Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα με ξεχασατε..κλαψ:-(

θελω να ρωτησω και εγω κατι..θελω να νοικιασω θηλαστρο οταν γεννησω για καλο και για κακο.αλλα δεν ξερω ποιο..:rolleyes:η κουνιαδα μου ειχε νοικιασει ενα πολυ καλο αν δεν κανω λαθος ειναι το λακτινα της μεντελα..αλλα αυτη το νοικιασε μεσα απο το ιασω απο οπου και γεννησε..εγω απο που θα το νοικιασω..και εκτος αυτου θελω ενα αρκετα καλο που να βγαζει καλα το γαλα..α και τι τιμες παιζουν??αυτα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aleca μου ειπαν οτι εγω της μετεδωσα την λοιμωξη,την ειχε απο την ωρα που γεννηθηκε αλλα αλλες λεπτομερειες δεν ξερω.

άκου πραγματα.. τελικα καποια κοπέλα που ειχε πει κατι αναλογο η θεια της (δεν θυμαμαι ποια) δικιο ειχε... και εμεις κοροιδευαμε...

Η Αγγελική τις δύο πρώτες ημέρες ήθελε να τα κάνει όλα εκείνη: αγκαλιές, τάισμα, άλλαγμα, πλύσιμο... εντωμεταξύ μένει και η μαμά μου μαζί μας και έχει αναλάβει εκείνη τον μικρούλη για να μην πολυασχολούμαι εγώ. Τώρα έχει ηρεμίσει κάπως. Κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το να ασχολείται μαζί του. Έχουμε όμως και μερικά κουλά, όπως να θέλει να της βάλουμε το λαδάκι του, να κάνει μπανάκι με το αφρόλουτρό του και το σημερινό, να πιεί το γάλα της από το μπιμπερό του! Τον είδε σαν παιχνιδάκι και όπως όλα τα παιχνιδάκια - νομίζω - κάποια στιγμή θα αρχίσει να το βαριέται. Άλλα πάντως είναι πολύ προσεκτική και ακούει σε κάθε παρατήρηση που θα της κάνουμε σχετικά με τον αδελφούλη της.!
Ωχ την καυμενουλα...περναει το ζορι της και εκεινη. Και εγω στην αρχη ειχα τυψεις. Ο Αγγελος δεν εκδηλωσε ποτε ζηλια αλλα μαραζωνα που τον ειχα κλεισμενο μεσα στο σπιτι. Και πόσο ποια να παιξουμε? Τον πρωτο καιρό ετρεχε να βοηθησει και ο δικος μου. Οπότε σκεφτηκα να τον κανω να το βαρεθει ωστε να με αφησει στην ησυχια μου, χωρις όμως να ζηλεψει. Οπότε σε καθε ταισμα, αλλαγη πάνας τον φωναζα... φερε μου το ενα, φερε μου το άλλο... πόσο να αντεξει?? Σε δυο μερες άκουγε το μωρο να κλαιει και εξαφανιζοταν. Μετα,μου έκανε κατι ξαφνικες αγαπες...Για αυτο, όταν εκλαιγε ο μπεμεπης φωναζαδηθεν 'άσε με μπεμπακο, ειμαι με τον Αγγελο τωρα, μετα εσυ'. Χαρα ο Αγγελος... του περασαν και οι ξαφνικες αγαπες. τελευταιο που εκανα και κανω ειναι όταν κλαιει ο μικρος ή όταν φωναζει ο Αγγελος, φωναζω και καλα και στους δυο... Αυτο βοηθησε τον Αγγελο να δεθει με το μικρουλη. Νομιζει ότι αυτοι οι δυο ειναι μια ομαδα και εγω ο 'εχθρος'.

Υπομονη, μετα τον μηνα, όλα επανερχονται. Ο δικος μου τουλαχιστον στο 20ημερο ήταν μια χαρα. καμια ενδειξη ζηλιας, και επιστροφη στην παλια καλη συμπεριφορα του.

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό γιατί χτες μου φάνηκε ότι η τομή είχε πρηστεί και νόμιζα ότι θα πεθάνω και όλο το απόγευμα έκλαιγα...

Τελικά ο άνθρωπος μου είπε ότι δημιουργείται καινούριος ιστός από κάτω και είναι λογικό να έχει γίνει έτσι η τομή...

μμμ.... δεν γινεται σε όλες... σε εμενα γινεται βεβαια. εχει να κανει με το δερμα. Περιμενε κανα διμηνο για να ειναι ΟΚ η τομη και κανα εξαμηνο για να μην το νιωθεις μουδιασμενο. Εμενα η τομη τωρα εκλεισε τελειως... γιατι ειμαι και 'αθλητρια' (από την τρεχαλα που ριχνω.

