Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ....

Πέρασα ένα βράδυ αρκετά δύσκολο! Όπως σας είπα έβγαζα το γαλατάκι μου με το θήλαστρο αλλά μετά την χθεσινή επίσκεψη του γιατρού, είπα να το θηλάζω. Με αποτέλεσμα κάθε 1 ώρα το πολύ, ο μικρούλης μου να θέλει να φάει (έτρωγε από το ένα ζιζάκι μου και τον έπερνε ο ύπνος) και φυσικά πάνω που έπερνε εμένα ο ύπνος, να ξυπνάω.....:( Τελικά στις 9 το πρωί του έδωσα συμπλήρωμα και κοιμήθηκα μέχρι τις 12 :P.

Βρε μανούλες που θηλάζετε, τι πρόγραμμα έχετε εσείς?

Πόσο γάλα βγάζετε περίπου? (αν το έχετε μετρήσει με το θήλαστρο). Μέχρι εχθές είχα 90 ml παραγωγή :rolleyes:! Και είναι φυσικό το ένα ζιζάκι μου να έχει περισσότερο γάλα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

κορίτσια, να ρωτησω : εσεις πήρατε και φοράτε μετα την γέννα λαστεξ? και αν ναι, το φοράτε όλη μέρα κα όλη νύχτα? που βοηθάει να φοράμε? (αν βοηθάει κάπου δηλαδη). εγω που δεν έχω παρει ακόμη λετε να μην φύγει ποτε η κοιλιά? και τι αλλο χρειάζεται να κανω για να ξαναμπει πισω στην θεση της η κοιλια και να μην κρεμμάσει? εχετε καμια συμβουλή? καμια κρεμούλα που είναι δοκιμασμένη?

αντζι μου ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα πηρα λαστεξ και μια χαρα τα παω...Λενε ότι το λαστεξ κανει τους μυες να αδρανουν.

Η κοιλια θα φυγει α)όταν χασεις τα παραπανω κιλα, β)Όταν περασουν 9 μηνες, όσο έκανες και για να 'ανοιξεις'. Παρ΄όλα αυτα, μετα το τριμηνο θα δεις μεγαλη διαφορα. Λιγη υπομονη, μη μοιασεις σε εμενα .... έχω φαει τα λυσσακα μου λεμε!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευχαριστώ ΦΑΜούλα μου!

Αλλά... με τα άλατα τι γίνεται? Δε μένουν καθόλου πάνω στο μπιμπερό? και βάζω και εμφιαλωμένο στον αποστειρωτή για να μην έχει άλατα, αλλά πάλι κάτι μένει... :(

Μία φορά την εβδομάδα βάζεις στον αποστειρωτή ξύδι λευκό και νερό (50-50) και τον λειτουργείς. Μετά τον ξαναλειτουργεις με σκέτο νερό (να φύγει η ξυδίλα) και τσουυυυυπ : πάνε τα άλατα!!!! Τα μπιμπερό δεν πιάνουν άλατα γιατί τ απλένεις πριν τα αποστειρώσεις!

Πριν λίγο έφυγε η παιδίατρος. Κάτι που δεν ήξερα: καλό το θήλαστρο γιατί ξέρεις πόσο τρώει το μωρό, αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάει το γάλα :!:. Μου είπε λοιπόν να τον θηλάζω όποτε το ζητάει το φασολάκι μου (κάθε 1 με 1 1/2 ώρα, δηλαδή ο β#$ος έξω όλη μέρα!!!!) και μέχρι 15 λεπτά από το κάθε στήθος.

Όσο για το γάλα μπορεί να μείνει μέχρι 2 ώρες εκτός ψυγείου και 24 εντός. Αυτά.

Η παιδίατρος δεν σε λυπάται??? Κι εμένα μου είπε όχι μόνο θήλαστρο, αλλά όχι όποτε το ζητάει να τον βάζω στο στήθος γιατί χαθήκαμε...θα πήγαινα τουαλέτα με τον χοντρούλη στο βυζί!!!!!! Μία φορά την ημέρα μου είπε (10-15 στο κάθε στήθος)...εγώ τον βάζω μία φορά στις 2-3 ημέρες γιατί ξαναμανα-ματώνουν οι θηλές και ΔΕΝ αντέχω!!!

Φαμουλα αντε να μη σε πω που κοροδεβεις(επιτηδες το γραφω ετσι) ολη τηνωρα κανεις δεν ειναι ασφαλτος πρεπει να μας το κοπανας συνεχως?

