Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Βebeq εισαι μια ηρωίδα, δεν το συζητώ! Τι πακέτο ήταν αυτό κοριτσάκι μου;;;;

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε καλύτερα, το πρόβλημα μου συνεχίζει να είναι ο ύπνος της Άννας και όχι του μπέμπη, η ¨Αννα ξυπνάει πιο συχνά αλλά σήμερα κοιμήθηκαμε την μισή νύχτα στο διπλό και την μισή στο κρεβάτι της Άννας αλλά τουλάχιστον κοιμηθήκαμε...

Εντωμεταξύ το απίστευτο γέλιο ηταν προχθες το βραδυ:

Κατα το ξημέρωμα (βλεπε 5...) είμαστε οι 3 μας στο διπλό, ο μπέμπης στην καλαθούνα δίπλα και σφίγγεται για να χ$%^$&ι αλλα δεν τα καταφέρνει και βγάζει τις γνωστές φωνούλες... Εγω προσπαθώ να κοιμηθώ και ο Μικ επίσης, ξαφνικά η Άννα αρχίζει και μιμείται τις φωνές του μικρού "Οοοοοοο" 'Αααααααα" καλά πεθάναμε στο γέλιο και οι 3....

Απίστευτο...γέλασα πολύ!!!χαχαχααχχα!!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

με θυμαστε εμενα καθολου????????χαθηκα τελειως κοριτσακια μου αλλα ειχαμε περιπετειες με την μικρη.γεννησα στις 20 του μηνα μετα απο 12 ωρες πονων (χωρις επισκληριδιο παρακαλω) το κοριτσακι μου στην 41η εβδομαδα με βαρος 3.090.δυστηχως την 3η μερα μου την πηραν γιατι ανεβασε ικτερο.ο ικτερος κατεβηκε την αλλη μερα αλλα μετα απο καποια συμπτωματα που ειχε η μικρη ανακαλυψαν οτι ειχε λοιμωξη και δεν μπορουσε να συγχρονισει φαγητο και αναπνοη,επεφτε ο κορεσμος της.εγω βγηκα παραμονη χριστουγεννων και περασα μαυρες γιορτες πραγματικα,ειχα ριξει ενα κλαμα αλλο πραγμα.ευτυχως ολα πηγαν καλα και χτες την πηραμε σπιτι :D:D:D:D:D.

αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι δεν θελει καθολου να θηλασει.ουτε τις 2 πρωτες μερες που την ειχα στο δωματιο ουτε και τωρα που ειμαστε σπιτι:-(:-(:-(.και εχω πολυ γαλα γαμωτο,το βγαζω με θηλαστρο αλλα για ποσο ακομα θα εχω γαλα??????εχω απελπιστει......

να ρωτησω και τις πιο εμπειρες κατι.το μωρο εφαγε στις 9 το βραδυ 60ml γαλα και ξυπνησε ξανα(η μαλλον την ξυπνησα)στις 3 και εφαγε αλλα 60.δεν ειναι πολλες οι ωρες απο 9 μεχρι 3??καλα εκανα και την ξυπνησα η να την αφηνω να ξυπναει μονη της????και απο τις 3 το βραδυ εφαγε ξανα στις 9 το πρωι 100 ml δικο μου γαλα.ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?????

Καλημέρα! :P

Όπως σας είπα όλα καλά πήγανε με την γέννα. Το άσχημο ήταν πως πέτρωσε το στήθος μου κι αυτή τη φορά και ο μικρούλης μου, μου πλήγωσε τις θηλές, με αποτέλεσμα να πονάω αρκετά. Έτσι βγάζω το γάλα με το θήλαστρο και του το δίνω, μέχρι να ηρεμίσουν τα ζιζάκια κου. Είναι βέβαια και καλό και άσχημο.

Σήμερα θα έρθει και η παιδίατρος. Γεννήθηκε 3100γρ, βγήκαμε 3070γρ. και μέσα σε 2 μέρες έχει πάει 3350γρ! Νομίζω πως είναι μια χαρούλα.

Κλαίει.... ώρα για αγκαλίτσες....:P

Sofaki1978 η μικρούλα σου πρέπει να έχει συνηθίσει την πιπίλα του μπιμπερό και γι'αυτό δεν θέλει να θηλάσει (είναι πολύ πιο εύκολη η πιπίλα).

Προσπάθησε να την θηλάσεις και μην εγκαταλείπεις τα όπλα. Πιστεύω πως αν την αφήσεις να πεινάσει αρκετά, θα το πιάσει το ζιζάκι σου!

