Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεεεεεερα!!!!

πρωτη μερα του χρονου κ πρωτη της δεκαετιας!!!!!! ευχομαι πολλα πολλα ευτυχισμενα χρονια με τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρινακι ειμαι σιγουρη οτι εισαι γουρλου!!!!! ;)

εμεις πηγαμε σε ενα μαγαζι με τρελλη μουσικη!!!! μονο που εμοιαζε με κλαμα μωρου.........:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοψαμε κ την βασιλοπιτα μας, μονο που ακομα ψαχνουμε το φλουρι:lol::lol::lol:!

εμ ολοκληρη πιτα κ να την τρωνε 2 ατομα, τι να κανεις???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσες μου γλυκές ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ να έχουμε!!!

Να είστε πάντα ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας,υγιείς και αυτάρκεις!!

Και όσες ακομα δεν γεννήσατε,ε πού θα πάει,ήρθε το 2010!!!Σειρά σας τώρα!!

oCxsp2.png

εγω παντως κερδισα το φλουρι για τριτη συνεχομενη χρονια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

που εισαστε καλεεεεεεεεεε?

νυσταζω η ερμη! κ αυτα ξεσυγχρονιστηκαν...... απο την μια ειναι καλο , για να τις προλαβαινω κ να μπορω να τις κουμανταρω , αλλα απο την αλλη δεν μου μενει καθολου χρονος:-(

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αχ Σοφια φανταζομαι πως τρεχεις!!

Νυχακια κοβετε εσεις; Εγω δεν προσπαθησα ακομα αλλα λεω να ξεκινησω γιατι γρατζουναει το προσωπακι της!!

ναι απο τηνωρα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα μου είχαν πεί στο μαιευτήριο να αφήσω να σκληρύνουν λίγο, τις πρώτες μέρες είναι πολύ μαλακά. Και η τρελογιατρός κατι τέτοιο είχε πει, αλλα δεν της δίνω σημασία για ευνόητους λόγους :D

Αμα δεν βλέπεις φοβερό νύχι δεν υπάρχει λόγος να το κόψεις!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ ΖΩΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!

κατι ασχετο! ποσες φορες βαζετε ορο? εμενα ρουθουνιζει αρκετα ρε γαμωτο..πρεπει να φταιει και το καλοριφερ... και να σας πω.. εγω βαζω μιση αμπουλιτσα περιπου και την υπολοιπη την πεταω γιατι νομιζω...χαλάει...ο αντρας μου λεει δεν παθαινει τιποτα! Για πειτε κι εσεις γιατι ειναι φλεγον το θεμα

Κρατάει 24 ή 48 ώρες, δεν θυμάμαι...λέει το χαρτάκι με τις οδηγίες, κρίμα είναι να τις πετάς αμέσως. Εμείς βάζουμε 15 λεπτά πριν από κάθε γεύμα!

γεια σας κοριτσομπεμπεδακια..εγω ακομα τιποτα τ απονακια συνεχιζονται οι συσπασεις το βραδυ που ξαπλωνω επισης αλλα τιποτα αλλο ακομα..

φαμ το θηλαστρο το παρελαβες??πως σου φαινετε?

Κουράγιο Άννιααααα!!! Το πήρα και είναι τέλειο!!!!! Εντελώς αθόρυβο και μοιάζει πάρα πολύ η αίσθηση με τον φυσικό θηλασμό!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥ΅ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!!! Γιατί όταν έφτανε η ω΄ρα να βγάλω γάλα δυσανασχετούσα...

ΦΑΜ αν βαζεις το μωρο 10 με 15 λεπτα σε καθε στηθος δεν θα χορταινει και δεν θα παιρνει βαρος.πρεπει ενα γευμα απο καθε μαστο.μετα το 10λεπτο ερχεται το λιπαρο το γαλα,στην αρχη ειναι ζαχαρη και πρωτεινες.

Καλέ ναι!!! Δεν το βάζω για να φάει και να χορτάσει!!! Το βάζω για να δώσω ώθηση στην παραγωγή του γάλατος, γιατί το θήλαστρο ίσως τη μειώνει!!! Τα γευματάκια του (δηλ. τις γευματάρες του) τις τρώει κανονικότατα με μπιμπερό!!!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Τί γλυκιά ευχούλα!!! Βούρκωσα πάλι, αλλά δεν τα έμπηξα!!!!

τελικα θα καταφερουμε να κανουμε οικογενειακα αλλαγη! θα ερθει ο αντρουλης μου κ θα ειμαστε οοοολοι μαζι:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!

