Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για το θηλασμο δεν ξερω, για την αποστειρωση που ξερω για να δουμε.....από την εμπειρια μου και τα δυο ου κανεις ειναι ΟΚ σοφακι...Εγω την αποστειρωση δεν τη βρισκω μπελα. Απλα οι πρωτομανουλες ειναι πάντα πιο αγχωμενες με αυτα. Εγω πχ την πιπιλα την αποστειρωμω μια φορα την ημερα και μετα την ξεπλενω απλα με βραστο νερο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue: ΚΑΛΗΜΕΡΑ :tongue:

Κορίτσια. Σας γράφω από το μαιευτήριο σπασανε τα νερά στις 12κ κάτι κ τώρα είμαι στο δωμάτιο γιατί έχω μόνο ψιλοπονακια.θα τα πούμε εφόσον γεννησω φιλία σε ολες

Αντε βρε κοπέλα μου! Ήρθε και η σειρά σου! Με το καλοοοοοοοοοό!!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλη χρονια σε ολες μας κοριτσακια να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!

Νατασουλα μου ετσι ακριβως ειμαι κι εγω ολη μερα στο στηθος ο βεντουζας μου...Υπομονη μεγαλωνοντας θα ειναι καλυτερα...

Αννια μου με το καλο το μωρακι σου!!!

Εγωτωρα που κοιμαται λιγο καταφερα να κανω καμια δουλεια στα γρηγορα...Και τωρα θα ξυπνησει οπου να ναι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα και καλή χρονια σε ολες μας και στις οικογενειες μας!!!

Ευχομαι οτι καλυτερο για το νεο ετος και να απολαμβανουμε τα ζουζουνια μας καθως μεγαλώνουν!!!

Αννια ήρθε και η δική σου σειρα, με το καλο κουκλα μου!!!

Εμεις ειμαστε καλα, θελουμε φαγητο ανα 2,5-3 ωρες και θηλαζουμε κανονικότατα. Ο θηλασμός διαρκει απο 13 ως 30 λεπτα καθε φορα και οταν χορτασουμε, σταματαμε μονοι μας! Δεν τον εχω αφησει μεχρι τωρα να παιξει με το στηθος μου, δεν θελω να το παρει σαν παιχνιδι, οταν βλεπω πως δεν εχει ορεξη να φαει αλλα να χαζολογήσει, παντα τον παιρνω απο το στηθος. Πιστευω πως ειναι σημαντικο να μην το δει σαν παιχνιδι ή σαν νανουρισμα, γιατι τοτε την εχουμε βαψει...

Επισης, ηθελα τη γνωμη σας, δεν εχω παρει ακομα θηλαστρο γιατι δεν μου εχει χρειαστει, πιστευετε πως πρεπει να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης ή ειναι περιττο?

Κορίτσια τώρα άδειασα με την ζουζούνα μου, έβαλα και το φαγητό και λέω μόλις φάω να πέσω για ύπνο γιατί έχω πονοκέφαλο από την αϋπνία.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι πώς φοβάμαι πώς κάνω κάτι λάθος. Σήμερα πάντως έμεινε ξύπνια 2.5 ώρες. Μόλις νύσταζε και έλεγα τώρα θα αποκοιμηθεί, έκανε κακά της και αναγκαστικά την άλλαζα, οπότε της έφευγε και ο ύπνος. Τρείς φορές το πάθαμε.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

αννια με το καλο αν δεν εχεις γεννησει ακομα!!!! ιδια μερα με τον γιο σου θα εχουμε γενεθλια!!!!

Αλεκα απο κουραση αλλο πραγμα! σημερα κοιμηθηκα 5.30 με 6 κ 9-11 αυτος ηταν ο βραδινος υπνος! δεν ξερω τι εγινε... η μια ειχε πονακια 2-5 , η αλλη πριν περασουν 2 ωρες ξυπναγε για να φαει! κ κανονικα επρεπε να ειμασταν στο 3ωρο

Ελα μου ντε οταν ελειπα στο μαιευτηριο ειχα αφησει το απιτι στην εντεκεια και ο μικρος ελειπε.Ο αντρας μου γυρναγε καθημερινα στις 11 και κοιμοταν 12 το πολυ πως μεσα σε μια ωρα δημιοργησε ενα μπαχαλο δεν ξερω οταν γυρισα τραβαγα τις κοτσιδες μου μια μερα για να μαζεψω οχι να καθαρισω μαζεμα ειδικα αυτες τις πετσετες δεν αντεχω αλλα

αχ!!! μια απο τα ιδια!!! τουλαχιστον με προετοιμασε για το τι θα εβρισκα!!!!