Και μην ανησυχείς! Όσο το βγάζεις το γάλα σου, αυτό τόσο θα παράγεται.

Όσο για τις ώρες ύπνου και φαγητού, αυτό που ξέρω είναι πως το βράδυ αν κοιμάται δεν το ξυπνάμε και κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αφήνουμε να περάσουν πάνω από 4 ώρες χωρίς να έχει φάει (εγώ του δίνω το γάλα ενώ κοιμάται).

Αυτά.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Kalhmera koritsia! Pws eisaste? Ti kanoun ta mwroulakia sas?

Elena mou na sou zhsei o mikroulis sou!

Bebe mou th peripeteia htan auth? Ftou ftou pou eisaste oloi kala..

Sofaki mou 8a exete xetrela8ei me tis 2 tsoupres sas sto spiti e? O babas pws einai? Oi nuxtes sas?

Emeis koimh8hkame 4 wres seri to vradu opote niw8w les kai exw koimh8ei 12wro! Trellh xara! Auto pou me anhsuxei ligo twra einai pws edw kai meres exoume kai oi 3 "megaloi" enan ksero enoxlhtiko vhxa. Xthes to vradu arxise na vhxei kai to mwrouli mas :( Oxi san ki emas vevaia alla kanei 1-2 gkoux thn wra peripou. Phra th paidiatro kai mou eipe pws etsi ki alliws den boroume na tou dwsoume tipota kai na ton prosexw mhn anevasei pureto klp. Skatoules :( 2 evdomadwn kai katafera kai ton arrwsthsa h moulara..

Paw na ton allaxw kai epanerxomai!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε καλύτερα, το πρόβλημα μου συνεχίζει να είναι ο ύπνος της Άννας και όχι του μπέμπη, η ¨Αννα ξυπνάει πιο συχνά αλλά σήμερα κοιμήθηκαμε την μισή νύχτα στο διπλό και την μισή στο κρεβάτι της Άννας αλλά τουλάχιστον κοιμηθήκαμε...

ναι... τα μεγαλα μας παιδακια ειναι ενα θεμα. Ο δικος μου ειναι πιο μεγαλος και υποτιθεται ότι δε ζηλευει κι όλας. Αλλα αν όταν ταιζω θελει τσισακια του δε μπορει να περιμενει... ή όταν θελει κατι δυσκολα ακουει στο περιμενε. Εμ βεβαια αν όλοι τρεχαμε για χαρη του ως τωρα... που να συνηθισει??? Και παλι όμως αυτες τις μερες βλεπω μεγαλη προοδο.

καλημερα!!!!με θυμαστε εμενα καθολου????????χαθηκα τελειως κοριτσακια μου αλλα ειχαμε περιπετειες με την μικρη.γεννησα στις 20 του μηνα μετα απο 12 ωρες πονων (χωρις επισκληριδιο παρακαλω) το κοριτσακι μου στην 41η εβδομαδα με βαρος 3.090.δυστηχως την 3η μερα μου την πηραν γιατι ανεβασε ικτερο.ο ικτερος κατεβηκε την αλλη μερα αλλα μετα απο καποια συμπτωματα που ειχε η μικρη ανακαλυψαν οτι ειχε λοιμωξη και δεν μπορουσε να συγχρονισει φαγητο και αναπνοη,επεφτε ο κορεσμος της.εγω βγηκα παραμονη χριστουγεννων και περασα μαυρες γιορτες πραγματικα,ειχα ριξει ενα κλαμα αλλο πραγμα.ευτυχως ολα πηγαν καλα και χτες την πηραμε σπιτι :D:D:D:D:D.

αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι δεν θελει καθολου να θηλασει.ουτε τις 2 πρωτες μερες που την ειχα στο δωματιο ουτε και τωρα που ειμαστε σπιτι:-(:-(:-(.και εχω πολυ γαλα γαμωτο,το βγαζω με θηλαστρο αλλα για ποσο ακομα θα εχω γαλα??????εχω απελπιστει......

να ρωτησω και τις πιο εμπειρες κατι.το μωρο εφαγε στις 9 το βραδυ 60ml γαλα και ξυπνησε ξανα(η μαλλον την ξυπνησα)στις 3 και εφαγε αλλα 60.δεν ειναι πολλες οι ωρες απο 9 μεχρι 3??καλα εκανα και την ξυπνησα η να την αφηνω να ξυπναει μονη της????και απο τις 3 το βραδυ εφαγε ξανα στις 9 το πρωι 100 ml δικο μου γαλα.ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?????