κατι εχω παθει κ συγκινουμαι συνεχεια.......

ελενα για την ευχη σου λεω......

Ζήτωωωωω!!!! Πολύ χάρηκα βρε Σοφάκι που κάνατε μαζί αλλαγή!!!! Όσο για το κάτι που έπαθες και συγκινείσαι συνέχεια.....όλες το έχουμε πάθει!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ?????????

Καλη Πρωτοχρονιά να έχουμε μανούλες!!!

Σοφία εσύ τουλάχιστον συγκινείσαι με νορμαλ πράγματα. Εγω το μεσημέρι εβλεπα στην τηλεόραση τις εορταστικά προγράμματα απο προηγούμενα χρόνια...και στο 3 ,2,1 καλή χρονιά έριχνα κλάμα...δεν πάμε καλα!!!

Ναι καλά, εγώ αν σας πω με τί συγκινούμαι δεν θα μου ξαναμιλήσετε!!!!

ειμαι τοσο συγκινημένη που χαζευω τον γιο μου .... απο το απογευμα κλαιω απο χαρα συνέχεια. νιωθω τόσο τυχερή στην ζωη μου που μου δόθηκε αυτο το καταπληκτικό δώρο ζωής!!

Αχου γλυκιά μου!!! Μετά από τόσα που πέρασες, σου άξιζε με το παραπάνω αυτή η ευτυχία!!!!!

Koritsakia mou me to kalo na mas er8ei to 2010! Gemato ugeia, xares kai agaph :)

Emeis baniarisame ta zouzounakia mas, ta valame gia nani kai ka8hsame na xazepsoume tv me ton antrouli mou! Eimaste ligo monaxika alla m'aresei :) Eimai sigourh oti h allagh 8a mas vrei h misokoimhsmenous ston kanape, h na allazoume panes, h me to vuzi sto xeri..alla xalali!

filakia polla se oles kai ta leme tou xronou me to kalo :)

Ίδιες πρωτοχρονιές περάσαμε όλες λίγο πολύ Εβιτάκι!!!!

καλη χρονια να εχουμε κοριτσακια μου...το 2009 δεν άφησε καμια μας παραπονεμενη. Αννια ειμαι σιγουρη ότι και εσυ δεν εχεις παραπονο!

Καναμε μπανιο τα παιδακια μας, ταισαμε, κοιμισαμε και λεμε να κατεβασουμε και ένα κρασακι που εχει φερει ο αντρουλης μου. Αυτος μαλλον θα το κατεβασει γιατι εγω δεν πολυπινω...ας ειναι και καποιος νηφαλιος να ταισει τα ερμα τα ζωντανα...Βεβαια εχω φτιαχτει, μαλακι κλπ!! Ε να μην ειμαστε και μιζεροι, χαχα!!!!

Και εμεις μοναχικα...οικογενειακα που λενε...Είναι η πρωτη πρωτοχρονια στη ζωη μου που είναι στ' αληθεια οικογενειακα...!

Χαρουμενη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια. Ευχαριστω το Θεουλη για όσα μου εχει χαρισει, τον αντρουλη μου που με κανει ευτυχισμενη και ευχαριστω και εσας κοριτσακια για την ωραια παρεα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Καλή χρονιά και σ εσένα γλυκό μας Αλεκάκι!!!

Κοριτσαρες μου ευχομαι σε ολες καλη χρονια με πολυ πολυ χαμογελο και αγαπη.Να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας που εχουν ενα ή και δυο μελη περισσοτερα.Το 09 ηταν μια καλη χρονια αποκτησα το μικρο μου αγορακι και ενα σωρο διαδυκτυακες φιλεναδες.Καλη χρονια

Πόσο συμφωνώ!!!

Καλή μας χρονιά!!! Γεμάτη μωρουδιακά γελάκια!!!!

Χαχαχα!! Ουαααααααααααααα!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Πρρρρρρρρρρρρρ!!! Χαχαχχαχα!!! ΓΚΡΡΡΡΡ!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!

αφιερωμενο στα παιδακια μας!!!!

Άχου τώρα τα έμπηξα κανονικότατα!!! Αχ βρε Αλεκάκι, τό είχα αφιερώσει στον αντρούλη μου όταν ήμαστε ζευγάρι (παράνομο) και τώρα το αφιερώνω στον γιο μας!!! Αχχχχ!!! Σκ@τ@ έγιναν πάλι τα γυαλιά μου!!!