θελω να ρωτησω και εγω κατι..θελω να νοικιασω θηλαστρο οταν γεννησω για καλο και για κακο.αλλα δεν ξερω ποιο..:rolleyes:η κουνιαδα μου ειχε νοικιασει ενα πολυ καλο αν δεν κανω λαθος ειναι το λακτινα της μεντελα..αλλα αυτη το νοικιασε μεσα απο το ιασω απο οπου και γεννησε..εγω απο που θα το νοικιασω..και εκτος αυτου θελω ενα αρκετα καλο που να βγαζει καλα το γαλα..α και τι τιμες παιζουν??αυτα..

Δε σε ξεχασαμε Αννια μου, το όνομα μας ξεχασαμς από το τρεξιμο.... Εισαι η τελευταια της παρεουλας, ετσι δεν ειναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΝΑΙ ΑΛΕΚΑΚΙ,ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ..ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ??ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ..ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΛΕΝΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΤΓΡΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ??

Διαφημίσεις

αχ αννια μου τι γλυκο.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

doraki, sofia_m και felinidoc σας ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες-συμβουλές σας... ήταν πολύ χρήσιμες!!!

felinidoc μου, εδώ και 8 ημέρες τρώει αποκλειστικά δικό μου γάλα. νωρίτερα έπινε συνολικά 100μλ περίπου ξένο την ημέρα μέχρι να βελτιωθεί η παραγωγή μου. χθες του έδωσα ξένο γιατί είδα κι έπαθα!!! αλλά από εκείνη την ώρα είμαστε μια χαρά, δόξα το Θεό!!! τρώει κανένα 20λεπτο και κοιμάται περίπου 2,5-3 ώρες. οπότε χορταίνει, σωστά? να δούμε πώς θα πάει και σήμερα η μέρα...

doraki μου, κι εγώ κάπου το είχα διαβάσει για τα αποστειρωμένα στο ψυγείο, αλλά έχω μια απορία. με τους υδρατμούς που μένουν στο μπουκάλι τι γίνεται? φοβάμαι μη μείνουν άλατα...

και πάλι σας ευχαριστώ!!!

annia μου, υπομονή!!! πλησιάζει η μέρα του θηλασμού!!! :)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ..ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΛΕΝΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΤΓΡΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ??

annia μου, δεν θυμάμαι λεπτομέριες για το τι σου εχει πει ο γιατρός σου αλλα θα σου πω για την δική μου περίπτωση που πήγα στο ΙΑΣΟ (οδηγώντας) για να κανω το καθιερωμένο NST και χωρίς καμία ένδειξη!! και βρέθηκα σε 4.5 ώρες να έχω τον γιο μου αγκαλιά. έκανα κανονικά την εξέταση ρουτίνας, και μόλις είχε ερθει ο γιατρός ναμε χαιρετήσει για να φύγω παρατήρησε μια σύσπαση μεγάλης διάρκειας. με ρώτησε αν είχα αλλη τετοιου είδους κα του είπα αλλη μια το προηγούμενο βράδυ. με εξετάζει επιτόπου και είχα 6 εκατ. διαστολή!! και οπως ήμουν με βάζει κατευθείαν και ξεκινάμε ωδίνες και τέτοια!! ασε σου λεω, επαθα σοκ, δεν το πιστευε ο αντρας μου που ισα πρόλαβα και τον πήρα τηλ. και του λεω ελα γρήγορα γενναω!!

ΑΦΟΥ ΑΛΕΚΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..:lol:
ναι ... το ειχα δει και εγω αυτο το όνειρο στον αγγελο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :P

Όπως σας είπα όλα καλά πήγανε με την γέννα. Το άσχημο ήταν πως πέτρωσε το στήθος μου

Ελενα...για το πετρωμα εγω έμπαινα στο ντούς κι έκανα μαλάξεις με πολύ ζεστό νερό και μετά κατευθείαν τον μικρό επάνω......

καλημέρα μανουλίτσες!!!

bebe-q και sofaki1978 να σκέφτεστε θετικά! οι περιπέτειες τέλειωσαν, τώρα θα πάνε όλα καλά!

λοιπόν, θέλω οδηγίες χρήσης!!!

Μην ανχώνεσαι καλή μου,κατ'αρχήν αν θηλάζεις αποκλειστικά,δεν χρειάζεσαι θήλαστρο,γιατί πολύ απλά το στήθος σου θα παράγει σιγά σιγά ακριβώς ΜΟΝΟ οσο τρώει το μωράκι σου...

