Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο 1ο τρίμηνο ξέρω οτι απαγορεύονται ολα ο δικός μου δεν με άφηνε ουτε τα νύχια μου να βάψω αλλα τώρα τελείωσε το πανηγυρι αποτην αλλη φοβάμαι μην κάνω κμια βλακεια στο τελος.Αλλα ρε κοριτσια ειδατε ποτε τη Μενεγακη με μαυρη ριζα ας πουμε? Ας τα αφήσω λιγο ακομα έτσι και αλλιως το φυσικο μου βάφω πάντα μονο μετα το καλοκαιρι που ξεθωριαζει απο τον ηλιο. τι να πω υπομονη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ΄μαι κι εγώώώώώώώ!!!

Μαρίνα μου είναι θέμα γιατρού τελικά (ΚΑΙ) η βαφή...

Αλέκα μου αρέσεις πολύ με το καρέ, είναι και σέξυ και σικ και "μανιτζέβελο"!!!

Ινάκι χθες έβλεπα Grey's και σήμερα όλη μέρα φτιάχναμε ντουλάπες με την μανούλα...χε-χε πλέον τα ρούχα μου είναι στην καινούρια ντουλάπα..τρα-λα-λα!!!! Πάντως να ξέρεις ότι στα διαλείμματα σκεφτόμουν πότε θα μπω στο parents να τσιμπήσω Ινάκι...αν και κάπως ξεθύμανα στο fb!!!!!

Η Σοφία_μ με έχει πάρει χαμπάρι και με πειράζει, αλλά θα έπρεπε να προσέχει μην της κάνω κι αυτής καμιά τσιμπιο-επίθεση!!!!!!

Melsas περαστικά βρε κορίτσι..τί τραβάς κι εσύ στην κατάστασή σου... Ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα. Υπάρχει πάντως και κάτι άλλο τελείως φυσικό : το "θαλασσινό νερό", αλλά δεν ξέρω πόσο δυνατό είναι... Συσκευάζεται σ ένα μπουκάλι που το βάζεις στο ρουθούνι και πιέζεις και μπαίνει το νεράκι μέσα και μαλακώνει, και μετά φυσάς τη μυξούλα...

Evita πώς είναι ο ανηψιός σου???

Στο 1ο τρίμηνο ξέρω οτι απαγορεύονται ολα ο δικός μου δεν με άφηνε ουτε τα νύχια μου να βάψω αλλα τώρα τελείωσε το πανηγυρι αποτην αλλη φοβάμαι μην κάνω κμια βλακεια στο τελος.Αλλα ρε κοριτσια ειδατε ποτε τη Μενεγακη με μαυρη ριζα ας πουμε? Ας τα αφήσω λιγο ακομα έτσι και αλλιως το φυσικο μου βάφω πάντα μονο μετα το καλοκαιρι που ξεθωριαζει απο τον ηλιο. τι να πω υπομονη

Πάντως Μαρίνα αν δεν σε αφήνει τώρα, τότε 100% δεν θα σε αφήσει στον θηλασμό...

κάτι κάνει το θαλασσινό νερό..εγώ πήρα την προηγούμενη φορά που μπούκωσα το physiomer, μπορώ να πώ οτι βοηθησε. Πάντως και τον ευκάλυπτο βρίσκω πολύ καλή ιδέα.

Εγω τελείωσα την έκτη σεζόν του greys σήμερα, πλέον δεν έχω κάτι αλλο να δώ!!! Με πιάνει μανία σε αυτές τις σειρές και βλέπω τα επεισόδια μαζεμένα.

ΦΑΜ κάτσε να δούμε αν θα θηλάσω πρώτα στον γιο μου πολυ λιγο πρώτον δεν είχα γάλα και δεύτερον και σημαντικοτερον εμενα δεν μου αρεσε ρε κοριτσια ο θηλασμος και με περιοριζε πολυ αλλα και σαν πραξη δεν εσκιζα και τα ρουχα μου μου φαινοταν ταλαιπωρια και για μενα και για το μωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ωχ ωχ ...

εδώ πάντως

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24062

η αγλαία λέει οτι κάνει...

ινακι πολυ καλο ψαχτηρι είσαι!!!!;););)

οχι τιποτε αλλο αλλα εχω κλεισει ηδη μια φιλη μου να ερθει για γενικο σουλουπωμα μολις βγω απο το μαιευτηριο!

ασχετο .... το sofaki εχει καιρο να μπει....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Υποτίθεται ότι οι απαγορεύσεις είναι περισσότερες και αυστηρότερες στον θηλασμό από ότι στην εγκυμοσύνη...

Aυτο είναι αλήθεια και απαγορεύονται καποια φαγητα οπως η φαβα και τα κουκια εμενα μου ιχαν πει οχι, οχι θα ετρωγα αλλα λεμε τωρα.

επισης στον θηλασμο συνεχιζεις και παίρνεις τις βίταμίνες της εγκυμοσύνης.Κάποιοι λενε οτι βόηθα να χάσεις και τα κιλα πιο έυκολα αύτο δεν ξέρω το κατα ποσο ισχυει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλήθεια βοηθάει το μαγνήσιο??? Ε τότε να μην το κόψω ποτέ!!!!

Φεύγω λίγο...πάω καναπέ... αν δεν ξαναμπω απόψε πολλά φιλάκια σε όλες και απο μια τσιμπιούλα, να μη ξεχνιόμαστε!!!!

κάπου την είδα στο parents...δεν έχει ενεργοποιήσει μάλλον το λογαριασμό στο parentscafe!!

ε, καπου θα κοβει βολτες!!!!

Υποτίθεται ότι οι απαγορεύσεις είναι περισσότερες και αυστηρότερες στον θηλασμό από ότι στην εγκυμοσύνη...

νομιζα οτι αφορουσαν μονο το φαγητο....:(

τώρα που λέτε για βιταμίνες, παρατήρησα οτι τις 2 τελευταίες εβδομάδες που πίνω και μαγνήσιο τα πάω πολύ καλύτερα με την τουαλέτα!!

τι να σας πω ρε κοριτσια... εγω δοξα το Θεο δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα καθ΄όλη την διαρκεια....

ΦΑΜ καλη ξεκουραση!!!

baJfp2.png

κορίτσια, οι κοπέλες από το Νοέμβρη σήμερα μου είπαν ότι το ΙΑΣΩ μείωσε τιμές... Γλιτωνουμε περιπου 300 ευρώ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...