Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τον θηλασμο τωρα αλλες 5 μερες μεχρι να παει 20 ημερων και τελος αδικα ταλαπαιρουμε και εγω και αυτος 1 ωρα στηθος και μετα 40 μλ γαλα?Πιθανον δεν εχω αρκετο αν και περνω και χαπια χρησιμοποιω και θηλαστρο δυστηχως ουτε αυτη τη φορα τα καταφεραμε δεν πειραζει θα μεγαλωσει οποως και ο Μιμακος μου με ξενο γαλα και πολυ πολυ αγαπη

αχ μαρινα μου, ευτυχώς που τα λες και εσυ γιατι και εγω μαλλον προς τα εκει ειμαι .. εστω και με τύψεις, αλλα δεν γίνεται αλλο. και το μωρούλι υποσιτίζεται και γάλα δεν εχω και πλεον κοντευω να λιποθυμίσω καθε φορά που του δίνω το στήθος μου. σήμερα χωρίς υπερβολή ζαλίστηκα απο τον πόνο και νόμιζα οτι΄θόλωσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια κοιμαται λιγο το σπλαχνο μου και μπηκα να σας γραψω...Νατασουλα μου καλως σε βρηκαμε πισω με την κορουλα σου!

Σοφακι καλη δυναμη και με το μωρακι σου το αλλο στο σπιτι καλως ηρθε!!!

Εμεις ειπαμε διανυουμε φαση ταχειας αναπτυξης τρωει συνεχεια τα χα παιξει η δολια...Να φανταστητε 3680 βγηκαμε απο το νοσοκομειο και σε 10 μερες οταν τον ξαναζυγισα ειχε παει 4180 και 56 ποντους...Ριχνει το φαι του αιωνα κι ας ανυσηχουσα λογω υπερπαραγωγης οτι δεν τρωει καλα...Μονο που το παλευουμε με διαφορους τροπους να μην πνιγεται ο καλημενος...Εχθες κοιμηθηκαμε μαζι στο κρεβατι μου πρωτη φορα,τοσες μερες την εβγαζα στον καναπε...Μιλαμε σωθηκα κοριτσια πρωτη φορα καταφεραμε να κοιμηθουμε λιγακι...Τον θηλαζα ξαπλωτη οπως μου λεγαν ολοι για να μπορω να κοιμαμαι κι εγω οσπου να στρωσει το ωραριο του και επιασε κοιμηθηκε μια χαρα οταν ξυπναγε επιανε στηθος και ξανακοιμοτανε μετα...Δοξα το θεο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπέρα σας κι απο εδω κορίτσια,και να σας ζησουν τα κουκλάκια σας....

Θα θελα να σας ρωτήσω μπάς κι έχει καμιά σας τηλ.απο ενοικιάσεις βρεφοζυγών?Κι τι τιμές γράφουν τα προσπέκτους σας??Πέρισυ είχα νοικιάσει με 30 ε για 3 μήνες αλλα φέτος έχασα το προσπέκτους και δε μπορώ να βρώ τηλ. τώρα.....help me!!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

μπεμπε μου πληρωσα 35 ευρω για 3 μηνες. τηλεφωνο = 2102797318

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν αντέχω σήμερα!!!!! Από τις 10 το πρωί τον έχω στο βζ. τρώει μισή ώρα και σε μισή ώρα πάλι πεινάει. τώρα κοιμήθηκε. τι θα κάνω? θα αδειάσει και το στήθος και μετά? τι φαγάνας!!!!! και μετά σου λεει τα μωράκια μαμ κακά και νάνι. ο δικός μου μόνο μαμ και κακά. ξεχνάει να κοιμηθεί! πάω να την πέσω κι εγώ για κανένα μισάωρο, αλλά έχω την αίσθηση ότι μόλις αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος θα ξυπνήσει κι αυτός... :( πάντα έτσι γίνεται...

τι το'θελα? μόλις ξύπνησε...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

:tongue: Καλησπέρα κι από'μένα!!!!!! :tongue:

Γυρίσαμε σπίτι την Κυριακή. Όλα μια χαρούλα! Και το μικρό μου φασολάκι είναι μαμ, κακά και νάνι (φτου του, φτου του).

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά, μαζί με τα νινάκια σας φυσικά. Τώρα για το ποιές γεννήσατε, θα το καταλάβω!

:tongue: Τόση ευτυχία μαζεμένη.... μερικές φορές νομίζω πως είναι ψέμα!!!!!! :tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ελενακι να σου ζησουν τα παιδακια σου... να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!! Καλη προσαρμογη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν αντέχω σήμερα!!!!! Από τις 10 το πρωί τον έχω στο βζ. τρώει μισή ώρα και σε μισή ώρα πάλι πεινάει. τώρα κοιμήθηκε. τι θα κάνω? θα αδειάσει και το στήθος και μετά? τι φαγάνας!!!!! και μετά σου λεει τα μωράκια μαμ κακά και νάνι. ο δικός μου μόνο μαμ και κακά. ξεχνάει να κοιμηθεί! πάω να την πέσω κι εγώ για κανένα μισάωρο, αλλά έχω την αίσθηση ότι μόλις αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος θα ξυπνήσει κι αυτός... :( πάντα έτσι γίνεται...