Γειά σου Μαρινάκι με την γραμματική σου!!!! Είμαι κοροδιάρα!!!!!

καλε βαριεμαι που ειστε? Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεε να σας τα πουμε.

Αγιος Βασιιιλης ερχεταιιιι και δεν μας καταδεχετααααι αααααπο απο τη Καισαριαααα της αρχο της αρχοντισσας κυριας.Και του χρονουυυυυυυυυ

Επιτέλους κάποιος μου τα είπε!!! Βρε παιδί μου ούτε ένα παιδάκι δεν ήρθε να μας τα πει σήμερα!!!

καλημέρα και Χρονια Πολλα!!

εμεις εχουμε μαλλον αρχίσει και ενοχλούμαστε απο κολικούς (νωρίς δεν είναι? είμαστε 2 εβδ. & 2 ημερών).. δειχνει να ποναει ωρες ωρεςς και διπλώνει τα ποδαράκια του μπροστά στην κοιλιά. αυτό δεν είναι? κολικοι? και ποσο κρατάνε? υπαρχει κατι να του δίνω εκτός απο κιντερτε? μου ειπαν για κατι σταγονίτες, ξερετε κάτι?

Εμένα η παιδίατρος είναι εναντίον σταγόνων και άλλων σκευασμάτων....στα δύσκολα συστήνει ζεστές κομπρεσούλες και χαμομηλάκ 30 ml (Από αυτό που πίνουμε εμείς αλλά με νερό ναέχει βράσει 5 λεπτά). Ρώτα τη δική σου παιδίατρο πριν δώσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο μπεμπάκι!!!

καλημερα και χρονια πολλα κοριτσαρεες. Εμεις φτου φτου εχουμε ηρεμησει. Εχθες κοψαμε και τουρτιτσα του μπαμπουλη μου που ειχε γεννεθλια και ειχαμε κοσμο σπιτι. Ουφ... κουραση!

Το μωρακι μου το κοιμιζω μπρουμυτα και ηρεμησα...ουτε πονακια καταλαβαινει ετσι, ουτε τιποτα. Βεβαια το εβαλα μολις σαραντησε γιατι φοβομουν πιο πριν. Τωρα αλλαζει πλευρο με το κεφαλακι οπότε νομιζω ειμαστε ΟΚ.

Υδρατμους απο μπιμπερο και εγω τους αφηνω, δεν πειραζει.

Αντζι οι κολικοι ειναι ανεξηγητοι πόνοι, που εχει το απιδι καθημερινα και κλαιει και συνηθως ειναι την ιδια ωρα πχ το βραδυ.Τα υπόλοιπα ειναι τα πονακια που λεμε και που και αυτα ειναι ενοχλητικα. Κιντερτε του δινω και εγω γιατι εχει δυσκοιλιοτητα. Από 50 μλ δυο φορες την ημερα. Κατα τα αλλα μην ξεχνατε να βραζετε το νερο πολυ ωρα. Εχει σημασια!

Περιμενω τη νταντουλα σημερα να της δωσω τελευταιες οδηγιες. Το εχω ένα αγχος αλλα φαινεται πολυ καλη. Για να δουμε!

Αλεκάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την νταντά!!! Άγχος κι αυτό, ε???

Καλημέρα κι απο εμάς κοριτσάκια μου!!

Καλέ,γιατί βάζετε τον αποστειρωτη οπως είναι στο ψυγειο??Το ψυγείο αυτή τη δουλειά κάνει συντηρεί!!Μη μου πείτε οτι βάζετε και το έπιπλο που ακουμπάει επάνω ο αποστειρωτής μέσα στο ψυγείο!!(χιχιχι)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!! :P

Ας μην υπερβάλλουμε τόσο βρε παιδιά,αποστείρωση,μέσα στο ψυγείο τα μπιμπερο,(εγώ πήρα απο το jumbo εκείνο το τελαράκι που τα βάζεις μέσα για να μην ακουμπανε όπου να'ναι) και είναι μιά χαρά!

Κολικούς,ευτυχώς ακόμη δεν έχουμε κάνει,απ'όσο ξέρω όταν 40ντίζει τους έχει...

