Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό είναι λίγο ακανόνιστο ακόμα. Θηλάζω όποτε δείχνει ότι πεινάει (αρκετά συχνά) και μετά όταν νιώθω ότι έχω στραγγίξει, δίνω και λίγο συμπλήρωμα. Συνήθως ξυπνάει 2 φορές μέσα στη νύχτα, αλλά αργεί πολύ να ξανακοιμηθεί. Χτες όμως ήταν η δεύτερη φορά που είχαμε σχετικά εύκολη νύχτα. Λέω "σχετικά" γιατί δεν έχω κατορθώσει ακόμα να τη συγχρονίσω με την αδελφούλα της...

ναι είναι και αυτό !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na'mai pali :)

Pws pate vre koritsia? Molis efuge h maia kai mas vrhke mia xaroula, eutuxws! O mikros eftase ta 3,800kg kai phre kai 2cm upsos opote toulaxiston apodidei to armegma. Yay!

Inaki polu se niw8w..Apo Deutera pou 8a gurisei o antras mou sth douleia 8a eimai sthn idia akrivws katastash. Tha ta kataferoume omws mwre mhn anhsuxeis. Siga siga 8a boume se routina me ta mwrakia mas kai oute pou 8a katalavainoume pws 8a pairnoun oi meres.

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Μόλις πηραμε την ευχουλα μας από τον Παπα... βρηκα εφημερευον!!!! μου ειπε με το καλο και τα επόμενα. Του ειπα ότι αν ειμαι σαν τη σαρα θα του ξαναρθω.

Αννια μου όλες σε νιωθουν... και ειδικα αυτες που ειχαν και άλλο παιδακι στην εγκυμοσυνη. Μεγαλη πιεση. οι πρωτομανουλες θα καταλαβουν στο μελλον!

Σημερα ζυγιστηκαμε μανα και γιος... Λοιπόν εγω έχω χασει 20 κιλακια (καλο για 40 μερες ετσι??) και ο μικρός ειναι 5.600!! Σουπερ!

Εμεις κοριτσακια εξα αρχης ήμασταν πότε ο Νικος με τα παιδια και πότε εγω... λαλησαμε μιλαμε!!!! Από Δευτερα όμςω 'εχρχεται η νταντα οπότε θα βρουμε τους ρυθμους μας.

Με αυτα και με αυτα, τουλάχιστον δεν προλαβαινω να με πιανουν τα blues της εγκυμοσυνης!!!! Απλα είμαι σαν την τρελη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να μην του δώσω ένα τσιπουράκι να στανιάρει??? :)

Λίγο στα ούλα και τέζα ο μικρός! μου το έκανε η μάνα μου όταν έβγαζα δοντάκια και κοιμόμουν 24 ώρες!!!

Eλα ρε υπαρχουν και αλλες σαν την δικη μου?Εμας μας εδινε ουζο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!! Και στα κορίτσια που γέννησαν, να τους ζήσουν.

Έχουμε έρθει στο σπίτι από το Σάββατο αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και γι΄αυτό δεν μπήκα να δώ τί κάνετε.

Λοιπόν όπως είπε και το Inaki, γέννησα με καισαρική μετά από μια μεγάλη προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό. Δυστυχώς ενώ μου έβαλαν τεχνητούς πόνους (και ήταν πολύ έντονοι από ένα σημείο και μετά), διαστολή δεν έκανα με τίποτα, το παιδί δεν κατέβαινε. Ο γιατρός και η μαία προσπάθησαν με το χέρι να μου ανοίξουν τον τράχηλο, μη σας πώ τί πόνους πέρασα καλύτερα!!!!!!!!!! Και πάλι όμως τίποτα. Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε με τον ομφάλιο λώρο, δηλαδή ή είχε περιτύλιξη γύρω από το σώμα και δεν φαινόταν στον υπέρηχο ή ήταν κοντός. Μετά από 8 ώρες πόνων (στο τελευταίο μισάωρο έκανα επισκληρίδιο και με πολύ μικρή δόση) αποφασίσαμε από κοινού ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από την καισαρική. Όπως γνωρίζετε ήταν κάτι που δεν το ήθελα με τίποτα.

