Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aννια μου δεν εχει σημασια εμνα στο Ελενα μου ειχαν φερει.οσο για κουραση Αλεκα ειμαι ετοιμη να βγω στο μπαλκονι και να αρχιζω να κραζω.Παρακαλαω να κατσω 5 λεπτα Μ-Ο-Ν-Η ΜΟΥ και δεν ξερω πως γινεται αυτο το σπιτι να μην μαζευται ποτε.Αυριο θα τους παρατησω ομως και θα παω μια βολτουλα μοναχουλα ή καμια Πεντελη για καφε ή θα πεταχτω ως τη Γλυφαδα να παω και στο μαγαζι λιγο που εχω να πατησω ουτε θυμαμαι ποτε αλλα μετα καφεδακι με περιοδικο και με βλεπω μετα να τρεχω στην παραλιακη σαν τρελη γιατι θα εχει κανει τιποτα ο αντρουλης μου και θα τα εχει παιξει με τα πιτσιρικακια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστα ν απανε ησυχια???υπαρχει τετοια λεξη?φαντασου εγω με ενα και εχω τρελλαθει αλλα την περισσοτερη ανακατοσουρα την κανει ο καλος μου ο αντρουλης..που ενα μαζευει χιλια πεταει να πουμε..εγω οταν κοιματε η μικρη καθομαι στο σαλονι χαμηλωνω και τελειως την τηλεοραση και καθομαι και απολαμβανω αυτη την ησυχια που υπαρχει..

:-D

αστα ν απανε ησυχια???υπαρχει τετοια λεξη?φαντασου εγω με ενα και εχω τρελλαθει αλλα την περισσοτερη ανακατοσουρα την κανει ο καλος μου ο αντρουλης..που ενα μαζευει χιλια πεταει να πουμε..εγω οταν κοιματε η μικρη καθομαι στο σαλονι χαμηλωνω και τελειως την τηλεοραση και καθομαι και απολαμβανω αυτη την ησυχια που υπαρχει..

Ελα μου ντε οταν ελειπα στο μαιευτηριο ειχα αφησει το απιτι στην εντεκεια και ο μικρος ελειπε.Ο αντρας μου γυρναγε καθημερινα στις 11 και κοιμοταν 12 το πολυ πως μεσα σε μια ωρα δημιοργησε ενα μπαχαλο δεν ξερω οταν γυρισα τραβαγα τις κοτσιδες μου μια μερα για να μαζεψω οχι να καθαρισω μαζεμα ειδικα αυτες τις πετσετες δεν αντεχω αλλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αστα να πανε σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εμένα είναι πολύ τσαπατσουλης.τώρα του είπα δεν θέλω η μάνα σου να μπει μέσα στο Σπιτι κ καλά να το καθαρίσει πριν έρθω από το μαιευτήριο(αυτή να το ψαχουλεψει θέλει)αλλά τεσπα.για αυτό φροντιζω κάθε βράδυ να είναι στην εντέλεια μην τύχει τίποτα απρόοπτο.μου είπε ότι θα το ετοιμάσει αυτός τώρα άντε να δούμε,μετάλλαξη έπαθε άραγε;;

Κορίτσια. Σας γράφω από το μαιευτήριο σπασανε τα νερά στις 12κ κάτι κ τώρα είμαι στο δωμάτιο γιατί έχω μόνο ψιλοπονακια.θα τα πούμε εφόσον γεννησω φιλία σε ολες

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο Αννια μου... τι καλα!!!! Με το καλο να γεννησεις και να κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλιτσα!! Φιλια!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τι τελεια νεα! Με το καλό Αννια μου!!!!!!

Η μικρη μου εχει πολύ μπουκωμα, τις βαζω φυσιολογικο ορο αλλα τιποτα δεν καταφέρνω.Δοκίμασα και το οτριζαλίν και πάλι δεν εβγαλε τίποτα. Δεν της αρέσει και καθόλου και χτυπιέται.

Απο τις 9 το βράδυ δεν εχει λερώσει πάνα ενω εχει φάει 3 φορές, ειναι λογικό;;;

Αλεκα σε βλεπωω πουρνω πουρνω τι εγινε απο τα μπουζουκια γυρναμε?

εχθες ξεραθηκα στον υπνο... κοιμηθηκα λιγο μετα τις 11 και στις 1 ταισε ο νικος. Οπότε στρην δευτερη βαρδυα η μουν πιο ξεκουραστη και ειπα μη χασω και την κουβεντουλα μας;)
Τι τελεια νεα! Με το καλό Αννια μου!!!!!!

Η μικρη μου εχει πολύ μπουκωμα, τις βαζω φυσιολογικο ορο αλλα τιποτα δεν καταφέρνω.Δοκίμασα και το οτριζαλίν και πάλι δεν εβγαλε τίποτα. Δεν της αρέσει και καθόλου και χτυπιέται.