Αλλα εξίσου καλό είναι αν πάτε σε κατάστημα με βότανα,ένα καλό μείγμα με κάτι διάφορα και γλυκάνισο (ξέρουν αυτοί) και ηρεμεί μιά χαρά το μωράκι...(το έδινα στον Γιωργάκο μου)

Τώρα αν το παιδάκι έχει δυσκοιλιότητα,φταίνε τα ξένα γάλατα συνήθως...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός από τα βότανα - δεν μπορεί ο πωλητής του καταστήματος να ξέρει καλύτερα από τον παιδίατρο!!!! όσο για τη μαρίνα άστη να βάλει στο ψυγείο ότι θέλει....είναι ακόμη μαστουρωμένη από τα περίεργα που εισέπνεε στην εγκυμοσύνη!!! Μπουχαχαχαχα!!!!

Καλημέρα !!!!!!!

Εμείς από πονάκια δύο μέρες τώρα,δεν έχω παράπονο....έχουμε μπόλικα....

Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά. Τώρα θα φτιάξω βασιλόπιτα-τσουρέκι με λευκή σοκολάτα και κάστανο. Εγινα μάνα τώρα και έχω οικογενειακές υποχρεώσεις !!!

Καλή χρονιά να έχουμε ιντερνετικές μου φιλεναδίτσες με όλα τα καλά και υγεία πάνω απ'όλα για τα μωράκια μας και τις οικογένειές μας .

Σοφού μας κολάζεις!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ....

Πέρασα ένα βράδυ αρκετά δύσκολο! Όπως σας είπα έβγαζα το γαλατάκι μου με το θήλαστρο αλλά μετά την χθεσινή επίσκεψη του γιατρού, είπα να το θηλάζω. Με αποτέλεσμα κάθε 1 ώρα το πολύ, ο μικρούλης μου να θέλει να φάει (έτρωγε από το ένα ζιζάκι μου και τον έπερνε ο ύπνος) και φυσικά πάνω που έπερνε εμένα ο ύπνος, να ξυπνάω.....:( Τελικά στις 9 το πρωί του έδωσα συμπλήρωμα και κοιμήθηκα μέχρι τις 12 :P.

Πόσο γάλα βγάζετε περίπου? (αν το έχετε μετρήσει με το θήλαστρο). Μέχρι εχθές είχα 90 ml παραγωγή :rolleyes:! Και είναι φυσικό το ένα ζιζάκι μου να έχει περισσότερο γάλα?

Είδες ταλαιπωρία??? Είπαμε πρώτα έρχεται το μωρό, αλλά πρέπει κι εμε΄ςι να είμαστε καλά να τα φροντίζουμε!!! Κι εμένα το δεξί βγάζει πάντα πιο πολύ!!! Περίεργο, ε???

Διαφημίσεις

Καλημέρα ....

διαφορετικη ποσοτητα σου βγαζει το θηλαστρο, διαφορετικη το μωρο απο οτι εχω καταλαβει..

Εμας το ωραριο μας τις τελευταιες μερες εχει ως εξης:

1ος θηλασμος 24:00 για ενα μισαωρο με 45 λεπτα.

2ος θηλασμός 03:00 για ενα μισάωρο παλι

3ος θηλασμός 06:00 μεχρι 11:00 μια πιανει στηθος μια αφηνει!!!

4ος θηλασμός 12:30 με 15:00 τα ιδια με τον 3ο!

5ος θηλασμός 18:00 για ενα μισαωρο με 45΄

6ος θηλασμός 21:00 για ενα μισάωρο με 45'.

με λίγα λογια τη μιση μερα την βγαζουμε στο στήθος!!

αντζι μου ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα πηρα λαστεξ και μια χαρα τα παω...Λενε ότι το λαστεξ κανει τους μυες να αδρανουν.

Η κοιλια θα φυγει α)όταν χασεις τα παραπανω κιλα, β)Όταν περασουν 9 μηνες, όσο έκανες και για να 'ανοιξεις'. Παρ΄όλα αυτα, μετα το τριμηνο θα δεις μεγαλη διαφορα. Λιγη υπομονη, μη μοιασεις σε εμενα .... έχω φαει τα λυσσακα μου λεμε!!

