Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Edw eimai ;) Me miso mati men alla sas vlepw..

Molis efaga ki exw mia nustaaaaaaaaaaaaaaaaa

Den sas eipa. San trelo egguos pou eimai, opws feugame oloi apo to spiti to prwi, katafera kai mas kleidwsa apexw. Anti na vgalw ta kleidia kai na travhxw thn porta ta afhsa apo mesa! Mualo koukoutsi! Etsi me to kalhmera sas skasame ena 70ri ston kleidara.

Na dw ti allo 8a kanw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα εδω ειμαι!!!!Θα παω να σιδερωσω σε λιγο!!!!

Χθες εως αργα συναρμόλογουσα μονη μου το καροτσι και μετα ω ναι!!!ηρθε ο αντρουλης μου να με βοηθησει να φτιαξουμε το μπανακι αλλαξιερα που ηταν δωρο του αδερφου μου...Ωραιο ρε παιδια αλλα πολυ γκουμουτσα...Καλα που κλεινει γιατι πιανει πολυ χωρο.Ευτυχως χωραει στο μπανιο του μωρου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Edw eimai ;) Me miso mati men alla sas vlepw..

Molis efaga ki exw mia nustaaaaaaaaaaaaaaaaa

Den sas eipa. San trelo egguos pou eimai, opws feugame oloi apo to spiti to prwi, katafera kai mas kleidwsa apexw. Anti na vgalw ta kleidia kai na travhxw thn porta ta afhsa apo mesa! Mualo koukoutsi! Etsi me to kalhmera sas skasame ena 70ri ston kleidara.

Na dw ti allo 8a kanw!

οταν γεννησεις και θα πηγαινεις βολτα με το μωρο θα παιρνεις μαζι σου τοοοοοοσα πολλα και απο το αγχος να μην ξεχασεις τιποτα που θα χρειαστει το μωρο θα κλειδωνεσαι συχνοτερα.χαχαχαχα.Εχω σκάσει εγω λεφτα σε κλειδαραδες μέχρι παιδι πο κοιμοτανε μεσα!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μαι και εγώ!!!

έφαγα το φαγάκι μου, το κέικ μου και σας ήρθα. Παρακαλείται όπως προσέλθει η ΦΑΜ να με τσιμπήσει!!

Κορίτσια σκεφτομαι να πάρω στεγνωτήριο...κοίταζα πριν 2 εβδομάδες για ένα της siemens και σήμερα που ξαναείδα του αυξήσαν την τιμή σχεδόν 100 ευρώ!!!

να μαι και εγώ!!!

έφαγα το φαγάκι μου, το κέικ μου και σας ήρθα. Παρακαλείται όπως προσέλθει η ΦΑΜ να με τσιμπήσει!!

Κορίτσια σκεφτομαι να πάρω στεγνωτήριο...κοίταζα πριν 2 εβδομάδες για ένα της siemens και σήμερα που ξαναείδα του αυξήσαν την τιμή σχεδόν 100 ευρώ!!!

πολυ βολικο βεβαια κανει κακο στο περιβαλον αλλα εχεις στεγνα ρουχα σε1.30 ωριτσα μην βάλεις ποτε πουλοβερ θα βγουν βαφτιστικα.Αν εχεις χωρο πολυ καλη αγορα ειδικα τωρα με το μωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αυτό σκέφτηκα και εγώ, οτι θα με βολέψει με το μωρό αλλα θα περιμένω να κατέβουν πάλι οι τιμές...υποθέτω τις ανεβάσαν λόγω χριστουγέννων!!!

Κακό στο περιβάλλον γιατί κάνει;; επειδή καις λίγο παραπάνω ρεύμα;;;

Γεια σας κοριτσάκια.

Να' μαι και εγώ!!!!!!!!!!!! Μπήκα για λιγάκι γιατί η υπνηλία έχει γίνει το άλλο μου μισό.

Σήμερα είχε έρθει η μητέρα μου και στρώναμε τα χαλιά, επιτέλους το σπίτι έγινε πιο χειμωνιάτικο. Τώρα λείπει μόνο το παιδικό χαλάκι και είμαστε κομπλέ.

Το βραδάκι είδα ένα περίεργο όνειρο, είδα πώς είχε γεμίσει όλη η κοιλιά μου μαύρες τρίχες και ήταν απαίσια!!!!!!!! Μάλλον όμως έβλεπα τέτοιες βλακείες γιατί πιο νωρίς που έκανα μπάνιο προσπαθούσα να περιποιηθώ λίγο την περιοχή του μπικίνι και δυστυχώς δεν κατάφερα και πολλά πράγματα. Δεν βλέπω τίποτα, η κοιλιά μου μεγάλωσε πολύ. Τώρα που το σκέφτομαι είναι για γέλια.

Φιλάκια σε όλες, ελπίζω να μπορέσω να μπώ λίγο το βραδάκι για κους-κους.

eH1op2.png

LMcjp2.png

αυτό σκέφτηκα και εγώ, οτι θα με βολέψει με το μωρό αλλα θα περιμένω να κατέβουν πάλι οι τιμές...υποθέτω τις ανεβάσαν λόγω χριστουγέννων!!!