Απο τις 9 το βράδυ δεν εχει λερώσει πάνα ενω εχει φάει 3 φορές, ειναι λογικό;;;

τι μπουκωμα Ινακι μου??? Ρουθουνιζει απλως ή εχει μπουκωμα σα να εχει κρυωσει?? Εγω νομιζω θα εχει λερωσει πανα αλλα δεν το έχεις καταλαβει....συνηθως λερωνουν μετα από γευμα.

Sofia_m χρονια σου πολλα!!να τα εκατοστίσεις και να χαίρεσαι τις μπουμπούδες σου!!!

χρονια πολλα σοφακι μας, να τα εκατοστησεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αχ Αλεκα δεν μπορώ να ξεχωρίσω! Παντως της εβαλα 4 φορές ορό μεσα στο βράδυ και τώρα μου φαίνεται καλύτερα. Οσο για τα τσισακια σιγουρα δεν εκανε, όμως πριν λίγο που την άλλαξα είχε πολύ βρεγμένη πάνα.Μάλλον τα εκανε όλα μαζεμένα!!!

αντε ωραια... αν ήταν ιωσουλα θα το ξεχωριζες γιατι δεν θα μπορουσε να παρει ανασα απο το μπουκωμ οποτε εισαστε οκ

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσάκια καλημέρα και Χρόνια σας Πολλά - Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!

Δεν τα κατάφερα να μπώ καθόλου αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι συνέχεια κολλημένη στο στήθος μου, μάλλον έχει κολικούς πονάει και θέλει την μαμά. Μαζεύει τα ποδαράκια της και έχει αέρια. Και όταν αποκοιμιέται, τότε βρίσκω και εγώ ευκαιρία και κοιμάμαι ότι ώρα και να' ναι. Το βράδυ ξυπνάει πολύ τακτικά ανά 1.5 - 2 ώρες και θέλει να θηλάσει και εννοείται μετά πώς αργεί πολύ να κοιμηθεί. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, τα δικά σας μωράκια θηλάζουν τόσο πολύ; Η δική θηλάζει κανά μισάωρο από τον κάθε μαστό, κοντά μια ώρα στο σύνολο. Δεν με ενοχλεί αλλά είναι φυσιολογικό αυτό; Εντωμεταξύ δεν έχει έρθει και η παιδίατρος ακόμα, την Δευτέρα θα επιστρέψει από το εξωτερικό και δεν ξέρω μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα!!!!

annia επιτελους γεννας και εσυ!!!με το καλο να υποδεχθεις τον γιο σου!

να σας ρωτησω κατι?αποστειρωνω τα μπουκαλια και τα βαζω σε ενα συρταρι του ψυγειου που εχω στρωσει πετσετουλα και η θερμοκρασια ειναι 0 βαθμοι,μηπως δεν κανει τοσο χαμηλη θερμοκρασια?????(πολυ μπελας η αποστειρωση και αγχος αν τα κανω σωστα,μην παθει κατι η μικρη μου:-().

αλλη μια ερωτηση.βραζω νερο το βαζω σε θερμο και της φτιαχνω το γαλα της.αν το νερο απο το θερμο κρυωσει μπορω να φτιαξω το γαλα και να βαλω το μπουκαλι σε θερμαντηρα μπιμπερο??????

Κοριτσάκια καλημέρα και Χρόνια σας Πολλά - Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!

Δεν τα κατάφερα να μπώ καθόλου αυτές τις μέρες γιατί η μικρή είναι συνέχεια κολλημένη στο στήθος μου, μάλλον έχει κολικούς πονάει και θέλει την μαμά. Μαζεύει τα ποδαράκια της και έχει αέρια. Και όταν αποκοιμιέται, τότε βρίσκω και εγώ ευκαιρία και κοιμάμαι ότι ώρα και να' ναι. Το βράδυ ξυπνάει πολύ τακτικά ανά 1.5 - 2 ώρες και θέλει να θηλάσει και εννοείται μετά πώς αργεί πολύ να κοιμηθεί. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, τα δικά σας μωράκια θηλάζουν τόσο πολύ; Η δική θηλάζει κανά μισάωρο από τον κάθε μαστό, κοντά μια ώρα στο σύνολο. Δεν με ενοχλεί αλλά είναι φυσιολογικό αυτό; Εντωμεταξύ δεν έχει έρθει και η παιδίατρος ακόμα, την Δευτέρα θα επιστρέψει από το εξωτερικό και δεν ξέρω μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.

καλη χρονια νατασουλα!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου!σωστα τα κανεις,ο θηλασμος ετσι ειναι ειδικα τον πρωτο καιρο,μαραθωνιος.ανεμποδιστος και απεριοριστος:D.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...