Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!! Και στα κορίτσια που γέννησαν, να τους ζήσουν.

Έχουμε έρθει στο σπίτι από το Σάββατο αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και γι΄αυτό δεν μπήκα να δώ τί κάνετε.

Λοιπόν όπως είπε και το Inaki, γέννησα με καισαρική μετά από μια μεγάλη προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό. Δυστυχώς ενώ μου έβαλαν τεχνητούς πόνους (και ήταν πολύ έντονοι από ένα σημείο και μετά), διαστολή δεν έκανα με τίποτα, το παιδί δεν κατέβαινε. Ο γιατρός και η μαία προσπάθησαν με το χέρι να μου ανοίξουν τον τράχηλο, μη σας πώ τί πόνους πέρασα καλύτερα!!!!!!!!!! Και πάλι όμως τίποτα. Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε με τον ομφάλιο λώρο, δηλαδή ή είχε περιτύλιξη γύρω από το σώμα και δεν φαινόταν στον υπέρηχο ή ήταν κοντός. Μετά από 8 ώρες πόνων (στο τελευταίο μισάωρο έκανα επισκληρίδιο και με πολύ μικρή δόση) αποφασίσαμε από κοινού ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από την καισαρική. Όπως γνωρίζετε ήταν κάτι που δεν το ήθελα με τίποτα.

Μπαίνω στο χειρουργείο, ο αντρούλης μου και οι γονείς μου ήταν μέσα στην στενοχώρια και μετά από μια σύντομη διαδικασία (τελικά από ότι αποδείχτηκε ήταν κοντός ο λώρος και δεν υπήρχε περίπτωση να γεννηθεί φυσιολογικά) άκουσα το κλάμα της ζουζουνίτσας μου. Και τώρα που σας το περιγράφω κλαίω από συγκίνηση. Μου λύνουν το ένα χέρι και μου την δίνουν στο στήθος, βλέπω και εγώ δυο τεράστια ματάκια να με κοιτούν, της μιλώ και αμέσως ηρεμεί μόλις ακούει την φωνή μου!!!!!!!! Μοναδικά συναισθήματα, είμαι σίγουρη ότι τα νιώθετε. Η μικρή μου γεννήθηκε 3.500γρ. και 53 πόντους ψηλή με καστανά μαλλάκια και γκρί ματάκια, ένα αγγελούδι!!!!!!!!!!! Την θήλασα μια ώρα μετά τον τοκετό ενώ ήμουν ακόμα στην ανάνηψη, να δείτε μόνο πώς έτρωγε!!!!!!!!!!! Από εκείνη την ημέρα θηλάζουμε αποκλειστικά. Και τώρα μόλις την θήλασα και την έβαλα για ύπνο.

Είναι ήρεμο μωράκι αν σκεφτεί κανείς τί περάσαμε όλοι. Κάθε φορά που την κοιτάζω βουρκώνουν τα μάτια μου σκεφτόμενη πόσο πολύ μας είχαν τρομοκρατήσει όλοι αυτοί που πίστευαν ότι έπρεπε να είχα κάνει διακοπή κύησης. Η μικρή είναι μια χαρά, έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν έχει τίποτα. Η Παναγίτσα μας βοήθησε και τα ξεπεράσαμε όλα!!!!!!!!!!!!! Και από εδώ και πέρα ζούμε σε μια γαλήνη, μια ευτυχία πρωτόγνωρη. Και να σας πώ την αλήθεια, δεν με ενοχλεί τίποτα ούτε τα ξενύχτια, ούτε οι αλλαγές στις πάνες (και είναι πολλές Sofia_m όπως και εσύ) ούτε το κλείσιμο μέσα.

Όσο για εμένα, η αλήθεια είναι πώς πονάω αρκετά μετά την καισαρική. Και πονάω περισσότερο όταν θηλάζω, είναι όμως φυσιολογικό είπε ο γιατρός. Προς το παρόν προσπαθώ να αναρρώσω.