σοφακι μου διαβασα στο φεις μπουκ ότι ειχες τη μικρουλα σου στο νοσοκομειο και πολυ στεναχωρηθηκα. περιμενα πως και πως να μας πεις νεα. Τουλάχιστον ειναι καλα, ευτυχως! Από τι ηταν η λοιμωξη???

Για το αν θα ξυπνησουμε τα μωρα οι απόψεις διίστανται... καλυτερα να ρωτησεις τον παιδιατρο σου. Εγω όταν εφυγα από το νοσοκομειο και τις δυο φορες μου ειχαν πει: την μερα τον ξυπναμε στο 4ωρο, τη νυχτα ξυπναει μονο του. Αλλα μωρακια που ειναι λιγοτερο από 3 κιλα΄, πρεπει να τα ξυπνανε. Για ρωτα καλυτερα.

Προσπαθησε λιγο στο στηθος όπως σου ειπε η ελενα. Αφου έχεις γαλα ειναι κριμα να μειωθει η παραγωγη. Αν και εγω δεν ξερω αν μειωνεται με θηλαστρο... έτσι ειχα ακουσει. Η Φελινιντοκ σιγουρα θα ξερει να σου πει.

Καλημέρα! :P

Όπως σας είπα όλα καλά πήγανε με την γέννα. Το άσχημο ήταν πως πέτρωσε το στήθος μου κι αυτή τη φορά και ο μικρούλης μου, μου πλήγωσε τις θηλές, με αποτέλεσμα να πονάω αρκετά. Έτσι βγάζω το γάλα με το θήλαστρο και του το δίνω, μέχρι να ηρεμίσουν τα ζιζάκια κου. Είναι βέβαια και καλό και άσχημο.

Σήμερα θα έρθει και η παιδίατρος. Γεννήθηκε 3100γρ, βγήκαμε 3070γρ. και μέσα σε 2 μέρες έχει πάει 3350γρ! Νομίζω πως είναι μια χαρούλα.

Κλαίει.... ώρα για αγκαλίτσες....:P

Sofaki1978 η μικρούλα σου πρέπει να έχει συνηθίσει την πιπίλα του μπιμπερό και γι'αυτό δεν θέλει να θηλάσει (είναι πολύ πιο εύκολη η πιπίλα).

Προσπάθησε να την θηλάσεις και μην εγκαταλείπεις τα όπλα. Πιστεύω πως αν την αφήσεις να πεινάσει αρκετά, θα το πιάσει το ζιζάκι σου!

Και μην ανησυχείς! Όσο το βγάζεις το γάλα σου, αυτό τόσο θα παράγεται.

Όσο για τις ώρες ύπνου και φαγητού, αυτό που ξέρω είναι πως το βράδυ αν κοιμάται δεν το ξυπνάμε και κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αφήνουμε να περάσουν πάνω από 4 ώρες χωρίς να έχει φάει (εγώ του δίνω το γάλα ενώ κοιμάται).

Αυτά.

Σουπερ το μωρακι ελενα μου ε?? Μπραβο!!!! Η Αγγελικουλα τι λεει???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Auto pou me anhsuxei ligo twra einai pws edw kai meres exoume kai oi 3 "megaloi" enan ksero enoxlhtiko vhxa. Xthes to vradu arxise na vhxei kai to mwrouli mas :( Oxi san ki emas vevaia alla kanei 1-2 gkoux thn wra peripou. Phra th paidiatro kai mou eipe pws etsi ki alliws den boroume na tou dwsoume tipota kai na ton prosexw mhn anevasei pureto klp. Skatoules :( 2 evdomadwn kai katafera kai ton arrwsthsa h moulara..!

εβιτακι πόσο καιρό τον εχει ο μικρος τον βηχα?? Νομιζω ότι αφου δεν ανεβασε πυρετο μεχρι τωρα, δυσκολο να ανεβασει. Ορους βαζεις?? Ο παιδιατρος μου λεει ότι ο ορος βοηθαει στο μη πολλαπλασιασμο των μικροβιων, έτσι και αλλιως.

Και μην ξαναπεις ότι καταφερες να τον αρρωστησεις. Εμεις που εχουμε κανει και το κωλοεμβόλιο και τρεμουμε καθε τρεις και λιγο μην το κολλησουμε κατι γιατι ειμαστε και στους δρομους όλη μερα.