αλεκα μου, εγω μεσα στην ατυχία μου (διαβήτης κύησης) τράβηξα πολυ πείνα και δεν πήρα πολλα κιλα ευτυχώς (πήρα περίπου 10 και τα 7 εχουν φύγει) οποτε εχω αλλα 3 συν 3-4 που είχα παραπάνω απο πριν μεινω εγκυος και ελπίζω να χάσω. αλλα η κοιλια με αγχώνει. ρωτάω λοιοπον μην τυχω΄ν και πρεπει να κανω κατι απο τωρα που ειναι αρχή και δεν το κάνω και το μετανιώσω μετα. ή μήπως να βαλω καμια κρέμα? πριν φύγω απο το μαιευτήριο ήρθε μια τύπισα και μου πουλούσε κατι κρέμες - λες να εκανα μ..α που δεν τις πήρα?

κορίτσια, να ρωτησω : εσεις πήρατε και φοράτε μετα την γέννα λαστεξ? και αν ναι, το φοράτε όλη μέρα κα όλη νύχτα? που βοηθάει να φοράμε? (αν βοηθάει κάπου δηλαδη). εγω που δεν έχω παρει ακόμη λετε να μην φύγει ποτε η κοιλιά? και τι αλλο χρειάζεται να κανω για να ξαναμπει πισω στην θεση της η κοιλια και να μην κρεμμάσει? εχετε καμια συμβουλή? καμια κρεμούλα που είναι δοκιμασμένη?

Εγώ Άντζι μου πήρα το ΟΚ από τον γυναικολόγο (κάποιοι δεν θέλουν) και το ξεκίνησα όταν ο μπέμπης ήταν 10 ημερών (δεν άντεχα πριν καμία πίεση πάνω στην κοιλίτσα). Στην αρχή το έβγαζα τα βράδυα, αλλά τώρα το συνήθισα και το βοράω συνέχεια! Τώρα αν κάνει δουλειά, δεν ξέρω πάντως με κάνει να νιώθω καλύτερα επειδή με μαζεύει!!!

ΥΓ έχω αρχίσει και γράφω σαν την Μαρίνα...χωρίς σημεία στίξης!!!! :lol::lol::lol: Είναι πιο εύκολο όμως!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Πώς είστε παραμονή της καινούριας χρονιάς?

Εμένα η μικρή μου τώρα κοιμάται μετά από 60 ml της μαμάς και 60 ml ξένο...

Εγώ λαστέξ δεν πήρα,παρόλο που ο γιατρός μου είπε ότι θα με βοηθήσει στο να μη νιώθω την κοιλιά μου να κρέμεται.Όμως η κοιλιά μου έχει μαζέψει πολύ και έχουν φύγει και 10 κιλά της εγκυμοσύνης,μου μένουν 4-5 ακόμα και μετά δίαιτα-ή μάλλον σωστή διατροφή-για να φύγουν και τα υπόλοιπα που είχα από πριν...

oCxsp2.png

Marina οι πιπίλες κρατούν αρκετό καιρό, απλώς κάποια στιγμή "θολώνουν" από τα πολλά βρασίματα, αλλά έτσι κι αλλιώς τις αλλάζω αρκετά συχνά...

Αν κρατάς τα μπουκάλια στον αποστειρωτή, όταν ανοίξεις να πάρεις 1 από αυτά υποτίθεται χαλάει η αποστείρωση, ενώ στο ψυγείο κρατάει για κανένα 24ωρο, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Δεν σημαίνει ότι θα αρρωστήσει οπωσδήποτε το μωράκι σου αν δεν τα κάνεις όλα αυτα. Υπάρχει όμως μεγαλύτερος κίνδυνος και σίγουρα έτσι το προστατεύεις από στομαχικές-εντερικές διαταραχές :-)

Σχετικά με το λαστέξ, δεν είχα βάλει ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη, ούτε τώρα. Βασικά με απέτρεψε ο γιατρός για τυς λόγους που αναφέρθηκαν. Πάντως, μια χαρά επανήλθα στην πρώτη εγκυμοσύνη και ελπίζω να γίνει το ίδιο τώρα, αν και ήδη βλέπω μεγάλη βελτίωση και δεν έχω κάνει ούτε ραγάδες. :-)

Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει με το θήλαστρο. Την προηγούμενη φορά το χρησιμοποιούσα συνέχεια, αλλά στους 4 μήνες γάλα γιοκ... Τωρα δεν έχω προλάβει να βγάλω καθόλου (έτσι για να μετρήσω και πόσο γάλα έχω), γιατί είναι συνέχεια από πάνω η άλλη μου κόρη και δεν με αφήνει σε ησυχία :-). Μόλις την στείλουμε πάλι παιδικό σταθμό (από Δευτέρα), σκοπεύω να βγάλω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

