Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου κάνει εντύπωση που δεν άκουσες για εμένα γιατί παραπονιόμουν συνέχεια για το ότι με είχαν αφήσει 2 μέρες νηστική μόνο με χαμομήλι :):):)!!!!! Πολύ πείνα σου λέω. Πέρασε ο γιατρός και μου λέει αερίστηκες; :) Και του λέω όχι ακόμα. Τότε μου λέει θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να κινηθεί το έντερό σου. Μετά από 2 μέρες όχι μόνο αερίστηκα αλλά ενεργήθηκα κιόλας :) και τελείωσε το μαρτύριό μου. Δεν είμαι λαίμαργη αλλά δεν μπορώ και τελείως νηστική, φαντάστηκα ότι θα είχε γίνει το ανέκδοτο του ορόφου αλλά ευτυχώς την γλίτωσα :):):)!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

25.11.09.......Aleca.................ΙΑΣΩ......... ....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ ..κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ................ κοριτσάκι 21.11.2009

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... ...........κοριτσάκι 05.12.2009

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι 04.12.2009

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι 08.12.2009

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι 11.12.2009

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ......................κοριτσάκι 03.12.2009

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ..........αγοράκι 02.12.2009

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι 12.12.2009

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι 11.12.2009

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου 19.12.2009

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι 02.12.2009

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης 14.12.2009

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι 12.12.2009

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........22/12/09

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι 16.12.2009

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι 11.12.2009

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...03.12.2009

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι 12.12.2009

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι 17.12.2009

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΜΗΤΕΡΑ........... ...........κοριτσάκι 22.12.2009

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ ...........κοριτσάκια (δίδυμα) 29.11.2009

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗ....... ....Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa....................ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............26.11.2009

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας 18.12.2009

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι 05.12.2009 ?

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ.......αγοράκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι 12.12.2009

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι 19/12/2009

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι 17/12/2009

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....αγοράκι 11/12/2009

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki 15/12/2009

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι 24.12.2009

02.01.2010...ΧΑΡΑ25.....ΕΛΕΝΑ...(ΚΑΛΚΑΝΟΣ)....Αγορ άκι..17/12/2009

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

06.01.10.......TAO......XATZΗΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ....Κοριτσάκι..20/12/2009

07.01.10......CHRISTINE 30........ΕΛΕΝΑ......Κοριτσάκι.......21/12/2009

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

09.01.10....elkarak...ΓΕΝ. ΚΛ...(ΜΠΙΖΙΜΗΣ).....Αγοράκι....28/12/2009

Σας προσθέτω και την elkarak.....τελικά μανούλα Δεκεμβρίου και αυτή....

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας....

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Νατασουλα μου να σου ζησει σε καταλαβαινω και τα συναισθηματα που ζεις,ειδες τα ατιμα εκει που γκανιαζουν μολις τους μιλησεις λες και το κανουν επιτηδες για να σε κανουν κοματια και σταματανε αλλα και για το φαι εγω κλαιγομουν απο το ιδιο βραδυ και εχαν διπλα μου μια που εννησε φυσιολογικα και της ειχαν φερει κατι σπανακοπιτες ημουν ετοιμη να της δωσω μια κλωτσια και να της κλεψω το φαι,.Την αλλη μερα που μου εβγαλαν ορους κτλ χτυπησα κρυφα μια τυροπιτουλα 3-4 μπουκιτσες απο το κιλικειο γιατι εγω περπαταγα ωραιοτατα απο το επομενο πρωι.

Σοφια χαιρομαι παααααααααααααααααααρα πολυ που εχεις και τις 2 στο σπιτακι σου.Τερμα οι καφεδες πορτογυρω και ετοιμασου για πολυυυυυυυυυυυ χε@@μο:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεκα για το απροβλεπτη εχεις δικιο ποιος ειχε προβλεψει οτι θα ετρωγα το αποσμητικο του αυτοκινητου?Α και τις προαλες που πηρα το αυτοκινητο του αντρα μου, κοριτσια δεν ελεγε sugar free:lol::lol::lol::lol:sugar fun ελεγε.Μπεεεεεεεε το γιδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

marina εφαγες αληθεια το αποσμητικο??