Είναι δυσκολο με τα παιδακια του Χειμωνα, κακα τα ψεμματα. να μας βοηθησει ο θεός να φτασουμε το Μαρτη χωρις προβληματα, για να ηρεμησουμε λιγακι...Περαστικουλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα μανουλίτσες!!!

bebe-q και sofaki1978 να σκέφτεστε θετικά! οι περιπέτειες τέλειωσαν, τώρα θα πάνε όλα καλά!

λοιπόν, θέλω οδηγίες χρήσης!!! πήρα το mini electric της medela. δεν το θέλω για αποκλειστικό θηλασμό, αλλά για περιστασιακό και για να "στραγγίζω" το στήθος αν ο μικρός μου δεν το κάνει. anyway, βάζω το θήλαστρο και πατάω το κουμπί!...

1)αρχικά, πρέπει να είναι όλα τα εξαρτήματα αποστειρωμένα, έτσι?

2)βγάζω γάλα και πού το αποθηκεύω? στο ψυγείο ή το αφήνω έξω? αν είναι να τον ταΐσω σε λίγη ώρα, μπορώ να το αφήσω έξω?

3)πώς το ζεσταινουμε το γάλα για να το δώσουμε στο μωρό?

4)το βάζουμε στα δικά μας τα μπιμπερό?

5)αν περισσέψει γάλα? το πετάμε ή το ξαναβάζουμε στο ψυγείο?

6)και όταν τελειώσουμε, θέλουν όλα πάλι τα εξαρτήματα αποστείρωση?

όπως βλέπετε, είμαι τελείως άσχετη... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μια τελευταία ερώτηση-απορία μου... προχθες το βράδυ, έφαγα λίγα lay's αλάτι ξύδι. μήπως γι' αυτό ήταν τόσο ανήσυχος ο μικρός μου χθες? από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα έκλαιγε και έτρωγε κάθε μισή ωρα, έπινε και τσάι γιατί είχε και πονάκια, αλλά μόλις του έδωσα ξένο (ήπιε 85μλ) κατά τις 18:30, ηρέμησε! το τι κλάμα έριξα χθες... μήπως φταίνε τα πατατάκια??????? κακούργα μάνα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα απο μενα και την κοιλιτσα μου..εγω ποτε θα γινω μανα οεο??(καλα εχω γινει)χιουμορ κανουμε..βρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο θα σκασω σαν πολυ δεν αργω για δευτερομανουλα??

:-D

Σουπερ το μωρακι ελενα μου ε?? Μπραβο!!!! Η Αγγελικουλα τι λεει???

Η Αγγελική τις δύο πρώτες ημέρες ήθελε να τα κάνει όλα εκείνη: αγκαλιές, τάισμα, άλλαγμα, πλύσιμο... εντωμεταξύ μένει και η μαμά μου μαζί μας και έχει αναλάβει εκείνη τον μικρούλη για να μην πολυασχολούμαι εγώ. Τώρα έχει ηρεμίσει κάπως. Κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το να ασχολείται μαζί του. Έχουμε όμως και μερικά κουλά, όπως να θέλει να της βάλουμε το λαδάκι του, να κάνει μπανάκι με το αφρόλουτρό του και το σημερινό, να πιεί το γάλα της από το μπιμπερό του! Τον είδε σαν παιχνιδάκι και όπως όλα τα παιχνιδάκια - νομίζω - κάποια στιγμή θα αρχίσει να το βαριέται. Άλλα πάντως είναι πολύ προσεκτική και ακούει σε κάθε παρατήρηση που θα της κάνουμε σχετικά με τον αδελφούλη της.

EvitaT σε ευχαριστώ πολύ! Σε όλες μας να ζήσουν τα μωρουλάκια μας! Και περαστικούλια σας μωρέ!

Πωπω βρε Βαρβάρα τι πάθατε!!! Ευτυχώς όλα καλά!

Sofaki1978 κι εσείς περάσατε μεγάλη περιπέτεια! Τέλος καλό όμως!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Sofaki bebe-q περασμενα ξεχασμενα. Ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που λαχταρησατε με τα μωρα σας!

Εμεις καλα ειμαστε, χτες πηγαμε την πρωτη μας βολτα με το καροτσι (ειχαμε παει κι αλλες 2 με το μαρσιπο). Σημερα ειναι συνεχεια στο στηθος. Εχω και μια απορια. οταν την πρωτοβαζω δειχνει να καταπινει με μανια (κανει γκλου γκλου) μετα απο καποια λεπτα ομως κανει πολυ πιο ηρεμες κινησεις κ δεν καταλαβαινω αν καταπινει.Υπαρχει περιπτωση απλα να πιπιλαει;

Ελενα να σου ζησει ο μπεμπης...τελικα σχεδον μαζι γεννησαμε και το ιδιο ευκολα απ οτι καταλαβα! Ειχαν δικιο οι γιατροι μας!

