Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα και από μένα.

Annia με το καλό το μωράκι σου !!!!

Σοφία να τα εκατοστήσεις !!!!!

Maliv εγώ θηλάζω αποκλειστικά και για θήλαστρο δεν το σκέφτομαι καθόλου. Και μόνο με την σκέψη η όλη διαδικασία της αποστείρωσης με τρελαίνει.Τι πιο εύκολο από το στήθος ???? Χλιαρό, αποστειρωμένο και πάντα έτοιμο !!!!

Ιnaki εμένα η παιδίατρος για τις αμπούλες μου τα έδειξε ως εξής:

Ξαπλώνω το παιδί στο πλάι με το κεφάλι τελείως οριζόντια και της βάζω στο επάνω ρουθούνι, την αφήνω λίγα δευτερόλεπτα να τρέξουν οι μυξούλες και μετά τη γυρίζω πλευρό για το άλλο ρουθούνι. Μετά τη σκουπίζω, τη σηκώνω, φτερνίζετε και καθαρίζει.

Κάθε φορά χρησιμοποιώ περίπου μισή αμπούλα.

Οσο για το πιπί της κάθε φορά που την αλλάζω την πλένω με νερό κάτω από τη βρύση του νιπτήρα.

Με το θέμα πιπίλας τί κάνετε ???? Χρησιμοποιείτε ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην με κραξετε αλλα τι ειναι αυτες οι αμπουλες που λετε????:?::?::?::?::?:
Αμπουλες φυσιολογικου ορου... έχουν τα φαρμακεια.
καλησπερα κορίτσια !!και εμεις με τους κολικούς καλά το έχουμε. αλέκα, γιατι λες για το γάλα? εχει σχέση το γάλα που πίνει ο μικρός με τους κολικούς? να το πω και εγω στον παιδιατρο δηλαδη? λες να θελει αλλαγή το γάλα μας? )
όσα παιδακια τρεφονται με φορμουλα και οχι μητρικο, και εχουν κολικους, ίσως καποιο άλλο γαλα να ειναι πιο ελαφρυ. Υπαρχουν ειδικα για κολικους. Αλλα επειδη εγω δεν θελω να αλλαζω γαλατα ευκολα και επειδη οι πονοι δεν ειναι τοσο εντονοι, δεν το επιχειρω. Αν δω ότι δεν σταματανε θα το αλλαξω. Αντζι μου ρωτα το γφιατρο να σου πει τι σου προτεινει.

προσπαθω να τη χρησιμοποιησω αλλα δεν την πολυπιανει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοφου εγω χρησιμοποιω πιπιλα και αυτος την αρπαξε αμεσως ενω οΔημητρης την πηρε 5 μηνων και ειχαμε αλλαξει 100 πιπιλες και του αρεσε μια που δν μπορουσαμε να βρουμε πουθενα και την εκανα παραγγελια σε συγγεκριμενο φαρμακειο.Την πιπιλα την δινουμε συνηθως σε μωρακια που δεν θηλαζουν ετσι λενε τουλαχιστον γιατι εγω θηλαζω και ετσι τον ξεγελαω λιγο το βραδυ.Ο δικος μου παιδιατρος ηταν πολυ θετικος γιατι φοβοταν μην ξεκινησει δαχτυλο και μετα δεν κοβεται ευκολα αλλοι παιδιατροι ομως δεν το συστηνουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sofia_m ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :tongue:

Τελικά έχω ξεχάσει πολλά μετά από 6 χρόνια....

Πείτε μου βρε κορίτσια πότε θα στρώσει ο ύπνος τους και το φαγητό τους? Αφού τον θηλάσω τον μικρούλη μου (μας παίρνει 20 και 20 λεπτά από το κάθε στήθος), μετά από μισή ώρα ψάχνει πάλι να φάει! με αποτέλεσμα το βράδυ να μην κοιμάμαι καθόλου! Και πότε κοιμάται? από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 που τον ξυπνάω με το ζόρι! Έχει κάνει την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα.... Και από τον πολύ θηλασμό ξαναπληγώθηκε η θηλή μου (γαμ#$%το :() και ποναααααάω!

Θέλω κι εγώ όπως η Μaliv :( :( :(....

