Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν λίγο έφυγε η παιδίατρος. Κάτι που δεν ήξερα: καλό το θήλαστρο γιατί ξέρεις πόσο τρώει το μωρό, αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάει το γάλα :!:. Μου είπε λοιπόν να τον θηλάζω όποτε το ζητάει το φασολάκι μου (κάθε 1 με 1 1/2 ώρα, δηλαδή ο β#$ος έξω όλη μέρα!!!!) και μέχρι 15 λεπτά από το κάθε στήθος.

Όσο για το γάλα μπορεί να μείνει μέχρι 2 ώρες εκτός ψυγείου και 24 εντός. Αυτά.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου χαθηκα σημερα ειχα παει βολτουλα ολομοναχη εκανα και τα ψωνια μου στον Πειραια και ειμαι ετοιμη.Το βραδυ εφαγα μια ταλαιπωρια με τον μικρο δεν κομοταν με τιποτα απο τις 11 μεχρι τις 2.30 παλευαμε και τελικα κοιμηθηκα εγω στο διθεσιο και αυτος στο ρηλαξ μεχρι τις 6.00

[sIGPIC][/sIGPIC]

annia μου, δεν θυμάμαι λεπτομέριες για το τι σου εχει πει ο γιατρός σου αλλα θα σου πω για την δική μου περίπτωση που πήγα στο ΙΑΣΟ (οδηγώντας) για να κανω το καθιερωμένο NST και χωρίς καμία ένδειξη!! και βρέθηκα σε 4.5 ώρες να έχω τον γιο μου αγκαλιά. έκανα κανονικά την εξέταση ρουτίνας, και μόλις είχε ερθει ο γιατρός ναμε χαιρετήσει για να φύγω παρατήρησε μια σύσπαση μεγάλης διάρκειας. με ρώτησε αν είχα αλλη τετοιου είδους κα του είπα αλλη μια το προηγούμενο βράδυ. με εξετάζει επιτόπου και είχα 6 εκατ. διαστολή!! και οπως ήμουν με βάζει κατευθείαν και ξεκινάμε ωδίνες και τέτοια!! ασε σου λεω, επαθα σοκ, δεν το πιστευε ο αντρας μου που ισα πρόλαβα και τον πήρα τηλ. και του λεω ελα γρήγορα γενναω!!

απο οτι ξερω τους υδρατμους δεν τους σκουπιζουμε γιατι παει η αποστειρωση αλατα δεν μενουν γιατι μετα απο καθε χρηση εννοειτ οτι τα πλενουμε και μετα αποστειρωση.Τα αποστειρομενα πανε ψυγειο μαζι με τον αποστειρωτη κατι το οποιο το εμαθα οτν εγινε ο ημητρης 1 ετους μεχρι τοτε τα αφηνα εξω μαζι με τον αποστειρωτη και Δοξα τω Θεο δεν επαθε τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ Μαρινάκι!!!

εννοείται ότι τα πλένω βρε (αν και μόνο για τσαγάκι τα χρησιμοποιώ) αλλά είδα σήμερα σε ένα μπιμπερό μόνο (3 βάζω στον αποστειρωτή) άλατα λες και δεν είχε πλυθεί. Δηλ, στο ψυγείο δεν τα βάζουμε κλειστα τα μπιμπερό? ανοιχτά τα αφήνουμε? γιατί αν τα βάζουμε κλειστά, τι γίνονται οι υδρατμοί? οεο???

ρε μανία μ' αυτούς τους υδρατμούς!!!!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοκονες μου βλεπω ολες κανουμε νανι.Μελινακι μαζι με τον αποστειρωτη τα βαζεις οπως ειναι ετσι μου εχουν πει αλλα σου ξανλεω οτι σοτν Δημητρη δεν το εκανα και δεν εγινε και τιποτα μην τρελαινεσαι δεν ειναι απο ζαχαρη τα μωρακια μας μην φτασεις σε ακρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλε βαριεμαι που ειστε? Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεε να σας τα πουμε.