Τι τελεια νεα! Με το καλό Αννια μου!!!!!!

Η μικρη μου εχει πολύ μπουκωμα, τις βαζω φυσιολογικο ορο αλλα τιποτα δεν καταφέρνω.Δοκίμασα και το οτριζαλίν και πάλι δεν εβγαλε τίποτα. Δεν της αρέσει και καθόλου και χτυπιέται.

Απο τις 9 το βράδυ δεν εχει λερώσει πάνα ενω εχει φάει 3 φορές, ειναι λογικό;;;

ινακι πρωτα βαζεις φυσιολογικο ορο στη μυτουλα, σχεδον 1 αμπουλιτσα σε καθε ρουθουνι. μολις βαλεις στο ενα ρουθουνι, γυρνας το μωρο μπρουμυτα στον αερα κ μετα επαναλαμβανεις στο αλλο. μετα τραβας με το οτριζαλιν. το δοκιμασες ετσι?

Σοφακι μια χαρα τα κανεις!!!

για το θηλασμο δεν ξερω, για την αποστειρωση που ξερω για να δουμε.....από την εμπειρια μου και τα δυο ου κανεις ειναι ΟΚ σοφακι...Εγω την αποστειρωση δεν τη βρισκω μπελα. Απλα οι πρωτομανουλες ειναι πάντα πιο αγχωμενες με αυτα. Εγω πχ την πιπιλα την αποστειρωμω μια φορα την ημερα και μετα την ξεπλενω απλα με βραστο νερο.

χαχα! κ εγω! αν ειναι δυνατον να την αποστειρωνω καθε τρεις κ λιγο! ασε που απλα την ακουμπαμε στα χειλια μας το βραδυ κ μετα την πεταμε!!!

baJfp2.png

καλημερα!

ινακι πρωτα βαζεις φυσιολογικο ορο στη μυτουλα, σχεδον 1 αμπουλιτσα σε καθε ρουθουνι. μολις βαλεις στο ενα ρουθουνι, γυρνας το μωρο μπρουμυτα στον αερα κ μετα επαναλαμβανεις στο αλλο. μετα τραβας με το οτριζαλιν. το δοκιμασες ετσι?

δεν δοκιμασα το μπρούμυτα, θα το δοκιμάσω!!!

Απο τις 6 το πρωι δεν εχει κοιμηθεί η δικιά μου.Κάθεται αγκαλιά 5-10 λεπτά μετα χτυπιέται, κλαίει και ζητάει στηθος, τρώει ανήσυχα, φτύνει την θηλή και πάλι απο την αρχή. Το καημένο το γατάκι μου!!!

δεν δοκιμασα το μπρούμυτα, θα το δοκιμάσω!!!

Απο τις 6 το πρωι δεν εχει κοιμηθεί η δικιά μου.Κάθεται αγκαλιά 5-10 λεπτά μετα χτυπιέται, κλαίει και ζητάει στηθος, τρώει ανήσυχα, φτύνει την θηλή και πάλι απο την αρχή. Το καημένο το γατάκι μου!!!

βρε ινακι μηπως εχει κολικους?

καταλαβες πως λεω? μου το ειχε δειξει η γιατρος . κατι κανει αλλα μην φανταστεις κ τρελλα πραγματα ....

baJfp2.png

ντορακι νομιζω οτι σε συρταρι του ψυγιου χωρις να τα εχεις αποθηκευσει σε ενα ταπερ δεν ειναι σωστο γιατι τι σρυρταρι δεν κλεινει αεροστεγως και οταν ανοιγεις μεσα στο ψυγειο θα περνει καποιες μυρωδιες κανε το ιδιο αλλα βαζε τα πρωτα σε ενα μεγαλο ταπερ.Και εμενα ηα αποστειρωση δεν μου φαινεται και δυσκολη ουτε τωρα ουτε στον πρωτο.οσο για το νερο εγω το βαζω μετα σε θερμαντηρα αλλα δεν αφηνω να περασουν 24 ωρες το νερο μεσα στο θερμο μην σου πω και λιγοτερο.

Σοφια χρονια πολλα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα κοριτσια.

Αλεκα ή οποια αλλη γνωριζει το χαπι για την διακοπη του θηλασμου πως λεγεται? Να το εχω προχειρο οταν μου τη βαρεσει με τον θηλασμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

και οταν βαζεις τον ορό είναι γυρισμένο στο πλάι το μωρό;;

Θα πάρω ορό του λίτρου και θα χρησιμοποιήσω σύριγγα των 20 ml για να τον βάζω στα ρουθουνάκια, το διάβασα στο φόρουμ.