Βρε Βαρβαρα μου τι κουλο κι αυτο! Ευτυχως ηταν περαστικα! Τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι εχεις αντισωματα για την νεα γριπη!! Ενω εμεις τρεμουμε!!!!

Σοφια μου σιδερενιο το μωρακι σου!

Εμεις καλα ειμαστε ...μας εχουν πιασει κατι πονακια και σφιγγομαστε και κλαιμε αλλα με αγκαλιτσες ολα περνανε...Παντως εχω παρατηρησει οτι τις πιο πολλες φορες σφιγγεται οταν τρωει..τωρα ποναει ...θελει να τα κανει και δεν μπορει...δεν μπορω να καταλαβω!

Αχ με τη μεγαλη κι εγω ψιλοστεναχωριεμαι ρε κοριτσια...δεν το δειχνει αλλα την βλεπω οταν τον ταιζω και τον εχω αγκαλια μαραζωνει το κοριτσακι μου κι ας ασχολουμαι την πιο πολλη ωρα μ αυτη....παντως απ οτι μου λεει τον αγαπαει τον αδερφουλη της κι ας κανει συνεχεια κακακια!!:) Δεν ξερω μωρε οι ψυχουλες τους πως το καταλαβαινουν το ολο θεμα!

Εμεις τρωμε παντως καθε 2 1/2 - 3 ωρες 100 ml νομιζω οτι ειναι καλα...το βραδι στο τσακιρ κεφι και κανενα 4 ωρο να αντεξει....

Με καλει το καθηκονννν ...την κανω! φιλια

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό γιατί χτες μου φάνηκε ότι η τομή είχε πρηστεί και νόμιζα ότι θα πεθάνω και όλο το απόγευμα έκλαιγα...

Τελικά ο άνθρωπος μου είπε ότι δημιουργείται καινούριος ιστός από κάτω και είναι λογικό να έχει γίνει έτσι η τομή...

melsas μου έχω δανειστεί αυτό το θήλαστρο από την ξαδέρφη μου και κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Λοιπόν...

1)Όοοολα τα εξαρτήματα πρέπει να είναι αποστειρωμένα.

2)Όταν βγάζεις το γάλα και το μωρό δεν το πιει σε μισή-μία ώρα,το βάζεις στο ψυγείο.

3)Εγώ έχω το θερμαντήρα της avent και ζεσταίνω εκεί τα γεύματα του μωρού.

4)Αν περισσέψει γάλα και δεν το πιει στη μισή ώρα,δυστυχώς το πετάω.

5)Το βάζω στα δικά μου μπιμπερό.

6)Και μετά ναι,όλα θέλουν πλύσιμο και αποστείρωση...

Ελπίζω να σε βοηθάω λίγο και όχι να σε μπερδεύω.

Είναι πλέον μια διαδικασία που κάνω κάθε μέρα και σε ό,τι δεν ξέρω,ρωτάω τη μαμά μου.

Επίσης,κάτι που δεν ήξερα,τα αποστειρωμένα μπιμπερό μπαίνουν στο ψυγείο και διατηρούνται.

Μόλις μου ήρθε το lactina της medela,το νοίκιασα με διπλή αντλία...

oCxsp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

με θυμαστε εμενα καθολου????????χαθηκα τελειως κοριτσακια μου αλλα ειχαμε περιπετειες με την μικρη.γεννησα στις 20 του μηνα μετα απο 12 ωρες πονων (χωρις επισκληριδιο παρακαλω) το κοριτσακι μου στην 41η εβδομαδα με βαρος 3.090.δυστηχως την 3η μερα μου την πηραν γιατι ανεβασε ικτερο.ο ικτερος κατεβηκε την αλλη μερα αλλα μετα απο καποια συμπτωματα που ειχε η μικρη ανακαλυψαν οτι ειχε λοιμωξη και δεν μπορουσε να συγχρονισει φαγητο και αναπνοη,επεφτε ο κορεσμος της.εγω βγηκα παραμονη χριστουγεννων και περασα μαυρες γιορτες πραγματικα,ειχα ριξει ενα κλαμα αλλο πραγμα.ευτυχως ολα πηγαν καλα και χτες την πηραμε σπιτι :D:D:D:D:D.

sofaki καλως ηρθατε σπιτι σας!!! πω, πω ταλαιπωρια που περασατε , αλλα ολα καλα τωρα ! μη στεναχωριεσαι!!!