εγω παντως κερδισα το φλουρι για τριτη συνεχομενη χρονια!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άρα πρέπει να κάνεις και τρίτο παιδί!!!!

αχ Σοφια φανταζομαι πως τρεχεις!!

Νυχακια κοβετε εσεις; Εγω δεν προσπαθησα ακομα αλλα λεω να ξεκινησω γιατι γρατζουναει το προσωπακι της!!

Μετά τον μήνα λένε, γιατί στην αρχή είναι τόσο μαλακά που ξεφλουδίζουν μόνα τους, ειδικά μετά το μπάνιο... Ό,τι κι αν λένε όμως το δικό μου μαμούνι καταγρατσουνίζεται από τις πρώτες ημέρες, αλλά που κουράγιο να τα κόψω....ΤΡΕΜΩ!!! Θα δοκιμάσω όμως στον ύπνο του....κάποια στιγμή...

κορισια πρηστηκα κι αλλο σημερα τα νευρα μου,τι θα γινει επιτελους μπεμπη θα βγεις??αυριο το πρωι θα παρω τηλ το γιατρο να μου πει τι ωρα θα περασω να με δει..

φαμ μου θα το παραγγειλω και εγω για καλο και για κακο..αν εχεις τηλ στειλε μου σε παρακαλω..εσυ ποσο το νοικιαζεις??πρεπει να παρω τηλ λες πριν βγω απο το μαιευτηριο καλυτερα ε??

:-D

Διαφημίσεις

Εγω στα δυο μικρα μου αντρακια εχω αφιερωσει του Χατζηγιαννη το πιο πολυ και εννοω καθε λεξουλα.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ.Για τους αντρες τοης ζωης μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορισια πρηστηκα κι αλλο σημερα τα νευρα μου,τι θα γινει επιτελους μπεμπη θα βγεις??αυριο το πρωι θα παρω τηλ το γιατρο να μου πει τι ωρα θα περασω να με δει..

φαμ μου θα το παραγγειλω και εγω για καλο και για κακο..αν εχεις τηλ στειλε μου σε παρακαλω..εσυ ποσο το νοικιαζεις??πρεπει να παρω τηλ λες πριν βγω απο το μαιευτηριο καλυτερα ε??

αννια θα σου δωσουν και διαφημιστικα μεσα στο μαιευτηριο μην αγχωνεσαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα μου είχαν πεί στο μαιευτήριο να αφήσω να σκληρύνουν λίγο, τις πρώτες μέρες είναι πολύ μαλακά. Και η τρελογιατρός κατι τέτοιο είχε πει, αλλα δεν της δίνω σημασία για ευνόητους λόγους :D

Αμα δεν βλέπεις φοβερό νύχι δεν υπάρχει λόγος να το κόψεις!

Ινακι εμενα δεν ειχε γδαρει τη μουριτσα του αλλα εμενα στο στηθος αλλα ο ατιμος ειχε νυχι ειδικα στον αντιχειρα λες και θα επαιζε κιθαρα και του τα εκοψα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελπιζω να μου φερουν γιατι δεν θα γεννησω σε ιδιωτικο και δεν ξερω στα δημοσια φερνουν.?εγω στην μαρια επειδη φοβομουν στην αρχη να της τα κοψω με ψαλιδακι της τα ετρωγα(τα φτυνα βεβαια)..αλλα καλο λενε ειναι μετα το μπανακι που ειναι ακομα πιο μαλακα και στον υπνο..

:-D

γεια σας κοριτσαρες... ειμαι κομματια αλλα χαρουμενη! Σοφακι εσυ θα εισαι πιο κομματια φανταζομαι...

Ινακι μου νυχακια κοβουμε και εμεις γιατιεκτος του ότι βγηκαμε και μεις μαρινακι κιθαριστες. βγηκαμε και χορευταραδες και όλη την ωρα χοροπηδαμε, ακομη και στονυπνο μας. Οπότε όλο γδαρνομασταν.

ΦΑΜ μου τριτο παιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ...Τα δυο παιδακια μου, καλα να ειναι, ειναι παραπανω από όσα νομιζα ότι θα εχω!!!! Και ειμαι και 33 χρονων. Δεν εχω αντοχες για τριτο... δυστυχως!

Μαιρουλα η αμπουλα κραταει ένα 24ωρο.

Τι ελεγε η 'συμπεθερα' στον λαζοπουλο? Αχχχχ δεν οριζζω ποδιααααα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...