Μαλλον κολικοί είναι γιατι μόνο το στήθος την ηρεμεί και αυτό για λίγο!!

Με τα λόχια πως τα πάτε;; Εγω το γύρισα σε σερβιετάκι πλέον...μακάρι να σταματήσει σύντομα, κουράστηκα!!!

Αυτή η αποστείρωση εμένα μου φαίνεται βουνό , ακόμα και τώρα που απλά διαβάζω τις διαδικασίες που κάνετε αγχώνομαι τρελλά! Δεν τα μπορώ καθόλου...εδώ δυσκολεύομαι να χρησιμοποιήσω τα πετσετάκια για τις γουλίτσες και τις πάνες αγκαλιάς.

Αλλη ερώτηση προς τις κοριτσομανούλες...το πιπί πως το καθαρίζετε;; Η παιδίατρος ( η γνωστή υστερική, ακόμα δεν πήγα σε άλλον) μου είχε πεί απλα το ξεπλένεις με νερό εξωτερικά.

Διαφημίσεις

και οταν βαζεις τον ορό είναι γυρισμένο στο πλάι το μωρό;;

Θα πάρω ορό του λίτρου και θα χρησιμοποιήσω σύριγγα των 20 ml για να τον βάζω στα ρουθουνάκια, το διάβασα στο φόρουμ.

Μαλλον κολικοί είναι γιατι μόνο το στήθος την ηρεμεί και αυτό για λίγο!!

Με τα λόχια πως τα πάτε;; Εγω το γύρισα σε σερβιετάκι πλέον...μακάρι να σταματήσει σύντομα, κουράστηκα!!!

Αυτή η αποστείρωση εμένα μου φαίνεται βουνό , ακόμα και τώρα που απλά διαβάζω τις διαδικασίες που κάνετε αγχώνομαι τρελλά! Δεν τα μπορώ καθόλου...εδώ δυσκολεύομαι να χρησιμοποιήσω τα πετσετάκια για τις γουλίτσες και τις πάνες αγκαλιάς.

Αλλη ερώτηση προς τις κοριτσομανούλες...το πιπί πως το καθαρίζετε;; Η παιδίατρος ( η γνωστή υστερική, ακόμα δεν πήγα σε άλλον) μου είχε πεί απλα το ξεπλένεις με νερό εξωτερικά.

Απο φιλες η παιδιατρος σωστα σου τα ειπε και οχι πολλες κρεμες μεσα υπαρχει κινδυνος ουρολιμωξης απο οτι μου εχουν πει.Τωρα για τον ορο και εγω στον Δημητρη με συριγγα του τον εβαζα και οχι σιγα σιγα και μετα τον γυρναγα μπρουμυτα για να φευγουν καθως εκλαιγε αλλα δεν το εκανα σε τοσο μικρη ηλικια ηταν αρκετα μεγαλυτερος σε αυτον φοβαμαι και του βαζω λιγο λιγο με την αμπουλα αλλα για ρωτα και κανενα παιδιατρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή χρονια σε ολες μας και στις οικογενειες μας!!!

Ευχομαι οτι καλυτερο για το νεο ετος και να απολαμβανουμε τα ζουζουνια μας καθως μεγαλώνουν!!!

Αννια ήρθε και η δική σου σειρα, με το καλο κουκλα μου!!!

Εμεις ειμαστε καλα, θελουμε φαγητο ανα 2,5-3 ωρες και θηλαζουμε κανονικότατα. Ο θηλασμός διαρκει απο 13 ως 30 λεπτα καθε φορα και οταν χορτασουμε, σταματαμε μονοι μας! Δεν τον εχω αφησει μεχρι τωρα να παιξει με το στηθος μου, δεν θελω να το παρει σαν παιχνιδι, οταν βλεπω πως δεν εχει ορεξη να φαει αλλα να χαζολογήσει, παντα τον παιρνω απο το στηθος. Πιστευω πως ειναι σημαντικο να μην το δει σαν παιχνιδι ή σαν νανουρισμα, γιατι τοτε την εχουμε βαψει...

Επισης, ηθελα τη γνωμη σας, δεν εχω παρει ακομα θηλαστρο γιατι δεν μου εχει χρειαστει, πιστευετε πως πρεπει να αγορασω ενα για περιπτωση αναγκης ή ειναι περιττο?