εμενα η παιδιατρος μου ειπε να τις ξυπναω την ημερα κ το βραδυ να τις αφηνω οσο παει , με τελευταιο γευμα γυρω στις 12. αυτο που λεει η ελενα , οχι παραπανω απο 4 ωρες ισχυει! οσο κ να κοιμουνται πρεπει καποια στιγμη να φανε:lol:!!!

μελινα

1. αποστειρωνεις ολα τα εξαρτηματα του θηλαστρου

2.εγω βγαζω το γαλα κ το αποθηκευω αμεσως στο ψυγειο σε ειδικα σακουλακια της medela ή σε ουροσυλλεκτες με ωρα επανω.

3.το ζεσταινεις ή σε θερμαντηρα ή σε μπεν μαρι

4. το βαζεις σε δικο σου μπιμπερο κ αν σε βολευει το αποθηκευεις απ΄ευθειας εκει. απλα με την αποθηκευση σε σακουλακια , βγαζεις οσο θελεις , το ζεσταινεις κ το υπολοιπο το κρατας.

5. βλ.4

6. ναι , μετα αποστειρωνεις ολα τα εξαρτηματα!!!

για τα πατατακια ξερω οτι δεν κανουν τα αλμυρα οπως κ οι εντονες γευσεις...

καλη επιτυχια!!!

baJfp2.png

καλημέρα μανουλίτσες!!!

bebe-q και sofaki1978 να σκέφτεστε θετικά! οι περιπέτειες τέλειωσαν, τώρα θα πάνε όλα καλά!

1)αρχικά, πρέπει να είναι όλα τα εξαρτήματα αποστειρωμένα, έτσι?

2)βγάζω γάλα και πού το αποθηκεύω? στο ψυγείο ή το αφήνω έξω? αν είναι να τον ταΐσω σε λίγη ώρα, μπορώ να το αφήσω έξω?

3)πώς το ζεσταινουμε το γάλα για να το δώσουμε στο μωρό?

4)το βάζουμε στα δικά μας τα μπιμπερό?

5)αν περισσέψει γάλα? το πετάμε ή το ξαναβάζουμε στο ψυγείο?

6)και όταν τελειώσουμε, θέλουν όλα πάλι τα εξαρτήματα αποστείρωση?

όπως βλέπετε, είμαι τελείως άσχετη... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μια τελευταία ερώτηση-απορία μου... προχθες το βράδυ, έφαγα λίγα lay's αλάτι ξύδι. μήπως γι' αυτό ήταν τόσο ανήσυχος ο μικρός μου χθες? από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα έκλαιγε και έτρωγε κάθε μισή ωρα, έπινε και τσάι γιατί είχε και πονάκια, αλλά μόλις του έδωσα ξένο (ήπιε 85μλ) κατά τις 18:30, ηρέμησε! το τι κλάμα έριξα χθες... μήπως φταίνε τα πατατάκια??????? κακούργα μάνα!!!

1. ναι εκτός από το μοτοράκι φυσικά

2 το γαλα διατηρείται στο ψυγείο 2-3 μέρες σίγουρα και κατάψυξη 1 μήνα... έξω δεν το αφήνομε ποτέ!

3 Αν το βγάλεις και το δώσεις είναι ζεστό, αν το έχεις στο ψυγείο τότε το ζεσταίνεις σε μπαιν μαρί

4 φυσικά το αδειάζεις από το δοχείο σ΄λλεξης σε μπιμπερό Το δοχείο της μεντελα παίρνει θηλές chicco ή και της μεδελα αν έχεις πανω το αλλιώς το βάζεις σε δικό σου μπιμπερό αποστειρωμένο...

5 Αν περισσέψει μπορείς μία φορά να το βάλεις στο ψυγείο και να το ξαναζεστανεις στο επόμενο γέυμα και να το δώσεις. Ποτέ πάνω από μία φορά και Μονο στο επόμενο γεύμα.

6 ναι

Τα πατατάκια δεν φταίνε απλά δεν έχεις πολύ γάλα γιατί του δίνεις και ξένο οπότε ο μικρός δεν έβρισκε αρκετό γάλα. Καλύτερα να του δίνεις σε κάθε γεύμα πρώτα στήθος και μετά συμπλήρωμα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...