Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι ασχετο! ποσες φορες βαζετε ορο? εμενα ρουθουνιζει αρκετα ρε γαμωτο..πρεπει να φταιει και το καλοριφερ... και να σας πω.. εγω βαζω μιση αμπουλιτσα περιπου και την υπολοιπη την πεταω γιατι νομιζω...χαλάει...ο αντρας μου λεει δεν παθαινει τιποτα! Για πειτε κι εσεις γιατι ειναι φλεγον το θεμα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

διαφορετικη ποσοτητα σου βγαζει το θηλαστρο, διαφορετικη το μωρο απο οτι εχω καταλαβει..

Εμας το ωραριο μας τις τελευταιες μερες εχει ως εξης:

1ος θηλασμος 24:00 για ενα μισαωρο με 45 λεπτα.

2ος θηλασμός 03:00 για ενα μισάωρο παλι

3ος θηλασμός 06:00 μεχρι 11:00 μια πιανει στηθος μια αφηνει!!!

4ος θηλασμός 12:30 με 15:00 τα ιδια με τον 3ο!

5ος θηλασμός 18:00 για ενα μισαωρο με 45΄

6ος θηλασμός 21:00 για ενα μισάωρο με 45'.

με λίγα λογια τη μιση μερα την βγαζουμε στο στήθος!!

Δεν παίρνει ο ύπνος το μωράκι σου βρε Inaki? Ο δικός μου κοιμάται στα 8 λεπτά και τα υπόλοιπα 10 περίπου, έχει το στήθος μου για πιπίλα! Γι'αυτό και πεινάει συνέχεια. Στο μόνο που ελπίζω είναι να στρώσει σε λίγες μέρες.

Ώρα για γαλατάκι...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια....γραφω με το ενα χερι γιατι εχω τον βεντουζα στο αλλο...Διαβασα κατιπουλεγατε για τον θηλασμο....εμενα ειναι μονιμα στο στηθος δεν κοιμαται κατω μονος του παρα μονο τωρα πουανακαλυψα την ξαπλωτη σταση τον εχω στο κρεβατι και κοιμαται και ξυπναει αναλογα δεν εχει ωραριο στανταρ...δηλ.ανα 1 η 2 η 3ωρες..

ενα εχω να πω...ειναι πολυδυσκολο ειδικα εαν εχεις τοσο φαγανα μωρο που θελειτοσο το στηθος αλλα το παλευω κοριτσακια...το βραδυ που κοιμομαστε λιγακι ειμαστε πολυ καλυτερα πια κι εγωεχω δυναμεις...ομως η ανταμοιβη μου ειναι οταντον χαζευω...λιωνω μιλαμε ...γελαει κανε γκριματσες απιστευτες...Κατα τααλλαευχομαι οταν σαρσαντησει να αποκτησειενα καλυτερο προγραμμα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσομπεμπεδακια..εγω ακομα τιποτα τ απονακια συνεχιζονται οι συσπασεις το βραδυ που ξαπλωνω επισης αλλα τιποτα αλλο ακομα..

φαμ το θηλαστρο το παρελαβες??πως σου φαινετε?

:-D

mamageor η καλυτερη κρεμα για την κυτταριτιδα ειναι της clarins το lift minceur αλλα ειναι αρκετα ακριβη(εγω την επαιρνα απο τα αφορολογητα 32 ευρω).αλλα αξιζει τα λεφτα της.

ΦΑΜ αν βαζεις το μωρο 10 με 15 λεπτα σε καθε στηθος δεν θα χορταινει και δεν θα παιρνει βαρος.πρεπει ενα γευμα απο καθε μαστο.μετα το 10λεπτο ερχεται το λιπαρο το γαλα,στην αρχη ειναι ζαχαρη και πρωτεινες.

angie μου νωρις ειναι ακομα για να επανελθεις,κανε υπομονη.

elena εγω εχτες εβγαλα το πρωι 90 ml,αλλα στις αλλες 2 αντλησεις εβγαλα μονο 30ml.σημερα εβγαλα παλι 90 ml μεχρι στιγμης.ποιο θηλαστρο εχεις?????

οταν βγηκα απο το νοσοκομειο και ζυγιστηκα ειχα χασει μονο 4 κιλα και φρικαρα,σημερα ξαναζυγιστηκα και εχασα αλλα 4 επιτελους!

το κοριτσακι μου σημερα εκανε εμετο ....ακομα και απο την μυτη εβγαλε το καημενουλη:-(:-(:-(,και ειχε ενα υφος τοσο δυστηχισμενο.....την λυπηθηκα.παντως κοριτσια δεν την εχω σπιτι ουτε 2 μερες και γεμισε κιολας το καλαθι με τα απλυτα της.ε ρε γλεντια!!!!!

Καλημέρα ....

Πέρασα ένα βράδυ αρκετά δύσκολο! Όπως σας είπα έβγαζα το γαλατάκι μου με το θήλαστρο αλλά μετά την χθεσινή επίσκεψη του γιατρού, είπα να το θηλάζω. Με αποτέλεσμα κάθε 1 ώρα το πολύ, ο μικρούλης μου να θέλει να φάει (έτρωγε από το ένα ζιζάκι μου και τον έπερνε ο ύπνος) και φυσικά πάνω που έπερνε εμένα ο ύπνος, να ξυπνάω.....:( Τελικά στις 9 το πρωί του έδωσα συμπλήρωμα και κοιμήθηκα μέχρι τις 12 :P.

