Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα με εχει πιασει μια απογοητευση σημερα. Ο αντρας μου ξεκινησε δουλεια κ ειμαι μονη μου, εχω κοιμηθει 4 ωρες, η μικρουλα δεν ξερει τι θελει, ζηταει στηθος κ μετα απο 5 λεπτα το φτηνει, το δωματιο της ειναι ανω κατω, τα ρουχα για σιδερο μια στιβα και εγω νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα...θελω ενα μαγικο ραβδακι κοριτσια...γιατι κ να φωναξω καποιον να με βοηθησει πρεπει να κατσω να του δινω οδηγιες...

ποιος θα μου δωσει ενα μαγικο ραβδί;;;

Σωστη η Εβιτα διπλωσε τον λιγο βαλε του τα χερακια μεσα σε μια πανα αγκαλιας εσι σωθηκα στον μεγαλο και ειχα θημωσει με τη μαμα μου τι μια φορα μεχρι 6 μηνων τον τυλαγα και ηταν απιστευτο εκει που εκλαιγε εγερνε στο πλαι και ξερος.Ασε να λενε οι παιδιατροι οι μανες μας που μεγαλωσαν 3-4 παιδια ηταν χαζες?Δεν εχεις να χασεις τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ντορακι μου δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι σταναρ σε αυτες τις περιπτωσεις εγω εκανα κτ και στα 2 μου παιδια και ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα ποσο μαλλον σε διαφορετικους οργανισμους.Νομιζω το σεξ μετα απο 1 μηνα οσο για το αιμα στον μεγαλο ειχα τις πρωτες5 μερες μετα για 10 μερες τιποτα και πηγα μια επισκεψη και λερωσε τις καρεκλες αυτο για 3 μερες περιπου Τωρα σε αυτον εχω 14 μερες μια πιο λιγο μια πολυ.Τι να σου πω υπομονη.Μπραβο ομως που εχεις και ορεξη μετα απο τοσο κουραση γαι ακροβατικα σε βρισκω υπερηρωα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κι εμενα με εχει πιασει μια απογοητευση σημερα. Ο αντρας μου ξεκινησε δουλεια κ ειμαι μονη μου, εχω κοιμηθει 4 ωρες, η μικρουλα δεν ξερει τι θελει, ζηταει στηθος κ μετα απο 5 λεπτα το φτηνει, το δωματιο της ειναι ανω κατω, τα ρουχα για σιδερο μια στιβα και εγω νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα...θελω ενα μαγικο ραβδακι κοριτσια...γιατι κ να φωναξω καποιον να με βοηθησει πρεπει να κατσω να του δινω οδηγιες...

ποιος θα μου δωσει ενα μαγικο ραβδί;;;

inaki, μολις περιεγραψες εμενα και την καταστασση στην οποια βρίσκομαι σήμερα !! & επιπλεον ξαναποναει ο λαιμος μου και μου ερχεται φτερνισμα!! αμαν πια!!

Μελινα αν δεν πια σει το τυλιγμα τι να πω φτιαξε γαλα με τεκιλα:lol::lol::lol::lol:

(αστιευομαι)

Μ'αρεσει που το διευκρινιζεις ότι εισαι 'αστειατορας!!!' παιδια εγω σημερα σαραντισα και όλες οι εκκλησιες της περιοχης ειναι κλειστες χαχα! :rolleyes: Που να το πω και να με πιστεψουν???? Ο ε΄νας παπας ειναι αρρωστος, ο αλλος θα ερθει λεει μετα τις 11 του μηνα και οι άλλοι δυο αφαντοι ανευ λογου...

Ξεχεσα και μια καντηλαναφτισα... ωραια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α ρε αλεκακι τι τραβας και εσυ..τι κανετε κοριτσουδες μου τελευταια και καταιδρωμενη εμεινα..ολες μιλατε για θηλασμο και κακακια και εγω για τις καουρες μου και την αυπνια..

:-D

annia μου κοπέλα μου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις,σε νιώθω απόλυτα,θυμάσαι τη φρίκη μου τις τελευταίες μέρες-εβδομάδες πριν γεννήσω...

inaki θα είμαι στη θέση σου την επόμενη Δευτέρα που θα πάει ο άντρας μου στη δουλειά...Τώρα ακόμα και να μην του το πω σηκώνεται μαζί μου το βράδυ,να βάλει το γάλα να ζεσταθεί,να μου φέρει πάνα ή οτιδήποτε άλλο...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

doraki εχω κουραστει γιατι εχω και την μικρη και τρεχω ολη μερα απο πισω της..εκτος αυτου με εχει πεθανει στο περα-δωθε τα βραδια γιατι ξυπναει κατα της 5με6να πιει γαλα και γενικα ειναι ανησυχη(την ψυλλιαζετε μαλλον τη κατασταση)οποτε δεν μπορω αλλο να ειμαι αυπνη και εγκυος..:lol:

:-D

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις έφυγε η παιδίατρος! Όλα καλά με τη μικρούλα μας!! Χτες έκανε από τους καλύτερους ύπνους! Κοιμήθηκε 1πμ-6πμ, έκανε 1 ώρα διάλειμμα για φαγητό και ξανακοιμήθηκε 7πμ-11πμ! Τώρα κοιμάται πάλι!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μελινα αν δεν πια σει το τυλιγμα τι να πω φτιαξε γαλα με τεκιλα:lol::lol::lol::lol:

(αστιευομαι)

Να μην του δώσω ένα τσιπουράκι να στανιάρει??? :)

Λίγο στα ούλα και τέζα ο μικρός! μου το έκανε η μάνα μου όταν έβγαζα δοντάκια και κοιμόμουν 24 ώρες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις έφυγε η παιδίατρος! Όλα καλά με τη μικρούλα μας!! Χτες έκανε από τους καλύτερους ύπνους! Κοιμήθηκε 1πμ-6πμ, έκανε 1 ώρα διάλειμμα για φαγητό και ξανακοιμήθηκε 7πμ-11πμ! Τώρα κοιμάται πάλι!

αχ ποσο τυχερή είσαι !!! :) πόσα γευματα κάνει την ημέρα?

αχ ποσο τυχερή είσαι !!! :) πόσα γευματα κάνει την ημέρα?

Αυτό είναι λίγο ακανόνιστο ακόμα. Θηλάζω όποτε δείχνει ότι πεινάει (αρκετά συχνά) και μετά όταν νιώθω ότι έχω στραγγίξει, δίνω και λίγο συμπλήρωμα. Συνήθως ξυπνάει 2 φορές μέσα στη νύχτα, αλλά αργεί πολύ να ξανακοιμηθεί. Χτες όμως ήταν η δεύτερη φορά που είχαμε σχετικά εύκολη νύχτα. Λέω "σχετικά" γιατί δεν έχω κατορθώσει ακόμα να τη συγχρονίσω με την αδελφούλα της...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...