Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα........

ειμαι κομματια! ολο το βραδυ 6-8.30 ησυχασαμε! μεχρι τις 5 η μια ειχε πονακια, μετα ηταν η ωρα τους για γαλα κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 8.30. μετα ξανα πεινασαν κ τωρα εχει η αλλη πονακια:-(! την εχω αγκαλια κ γραφω με το ενα χερι...εγω ποτε θα κοιμηθω????????

αννια να σας ζησει ο μπεμπης! να ειναι γερο κ ευτυχισμενο κ με το καλο σπιτι σας!

ινακι περαστικα σας! να βαζετε μασκα οπως λεει κ η dr συμπεθερα!

αμα περνει την πιπιλα δωστην. κ εμενα προτιμαει την πιπιλα απο το δαχτυλο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια...Μπορω να πω οτι εμεις τα βραδια πλεον αν και σπαστα κοιμομαστε αρκετα...Απο την αρχη που ημουν σαν το ζομπι απο την αυπνια τωρα το 4ωρο μου φαινεται σαν ονειρο!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια...Μπορω να πω οτι εμεις τα βραδια πλεον αν και σπαστα κοιμομαστε αρκετα...Απο την αρχη που ημουν σαν το ζομπι απο την αυπνια τωρα το 4ωρο μου φαινεται σαν ονειρο!!!

τυχερη!!!!!! εμεις ενω ξεκινησαμε καλα, τωρα αστα!!!!!!!!

baJfp2.png

καλημερουδια!!!!!! Παιδια εμενα πρωτη μερα ο μικρος δεν ειχε πονακια το πρωι... τι χαρα!! Ειμσστε βεβαια και 46 ημερων οπότε λογικα σιγα σιγα θα σταματησουν τα πονακια. Παντως εγω κοιμηθηκα μεχρι τις 9.30, με δυο διαλειμματα της ωρας αλλα δεν εχει σημασια!

Μαρινα ο δικος μου εχει ακομη πιπιλα, δεν την κοβει με τιποτα. Ειπα όμως ότι θα τις πεταξω την Ανοιξη και ας κλαιει. Τωρα το Χειμωνα θελω να την εχει γιατι με την πιπιλα στο στομα κολαει πιο δυσκολα ιωσουλες. Το ξερεις ε? Ειναι κασι ψηλος και γινομαστρε ρεζιλι όπου πηγαινουμε. Σα να βλεπεις πενταχρονο με πιπιλα.

Σοφακι εσυ τι άλλο?? Υπομονη να σταματησουντα πονακια για να κοιμηθεις λιγο!!!!! Ετσι ειναι τα διδυμακια... όταν όμως χρονισουν που εμας θα ειναι πισω απο το βρακι μας, εσενα θα παιζουν μεταξυ τους και θα ησυχασεις,...

Ινακι πως εισαστε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσια. τι κανετε? εγω ... κανω υπομονη... εχω κουραστει ομολογω αλλα με το μωρο μου αγκαλια ολα τα ξεχναω

βρε κοριτσια ο μικρουλης εχει στο 1 ρουθουνι του αρκετα εξω μια ξερη μυξουλα. πως την βγαζουμε? ειναι εξω εξω (οχι τελειως) αλλα με μπατονετα βγαινει νομιζω. κανει ομως?

Διαφημίσεις

(νομιζω χρειαζομαι ενα παιδιατρο μονιμα στο σπιτι μχρι να μαθω τα απαραιτητα.. νιωθω τοσο αχρηστη κ ανυμπορη να τα χειριστω ολα αυτα ..)

angie δεν εισαι η μονη κοριτσι μου,μην στενοχωριεσαι....καπως ετσι ειμαστε ολες οι πρωτομανες.νομιζεις εγω ειμαι καλυτερη???

angie δεν εισαι η μονη κοριτσι μου,μην στενοχωριεσαι....καπως ετσι ειμαστε ολες οι πρωτομανες.νομιζεις εγω ειμαι καλυτερη???

δεν μπορω.. νιωθω οτι ειμαι εγω που πρεπει να φροντισω το μωρουλι αφου δεν μπορει μονο του, αλλα δεν ξερω τι και πως να το κανω ...φοβαμαι μηπως δεν κανω κατι καλα κ παθει κατι εξαιτιας μου....

κοριτσια μου επεσε κατω απο την αλλαξιέρα!!! τοσο μικρο μωρο, αδυνατω να καταλαβω πως εγινε!! Εφυγα για μια στιγμή απο πανω της και μπουμ! Εκλαψε λιγακι αλλα οταν την εβαλα στο στηθος ηρεμησε. Το απογευμα θα ερθει και ο νεος μας παιδιατρος να την δει.Θα τον καλουσα απο Δευτερα αλλα αγχωθηκαμε λιγο...