..."Εμεις ειμαστε καλα, θελουμε φαγητο ανα 2,5-3 ωρες και θηλαζουμε κανονικότατα. Ο θηλασμός διαρκει απο 13 ως 30 λεπτα καθε φορα και οταν χορτασουμε, σταματαμε μονοι μας..."

Τον αφήνω από το στήθος μου όταν τον πάρει ο ύπνος (περίπου στο 20λεπτο), τον σηκώνω να ρευτεί, τον κρατάω λίγο όρθιο και μόλις τον αφήσω κάτω για να κοιμηθεί και να κοιμηθώ κι εγώ ...... ΞΥΠΝΑΕΙ και ψάχνει να φάει!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

κοριτσιαααααααα βοηθειααααααααααααα

βοηθηστε μια φοβισμνη μαμα

μολισ ταισα το μικρο μου και οταν τον εβαλα να ρευτει στον ωμο μου, μετα απο λιγο εκανε σαν εμετουλι λιγο απο το γαλα!! γιατι?? να παρω την γιατρο???? τι επαθε το μωρουλι μου??

Διαφημίσεις

τιποτα βρε... εσκασε απ'το φαι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θα κανει πολλα τετοια ακομη. Μπορει να σου κανει και ρουκετα καμια φορα. ξεριας απο αυτες που βγαζει όλο το γαλα απο μυτη και στομα. Μη φοβηθεις. Του δινεις λιγο ακομη γαλα, αν το πιει καλως αν όχι το αφηνεις να ηρεμησει και του δινεις όταν ξαναξυπνησει. Αν βγαλει και απο τη μυτη βαλε ορο να την καθαρισεις

221882cb0gkyh7q4.gif

τιποτα βρε... εσκασε απ'το φαι!

σιγουρα? μα δεν εφαγε πολυ... με εχουν πιασει τα κλαματα

λετε να εχει κρυολογησει?

λετε να συνδεεται με την γκρινια που εχει αυτες τις μερες?

Σοφία μου χρόνια πολλά!!! Να σε χαίρονται οι διδυμούλες σου και ο αντρούλης σου!!!!

Εγω στα δυο μικρα μου αντρακια εχω αφιερωσει του Χατζηγιαννη το πιο πολυ και εννοω καθε λεξουλα.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ.Για τους αντρες τοης ζωης μου.

Έλα βρε Μαρίνα κι εσύ...Όχι άλλο κλάμααααααααα.....!!!! Τί υπέροχοι στίχοι...

φαμ μου θα το παραγγειλω και εγω για καλο και για κακο..αν εχεις τηλ στειλε μου σε παρακαλω..εσυ ποσο το νοικιαζεις??πρεπει να παρω τηλ λες πριν βγω απο το μαιευτηριο καλυτερα ε??

Σου έστειλα πμ γιατί είδα ότι γεννάς _ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ_ οπότε ίσως δεν μπορεέσεις να διαβάσεις όλα τα μηνύματα..

Αυριο θα τους παρατησω ομως και θα παω μια βολτουλα μοναχουλα ή καμια Πεντελη για καφε ή θα πεταχτω ως τη Γλυφαδα να παω και στο μαγαζι λιγο που εχω να πατησω ουτε θυμαμαι ποτε αλλα μετα καφεδακι με περιοδικο και με βλεπω μετα να τρεχω στην παραλιακη σαν τρελη γιατι θα εχει κανει τιποτα ο αντρουλης μου και θα τα εχει παιξει με τα πιτσιρικακια μου

Πήγες βολτούλα τελικά? Πώς ήταν?? Εννοώ η αίσθηση μακρυά από τα παιδάκια σου...

Κορίτσια. Σας γράφω από το μαιευτήριο σπασανε τα νερά στις 12κ κάτι κ τώρα είμαι στο δωμάτιο γιατί έχω μόνο ψιλοπονακια.θα τα πούμε εφόσον γεννησω φιλία σε ολες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα και Χρόνια σας Πολλά - Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!