τι το'θελα? μόλις ξύπνησε...

Καλή μου,να χαίρρεσαι που τρώει το μωράκι σου!!Κι εμένα έτσι έτρωγε στην αρχή και τον μάτιασα!Απο το μαιευτήριο πήγα στο παίδων με τον μεγάλο μου και 4 μέρες έπινε ξένο γάλα...Τώρα που επέστρεψα,στα 10' κοιμάται επάνω μου το καημένο και μετά νάνι του καλού καιρού.....

Τελος πάντων...Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι!!

:tongue: Καλησπέρα κι από'μένα!!!!!! :tongue:

Γυρίσαμε σπίτι την Κυριακή. Όλα μια χαρούλα! Και το μικρό μου φασολάκι είναι μαμ, κακά και νάνι (φτου του, φτου του).

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά, μαζί με τα νινάκια σας φυσικά. Τώρα για το ποιές γεννήσατε, θα το καταλάβω!

:tongue: Τόση ευτυχία μαζεμένη.... μερικές φορές νομίζω πως είναι ψέμα!!!!!! :tongue:

Όχι Έλενα!!Δεν είναι ψέμα!! :)

Να σου ζήσει κι εσένα το μωράκι σου!Φαντάζομαι πως όλα πήγαν καλά!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Όλα πήγαν θαυμάσια! Φυσιολογικός τοκετός, χωρίς επισκληρίδιο, φτάσαμε στις 18:00 στο ΙΑΣΩ και γέννησα στις 20:50.

Θα τα πούμε αναλυτικά κάποια στιγμή.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ μου η καντηλαναφτισα μου ειπε ότι έπρεπε να ειχα παει μεχρι τις 9 το πρωι. Και της λεω και αυτες που δουλευουν? Και μου λεει οι λεχωνες δεν πρεπει να βγαινουν από το σπίτι:confused:. Και της λεω εδω Χριστουγεννιατικα και λειπει ο παπας από την εκκλησια και θα μου πεις εσυ τι πρεπει να κανω??? Ε και μια που νευριασα, το συνεχισα λιγο.

Ε καλά έκανες και της τα έχωσες!!! Επίσης να της έλεγες ότι την λεχώνα πρέπει να την έχουν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, άντε που αντιμιλάει κιόλας!!!!!! Μα τρελαίνομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θεωρούν κακό να βγει η λεχώνα από το σπίτι!!!! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ??? Μόλις χάσεις τα κιλάκια (δηλ. σύντομα) περιμένουμε φωτογραφίες να τις στείλουμε στο next top model!!!

καλημερα κοριτσακια βλεπω ταλαιπωριες.Εγω σωθηκα με το ριλαξ της κικο με τη δονηση τον ηρεμει μια χαρα και δεν χρειαζεται να ειμαι απο πανω του και να τον κουναω το κανει αυτο και κανει εναν ελαφρυ θορυβο σουπερ σας λεω σωτηριο

Έχω απορίες σχετικά με το ρηλάξ με δόνηση, βοήθησε με βρε Μαρινάκι:

- Το παιδί είναι ανάσκελα? Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να είναι στο πλάι???

- Άμα έχει κολικούς θέλει αγκαλιά για να ζεσταίνεται η κοιλίτσα από το σώμα της μαμάς, άρα κάνει τίποτα στους κολικούς η δόνηση?

- Με την δόνηση δεν μαθαίνει στο κούνημα??? Αυτό δεν είναι χειρότερο από την αγκαλιά???

Καλε τι ορθογραφια ειναι αυτη που εχω δεν καταλαβαινω τι γραφω:lol::lol::lol:

Μαρίνα το καλύτερο σου μήνυμα (μετά το φάγωμα του καθαριστικού πατακίων φυσίκά!!!!):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα χωρίς υπερβολή ζαλίστηκα απο τον πόνο και νόμιζα οτι΄θόλωσα.

Angie μου νομίζω ότι προσπαθείς υπερβολικά και στο τέλος θα πάθεις τίποτα...το μωράκι σου σε χρειάζεται!!!! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ πόνεσα πάρα πολύ στον θηλασμό, αλλά τώρα θήλαστρο και πάλι θήλαστρο!!! Όχι ότι είναι και φανταστική η διαδικασία, αλλά ξέρεις τουλάχιστον ότι πίνει το δικό σου γάλα και πόσο πίνει!!!! Και όταν δεν προλαβαίνω, τρώει ξένο γευματάκι και μέχρι το επόμενο ανεφοδιάζουμε!!!!