Φιλάκια σε όλες.

Κούκλα μου πολύ χαίρομαι για'σένα!!Όλη αυτή η διαδικασία η δική σου μου θύμησε τα δικά μου με τον μεγάλο μου...Αλλα και με τον μικρό μου που μου είχαν πεί οτι το παιδί θα είχε σύνδρομο down....Θυμάμαι τι πέρασες,και θυμάμαι έτσι όπως τα πέρασα κι εγώ....

Ούφ!!Τι σημασία έχει πιά η κούραση...?Ας είναι τα μικράκια μας καλά!!!

Να 'σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τη μικρούλα σου!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαμ εγω τον βαζω στο πλαι ακομα και στο ρηλαξ.για κολικους ομως δεν ξερω γιατι δεν εχουμε περασει οσο για το κουνημα νομιζω οτι ολα τα μωρακια καπου θα μαθουν απο το να τον εχω αγκαλια ,γιατι μην κοιτας τωρα που ειναι 3-4 κιλα οταν παει7-8 να σε δω προτιμω το κουνημα στο ρηλαξ που γινεται και μονο του παρα χερια γιατι μετα απο ενα σημειο και επειτα εγω στον Δημητρη με ποναγαν τα χερια μου ακομα και οταν τον ταιζα που τον κραταγα μονο τοτε αγκαλια και μετα απο 7-8 μηνων εμαθε να κραταει το μπουκαλι πλαστικο παντα μονος του στην αρχη σαν παιχνιδακι και μετα τελος.

Ελενα να σου ζησει ο γιοκας περιμενουμε λεπτομερειες

Αντζι μου με συγχωρεις αλλα καθολου τυψεις καποιες μπορουν καποιες οχι σου εχω πει οτι τη μανα δεν την κανει οθηλασμος με αυτη τη λογικη ολες οι τσιγγανες θηλαζουν τα παιδια τους μεχρι να βγαλουν τριχες που λεει ο λογος αυτες ειναι ομως στην πλειοψηφια τους που πουλουν και εκμεταλευονται τα παιδια τους τι σημαινει οτι ειναι καλυτερες απο εμας που ειμαστε πανω απο το κεφαλι τους και δινουμε την ζωη μας για αυτα?Σε παρακαλω μηνη εχεις καθολου τυψεις πιστεψε με θα ειναι μια χαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωπω Μπεμπε μου τι τραβξες και εσυ... ευτυχως που δεν κολλησε το μωρουλι... Ο μεγαλος ειναι καλα?? Το περασε βαρια??

Ευτυχώς ο μικρός πέρα απο 2 μέρες πυρετό που έκανε και λίγο βήχα δεν είχαμε άλλα ντράβαλα....Το κακό τώρα είναι οτι πρέπει να ξαναβάλω σε σειρά το μωρούλι με τον θηλασμό γιατί το ξένο γάλα που ήπιε 4 μέρες που έλλειπα και 2 όταν γύρισα ωσπου να αποφασίσω να το θηλάσω ξανά,μας πήγε ποοοολύ πίσω....Ας είναι όμως,αφού δεν αρρώστησε κι αυτό,ευτυχισμένη είμαι!! :)