όσο για τη μαρίνα άστη να βάλει στο ψυγείο ότι θέλει....είναι ακόμη μαστουρωμένη από τα περίεργα που εισέπνεε στην εγκυμοσύνη!!! Μπουχαχαχαχα!!!!?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλεκα μου, εγω μεσα στην ατυχία μου (διαβήτης κύησης) τράβηξα πολυ πείνα και δεν πήρα πολλα κιλα ευτυχώς (πήρα περίπου 10 και τα 7 εχουν φύγει) οποτε εχω αλλα 3 συν 3-4 που είχα παραπάνω απο πριν μεινω εγκυος και ελπίζω να χάσω. αλλα η κοιλια με αγχώνει. ρωτάω λοιοπον μην τυχω΄ν και πρεπει να κανω κατι απο τωρα που ειναι αρχή και δεν το κάνω και το μετανιώσω μετα. ή μήπως να βαλω καμια κρέμα? πριν φύγω απο το μαιευτήριο ήρθε μια τύπισα και μου πουλούσε κατι κρέμες - λες να εκανα μ..α που δεν τις πήρα?

όχι βρε... αφου δεν εχεις κιλα θα φυγει η κοιλια πολυ γρηγορα, αλλα δωσε της και εσυ λιγο χρονο...

Εχει να κανει και με το σωματοτυπο. Αν ειχες απο πριν λιγο κοιλιτσα, κανε κοιλιακο παραπανω. αν δεν παιρνεις γενικα στην κοιλια, μη σε αγχωνει καθολου.

Ειδικα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη το σωμα επανερχεται πληρως.

κρεμες εγω εβαζα γενικα πριν την εγκυμοσυνη αλλα τωρα βαριεμαι... πάντως μαζευει και η δικη μου τεραστια κοιλια :P

Οι κρεμες ειναι καλες για αυτες που εκαναν ραγαδες...να τις βαλετε όσο πιο νωρις γινεται για να φυγουν οι ρημαδες... να πανε αλλου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και μια επαναληψη στο ονομα της κρέμας για τις ραγάδες περικαλώ!!!!

εμενα τα κιλά δεν φεύγουν απο μόνα τους, στα -7,5 ημουν οταν βρήκα...στα -8 ειμαι τώρα.....

πρεπει να κάνω δίαιτα η τουλαχιστον να αρχισω να κανω βόλτες με το καρότσι!!

Φοράω ακόμα τα ρούχα εγκυμοσύνης και τα παπούτσια μου συνεχίζουν να με στενεύουν

ρε Αλεκα ποια κρεμα ειναι καλη για κυτταριτιδα?? Γιατι καλα τα κιλα χανονται αλλα αυτη η ρουφ@@@!@α η κυτταριτιδα εχει μπαστακωθει!
εσυ θα ξερεις καλα ότι ειναι θεμα διατροφης και οργανισμου πιο πολυ...;) παρ΄όλα αυτα εγω ξεχωριζω τις εξης: body shape & ody firming (clarins), cellofin απο φαρμακεια γιατι δε θυμαμαι τη μαρκα, sculpt up (loreal). Οι πρωτες δυο ειναι ακριβες η δευτερη μετρια και η τριτη φτηνη.
και μια επαναληψη στο ονομα της κρέμας για τις ραγάδες περικαλώ!!!!

εμενα τα κιλά δεν φεύγουν απο μόνα τους, στα -7,5 ημουν οταν βρήκα...στα -8 ειμαι τώρα.....

πρεπει να κάνω δίαιτα η τουλαχιστον να αρχισω να κανω βόλτες με το καρότσι!!

Φοράω ακόμα τα ρούχα εγκυμοσύνης και τα παπούτσια μου συνεχίζουν να με στενεύουν

Ραγαδες εγω προτεινω τη σελοφιν που εγραψα παραπανω. Ινακι μου τα κιλα δε φευγουν από μονα τους σε κανεναν, δυστυχως. Αυτες που πηραν πολλα, εγω δηλαδη, ειναι φυσιολογικο να χανουν και πιο πολλα γιατι δεν ηταν όλα κιλα φαγητου αλλα και κατακρατηση, ορμονικα κλπ.

Παντως εγω ειμαι στην διαιτα. Γυμναστικη από τελη Γεναρη και μετα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...