Δεν τα κατάφερα να μπώ καθόλου αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι συνέχεια κολλημένη στο στήθος μου, μάλλον έχει κολικούς πονάει και θέλει την μαμά. Μαζεύει τα ποδαράκια της και έχει αέρια. Και όταν αποκοιμιέται, τότε βρίσκω και εγώ ευκαιρία και κοιμάμαι ότι ώρα και να' ναι. Το βράδυ ξυπνάει πολύ τακτικά ανά 1.5 - 2 ώρες και θέλει να θηλάσει και εννοείται μετά πώς αργεί πολύ να κοιμηθεί. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, τα δικά σας μωράκια θηλάζουν τόσο πολύ; Η δική θηλάζει κανά μισάωρο από τον κάθε μαστό, κοντά μια ώρα στο σύνολο. Δεν με ενοχλεί αλλά είναι φυσιολογικό αυτό; Εντωμεταξύ δεν έχει έρθει και η παιδίατρος ακόμα, την Δευτέρα θα επιστρέψει από το εξωτερικό και δεν ξέρω μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.

Για αυτό εγώ δεν άντεξα...συν τις 2 πληγωμένες θηλές και τον πόνο τον αφόρητο... Κουράγιο Νατασούλα!!!! Και συγχαρητήρια σ εσένα και όλες τις άλλες κοπέλες που αντέχετε!!!!

να σας ρωτησω κατι?αποστειρωνω τα μπουκαλια και τα βαζω σε ενα συρταρι του ψυγειου που εχω στρωσει πετσετουλα και η θερμοκρασια ειναι 0 βαθμοι,μηπως δεν κανει τοσο χαμηλη θερμοκρασια?????(πολυ μπελας η αποστειρωση και αγχος αν τα κανω σωστα,μην παθει κατι η μικρη μου:-().

αλλη μια ερωτηση.βραζω νερο το βαζω σε θερμο και της φτιαχνω το γαλα της.αν το νερο απο το θερμο κρυωσει μπορω να φτιαξω το γαλα και να βαλω το μπουκαλι σε θερμαντηρα μπιμπερο??????

Σοφάκι εγώ στην πόρτα του ψυγείου τα βάζω τα αποστειρωμένα...

όσο για το νερό, δεν νομίζω να παθαίνει τίποτα αν ξαναζεσταθεί...Το γάλα δεν κάνει να ξαναζεσταθεί! Το μόνο θέμα είναι ότι το νερό πρέπει να είναι χλιαρό για να διαλυθεί η σκόνη σωστά...

Εμεις ειμαστε καλα, θελουμε φαγητο ανα 2,5-3 ωρες και θηλαζουμε κανονικότατα. Ο θηλασμός διαρκει απο 13 ως 30 λεπτα καθε φορα και οταν χορτασουμε, σταματαμε μονοι μας! Δεν τον εχω αφησει μεχρι τωρα να παιξει με το στηθος μου, δεν θελω να το παρει σαν παιχνιδι, οταν βλεπω πως δεν εχει ορεξη να φαει αλλα να χαζολογήσει, παντα τον παιρνω απο το στηθος. Πιστευω πως ειναι σημαντικο να μην το δει σαν παιχνιδι ή σαν νανουρισμα, γιατι τοτε την εχουμε βαψει...

Επισης, ηθελα τη γνωμη σας, δεν εχω παρει ακομα θηλαστρο γιατι δεν μου εχει χρειαστει, πιστευετε πως πρεπει να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης ή ειναι περιττο?

Καλέ ο τέλειος θηλασμός!!!! Γιατί να πάρεις θήλαστρο?? Αχ τί καλά!!! Και θηλάζεις και δεν ζορίζεσαι!!! Φτου-φτου-φτου!!!

Με τα λόχια πως τα πάτε;; Εγω το γύρισα σε σερβιετάκι πλέον...μακάρι να σταματήσει σύντομα, κουράστηκα!!!

Αχ Ινάκι μου εγώ 31 ημέρες μετά τη γέννα κι έχω ακόμη την κανονική σερβιέτα....ΣΠΑΣΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

Kαλησπέρα και από μένα.

Ιnaki εμένα η παιδίατρος για τις αμπούλες μου τα έδειξε ως εξής:

Ξαπλώνω το παιδί στο πλάι με το κεφάλι τελείως οριζόντια και της βάζω στο επάνω ρουθούνι, την αφήνω λίγα δευτερόλεπτα να τρέξουν οι μυξούλες και μετά τη γυρίζω πλευρό για το άλλο ρουθούνι. Μετά τη σκουπίζω, τη σηκώνω, φτερνίζετε και καθαρίζει.