Αγιος Βασιιιλης ερχεταιιιι και δεν μας καταδεχετααααι αααααπο απο τη Καισαριαααα της αρχο της αρχοντισσας κυριας.Και του χρονουυυυυυυυυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα και Χρονια Πολλα!!

εμεις εχουμε μαλλον αρχίσει και ενοχλούμαστε απο κολικούς (νωρίς δεν είναι? είμαστε 2 εβδ. & 2 ημερών).. δειχνει να ποναει ωρες ωρεςς και διπλώνει τα ποδαράκια του μπροστά στην κοιλιά. αυτό δεν είναι? κολικοι? και ποσο κρατάνε? υπαρχει κατι να του δίνω εκτός απο κιντερτε? μου ειπαν για κατι σταγονίτες, ξερετε κάτι?

καλημερα και χρονια πολλα κοριτσαρεες. Εμεις φτου φτου εχουμε ηρεμησει. Εχθες κοψαμε και τουρτιτσα του μπαμπουλη μου που ειχε γεννεθλια και ειχαμε κοσμο σπιτι. Ουφ... κουραση!

Το μωρακι μου το κοιμιζω μπρουμυτα και ηρεμησα...ουτε πονακια καταλαβαινει ετσι, ουτε τιποτα. Βεβαια το εβαλα μολις σαραντησε γιατι φοβομουν πιο πριν. Τωρα αλλαζει πλευρο με το κεφαλακι οπότε νομιζω ειμαστε ΟΚ.

Υδρατμους απο μπιμπερο και εγω τους αφηνω, δεν πειραζει.

Αντζι οι κολικοι ειναι ανεξηγητοι πόνοι, που εχει το απιδι καθημερινα και κλαιει και συνηθως ειναι την ιδια ωρα πχ το βραδυ.Τα υπόλοιπα ειναι τα πονακια που λεμε και που και αυτα ειναι ενοχλητικα. Κιντερτε του δινω και εγω γιατι εχει δυσκοιλιοτητα. Από 50 μλ δυο φορες την ημερα. Κατα τα αλλα μην ξεχνατε να βραζετε το νερο πολυ ωρα. Εχει σημασια!

Περιμενω τη νταντουλα σημερα να της δωσω τελευταιες οδηγιες. Το εχω ένα αγχος αλλα φαινεται πολυ καλη. Για να δουμε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμάς κοριτσάκια μου!!

Καλέ,γιατί βάζετε τον αποστειρωτη οπως είναι στο ψυγειο??Το ψυγείο αυτή τη δουλειά κάνει συντηρεί!!Μη μου πείτε οτι βάζετε και το έπιπλο που ακουμπάει επάνω ο αποστειρωτής μέσα στο ψυγείο!!(χιχιχι)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!! :P

Ας μην υπερβάλλουμε τόσο βρε παιδιά,αποστείρωση,μέσα στο ψυγείο τα μπιμπερο,(εγώ πήρα απο το jumbo εκείνο το τελαράκι που τα βάζεις μέσα για να μην ακουμπανε όπου να'ναι) και είναι μιά χαρά!

Κολικούς,ευτυχώς ακόμη δεν έχουμε κάνει,απ'όσο ξέρω όταν 40ντίζει τους έχει...

Αλλα εξίσου καλό είναι αν πάτε σε κατάστημα με βότανα,ένα καλό μείγμα με κάτι διάφορα και γλυκάνισο (ξέρουν αυτοί) και ηρεμεί μιά χαρά το μωράκι...(το έδινα στον Γιωργάκο μου)

Τώρα αν το παιδάκι έχει δυσκοιλιότητα,φταίνε τα ξένα γάλατα συνήθως...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Καλημέρα !!!!!!!

Εμείς από πονάκια δύο μέρες τώρα,δεν έχω παράπονο....έχουμε μπόλικα....

Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά. Τώρα θα φτιάξω βασιλόπιτα-τσουρέκι με λευκή σοκολάτα και κάστανο. Εγινα μάνα τώρα και έχω οικογενειακές υποχρεώσεις !!!

Καλή χρονιά να έχουμε ιντερνετικές μου φιλεναδίτσες με όλα τα καλά και υγεία πάνω απ'όλα για τα μωράκια μας και τις οικογένειές μας .

Καλημέρα κι απο εμάς κοριτσάκια μου!!

Καλέ,γιατί βάζετε τον αποστειρωτη οπως είναι στο ψυγειο??Το ψυγείο αυτή τη δουλειά κάνει συντηρεί!!Μη μου πείτε οτι βάζετε και το έπιπλο που ακουμπάει επάνω ο αποστειρωτής μέσα στο ψυγείο!!(χιχιχι)ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!! :P

Ας μην υπερβάλλουμε τόσο βρε παιδιά,αποστείρωση,μέσα στο ψυγείο τα μπιμπερο,(εγώ πήρα απο το jumbo εκείνο το τελαράκι που τα βάζεις μέσα για να μην ακουμπανε όπου να'ναι) και είναι μιά χαρά!

Κολικούς,ευτυχώς ακόμη δεν έχουμε κάνει,απ'όσο ξέρω όταν 40ντίζει τους έχει...

Αλλα εξίσου καλό είναι αν πάτε σε κατάστημα με βότανα,ένα καλό μείγμα με κάτι διάφορα και γλυκάνισο (ξέρουν αυτοί) και ηρεμεί μιά χαρά το μωράκι...(το έδινα στον Γιωργάκο μου)

Τώρα αν το παιδάκι έχει δυσκοιλιότητα,φταίνε τα ξένα γάλατα συνήθως...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Εμάς μας έχει πει η παιδίατρος να χρησιμοποιήσουμε τον αποστειρωτή μετα τους 3 μήνες. Μέχρι τότε θα βράζουμε τα πάντα επι 10 λεπτά σε κατσαρόλα. Μετά ψυγείο για μέχρι 24 ώρες, μέσα σε τάπερ όπου έχουμε στρώσει γάζες αποστειρωμένες. Είναι λίγο κουραστικό, αλλά εμείς το τηρήσαμε κ την προηγούμενη φορά, το τηρούμε και τώρα...

Πάντως ο αποστειρωτής στο ψυγείο, μου φαίνεται υπερβολή... Αφού ο ίδιος αποστειρώνει μόλις μπει σε λειτουργία...:confused:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εμάς μας έχει πει η παιδίατρος να χρησιμοποιήσουμε τον αποστειρωτή μετα τους 3 μήνες. Μέχρι τότε θα βράζουμε τα πάντα επι 10 λεπτά σε κατσαρόλα. Μετά ψυγείο για μέχρι 24 ώρες, μέσα σε τάπερ όπου έχουμε στρώσει γάζες αποστειρωμένες. Είναι λίγο κουραστικό, αλλά εμείς το τηρήσαμε κ την προηγούμενη φορά, το τηρούμε και τώρα...

Πάντως ο αποστειρωτής στο ψυγείο, μου φαίνεται υπερβολή... Αφού ο ίδιος αποστειρώνει μόλις μπει σε λειτουργία...:confused:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Κοριτσια και ομως το εχω ακουσει αντι να τα βαλεις σε ταπερ το βαζεις οπως ειναι εγω δεν τα εχω βαλει ποτε τα αφηνω εξω μεσα στον αποστειρωτη.Ειχα μια γνωστη που τυλαγε τα μπιμερο ξεχωριστα με γαζες της το ειχε πει ο παιδιατρος εγω κοριτσακια μου δεν αντεχω ολο αυτο το νταβαντουρι αποστειρωνω βεβαια συνεχως αλλα ως εκει τιποτα αλλο ουτε ψυγια ουτε γαζες εσι εκανα και στον Δημητρη και ολα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...