Βρε μανούλες που θηλάζετε, τι πρόγραμμα έχετε εσείς?

Πόσο γάλα βγάζετε περίπου? (αν το έχετε μετρήσει με το θήλαστρο). Μέχρι εχθές είχα 90 ml παραγωγή :rolleyes:! Και είναι φυσικό το ένα ζιζάκι μου να έχει περισσότερο γάλα?

Ω,ναι Έλενα,το ένα έχει περισσότερο απο το άλλο.....Εγώ του δίνω κάθε 1,5 με 2 ώρες και τη νύχτα ξαπλώνω στο πλάϊ και τον ξαπλώνω δίπλα μου...Μόλις γκρινιάξει του δίνω ζιζάκι και ρουφάει του καλού καιρού!!Κοιμάται.Μετά αυτό θα πεινάσει ξανά...Μόλις γκρινιάξει ξανα το άλλο ζιζάκι...ξανατρώει...και έτσι μπορώ και κοιμάμαι κι εγώ σαν άνθρωπος...Μη νομίζεις,κι αυτά,και που κοιμούνται καλό τους κάνει!!Μιά κοπέλλα μου είπε,οτι φαίνεται και απο τις πάνες που λερώνουν...Τώρα βλέπεις και καταλαβαίνεις κι απο εκεί αν έχουν φάει..

Ε,δε μπορείς να είσαι και τη νύχτα κάθε μία ώρα στάνταρ απήκο,μη τρελλαθούμε κι όλας,έχεις κι άλλο παιδάκι που σ'έχει ανάγκη!!Άσε που μετά η μέρα δεν παλεύεται με τίποτα...

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

κατι ασχετο! ποσες φορες βαζετε ορο? εμενα ρουθουνιζει αρκετα ρε γαμωτο..πρεπει να φταιει και το καλοριφερ... και να σας πω.. εγω βαζω μιση αμπουλιτσα περιπου και την υπολοιπη την πεταω γιατι νομιζω...χαλάει...ο αντρας μου λεει δεν παθαινει τιποτα! Για πειτε κι εσεις γιατι ειναι φλεγον το θεμα

και εμενα ρουθουνίζει ρε γαμώτο, και πίστευα οτι εχει κρυολογήσει ή οτι τον κόλλησα εγω (φοραω μασκα συνεχώς αλλα ο βήχας επιμένει)

Διαφημίσεις

....κι εμένα ο μικρούλης έχει αναγωγές,αλλα μου'πε η παιδίατρος οτι επειδή της μανούλας το γαλατάκι είναι πιό αραιό,γι'αυτό τους ανεβαίνει πιό εύκολα...

Σχετικά με τα θήλαστρα,κορίτσια κι εγώ ξέρω οτι όσο το δυνατόν γίνεται,είναι καλό να τα αποφεύγουμε....Το πρωϊ είναι φυσικό να βγάζεις περισσότερο γάλα αφού τη νύχτα δεν κάνεις τόσες αντλήσεις όσες και την ημέρα!!

Με την κοιλουμποκατάσταση εγώ έχω απογοητευτεί!!Νιώθω πως ότι κι αν κάνω δεν με σώζει τίποτα...Η κοιλιά μου κρέμεται σαν την άδεια σακκούλα του μανάβη!(τη χάρτινη που τσαλακώνεται κι όλας)!!

Στην αρχή ήταν πιό σφυχτή...καθώς αδειάζει όμως,μέρα με τη μέρα χαλαρώνει όλο και περισσότερο...Μονάχα μιά κοιλιοπλαστική θα με σώσει!!

Το λαστέξ μου είχε παεί κι εμένα ο γυναικολόγος μου οτι δεν βοηθάει παρα μόνο στο να βλέπουμε την κοιλιά μαζεμένη...ενώ στην ουσία μόλις το βγάζεις ξανακρεμάει...Σημασία έχει να δέσει ο "ιστός" απο μόνος του λέει...Γυμναστική δε μπορώ να κάνω ακόμη λόγω καισσαρικής,οπότε για την ώρα απλά το "τρώω.."

Όσο για τα άπλυτα......αχχχχχχχχχχχχχχ...........αν δεν είναι γαλατάκια,θα είναι γουλίτσες...αν δεν είναι γουλίτσες,θα είναι τσισάκια ,κι αν δεν είναι του μικρού τσισάκια θα είναι του μεγάλου κακάκια η φρουτόκρεμες η φαγητό.....η δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....