Κακό στο περιβάλλον γιατί κάνει;; επειδή καις λίγο παραπάνω ρεύμα;;;

Παρένθεση πριν πέσω για ύπνο. Έχω στεγνωτήριο της Miele και είναι φανταστικό, πολύ εξυπηρετικό. Δεν αγχώνομαι για τα ρούχα αν θα στεγνώσουν ή όχι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι διαρκεί αρκετή ώρα το κάθε πρόγραμμα και έχει και κάποια επιπλέον έξοδα στο ρεύμα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

κοριτσάρες μου ήρθα και εγώ!!!!!! Τώρα γύρισα, όλα είναι καλά, τον μικρό δεν μπορεί να τον μετρήσει καλά, αλλά περίπου 3500 τον έβγαλε.... συντηρητικά λέει. Οπότε είμαστε ΟΚ, άντε να είναι 3600 στην χειρότερη και 3800 στην καλύτερη.. για να δούμε! . Μου είπε αν θέλω να περιμένω μετά την 23.11 (38 εβδ) γιατί ο πλακούντας και τα υγρά είναι ΟΚ. Του λέω εκτός το βάρος θα κερδίσει κάτι το μωρούλι?? Μου λέει όχι. Πήρα και τον παιδίατρο - νεογνολόγο και τον ρώτησα. ¨οχι μου είπε και εκείνος. Οπότε καταλήξαμε να γεννησω την τετάρτη, 37 εβδομάδων. θα πάω κατά τις 09.30, θα μπω χειρουργειο κατά τις 11.30 και κατά τις 12 πρώτα ο Θεός θα γεννησω. Εγώ ακόμη πάντως δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

αλεκα μη γελας.... εγω επιφυλλασομαι παντως!!!

όσο γιατις καουρες , θυμασαι που σου ελεγα οτι το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω γιατι ειναι πολυ εντονες? βρηκα τροπο 2 βραδυα κ κοιμαμαι!!!

ειναι ενα νερο που εχει στα lidl βικος ζαγοροχωρια , με διοξειδιο του ανθρακα... δεν ειναι σαν σοδα... ειναι πιο ελαφρυ! παω για υπνο κ το εχω διπλα μου , μολις με πιασουν πινω 2-3 γουλιες κ τελος!!!!!! δεν μπορω να το δικαιολογησω αλλα με αυτο βρηκα την ησυχία μου!!!!

εγώ τη βγάζω με περιέ σοφάκι μου. Ως τώρα με βοηθούσε το τελευταιο δεκαημερο τίποτα!!!

aleca οσο αφορα το μαλλι το κοντο ειναι σουπερ και πολυ βλικο εγω απο τοτε που τα εκοψα εχω σωθει εισαι παντα φτιαγμενη ζελεδακι και εφυγες αλλα είναι πολύ ενοχλητικο απο την αλλη γιατι θέλαει σχεδον κάθε 2-3 εβδομάδες καλα ακουσες κοψιμο γιατι χαλαει η φορματου δεν αντεχεται για πολυ αν δεν το έχεις συνηθίσει .

ναι μαρινάκι μου τα είχα κοντα μέχρι τα 18 -19 μου και θυμάμαι. Δεν με χαλάει αυτό... απλά τώρα που είμαι χοντρή, θα φαίνομαι πολύ μαγουλού. Για αυτό λέω να περιμένω λίγο να κάνω το πρωτο ξεφούσκωμα!! κατά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα κάνω κάτι.. θα δούμε.

Νατασσούλα τα όνειρα της εγκύου σχεδόν πάντα είναι εφιάλτες!!!

Εγώ στεγνωτήριο δεν έχω... δεν ξέρω γιατί...άντε παρτε και πειτε μου αν ειναι καλό.

Τι άλλα??? Κομμααααατιααααααα!!!:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα και εγω!!!

Αλέκα !!! δηλ.σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα εχεις τον κουκλο αγκαλια???? με το καλο!!!!

αντε να ανοιξεις τις γεννες του καφε μας!!!!

melsas κ εγω δεν νομιζω να βλαπτει! νερο ειναι!!! δεν ξερω αν στο ειχα πει εγω γιατι προσφατα το ανακαλυψα... πριν με βοηθουσε οτιδηποτε με ανθρακικο...

inaki πιστευω ειναι βολικο το στεγνωτηριο... αυτα ποου δεν κανουν καλο στο περιβαλλον είναι αυτα που δεν υγροποιουν το ατμο κ τον πετανε εξω... κ παλι οχι οτι κανουν κακο... αυτο που λες εσυ μαζευει τους υδρατμους κ τους κανει νερο , οποτε το χρησιμοποιεις στο σιδερο! ριξε μια ματια στο skroutz.gr σου λεει πιο καταστημα το εχει πιο φθηνα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

τώρα σηκωθήκαμε κοιμήθηκα μαζι με το μώρο και ξεραθήκαμε να δω τώρα τι ώρα θα κοιμηθεί αυτός και αν θα κοιμηθώ εγώ.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω μπορώ να το βάψω το μαλλι μπροστα έχει ξεθωριασει και με ενοχλει

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα σηκωθήκαμε κοιμήθηκα μαζι με το μώρο και ξεραθήκαμε να δω τώρα τι ώρα θα κοιμηθεί αυτός και αν θα κοιμηθώ εγώ.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω μπορώ να το βάψω το μαλλι μπροστα έχει ξεθωριασει και με ενοχλει

τι να σου πω... ξερω κοπελες που κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης εβαφαν κανονικα τα μαλλια τους, αλλες εκαναν ανταυγειες... εμενα δεν με αφηνει ουτε το ενα ουτε το αλλο...

baJfp2.png

αχ ναι σοφάκι μου... σε έξι ημέρες!!! Εγώ πάντως τα μαλάκι μου τα έβαψα δύο φορές στην εγκυμοσύνη.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ ναι σοφάκι μου... σε έξι ημέρες!!! Εγώ πάντως τα μαλάκι μου τα έβαψα δύο φορές στην εγκυμοσύνη.

εσυ εχεις αποδειξει οτι οι κανόνες δεν ισχυουν για σένα;););)

ειμαι πολυ χαρουμενη που ξεκινανε τα γεννητουρια μας!!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...