Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Inaki μου, ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα και να μην χτύπησε. Μην την αφήνεις καθόλου μόνη της. Εδώ εγώ την έβαλα στο relax την τακτοποίησα και βγήκα για μια στιγμή από το δωμάτιο όπως και εσύ. Και ενώ ήταν λιγότερο από 10 ημερών, προσπάθησε να σηκώσει το κεφάλι της προφανώς και την βρήκα γυρισμένη στο πλάι σαν στραβοσουγιά :-)

Να σας ρωτήσω... Μόνο εμένα πιάνουν τα κλάμματα με το παραμικρό; Νιώθω πολύ στην τσίτα και ξεσπάω συνέχεια σε κλάμματα με την πιο μικρή αφορμή. Μετά νιώθω πολύ γελοία, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω απαρηγορητη... :-(

αχ lucy δεν το περιμενα..ελεγα μονο χερακια ποδαρακια κουναει τι μπορει να κανει;;;

ελπιζω να ειναι καλα...προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη...

και μενα με πιανουν τα κλαματα με ασχετα πραγματα!!

Αλεκα γυρω στο ενα μετρο ειναι η αλλαξιερα, στις 10:30 επεσε,και τωρα μόλις κοιμηθηκε , να την ξυπνησω στο δίωρο; ο γιατρος θα ερθει στις 7, μου ειπε να προσεχω μην κανει εμετο η την πιασει υπνηλία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Inaki μου, ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα και να μην χτύπησε. Μην την αφήνεις καθόλου μόνη της. Εδώ εγώ την έβαλα στο relax την τακτοποίησα και βγήκα για μια στιγμή από το δωμάτιο όπως και εσύ. Και ενώ ήταν λιγότερο από 10 ημερών, προσπάθησε να σηκώσει το κεφάλι της προφανώς και την βρήκα γυρισμένη στο πλάι σαν στραβοσουγιά :-)

Να σας ρωτήσω... Μόνο εμένα πιάνουν τα κλάμματα με το παραμικρό; Νιώθω πολύ στην τσίτα και ξεσπάω συνέχεια σε κλάμματα με την πιο μικρή αφορμή. Μετά νιώθω πολύ γελοία, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω απαρηγορητη... :-(

και εμενα με πιανουν τα κλαμματα με το παραμικρό .. και επίσης καταφευγω στην σοκολάτα κάτι που σημαίνει οτι οπου να ναι θα αρχισω να παιρνω βαρος και οχι να χανω.. αναρωτιεμαι βρε κορίτσια πως ειναι εφικτό (αν ειναι) να γενναει μια γυναικα και μετα να ειναι και στυλακι, και κορμί θανατηφόρο και με ορεξη και ενεργεια να κανει πραγματα (στο σπιτι, φαγητο, βόλτες, να βγαίνει με τον αντρα της κτλ) ... εγω γιατι δεν νιωθω ετσι παρόλο που ξέρω οτι πρέπει? πως θα το αλλαξω? εδω με εχει κανει χρηση και ο αντρας και η πεθερα μου να τους αφησω το μικρο ναπαω κανα MALL ή βόλτα στα μαγαζια ή κομμωτήριο και εγω μόνο που σκεφτομαι οτι θα αφησω το μωρο μου για μια ωρα με πιανει τρέλλα! τι θα γίνει? εχω εθιστεί στο μωρό μου?

ενταξει Ινακι... όλα καλα! Το σταυρο σου κανε!!! αφου εφαγε δεν εκανε εμετο και περασε και διωρο καλα ειναι η μικρουλα φτου φτου!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ lucy δεν το περιμενα..ελεγα μονο χερακια ποδαρακια κουναει τι μπορει να κανει;;;

ελπιζω να ειναι καλα...προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη...

και μενα με πιανουν τα κλαματα με ασχετα πραγματα!!

Αλεκα γυρω στο ενα μετρο ειναι η αλλαξιερα, στις 10:30 επεσε,και τωρα μόλις κοιμηθηκε , να την ξυπνησω στο δίωρο; ο γιατρος θα ερθει στις 7, μου ειπε να προσεχω μην κανει εμετο η την πιασει υπνηλία.