Δεν προλαβαίνω τα πλυντήρια!!!ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

Επεξεργάστηκαν by bebe-q

ποσο σας ζηλευω μανουλες που τα μωρα σας θηλαζουν!!!!!!!εμενα αρνειται πεισματικα!μα δεν θελει με τιποτα,κανει 2-3 θηλαστικες κινησεις και κλαιει η τραβαει το κεφαλι της.:-(:-(:-(:-(

και εμενα ρουθουνίζει ρε γαμώτο, και πίστευα οτι εχει κρυολογήσει ή οτι τον κόλλησα εγω (φοραω μασκα συνεχώς αλλα ο βήχας επιμένει)

Μας έχει πεί η παιδίατρος οτι το ρουθούνισμα και το φτάρνισμα είναι φυσιολογικό στα νεογέννητα λόγω της υγρασίας που κρατάνε απο το αμνιακό υγρό...Θα περάσει μόνο του..

Σχετικά με τα βότανα που έλεγα,εννοείται δεν σου βάζουν ότι θέλουν αυτοί μέσα για το μωρό,απλά υπάρχει μιά ειδική "φόρμα" με χαμομήλι,τήλιο,γλυκάνισο κτλ που το δίνουν μόνο για μωρά με κολικούς απλά δεν θυμάμαι τι άλλο έχει μέσα για να σας πώ...Πάντως αυτοί στα καταστήματα το γνωρίζουν αυτό το ρόφημα...Σίγουρα το ξέρει και ο παιδίατρος...

Και εννοείται οτι πρίν δώσουμε οτιδήποτε στο μωράκι τον ρωτάμε!!

ποσο σας ζηλευω μανουλες που τα μωρα σας θηλαζουν!!!!!!!εμενα αρνειται πεισματικα!μα δεν θελει με τιποτα,κανει 2-3 θηλαστικες κινησεις και κλαιει η τραβαει το κεφαλι της.:-(:-(:-(:-(

Αχ,Σοφάκι μου...το ίδιο πέρσα κι εγώ πέρισυ με τον μεγάλο μου....Δεν πειράζει,αν έχεις γαλατάκι βγάζε της με το θήλαστρο όσο έχεις,έστω να πιεί αυτό...κανα δυό μήνες εγώ τους έβγαλα έτσι...δεν είναι κι άσχημα...

χρονια πολλα !!!! καλη χρονια με τα μωρακια μας γερα!!!!!!!

εχω στεναχωρηθει σημερα γιατι ενω ο αντρας μου ειχε ρεπο σημερα, τον πηραν πριν απο λιγο τηλ. οτι πρεπει να ανεβει στην μοναδα γιατι εχει υπηρεσια κ δεν τον ειχαν ενημερωσει:-(.. κ θα γυρισει αυριο.... κ θα κανουμε μονες μας αλλαγη.,... κ εγω που φανταζομουν οτι θα ημασταν οικογενειακα οι 4 μας:-(:sad::-(:sad:.....

για την αποστειρωση , ξερω οτι κρατανε 3 ωρες στον αποστειρωτη κ 24 στο ψυγειο. εγω αποστειρωνω, τυλιγω καθε ενα ξεχωριστα με πετσετα κ τα βαζω στο ψυγειο. αποστειρωνω καθε φορα απο 4-6 μπιμπερο συν τα του θηλαστρου, βραζω κ νερο κ αποθηκευω κ αυτο στο ψυγειο κ οταν ειναι να φαμε, βγαζω μπιμπερο , βαζω νερο , ζεσταινω στον θερμαντηρα κ μαμ!!!! ειναι πολυ γρηγορος τροπος ετσι , ιδιως την νυχτα! με το δικο μου γαλα , απλα το βγαζω, το φυλαω στο ψυγειο κ το ζεσταινω στον θερμαντηρα...

συμπεθερε χρονια πολλα!!!! αλεκα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

ελενα εγω με το θηλαστρο βγαζω 100-150 κ απο το ενα εχω περισσοτερο. απο οτι μου ειχε πει η παιδιατρος ειναι φυσικο...

angie εγω πηρα το λιποπαντυ. με ζαλισαν γνωστες που το ειχαν παρει κ ηταν ευχαριστημενες. δεν ξερω αν κανει δουλεια αλλα αισθανομαι υπεροχα:D! το βγαζεις μονο στον υπνο...

για τους κολικους (ξεκινησαν εδω κ 3 βραδια, βαρβαρη ωρα 2-5:sad:) μας ειπε η παιδιατρος ζεστο μπανακι εκεινη την ωρα , χαμομηλι (μου ειπε της μιλουπα) κ μια φρεσκοσιδερομενη , ζεστη πετσετα στην κοιλιτσα. κ αν δεν πιασουν αυτα τοτε μου εδωσε τις σταγονες...

ινακι για τις ραγαδες εγω βαζω την simulcium, αλλα δεν ξερω τι θα κανει η κακομοιρα με τοσες που εχω..

για κυτταριτιδα ειναι καλο της clarins που λενε τα κοριτσια αλλα κ το plasticity του dior....

mamageor εγω τους καθαριζω την μυτουλα με ορο γυρω 2-3 φορες την ημερα. βαζω στην καθε μια περιπου μια αμπουλιτσα την φορα , γυρναω μπρουμυτα το μωρο κ μετα της καθαριζω την μυτη με το otrizalin.

sofaki μην παραπονιεσαι!!!! εγω βαζω ενα την ημερα!

αυτα!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...