Oχι τη συσκευασια:lol::lol::lol:εκανα ενα ψεκασμα το περασα για αποσμητικο στοματος.Ελα δεν το ξερεις?Ηταν απο τα πολυ καλα μου η Φαμ εκανε μερες να το χωνεψει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

σοφακι μου πολυ χαιρόμαι που πηρες και την άλλη κορουλα σπίτι...ειδες πόσο γρηγορα περασε ο καιρός???? Μαρινακι τωρα δε μου φαινεσαι πολυ απρόβλεπτη.... το χωνεψαμε και το αποσμητικό που εφαγες χι χι! Αλλα θυμαμαι ότι το ειχα σκεφτει στην αρχη που πρωτομιλουσαμε αλλα δεν θυμαμαι γιατι το ειχα σκεφτει...όπως και να εχει όμως κανενα από τα κοριτσακια στο φόρουμ που περασαμε τοσα και τοσα, καθε μερα, πρωι βραδυ, δε θελω να μου στεναχωρουν!!

Εισαστε οι ιντερνετιακες μου φιλεναδιτσες και περιμενω πως και πως να περασει ο καιρός να βρεθουμε όλες μαζι απο κοντα!

εγω κοριτσια επειδη γινομαι όρκα, μετα την καισαρικη δεν ηθελα να φαω τιποτα... δεν ξερω αν εινα ψυχολογικό... αλλα και τη δευτερη ημερα που μου ειχαν φερει φαγακι απλα τσιμπολογησα λιγακι...και τις επόμενες ημερες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπράβο Σοφάκι!!!! Είδες που δε μπορούσε άλλο μακριά από την αδερφούλα της??? Αλλά νομίζω ότι τώρα θα σε χάσουμε :) Δεν πειράζει, χαρούμενο "χάσιμο" :)

Λοιπόν, από τα 16 κιλά που πήρα συνολικά, σήμερα που ζυγίστηκα (δε ζυγίστηκα με το που βγήκα) έφυγαν τα 11. αφού ζυγίστηκα στο wii και μου έγραψε "έχασες πολλά κιλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. μήπως πρέπει να ανησυχήσω?" :) οπότε έχουμε και λέμε... 5 της εγκυμοσύνης και άλλα 7-8 που θέλω να χάσω minimum γιατί έχω και γάμο το Σεπτέμβρη, άλλα 12-13 κιλά πρέπει να φύγουν...:(

Να'ναι καλά ο θηλασμός!!!

Να μην είχαμε και τα πονάκια... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας!!!!Ο μπουμπούκος μου έχει πλαντάξει στο κλάμα σήμερα!!! Ευτυχώς ήρθε ο αντρούλης μου στις 6 και με έχει βοηθήσει απίστευτα (πάλι)! Μέχρι και μπάνιο έκανα(ΝΤΙΝ_ΝΤΑΝ_ΝΤΙΝ_ΝΤΑΝ_ΝΤΙΝ_ΝΤΑΝ!!!!)

marina ωραίο το κόλπο για το τσιγάρο!

melsas αν το κόψω εγώ, όχι δεν θα ηρεμήσω, άνθρωπο θα σκοτώσω ή θα σκοτωθώ!!! Άσε, μεγάλη αρρώστεια!!!

doraki για το πρήξιμο της ΚΤ καλό θα είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου, το ίδιο και για το σεξ...(ΜΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ????)

Όσο για το αιματάκι, λένε ότι κρατάει το πολύ 40 ημέρες...

Α για το τσιγάρο και τον θηλασμό, καλύτερα αν είναι να καπνίζεις να θηλάζεις κιόλας, έτσι προστατεύεις το μωρό, από το να καπνίζεις και να μην θηλάζεις... Τον καπνό τον εισπνέει το μωρό από το δέρμα σου όχι από το γάλα σου...:wink:Και όσες αντλείτε, πάρτε κανά θήλαστρο της προκοπής (δλδ νοικιάστε κανένα symphony, η το lactina της Μedela) γιατί με τα χειροκίνητα και λοιπά δεν θα δείτε προκοπή.... με τα νοσοκομειακά και πιο γρήγορα αντλείτε και πιο αποτελεσματικά... (έχω δοκιμάσει στην Αννα πολλά που γύρισα νωρίς στην δουλειά και αντλούσα τα μισά της γεύματα καθημερινά)

Πολύ χρήσιμα αυτά felinidoc, είδες η εμπειρία???!!! Να είσαι καλά και ότι θυμάσαι να μας το λες (σ εμάς τις ασχετούλες!!!)