πωπω βρε ινακι, τι έγινε απο την μια στιγμη στην αλλη .. και εγω τον αφησα το πρωι λίγο μόνο του αλλα μετα απο αυτο που είπες δεν τον ξαναφηνω με τίποτα. δεν εχουν εμπιστοσυνη

ρε αντζι μου ειναι πολυ νωρις ακομη γιανα 'ξεκολλησεις' απο το μωρακι... περιμενε κανα διμηνο!!! μετα θα εισαι πιο χαλαρη!!!Οι λεχωνες που περιεγραψες ειναι μονο στην τηλεοραση και τα περιοδοκα πουθενα αλλου!!!!!

Ινακι μην την ξυπνας απλα τσιμπα την λιγουλακι να δεις ότι αντιδρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ βρε ινακι λαχταρα που πηρες!!!!! δεν νομιζω ομως να ειναι τιποτα αφου τα μωρα ειναι πολυ ελαστικα!

να ρωτησω κατι τις εμπειρες...

1.μου την εχει βαρεσει κ θελω να κοψω το γαλα, δεν προλαβαινω για αντλησεις συνεχεια κ ουτως ή αλλως δεν τις καλυπτω. πρεπει να μιλησω με γιατρο γι αυτο ή οχι? κ τι χαπι παιρνω?\

2.στο ρηλαξ μπορω να τις βαλω απο τοσο μικρες?????

baJfp2.png

αφήστε το αλλο !! απο την καταθλιψη που με εχει πιασει μόλις ξεστόλισα όλο το σπίτι απο χριστουγεννιατικα!! απιστευτο ε? και ομως το εκανα... δεν ξερω τι με επιασε. ισως επειδη γενικα τα χριστουγεννα με πιανει μελαγχολια δεν ηθελα να τα βλεπω και να ενισχύεται η κατάθλιψη μου?. δεν ξερω ειλικρινα .....

και τωρα κοιμαται το μικρουλι αλλα εγω δεν μπορω να κοιμηθω απο την υπερενταση ... και οι μαυροι κυκλοι ειναι μεχρι το πιγουνι μου (ξερετε καμια καλη ΄κρέμα ?)

αχ βρε ινακι λαχταρα που πηρες!!!!! δεν νομιζω ομως να ειναι τιποτα αφου τα μωρα ειναι πολυ ελαστικα!

να ρωτησω κατι τις εμπειρες...

1.μου την εχει βαρεσει κ θελω να κοψω το γαλα, δεν προλαβαινω για αντλησεις συνεχεια κ ουτως ή αλλως δεν τις καλυπτω. πρεπει να μιλησω με γιατρο γι αυτο ή οχι? κ τι χαπι παιρνω?\

2.στο ρηλαξ μπορω να τις βαλω απο τοσο μικρες?????

σοφια μου και εγω το σταμάτησα (οι θηλές μου λίγο ακόμη και θα έπεφταν .. και με το θήλαστρο δεν εβγαζα όσο και αν εκανα ) και ο γιατρός μου ειπε να το κανω σταδιακα το κόψιμο .. και δεν μου έιπε τίποτα για χαπι. βεβαια εγω έτσι και αλλιως λόγω των θεματων που είχα απο το μαιευτήριο ήδη, δεν είχα και ποτε πολυ γάλα όποτε ίσως να ήταν και πιο ευκολο

στο ρηλαξ εγω το βαζω μετα το μηνα. Χαπι παρε τηλ τον παιδιατρο Σοφακι....

Αντζι πεσε να κοιμηθεις και ηρεμησε.... τι να σου κανει η κρεμα αν δεν νιωθεις καλα?? Πρωτα θα ηρεμησεις και μετρα θα αρχισεις γιατροσοφια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Βρε inaki μου, πως έγινε αυτό? Πως είναι σήμερα? Υποθέτω πως έχεις χαλί στο πάτωμα έτσι?

επεσε απο το μπανακι αλλαξιερα που εχω στο wc. ειχε ενα κενό 40 εκατοστα αναμεσα στον τοιχο και την αλλαξιερα, κατι θα εκανε με τα ποδαρακια της και γλυστρησε μαλλον στο πάνω μέρος...και αυτό κουλό μου φαίνεται :( , εδω φάνηκε κουλό στο γιατρό!!!

κατω εχω πλακάκι , μακάρι να έπεφτε στα μαλακά, δεν θα ανησυχούσα τόσο.