Γιατί να βασσανίζεσαι με το θήλαστρο???

Sofaki bebe-q περασμενα ξεχασμενα. Ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που λαχταρησατε με τα μωρα σας!

Εμεις καλα ειμαστε, χτες πηγαμε την πρωτη μας βολτα με το καροτσι (ειχαμε παει κι αλλες 2 με το μαρσιπο). Σημερα ειναι συνεχεια στο στηθος. Εχω και μια απορια. οταν την πρωτοβαζω δειχνει να καταπινει με μανια (κανει γκλου γκλου) μετα απο καποια λεπτα ομως κανει πολυ πιο ηρεμες κινησεις κ δεν καταλαβαινω αν καταπινει.Υπαρχει περιπτωση απλα να πιπιλαει;

Ευχαριστούμε,ελπίζουμε κι εμείς το ίδιο....

Κι εμένα που λές,το ίδιο κάνει,αλλα νομίζω οτι αυτό το κάνουν στην αρχή επειδή πεινάνε πολύ και απλά μετά ηρεμούν...το άσχημο θα είναι να κοιμάται επάνω σου....αφού νιώθεις έστω και οτι πιπιλάει,μην ανησυχείς...

Εγώ νοίκιασα μιά ζυγαριά σήμερα,λόγω αμφιβολιών...Ευτυχώς έχουμε πάρει βάρος...Οπότε μπορώ να είμαι ήσυχη...Αν ανησυχείς κι εσύ,δεν έχεις παρα να το ζυγίζεις...1 φορά την εβδομάδα...πρέπει να παίρνουν το φυσιολογικό περίπου 200 με 250 gr ....Κουράγιο..

1. ναι εκτός από το μοτοράκι φυσικά

2 το γαλα διατηρείται στο ψυγείο 2-3 μέρες σίγουρα και κατάψυξη 1 μήνα... έξω δεν το αφήνομε ποτέ!

3 Αν το βγάλεις και το δώσεις είναι ζεστό, αν το έχεις στο ψυγείο τότε το ζεσταίνεις σε μπαιν μαρί

4 φυσικά το αδειάζεις από το δοχείο σ΄λλεξης σε μπιμπερό Το δοχείο της μεντελα παίρνει θηλές chicco ή και της μεδελα αν έχεις πανω το αλλιώς το βάζεις σε δικό σου μπιμπερό αποστειρωμένο...

5 Αν περισσέψει μπορείς μία φορά να το βάλεις στο ψυγείο και να το ξαναζεστανεις στο επόμενο γέυμα και να το δώσεις. Ποτέ πάνω από μία φορά και Μονο στο επόμενο γεύμα.

6 ναι

Τα πατατάκια δεν φταίνε απλά δεν έχεις πολύ γάλα γιατί του δίνεις και ξένο οπότε ο μικρός δεν έβρισκε αρκετό γάλα. Καλύτερα να του δίνεις σε κάθε γεύμα πρώτα στήθος και μετά συμπλήρωμα...

Όλα ωραία τα λές felinidoc....

Μόνο που θα συνιστούσα αντι να δίνει συμπλήρωμα,καλύτερα να κάνει συχνότερους θηλασμούς...αυτό θα βοηθήσει να παράγει σιγά σιγά το στήθος το ανάλογο γάλα για τις ανάγκες του μωρού!!

Κι εγώ σάυτή τη φάση είμαι...

Επειδή με όσα περάσαμε το μωράκι έμαθε πιπίλα,και κοιμάται επάνω μου,απλά το θηλάζω συχνότερα ωστε να τρώει αυτό που πρέπει...και τη νύχτα το ξαπλώνω δίπλα μου,οπότε μόλις γκρινιάξει του δίνω το στήθος και περνάμε εμείς καλά κι αυτό καλύτερα!! :)

Sofaki μου τι πέρασες κι εσύ....Τέλος καλό,όλα καλά όμως!!!Τώρα με τη μικρούλα,υπομονή!!

Θα έλεγα και σ'εσένα το ίδιο...δίνε της απο λίγο,όσο πιό συχνά μπορείς!!Αν δεν κόψεις το ξένο,στο τέλος θα σου μειωθεί το γάλα σου και απλά θα πίνει μόνο ξένο...Με το θήλαστρο αν έχεις σκοπό να το συνεχίσεις έτσι,μόνο με νοσοκομειακό θα κάνεις δουλειά,αλλα αυτό το για πόσο δεν στο εγγυαμαι...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Symphony, Medela

Νοσοκομειακό θήλαστρο διατίθεται μόνο για ενοικίαση.