Κατα τα αλλα σημερα ηταν ηρεμη το βραδυ, ξυπνουσε ανα 2 ωρες θηλαζε και ξανακοιμοταν. Το πρωι την πιασαν πονακια αλλα δεν γκρινιαξε πολυ, εκανε κακακια της την ωρα που την αλλαζα και εκει την επαθα γιατι πηγα να παρω αλλα ρουχα...

Inaki μου, ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα και να μην χτύπησε. Μην την αφήνεις καθόλου μόνη της. Εδώ εγώ την έβαλα στο relax την τακτοποίησα και βγήκα για μια στιγμή από το δωμάτιο όπως και εσύ. Και ενώ ήταν λιγότερο από 10 ημερών, προσπάθησε να σηκώσει το κεφάλι της προφανώς και την βρήκα γυρισμένη στο πλάι σαν στραβοσουγιά :-)

Να σας ρωτήσω... Μόνο εμένα πιάνουν τα κλάμματα με το παραμικρό; Νιώθω πολύ στην τσίτα και ξεσπάω συνέχεια σε κλάμματα με την πιο μικρή αφορμή. Μετά νιώθω πολύ γελοία, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω απαρηγορητη... :-(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

ινακι από τι υψος?? ποτε επεσε???

Αντζι μου βγαλ'το με μπατονετα. Μην αγχωνεσαι φαινονται πολυ ευθραστα λλα δεν ειναι όσο φαινονται.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Inaki μου, ελπίζω να είναι καλά η μικρούλα και να μην χτύπησε. Μην την αφήνεις καθόλου μόνη της. Εδώ εγώ την έβαλα στο relax την τακτοποίησα και βγήκα για μια στιγμή από το δωμάτιο όπως και εσύ. Και ενώ ήταν λιγότερο από 10 ημερών, προσπάθησε να σηκώσει το κεφάλι της προφανώς και την βρήκα γυρισμένη στο πλάι σαν στραβοσουγιά :-)

Να σας ρωτήσω... Μόνο εμένα πιάνουν τα κλάμματα με το παραμικρό; Νιώθω πολύ στην τσίτα και ξεσπάω συνέχεια σε κλάμματα με την πιο μικρή αφορμή. Μετά νιώθω πολύ γελοία, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω απαρηγορητη... :-(

λουσυ μου εγω στην πρωτη αγκυμοσυνη ημουν ετσι... τωρα όχι.

Βασικα τον μικρο τον δενω και στο ρηλαξ και παντου... φοβαμαι... ετσι ξαφνικα πεφτουν πάντα τα σκατουλια

221882cb0gkyh7q4.gif

λουσυ μου εγω στην πρωτη αγκυμοσυνη ημουν ετσι... τωρα όχι.

Βασικα τον μικρο τον δενω και στο ρηλαξ και παντου... φοβαμαι... ετσι ξαφνικα πεφτουν πάντα τα σκατουλια

Εγώ έτσι ήμουν και στην πρώτη, έτσι είμαι και τώρα. Δεν ξέρω γιατί αγχώνομαι τόσο πολύ...

Δεμένη την είχα, αλλά το κεφάλι γύρισε στο πλάι... Αλλά γύρισα πίσω σε δευτερόλεπτα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

εμενα πινει περιπου 70 ml ανα γευμα ελενα(και ειναι ιδια ηλικια τα μωρα μας περιπου).εσενα??????

οταν αλλαζουμε πανα στα μωρα και εχουν κατουρησει μονο, τα κανουμε μπανιο απο την μεση και κατω καθε φορα?????

Τις τελευταίες 4 ημέρες έβγαλα 2 φορές γάλα με το θήλαστρο από 110 ml και το άδειασε το μπουκάλι! Δεν είναι λίγο περίεργο να πίνει τόσο πολύ?

Όσο για το πλύσιμο, όταν έχει κάνει μόνο τσισάκια, εγώ του ρίχνω σκέτο νεράκι και μια του βάζω κρεμούλα, μια όχι.

Με τον αφαλό τους πως τα πάτε? Του μπεμπάκου μου είναι έτοιμος να κλείσει. Όταν κλαίει όμως, φουσκώνει και τρέχει κάτι σαν πύον. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Βρε inaki μου, πως έγινε αυτό? Πως είναι σήμερα? Υποθέτω πως έχεις χαλί στο πάτωμα έτσι?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ινακι από τι υψος?? ποτε επεσε???

Αντζι μου βγαλ'το με μπατονετα. Μην αγχωνεσαι φαινονται πολυ ευθραστα λλα δεν ειναι όσο φαινονται.

αχ σε ευχαριστώ.. να σαι καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...