ποιος θα μου δωσει ενα μαγικο ραβδί;;;

Άμα το βρεις Ινάκι, σου γράφω το σπίτι μου για να το δώσεις σ εμένα!!!!!

Ξεχεσα και μια καντηλαναφτισα... ωραια....

Σου έκανε κάτι ή απλά ξέσπασες????

..ολες μιλατε για θηλασμο και κακακια και εγω για τις καουρες μου και την αυπνια..

Σε σκεφτόμαστε όμως!!!!!!!!! Θα είσαι η πρώτη από το τέλος!!!!!

οι ατιμες ορμονες....κ σημερα ειναι πολύ γκρινιαρουλα η δικια μου και δεν μπορω να την ψυχολογησω κ με παίρνουν τα κλαματα

Αχ κι εσύ?? Τί σύμπτωση!!!! Δύαμη Ινάκι μου, μη χαλάσεις το γαλατάκι σου!!!!

....Κάθε φορά που την κοιτάζω βουρκώνουν τα μάτια μου σκεφτόμενη πόσο πολύ μας είχαν τρομοκρατήσει όλοι αυτοί που πίστευαν ότι έπρεπε να είχα κάνει διακοπή κύησης. Η μικρή είναι μια χαρά, έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν έχει τίποτα. Η Παναγίτσα μας βοήθησε και τα ξεπεράσαμε όλα!!!!!!!!!!!!! Και από εδώ και πέρα ζούμε σε μια γαλήνη, μια ευτυχία πρωτόγνωρη. Και να σας πώ την αλήθεια, δεν με ενοχλεί τίποτα ούτε τα ξενύχτια, ούτε οι αλλαγές στις πάνες (και είναι πολλές Sofia_m όπως και εσύ) ούτε το κλείσιμο μέσα. ...

Νατασούλα μου, κοπέλα μου γλυκιά, είναι τόσο συγκινητική η ιστορία σου!!! Και τελικά δικαιώθηκες!!!! Όλα θα πάνε καλά για εσένα και την κορούλα σου!!!! Κλαψψψψψψ....

ηρθα!!!!εχουμε 2 μωρακια μες τα καλαθακια:D:D:D:D:D:D !πολυκοσμια λεμε στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!....αχ! τις κοιταω κ λιωνω................

Αχ βρε Σοφία μου επιτέλους!!!!!! Καλά ξενύχτια τώρα!!! Εις διπλούν!!! Αλλά και διπλή ευτυχία!!! Πόσο συγκινούμαι...(πάλι)!!!

Ηταν απο τα πολυ καλα μου η Φαμ εκανε μερες να το χωνεψει

Και τώρα που μου το ξαναθύμισες γελάω σαν ηλίθια!!!! Ξέχασα τη συγκίνηση από την Νατασούλα και τη Σοφία, τα ξέχασα όλα!!!!

Εισαστε οι ιντερνετιακες μου φιλεναδιτσες και περιμενω πως και πως να περασει ο καιρός να βρεθουμε όλες μαζι απο κοντα!

εγω κοριτσια επειδη γινομαι όρκα, μετα την καισαρικη δεν ηθελα να φαω τιποτα... δεν ξερω αν εινα ψυχολογικό... αλλα και τη δευτερη ημερα που μου ειχαν φερει φαγακι απλα τσιμπολογησα λιγακι...και τις επόμενες ημερες...

Αχ είσαι μια γλύκα!!!! Κατά την Άνοιξη μας βλέπω, πρώτα ο Θεός, με τα μπουμπουκάκια μας μαζί!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Όσο για το θέμα της πείνας, εγώ κόντευα να δαγκώσω τις μαίες 2 ημέρες που με είχαν με τσάι!!!!! Πολλή πείνα λέμε!!!!

Λοιπόν, από τα 16 κιλά που πήρα συνολικά, σήμερα που ζυγίστηκα (δε ζυγίστηκα με το που βγήκα) έφυγαν τα 11.

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ ακόμη να ζυγιστώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...