Μπαίνω στο χειρουργείο, ο αντρούλης μου και οι γονείς μου ήταν μέσα στην στενοχώρια και μετά από μια σύντομη διαδικασία (τελικά από ότι αποδείχτηκε ήταν κοντός ο λώρος και δεν υπήρχε περίπτωση να γεννηθεί φυσιολογικά) άκουσα το κλάμα της ζουζουνίτσας μου. Και τώρα που σας το περιγράφω κλαίω από συγκίνηση. Μου λύνουν το ένα χέρι και μου την δίνουν στο στήθος, βλέπω και εγώ δυο τεράστια ματάκια να με κοιτούν, της μιλώ και αμέσως ηρεμεί μόλις ακούει την φωνή μου!!!!!!!! Μοναδικά συναισθήματα, είμαι σίγουρη ότι τα νιώθετε. Η μικρή μου γεννήθηκε 3.500γρ. και 53 πόντους ψηλή με καστανά μαλλάκια και γκρί ματάκια, ένα αγγελούδι!!!!!!!!!!! Την θήλασα μια ώρα μετά τον τοκετό ενώ ήμουν ακόμα στην ανάνηψη, να δείτε μόνο πώς έτρωγε!!!!!!!!!!! Από εκείνη την ημέρα θηλάζουμε αποκλειστικά. Και τώρα μόλις την θήλασα και την έβαλα για ύπνο.

Είναι ήρεμο μωράκι αν σκεφτεί κανείς τί περάσαμε όλοι. Κάθε φορά που την κοιτάζω βουρκώνουν τα μάτια μου σκεφτόμενη πόσο πολύ μας είχαν τρομοκρατήσει όλοι αυτοί που πίστευαν ότι έπρεπε να είχα κάνει διακοπή κύησης. Η μικρή είναι μια χαρά, έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν έχει τίποτα. Η Παναγίτσα μας βοήθησε και τα ξεπεράσαμε όλα!!!!!!!!!!!!! Και από εδώ και πέρα ζούμε σε μια γαλήνη, μια ευτυχία πρωτόγνωρη. Και να σας πώ την αλήθεια, δεν με ενοχλεί τίποτα ούτε τα ξενύχτια, ούτε οι αλλαγές στις πάνες (και είναι πολλές Sofia_m όπως και εσύ) ούτε το κλείσιμο μέσα.

Όσο για εμένα, η αλήθεια είναι πώς πονάω αρκετά μετά την καισαρική. Και πονάω περισσότερο όταν θηλάζω, είναι όμως φυσιολογικό είπε ο γιατρός. Προς το παρόν προσπαθώ να αναρρώσω.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Natasa, υπέροχα όλα, συγκινήθηκα με όσα έγραψες, να σου ζήσει η γλυκειά μπεμπούλα σου και όσο για τους πόνους θα περάσουν και αυτοί σύντομα... Ένα μεγάλο διαδικτυακό φιλι σου στέλνω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ Νατασουλα μου να σου ζησει το κοριτσακι σου... πραγματικα ακουγεται σα θαυμα μετα από όλα αυτα που περασες και χαιρομαι πραγματικα πολυ που όλες οι εξετασεις ειναι καλες... αν και ημουν σιγουρη!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα!!!!

εχουμε 2 μωρακια μες τα καλαθακια:D:D:D:D:D:D !πολυκοσμια λεμε στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!

εχουμε ενα ψιλοτρεξιμο, γιατι προς το παρον πειναμε ταυτοχρονα κ χεζουμε πατοκορφα κ ταυτοχρονα!!!ναι , ναι το εντερακι μας εφτιαξε κ λειτουργει χωρις σταματημο:tongue:!!!

θελω να δω πως θα περασουμε το βραδυ μας....

doraki το αιμα μπορει να κρατησει κ 40 μερες! εγω εχω ακομα κ αυριο κλεινω μηνα!!!!

ινακι αν βρεις το ραβδακι πες μας που!!!! σιδερο εχω τρελο! καθε μερα βαζω πλυντηριο:-(...

κ οσο σκεφτομαι οτι απο μεθαυριο ο αντρας μου παει στην δουλεια... τρελλαινομαι!!!! ευκαιρια να χασουμε τα κιλα ομως!!!