Αχ μπεμπε μου τι λες τωρα τι μανικι ηταν αυτο ?να προσεχεις τοσους μηνες και να το κολησεις εκει μεσα, ευτυχως ολα καλα και πλεον δεν εχεις κανενα φοβο.Και τωραααααααα καλες γιορτες και περαστικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ηθελα να ξερω το ζωντοβολο που πηγε να κανει επισκεψη σε νεογεννητο με τη γριπη και αν δεν ηξερε οτι ειχε γριπη που πας ρε βλακομουτριδη με τον βηχα και τη μυξα εεεεεεεε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φαμ εγω τον βαζω στο πλαι ακομα και στο ρηλαξ.για κολικους ομως δεν ξερω γιατι δεν εχουμε περασει οσο για το κουνημα νομιζω οτι ολα τα μωρακια καπου θα μαθουν απο το να τον εχω αγκαλια ,γιατι μην κοιτας τωρα που ειναι 3-4 κιλα οταν παει7-8 να σε δω προτιμω το κουνημα στο ρηλαξ που γινεται και μονο του παρα χερια γιατι μετα απο ενα σημειο και επειτα εγω στον Δημητρη με ποναγαν τα χερια μου ακομα και οταν τον ταιζα που τον κραταγα μονο τοτε αγκαλια και μετα απο 7-8 μηνων εμαθε να κραταει το μπουκαλι πλαστικο παντα μονος του στην αρχη σαν παιχνιδακι και μετα τελος.

Ελενα να σου ζησει ο γιοκας περιμενουμε λεπτομερειες

Αντζι μου με συγχωρεις αλλα καθολου τυψεις καποιες μπορουν καποιες οχι σου εχω πει οτι τη μανα δεν την κανει οθηλασμος με αυτη τη λογικη ολες οι τσιγγανες θηλαζουν τα παιδια τους μεχρι να βγαλουν τριχες που λεει ο λογος αυτες ειναι ομως στην πλειοψηφια τους που πουλουν και εκμεταλευονται τα παιδια τους τι σημαινει οτι ειναι καλυτερες απο εμας που ειμαστε πανω απο το κεφαλι τους και δινουμε την ζωη μας για αυτα?Σε παρακαλω μηνη εχεις καθολου τυψεις πιστεψε με θα ειναι μια χαρα

εχεις δικιο, σε ευχαριστω ... με βοηθαει αυτο που λες ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
φαμ δεν ηταν καθαριστικο ηταν αποσμητικο.Για ηληθια με εχεις?:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να΄μαι κ εγω!!!

Μαχη κ εγω της chicco εχω αλλα ακομα δεν τα εχω χρησιμοποιησει...

μου κανει εντυπωση που τα χρειαζεστε. εγω τις αλλαζω , τις ταιζω κ τις βαζω στις καλαθουνες τους κ κοιμουνται! αν ξυπνησουν χωρις να ειναι η ωρα τους για κατι, απλα καθονται κ κοιτανε! βεβαια κοιμουνται αρκετα , αλλα οταν πεινανε το κανουν ταυτοχρονα!!!!!!!!!

bebe κ εγω 35 για 3 μηνες τον νοικιασα απο το μαγαζι που εχει μεσα στο Μητερα. αλλα απο οτι ειδα απο το τηλ που σου εδωσε η Αλεκα πρεπει να ειναι πιο κοντα σου αυτο.

:tongue: Καλησπέρα κι από'μένα!!!!!! :tongue:

Γυρίσαμε σπίτι την Κυριακή. Όλα μια χαρούλα! Και το μικρό μου φασολάκι είναι μαμ, κακά και νάνι (φτου του, φτου του).

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά, μαζί με τα νινάκια σας φυσικά. Τώρα για το ποιές γεννήσατε, θα το καταλάβω!

:tongue: Τόση ευτυχία μαζεμένη.... μερικές φορές νομίζω πως είναι ψέμα!!!!!! :tongue:

Ελενα να σου ζησει ο μπεμπης!!!!

κ ναι τελικα δεν ειναι ψεμματα!!!! οταν ακουγα οτι οταν βλεπεις το παιδι σου διαγραφονται ολα τα προηγουμενα κ ειναι σαν να μην εχεις ζησει, ελεγα υπερβολες! αλλα τελικα αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις 2 ματακια να σε κοιτανε κ να σου σκανε ενα φαφουτικο χαμογελο ,δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!!