Κάθε φορά χρησιμοποιώ περίπου μισή αμπούλα.

Συμπεθέρα ακριβώς τα ίδια κι εμείς με τον ορό (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ)!!!

Πιπίλα εγώ δεν έχω δώσει ακόμη...πιπιλάει τα χέρια του...

Σοφου εγω χρησιμοποιω πιπιλα ...........Ο δικος μου παιδιατρος ηταν πολυ θετικος γιατι φοβοταν μην ξεκινησει δαχτυλο και μετα δεν κοβεται ευκολα αλλοι παιδιατροι ομως δεν το συστηνουν

Εμένα πάλι μου είπε το αντίθετο, ότι δηλ. καλύτερα όχι πιπίλα που αργότερα στραβώνει και τα δόντια, και ότι το δάχτυλο δεν πειράζει...ΓΚΡΡΡΡ θα τρελαθούμε πια...ο καθένας το δικό του!!!!

Πείτε μου βρε κορίτσια πότε θα στρώσει ο ύπνος τους και το φαγητό τους? Αφού τον θηλάσω τον μικρούλη μου (μας παίρνει 20 και 20 λεπτά από το κάθε στήθος), μετά από μισή ώρα ψάχνει πάλι να φάει! με αποτέλεσμα το βράδυ να μην κοιμάμαι καθόλου! Και πότε κοιμάται? από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 που τον ξυπνάω με το ζόρι! Έχει κάνει την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα.... Και από τον πολύ θηλασμό ξαναπληγώθηκε η θηλή μου (γαμ#$%το :() και ποναααααάω!

Θέλω κι εγώ όπως η Μaliv :( :( :(....

..Τον αφήνω από το στήθος μου όταν τον πάρει ο ύπνος (περίπου στο 20λεπτο), τον σηκώνω να ρευτεί, τον κρατάω λίγο όρθιο και μόλις τον αφήσω κάτω για να κοιμηθεί και να κοιμηθώ κι εγώ ...... ΞΥΠΝΑΕΙ και ψάχνει να φάει!

Άχ βρε Έλενά μου, ζόρια κι εσύ με το άθλημα...Καλή δύναμη κοπέλα μου!! Ευτυχώς που η Αγγελικούλα είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται την διαρκή σου φροντίδα...έτσι δεν είναι???

μολισ ταισα το μικρο μου και οταν τον εβαλα να ρευτει στον ωμο μου, μετα απο λιγο εκανε σαν εμετουλι λιγο απο το γαλα!! γιατι?? να παρω την γιατρο???? τι επαθε το μωρουλι μου??

Γουλίτσα είναι Aνgie μου!!! Μην στενοχωριέσαι!!! Μήπως έφαγε λαίμαργα?? Δεν είναι τίποτα..εμείς το έχουμε σε κάθε γεύμα και φαντάσου σήμερα έκανε κανονικό εμετό...με έπιασε από το μαλλί μέχρι το γόνατο...άστα, έκανα 2 ώρες να συνέλθω κι αυτός το επόμενο λεπτό ζητούσε να συνεχίσει το φαϊ του!!!!! Γενικά πως πας? Είσαι καλύτερα???

σιγουρα? μα δεν εφαγε πολυ... με εχουν πιασει τα κλαματα

λετε να εχει κρυολογησει?

λετε να συνδεεται με την γκρινια που εχει αυτες τις μερες?

σταματηστε βρε κλαψιαρες με το παραμικρο σας περνουν τα ζουμια συνηθως συμβαινει με αυτο που λεει η Αλεκα και αυτο που εσυ θεωρεις λιγο τη δεδομενη στιγμη για το μωρο ειναι πολυ.Αν ηταν κρυωμενος δεν νομιζω οτι θα εκανε εμετο θα ειχε και αλλα συμπτωματα.Παντως συνηθησε το γιατι τα μωρακια το κανουν συχνα πυκνα αν τωρα θελεις να ηρεμησεις παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

