπίλα και σώθηκα !!!!!!

Ηρεμεί και κοιμάται αμέσως !!!!! Ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε ότι είναι προτιμότερη η πιπίλα από το να βάλει τα χέρια της στο στόμα γιατί αυτό δεν κόβετε εύκολα.

Από χθές άρχισα να προσέχω και τη διατροφή μου γιατί έκανα τραγικά λάθη για αποκλειστικό θηλασμό....τη μία μέρα έφαγα σχεδόν 700 γρ. γιαούρτι, την επόμενη ήπια αρκετό γάλα, την τρίτη τσάκισα τις μπανάνες και το αποκορύφωμα ήταν την τέταρτη μέρα τα κάστανα (το ρημαδο-γλάσο κάστανο της βασιλόπιτας που την τσάκισα...).Κόντεψα να το τρελάνω το κοριτσάκι μου από τα αέρια που της δημιούργησα....έκανε σαν καραμούζα......αλλά πονούσε και πάρα πολύ και εγώ το ζώον να μη καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει......

Η λαιμαργία μου δεν έχει προηγούμενο... Με τον θηλασμό πεινάω όλη την ημέρα !!!!!!!

Inaki όλα καλά με την μπεμπούλα σου ???? Τί είπε η γιατρός ????

Elena εμένα η γιατρός μου μου είχε πει όταν έπεσε ο αφαλός να συνεχίσω να τον καθαρίζω εσωτερικά με μία μπατονέτα και οινόπνευμα για όσες μέρες έχει αυτό το υγρό,το οποίο δεν κράτησε και πολύ.

Sofia εγώ στο ρηλάξ τη βάζω από την πρώτη εβδομάδα,έχω πάρει ένα της chicco που πέφτει τελείως η πλάτη και κάνει για νεογένητα, το είδε και η γιατρός και όλα καλά. Εκεί την έχω όλη την ημέρα,στο καθιστικό.

η "αλεξια&δημητρης" και μου ειπε να σας δωσω τα χαιρετισματα της...

Γεννησε πολυ γρηγορα το μπεμπακο της 23/12 ΦΤ χωρις επισκληριδιο παρακαλω 3560 γρ!!!!!!!!! και τον θηλαζει αποκλειστικα!!!!!!?

ευχαριστουμε Ιριδακι... να το χαιρεσαι το μπεμπακι σου αλεξια μου!!! να σου δινει παντα χαρα!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Οσο για το χαπι υπαρχει οντως μια διαδικασια δεν σημαινει οτι το πινεις και τελος.Εγω ειχα αδειασει το στηθος με θηλασμο και με θηλαστρο και μετα εβαλα ενα σφιχτο σουτιεν και απο πανω μια μεγαλη γαζα και τοεδεσα γυρω γυρω οχι πολυ σφιχτα αλλα ανεκτα.Δεν ξερω αν ο καθε γιατος ινει αλλες οδηγιες αλλα αν το στηθος ειναι αδειο δεν τρεχει τιποτα

και εμενα ο γυναικολογος ετσι μου ειπε στο μαιευτηριο...'αν ειναι να το κοψεις κοψε το τωρα που δεν εχεις γαλα γιατι μετα ειναι πιο δυσκολο.' Τελικα περιμενα μια εβδομαδα μπας και ερθει το γαλα αλλα τιποτα. ετσι πηρα το χαπακι.

Παντως αν ειχα γαλα θα το εβγαζα με θηλαστρο αν με κουραζε ο θηλασμος και απο εκει και περα οσο κρατουσε.

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα ειναι το Ινακι θα γραψει σε λιγο λεει.

221882cb0gkyh7q4.gif

εχουμε ενα καρουμπαλακι αλλα θα φυγει ειπε ο γιατρος. Τελικά καταλήγω σε αυτόν το γιατρό, ειμαι πολύ ευχαριστημένη! μας επιβαλει και βολτες καθημεερινα εφοσον δεν βρεχει. Αλλο που δεν θελω εγω χιχι.Παμε για μπανάκι τώρα και επανερχομαστε!! Angie ο γιατρος μου ειναι αγ.παρασκευή, αν θες το τηλ του πες μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...