Το symphony είναι θήλαστρο νέας γενιάς, κάνει άντληση 2 φάσεων, στην αρχή γρήγορες θηλαστικές κινήσεις (120 το λεπτό) με μικρή ένταση για να διεγείρει το αντανακλαστικό της καθόδου του γάλακτος και στη συνέχεια δουλεύει με 60-78 θηλαστικές κινήσεις το λεπτό και ανάλογα μεταβαλλόμενη ένταση. Είναι πιο γρήγορο, άνετο και αποτελεσματικό από το lactina.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μονή ή/και διπλή άντληση.

Kατάλληλο για καθημερινή άντληση όλων των γευμάτων (όταν το μωρό είναι πρόωρο ή νοσηλεύεται) και μακροχρόνια χρήση. Επίσης κατάλληλο για εργαζόμενες μητέρες αν και μεγάλο σε όγκο (περίπου 3 κιλά)

Lactina, Medela

Νοσοκομειακό θήλαστρο, διατίθεται μόνο για ενοικίαση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μονή ή/και διπλή άντληση.

Kατάλληλο για καθημερινή άντληση όλων των γευμάτων (όταν το μωρό είναι πρόωρο ή νοσηλεύεται) και μακροχρόνια χρήση. Επίσης κατάλληλο για εργαζόμενες μητέρες αν και μεγάλο σε όγκο (περίπου 2 κιλά)

Τα βρίσκετε στην εταιρεία:

klinikum (Καϊκονίδης) και τα στοιχεία τους είναι

Κεντρικό(Θεσσαλονίκη) : Νάτσινα 25, . Τηλ. & Fax: 2310 316011, 315200

Υποκατάστημα (Αθήνα): Αερ. Παπαναστασίου 6 (κοντά στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο), ώρες 8.00-16.00-Δε-Πα. Τηλ & Fax: 210 74.70.417, 74.85.752

Ελπίζω να σε βοήθησα....Δές τα εδώ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862&page=2

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Έγραφα από το μεσημέρι και πριν λίγο που κατάφερα να τελειώσω το μήνυμα τα έχασα όλα!!!! ΟΥ ΡΕ!!!!

Τέλοσπάντων, αρκεί που τώρα είστε όλες καλά μετά από τόσες περιπέτειες (ίκτερους, Η1Ν1 κλπ) κοριτσάρες μου γλυκιές!!

μαρίνα για τα χαλιά του σπιτιού έχετε άλλο αποσμητικό, ή χρησιμοποίείτε του αυτοκινήτου???:lol::lol::lol::lol:

Μελσας είχα απαντήσει κι εγώ αναλυτικά, αλλά με κάλυψαν οι απαντήσεις των άλλων κοριτσιών!!!

Εβιτάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!! Περαστικά σε όλη τη γλυκούλα οικογένεια!!!

Σοφάκι1978 να σου ζήσει η μπεμπούλα και όχι: ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!! Καλώσήρθες ξανά στο παρεάκι!!!!! Μα ςέλειψες!

Άννια μου εγώ αύριο παραλαμβάνω το symphony της medela, οπότε θα σας πω εντυπώσεις. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα το mini-electric Της ίδιας εταιρείας και βγάζω μεν, μου έχει σπάσει τα νεύρα δε....Αργεί και κάνει και θόρυβο..περιμένω αύριο το επαγγελματικό να δω καλύτερες μέρες...λένε ότι είναι το καλύτερο...παρεπιτόντως μπήκα σε λίστα αναμονής για να το πάρω γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο, αλλά ευτυχώς περίμενα μόνο 3 ημέρες. Κόστος: ?60 το μήνα να νοικιάσεις το μηχάνημα, αλλά πρέπει να αγοράσεις τα χωνιά (λογικό αφου θα ακουμπούν στο στήθος σου) το διπλό ?35 και το μονό ?20.

Φιλάκια πολλά

Μελσας είχα απαντήσει κι εγώ αναλυτικά, αλλά με κάλυψαν οι απαντήσεις των άλλων κοριτσιών!!!

Ευχαριστώ ΦΑΜούλα μου!

Αλλά... με τα άλατα τι γίνεται? Δε μένουν καθόλου πάνω στο μπιμπερό? και βάζω και εμφιαλωμένο στον αποστειρωτή για να μην έχει άλατα, αλλά πάλι κάτι μένει... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...