Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω ειμαστε παλι σιδερωσαμε στρωσαμε και το τραπεζι μας και καθομαστε σαν καλα παιδια.Ντορακι αγορασα ζωνη γιατι μου το ειπε ογιατρος λαστεξ μετα απο 20 μερες γιατι εμποδιζει την κυκλοφορια στο μηρο αλλα την εβαλα μονο 4 μερες και αυτο γιατι δεν εχω καθολου κοιλια ειμαι οπως πριν ενω στον μεγαλο καμια σχεση.

mamageor για την κυτταριτδα λογω εμπειριας θα σου προτεινα 10 ποτηρια νερο την ημερα χυμους και φρουτα οι κρεμες ειδικα του εμποριου δεν νομιζω να κανουν θαυματα και αυτο γιατι η κυτταριτιδα δν ειναι επιφανειακα του δερματος αλλα ειναι και λιγο νωρις ακομα εχεις κατακρατησεις θα φυγει

Φαμουλα μου και εμενα δεν εχουν ερθει ουτε τα Χριστουγεννα ουτε αλλα να πω την αληθεια ουτε εγω θα αφηνα τα παιδια μου να πανε σε καθε ανωμαλου το σπιτι

Ελενα κουραγιο βαστα γερα

Ινακι μου το θελω και εγω το μαγικο ραβδακι για αλλον λογο να μου μηνουν αυτα τα κιλακια μου πανε πολυ δεν θελω παλι να κοκαλιασω ας με δω επιτελους με λιγο κ@@ο ραγαδες δεν εχω καμια αλλα κυτταριτιδα κατι εμεινε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elena εγω εχτες εβγαλα το πρωι 90 ml,αλλα στις αλλες 2 αντλησεις εβγαλα μονο 30ml.σημερα εβγαλα παλι 90 ml μεχρι στιγμης.ποιο θηλαστρο εχεις?????!!

Έχω της Ameda αυτό που έχουν και στο ΙΑΣΩ. Το νοίκιασα για 15 ημέρες 60 Ε (αρκετά θα έλεγα!) αλλά είναι πολύ καλό.

Κουράγιο σε όλες μας μανούλες και Αnnia μου, με το καλό το μωρουλάκι σου!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

..........ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κορίτσια.........

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

που γυρνατε καλε ολες????? ετοιμαζεστε για την βραδινη εξοδο:tongue:?

τελικα θα καταφερουμε να κανουμε οικογενειακα αλλαγη! θα ερθει ο αντρουλης μου κ θα ειμαστε οοοολοι μαζι:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!

κατι εχω παθει κ συγκινουμαι συνεχεια.......

ελενα για την ευχη σου λεω......

baJfp2.png

Καλη Πρωτοχρονιά να έχουμε μανούλες!!!

Σοφία εσύ τουλάχιστον συγκινείσαι με νορμαλ πράγματα. Εγω το μεσημέρι εβλεπα στην τηλεόραση τις εορταστικά προγράμματα απο προηγούμενα χρόνια...και στο 3 ,2,1 καλή χρονιά έριχνα κλάμα...δεν πάμε καλα!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε κορίτσια !!

με υγεία και αγαπημενες τις οικογενειες μας!!

ευχομαι όλη η χρονια να είναι τοσο όμορφη όσο οι στιγμες που βιώνουμε αυτες τις ημέρες!!

ειμαι τοσο συγκινημένη που χαζευω τον γιο μου .... απο το απογευμα κλαιω απο χαρα συνέχεια. νιωθω τόσο τυχερή στην ζωη μου που μου δόθηκε αυτο το καταπληκτικό δώρο ζωής!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 3ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ:lol::lol:

ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..

:-D

Koritsakia mou me to kalo na mas er8ei to 2010! Gemato ugeia, xares kai agaph :)

Emeis baniarisame ta zouzounakia mas, ta valame gia nani kai ka8hsame na xazepsoume tv me ton antrouli mou! Eimaste ligo monaxika alla m'aresei :) Eimai sigourh oti h allagh 8a mas vrei h misokoimhsmenous ston kanape, h na allazoume panes, h me to vuzi sto xeri..alla xalali!

filakia polla se oles kai ta leme tou xronou me to kalo :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

καλη χρονια να εχουμε κοριτσακια μου...το 2009 δεν άφησε καμια μας παραπονεμενη. Αννια ειμαι σιγουρη ότι και εσυ δεν εχεις παραπονο!

Καναμε μπανιο τα παιδακια μας, ταισαμε, κοιμισαμε και λεμε να κατεβασουμε και ένα κρασακι που εχει φερει ο αντρουλης μου. Αυτος μαλλον θα το κατεβασει γιατι εγω δεν πολυπινω...ας ειναι και καποιος νηφαλιος να ταισει τα ερμα τα ζωντανα...Βεβαια εχω φτιαχτει, μαλακι κλπ!! Ε να μην ειμαστε και μιζεροι, χαχα!!!!

Και εμεις μοναχικα...οικογενειακα που λενε...Είναι η πρωτη πρωτοχρονια στη ζωη μου που είναι στ' αληθεια οικογενειακα...!

Χαρουμενη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια. Ευχαριστω το Θεουλη για όσα μου εχει χαρισει, τον αντρουλη μου που με κανει ευτυχισμενη και ευχαριστω και εσας κοριτσακια για την ωραια παρεα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσαρες μου ευχομαι σε ολες καλη χρονια με πολυ πολυ χαμογελο και αγαπη.Να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας που εχουν ενα ή και δυο μελη περισσοτερα.Το 09 ηταν μια καλη χρονια αποκτησα το μικρο μου αγορακι και ενα σωρο διαδυκτυακες φιλεναδες.Καλη χρονια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ηηηηηηη μαρηηηηηηηη!!!!!!! έκανες ποδαρικό!!!!! καλη χρονιαααααααα!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αφιερωμενο στα παιδακια μας!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημεραααααααααααααααααααααααα ναι εκανα ποδαρικο ειμαι η τελευταια και η πρωτη ειμαι πολυ γουρλου μην ανησυχειτε εξακριβωμενο με τον Μητσοτακη ουδε μια σχεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...