Angie τι σημαίνει πρέπει να νιώθεις ενέργεια και όρεξη; Εισαι λεχώνα, αρα για λιγες ακόμα μέρες οι ορμόνες θα κανονίζουν την διαθεση σου! Ασε τα πρέπει, θα κάνεις οτι σε βοηθάει να νιώσεις εσύ καλύτερα, όχι οτι σου λένε οι άλλοι. Θες να είσαι συνέχεια με το μωρό;;; Να μείνεις με το μωρό!!

Και εγώ είμαι πιο πεσμένη απ ότι στην εγκυμοσύνη, νιώθω πολύ πιο ευάλωτη, πιο ευσυγκίνητη.

Διαφημίσεις

αχ ινακι μου τι τρομαρα... και της αδερφης μου της ειχε πεσει ενος μηνα απο τον καναπε και της κουμπαρας μου επισης.... ενταξει θα ειναι μην αγχωνεσαι. Παντως μπραβο σου εισαι ψυχραιμη. Βεβαια ξερω τι λαχταρα που επαθες αλλα...δοξα τον Θεο!~!

221882cb0gkyh7q4.gif

ινακι πως ειναι δυνατον τι εχεις γεννησει τον μαγκαιβερ δεν το πιστευω τοσο μικρο μωρο να κανει τετοια στη μαμα του.Ολα καλα ομως κανε αυτο που λεει η Αλεκα μην την ξυπνας χαιδευε λιγο το μαγουλακι της να δεις οτι αντιδρα.

Σοφια μολις παρεις το χάπι πες μας πιο ειναι γιατι και εγω τα εχω παιξει.

Και για να πω την αληθεια εγω κοριτσια ειμαι λιγο γαιδαρα δεν κλαιω πολυ ευκολα οσο αφορα το μωρο αν δω ομως κατι στην τηλεοραση βουρκωνω.Στον μεγαλο ημουν και εγω πολυ ευαισθητη.

Αλεκα εγω την πιπιλα του την εκοψα μαι μερα σαν τιμωρια εκανε βλακειες και ειπα τελειωσε αφου κανεις αυτο το βραδυ θα κοιμηθεις χωρις πιπιλα τις εκοψα και σουπιδια δεν περιμενα με τιποτα οτι θα ηταν τοσο ευκολο.Αλλα το οτι δεν κολανε ευκολα ιωσεις δεν το ηξερα απο εσενα το ακουω.Οταν βγαιναμε εξω δεν τουτην εδινα γιατι ειχε πολλα σαλια σε απιστευρο βαθμο και φοβομουν μην κρυωσει ολες οι μπλουζες μουσκεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινα η δικια μου μαγκαιβερ, ο δικος σου μπουλντογκ!! (με τοσα σαλια) :D :D

περιμενω τον γιατρο να μου πει οτι ειναι ολα καλα αλλα αφου δεν βλεπω περιεργα σημαδια ειμαι αισιόδοξη

inaki ο γιατρος δε θα σου πει τιποτα γιατι δεν θελει ευθυνες. Θα σου πει θα την παρακολουθησεις για ενα 24ωρο. αλλα όλα ειναι καλα μη σε νοιαζει

221882cb0gkyh7q4.gif

Ειρήνη φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες!...Παλι καλα που η ζουζουνα σου ειναι μια χαρα...ουφ, αγχος και αυτο με τα πεσιματα...

και γω απο διαθεση δεν ειμαι και στα καλυτερα μου, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα περα απο αυτα που αφορουν το παιδι, ας ειναι καλα η μητερα μου που εχει αναλαβει το μαγειρεμα ολες αυτες τις ημερες...ελπιζω να αλλαξει η διαθεση μου συντομα γιατι δεν με αναγνωριζω...

Σχετικα με το αλλαγμα, εγω τον αλλαζω μετα το ταισμα οταν θελω να μεινει ξυπνιος και πριν οταν θελω να κοιμηθει αμεσως μετα (συνηθως τη νυχτα)

Οσο για το γαλα, εμενα ο γυναικολογος μου ειπε πως οταν θελησω να το σταματησω να τον παρω οποσδηποτε τηλεφωνο για να μου δωσει οδηγιες, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες μου ειπε...Μαρινα και Σοφια, μηπως θα πρεπει να τον συμβουλευτειτε πριν κανετε οτιδηποτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...