Μαράκι μου χαίρομαι πολύ που εσείς εχετε πρόγραμμα!!! Αυτό που λές για το πιπίλισμα με έβαλε σε σκέψεις αλλα η δικιά μου το κάνει οταν δεν νιώθει καλά...και τοτε έχω 2 επιλογές, ή την αφήνω στο στήθος ή την αφήνω να γκρινιάζει και να χτυπιέται...

Για το θήλαστρο, εγω είμαι τις γνώμης αφου θηλάζεις αποκλειστικά να μην δόσεις μπουκάλι πριν τις 40 μέρες που λένε οτι εδραιώνεται η γαλουχία και για να μην πάθει συγχιση θηλών. Μετα τις 40 μέρες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα οπότε το θήλαστρο θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση που θέλεις να πάς κάπου χωρίς τον μικρό σου.

Εγώ έτσι θα το κάνω γιατί ενδεχομένως να ξεκινήσω την δουλειά οπότε θα βγάζω ενα γεύμα με το θήλαστρο και θα την αφήνω λίγες ώρες στη μαμά μου.

μαρινακι δεν θυμασμαι πως το λενε το χαπι...μου το έδωσε ο γιατρος μου από το ΙΑΣΩ όταν ημουν για να το εχω.

Ινακι στρην αδερφη μου ο παιδιατρος της ειχε πει να την καθαριζει με σκετο νερο και μεσα στο πιπι.

Αμπουλες εγω βαζω μια φορα την εβδομαδα μονο... το λυπαμαι!! Ο Αγγελος ειχε φαει πολυ ορο μιλαμε στην αρχη. Αλλα μετα επειδη με τις ιωσεις τον ειχα με τον ορο όλη την ωρα, τωρα σε αυτον λεω να του δωσω και λιγο γαλα χιχι!!!!

Και ο δικος μου εχει κολικους... όχι εντονους αλλα τσ πονσκισ σπό ότι καταλαβαιβνω θα συμβουν μια δυο φορες στην διαρκεια της ημερας. Εμενα εχερι πονακια από τις 7 το πρωι μεχρι τις 10 περιπου... δεν κλαιει αλλα ειναι πολυ ανησυχος. Και καμια φορα και το απογευ,μα. Θα περιμενω 2-3 μερες ακομη και μετα θα πω του γιατρου αν πρεπει να αλλαξουμε το γαλα γιατι το λυπαμαι το ζωντανο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρινακι δεν θυμασμαι πως το λενε το χαπι...μου το έδωσε ο γιατρος μου από το ΙΑΣΩ όταν ημουν για να το εχω.

Ινακι στρην αδερφη μου ο παιδιατρος της ειχε πει να την καθαριζει με σκετο νερο και μεσα στο πιπι.

Αμπουλες εγω βαζω μια φορα την εβδομαδα μονο... το λυπαμαι!! Ο Αγγελος ειχε φαει πολυ ορο μιλαμε στην αρχη. Αλλα μετα επειδη με τις ιωσεις τον ειχα με τον ορο όλη την ωρα, τωρα σε αυτον λεω να του δωσω και λιγο γαλα χιχι!!!!

Και ο δικος μου εχει κολικους... όχι εντονους αλλα τσ πονσκισ σπό ότι καταλαβαιβνω θα συμβουν μια δυο φορες στην διαρκεια της ημερας. Εμενα εχερι πονακια από τις 7 το πρωι μεχρι τις 10 περιπου... δεν κλαιει αλλα ειναι πολυ ανησυχος. Και καμια φορα και το απογευ,μα. Θα περιμενω 2-3 μερες ακομη και μετα θα πω του γιατρου αν πρεπει να αλλαξουμε το γαλα γιατι το λυπαμαι το ζωντανο

καλησπερα κορίτσια !!

και εμεις με τους κολικούς καλά το έχουμε. αλέκα, γιατι λες για το γάλα? εχει σχέση το γάλα που πίνει ο μικρός με τους κολικούς? να το πω και εγω στον παιδιατρο δηλαδη? λες να θελει αλλαγή το γάλα μας?

εμενα στο μεταξύ, απο εχτες με πονάει λίγο και η κοιλια μου σαν ελαφρύς πόνος περιοδου... τι να ειναι αυτο τώρα?? και επίσης έχω βαρεθει τα λόχεια !! αμαν ποτε θα σταματήσουν επιτελους ?? (αφήστε που λιγουρευομαι τον αντρούλη μου σαν τρελη !! :) το ματι γυαλίζει απο την αποχή τόσους μήνες :) )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...