Δεν αντέχω σήμερα!!!!! Από τις 10 το πρωί τον έχω στο βζ. τρώει μισή ώρα και σε μισή ώρα πάλι πεινάει. τώρα κοιμήθηκε. τι θα κάνω? θα αδειάσει και το στήθος και μετά? τι φαγάνας!!!!! και μετά σου λεει τα μωράκια μαμ κακά και νάνι. ο δικός μου μόνο μαμ και κακά. ξεχνάει να κοιμηθεί! πάω να την πέσω κι εγώ για κανένα μισάωρο, αλλά έχω την αίσθηση ότι μόλις αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος θα ξυπνήσει κι αυτός... :( πάντα έτσι γίνεται...τι το'θελα? μόλις ξύπνησε...

Μελινάκι μου βλέπε απάντησή μου σε Angie, βρε κορίτσια είναι κρίμα να μας στενοχωρεί ο θηλασμός...αφού υπάρχουν τρόποι να βοηθηθούμε, γιατί να καταπιεζόμαστε και να πονάμε???

Κορίτσια,για όσες δεν έχετε γεννήσει ακόμη,προσοχή τα επισκεπτήρια!!!Εγώ έφυγα απο το μαιευτήριο με το Η1Ν1...

Βαρβάρα τί λες τώρα??? Πήρες αντιβίωση?? Δεν πέρασε φαντάζομαι ούτε στο μωρό, ούτε στον μεγάλο, ε?????

Όλα πήγαν θαυμάσια! Φυσιολογικός τοκετός, χωρίς επισκληρίδιο, φτάσαμε στις 18:00 στο ΙΑΣΩ και γέννησα στις 20:50.

Θα τα πούμε αναλυτικά κάποια στιγμή.

Συγχαρητήρια Έλενα!!! Να χαίρεσαι την 4μελή, πλέον, οικογένειά σου!!! Αναμένουμε λεπτομέρειες και φυσικά φωτογραφίες!!! Η Αγγελικούλα πως τον δέχτηκε τον αδερφούλη της????

Εγώ κορίτσια πονούσα στην αρχή πολύ!!Πάρα πολύ,ωσπου μάτωνα...Τον έβαζα όμως επάνω κάθε 2 ώρες το πολύ ωστε να κατέβει το γάλα μου...Τώρα,με πονάει λιγάκι στην αρχή,αλλα μόλις τραβήξει λίγο γαλατάκι σταματάει ο πόνος....

Τι να πώ...κουράγιο...

Βαρβάρα τί λες τώρα??? Πήρες αντιβίωση?? Δεν πέρασε φαντάζομαι ούτε στο μωρό, ούτε στον μεγάλο, ε?????

Το κακό είναι πως μέχρι να καταλάβω τι έχω,κόλλησε ο μεγάλος και επειδή έπρεπε να απομακρυνθώ απο το μωρό,έμεινα με τον μεγάλο 4 μέρες στο Παίδων Πεντέλης...Σημειωτεών,λεχώνα και μάλιστα απο καισσαρική!Ξέχασα και πόνους και μήτρες και καθόμουν εκει μέσα με το θήλαστρο να μη χάσω και το γάλα μου!

Με το που γύρισα έπρεπε να κρατάω αποστάσεις απο το νεογέννητο και το κοιτούσα απο μακρυα κι έκλαιγα...και δώστου να πετάω το γάλα μου με τα μπουκάλια!!

Στο τέλος είπα.....

Αφού το μωράκι δεν κόλλησε όταν είχα πυρετό και έπινε απο το γάλα μου και κοιμόμασταν αγκαλίτσα,θα πεί πως πήρε αντισώματα απο το γάλα μου...Γιατί λοιπόν να περάσω τα χριστούγεννα τόσο μίζερα??

Ξεκίνησα λοιπόν και τον θηλάζω ξανά εδώ και 4 μέρες και σιγά σιγά μπαίνει πάλι σε σειρά το μωράκι μου και τίποτα δεν κόλλησε!!

Κατα τα άλλα,εγώ το ξεπέρασα με depon και aerolin...

Επεξεργάστηκαν by bebe-q

πωπω Μπεμπε μου τι τραβξες και εσυ... ευτυχως που δεν κολλησε το μωρουλι... Ο μεγαλος ειναι καλα?? Το περασε βαρια??

ΦΑΜ μου το πιστευεις ότι δεν εχω χρονο ουτε φωτο να βγαλω??/ Ειναι και ενα απο τα χομπυ μου και παλι δεν προλαβαινω. Παντως το next top mpdel ξεχνα το... δεν ειμαι εγω...εγω ειμαι next top φουστανος

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...