για τον θηλασμο που λετε, κ εγω με το θηλαστρο το βγαζω κ αυτο για να ξερω ποσο τρωνε! γιατι πολλες φορες πιπιλανε χωρις να τρωνε πραγματικα!

baJfp2.png

Nα΄μαι κι εγώ !!!!!

Νατασούλα μας τέλος καλό όλα καλά.Καλή επιστροφή στο σπιτακι σας και μόνο χαρές από εδώ και μπρός.

bebe-q εγώ νοίκιασα αυτή που έχουν στα μαιευτήρια 35 ευρώ με 19 ευρώ οι 3 μήνες τηλ. 5776801+5757957

Elena να σου ζήσει το αγορακι σου.

Σοφία καλώς δέχθηκες και την δεύτερη κορούλα στο σπίτι.

Διαφημίσεις

Nα΄μαι κι εγώ !!!!!

bebe-q εγώ νοίκιασα αυτή που έχουν στα μαιευτήρια 35 ευρώ με 19 ευρώ οι 3 μήνες τηλ. 5776801+5757957

Δεν με πρόλαβες!!Την παρήγγειλα με 27ε γμτ....Το πρωϊ θα μου την φέρουν!!

Δεν πειράζει....Ευχαριστώ πάντως!

Μου κάνει εντύπωση που δεν άκουσες για εμένα γιατί παραπονιόμουν συνέχεια για το ότι με είχαν αφήσει 2 μέρες νηστική μόνο με χαμομήλι :):):)!!!!! Πολύ πείνα σου λέω. Πέρασε ο γιατρός και μου λέει αερίστηκες; :) Και του λέω όχι ακόμα. Τότε μου λέει θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να κινηθεί το έντερό σου. Μετά από 2 μέρες όχι μόνο αερίστηκα αλλά ενεργήθηκα κιόλας :) και τελείωσε το μαρτύριό μου. Δεν είμαι λαίμαργη αλλά δεν μπορώ και τελείως νηστική, φαντάστηκα ότι θα είχε γίνει το ανέκδοτο του ορόφου αλλά ευτυχώς την γλίτωσα :):):)!!!!!!

Και εγώ την ίδια γκρίνια είχα και στην πρώτη καισαρική αλλά και τώρα... Μόνο τσάι μου έδιναν, σκέτο... Ούτε καν μια φρυγανιτσα!!!:( Μετά πέθανα να τρώω φιδέ, ο οποίος μου φαινόταν θεσπέσιος σε σχέση με τη δίαιτα με τσάι...:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα.....λοιπόν σημερα κοιμηθηκαμε από τις 12 ως τωρα με δυο ενδιαμεσα μισαωρα για ταισμα.... τι καλα!!

Πάω και επανερχομαι... φιλακια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!

Βebeq εισαι μια ηρωίδα, δεν το συζητώ! Τι πακέτο ήταν αυτό κοριτσάκι μου;;;;

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε καλύτερα, το πρόβλημα μου συνεχίζει να είναι ο ύπνος της Άννας και όχι του μπέμπη, η ¨Αννα ξυπνάει πιο συχνά αλλά σήμερα κοιμήθηκαμε την μισή νύχτα στο διπλό και την μισή στο κρεβάτι της Άννας αλλά τουλάχιστον κοιμηθήκαμε...

Εντωμεταξύ το απίστευτο γέλιο ηταν προχθες το βραδυ:

Κατα το ξημέρωμα (βλεπε 5...) είμαστε οι 3 μας στο διπλό, ο μπέμπης στην καλαθούνα δίπλα και σφίγγεται για να χ$%^$&ι αλλα δεν τα καταφέρνει και βγάζει τις γνωστές φωνούλες... Εγω προσπαθώ να κοιμηθώ και ο Μικ επίσης, ξαφνικά η Άννα αρχίζει και μιμείται τις φωνές του μικρού "Οοοοοοο" 'Αααααααα" καλά πεθάναμε στο γέλιο και οι 3....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...