φαμουλα για αυτο διευκρινιζω ο δικος μου παιδιατρος τωρα για τα δοντι ασιγα δεν θα το αφησεις μεχρι 10 χρονων εγω παντως ειχα πιπιλα και σραβα δοντια δεν εχω τωρα τι να πω η καθεμια κανει οτι νομιζει.Βολτουλα πηγα μεχρι το μαγαζι αλλα πηρα και τον γιο μου τον μεγαλο γιατι κοριτσια φοβομουν να του αφησω και τους 2 αλλα ουτε καφεδακι τιποτα αλλη μερα που θα ειναι η μαμα μου.Αλλα εχουμε απο τωρα κανονισει τη μερα που θα παμε για την ευχη στη Πεντελη γιατι ειναι ταμενο το μωρο μου θα παω μια βολτα με τα αγορια μου εκει γυρω θα το ευχαριστηθω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντησεις κοριτσια, η αληθεια ειναι πως εχω χρησιμοποιήσει ηδη μπιμπερο γιατι του δινω κιντρντε καθημερινα επειδη εχει πονακια και δεν εχω προβλημα με το στηθος μεχρι στιγμής...

Οσο για την πιπιλα, του δινω κανονικοτατα με εχει βοηθησει πολυ σε ωρες γκρινιας. Εχω βρει μια της AVENT που ειναι μικρουλα (0-3) και του αρεσει πολυ, οι αλλες που δοκιμασα επειδη ηταν πιο μεγαλες (0-6) της Chicco και της NUK, δεν του αρεσανε. Προσεχτε να γραφουν πως ειναι ορθοδοντικες και να ειναι πλακουτσοτη η θηλη, η αλλες που εχουν στρογγυλη θηλη ειναι για relax και για λιγο χρόνο.

Σοφία μου χρόνια πολλά!!! Να σε χαίρονται οι διδυμούλες σου και ο αντρούλης σου!!!!

Γουλίτσα είναι Aνgie μου!!! Μην στενοχωριέσαι!!! Μήπως έφαγε λαίμαργα?? Δεν είναι τίποτα..εμείς το έχουμε σε κάθε γεύμα και φαντάσου σήμερα έκανε κανονικό εμετό...με έπιασε από το μαλλί μέχρι το γόνατο...άστα, έκανα 2 ώρες να συνέλθω κι αυτός το επόμενο λεπτό ζητούσε να συνεχίσει το φαϊ του!!!!! Γενικά πως πας? Είσαι καλύτερα???

ήταν η πρωτη φορά .. είμαι και εξαντλημενη απο κουραση και ξενύχτι ...

αντζι όταν αρρωστησει το ωρουλι - μακρυα να ειναι η ωρα- θα το καταλαβεις... δεν θα αναρρωτιεσαι!!!! Θα'χει μιξες, βηχα και πυρετουλι...το λεγομενο κρυωμα!!! Αυτα ειναι ιωσουλες. Το μωρο τωρα απλα εβγαλε γουλια... σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι αλλα να ξερεις ότι αν δεν ημουν σιγουρη δεν θα σε καθησυχαζα με ρισκο να εχει κατι το μωρουλι. Το κρυωμα έχει και όλα τα παρελκομενα....

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας!!!

σας ευχαριστω κ παλι για τις ευχες σας!!!!

αχ κ εγω πηγα σημερα για καφεδακι!!! ειχε ερθει η μανουλα μου κ κρατησε τις μικρες!!! ωραια πραγματα!!!! εκανα λες κ ειχα μηνες να βγω:tongue:!

ινακι εγω χρησιμοποιω αμπουλιτσες δεν τον βολευομαι τον μεγαλο...

οσο για το πιπι, πλυσιμο με νερο στο αλλαγμα, κ μετα το μπανιο ανοιγω το πλαινο κ το καθαριζω με γαζα κ λαδακι γιατι πιανει σμιγμα. στο χεσιμο βαζω κ αφρολουτρακι...

οσο για τα λοχεια , εμενα ακομα γερα κρατανε!:mad::x:x

εγω προσπαθησα γιατι πιπιλουσε το δαχτυλο της κ η παιδιατρος μας ειναι υπερ της πιπιλας οταν ξεκινανε το δαχτυλο , γιατι μου ειπε οτι παραμορφωνεται κιολας:shock:

angie κ εμενα το ειχε παθει μια φορα κ απο τοτε τις κοβω καθε 20-30ml για να ρευτουν κ ολα καλα;)!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...