αννια υπομονη! που θα παει? θα γεννησεις!!!!

νατασουλα να σου ζησει η μπουμπου σου!!!! εχεις δικιο για το οτι δεν συγκρινεται τιποτα!!!!

αχ! τις κοιταω κ λιωνω................

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Νατασούλα χαίρομαι που είναι υγιές το κοριτσάκι σου!!! Της εύχομαι τα καλύτερα. Στο ΜΗΤΕΡΑ γέννησες? Θα πρέπει να συμπέσαμε. Εγώ γέννησα στις 19/12 Σάββατο, αλλά γινόταν ένας χαμός στο μαιευτήριο. Εϊχαν προγραμματιστεί ένα σωρό γέννες, προφανώς για να προλάβουν όλοι να είναι έξω τα Χριστούγεννα κι έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι. Απότέλεσμα: να μην αφήσουν τον άντρα μου να μπει μέσα στην προετοιμασία, αλλά και να μην μου τη δώσουν να θηλάσω στην ανάνηψη... Είχα προγραμματίσει και εγώ καισαρική (λόγω προηγούμενης καισαρικής και η ημερομηνία ήταν τυχαία και όχι λόγω Χριστουγέννων), αλλά μια ώρα αφότου έφθασα στο μαιευτήριο με έπιασαν οι πόνοι και μου έσπασαν τα νερά!!! :-)

Σε ποιον όροφο ήσουν? Εγώ στον 7ο και βγήκα την Τετάρτη που μας πέρασε..

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κορίτσια επειδή διάβασα ότι μερικές από εσάς έχετε μικροπροβλήματα με τον θηλασμό, να σας πώ ότι και εμένα το στήθος μου στο μαιευτήριο είχε γίνει στην κυριολεξία τούμπανο και πονούσε πολύ, αφού φοβήθηκα ότι πέτρωσε το γάλα. Με μαλάξεις και ζεστές κομπρέσες μαλάκωνε και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα να τρώει και το μωρό. Όσο για τις θηλές και οι δικές μου πονάνε αλλά βάζω την purelan της medela και έχω δεί πολύ μεγάλη βελτίωση. Μόνο όταν είναι να θηλάσει το μωρό να την βγάζετε με ένα βρεγμένο πανάκι γιατί θα αηδιάζει και δε θα πιάνει στήθος, το έπαθα γι' αυτό σας το λέω. Τώρα έχω γάλα, φαντάζομαι όμως ότι θα έρθει και άλλο, τρέχει από το στήθος μου και η μικρή χορταίνει και κοιμάται. Κατάλαβα όμως ότι ο θηλασμός θέλει πολύ υπομονή και επιμονή, διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα.

Και κάτι άλλο. Μην αποκοιμίζετε τα μωράκια σας με το στήθος γιατί θα το πάρουν συνήθεια και μετά τί θα κάνετε; Εμένα η παιδίατρος μου είπε να της δώσω πιπίλα γιατί και εμείς θέλουμε να αποκοιμιόμαστε πάνω στο στήθος της μαμάς. Δεν μπορώ να πώ ότι την έχει συνηθίσει αλλά προσπαθώ να της την μάθω.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Sofia_m καλωσήρθατε σπιτάκι σας. Τώρα προσπάθησε να ηρεμήσεις, έχεις και τα δυο κοριτσάκια στο σπίτι σου. Και από εδώ και πέρα ζήσε την ευτυχία!!!!!!!!

Lucy εγώ γέννησα την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο Μητέρα και βγήκα το Σάββατο, ευτυχώς δεν είχε πολυκοσμία στις ωδίνες. Ήμουν στον 3ο όροφο, ήθελα να έρθω να σε δώ αλλά δεν ήξερα ποιο είναι το όνομά σου για να σε αναζητήσω. Τώρα θα μου πείς πώς να ερχόμουν έτσι με τρία σωληνάκια που είχα πάνω μου (καθετήρας-ορός-επισκληρίδιος) αλλά λέμε. Πάντως με σήκωσαν το ίδιο βράδυ και την επόμενη μέρα έσερνα μαζί μου στους διαδρόμους καθετήρα και ορό, καταλαβαίνεις θέαμα!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...